Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
αδερφια θα υπαρχει live streaming για την ανοιχτη συνεντευξη?
Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως.spiros1989 έγραψε:αμα εχεις να πεις κατι πες το στα ισια.....αν ειρωνευομουνα εγω θα ετρωγα μπαν για κανα μηνα.....το οτι εισαι moderator δεν σημαινει κατι.....ασε τα γελακια και τις μλκιες λοιπον.....DC έγραψε:spiros1989 έγραψε:.....ο ρολος μας ειναι στην κερκιδα και εκει κουμαντο κανουμε εμεις.....

Μια χαρά τα λέτε εσύ και κάποιοι άλλοι.
Μπήκε το κωλοδάχτυλο και γίνατε τενόροι. Και που 'σαι ακόμα.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑ ..... κουμάντο λέει .....
Re: Απ: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
[quote="ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-"]...... Ο "Karelias"....εγραψε...
. (είμαι ένα 1.84 με μακρύ ξανθό μαλλί και τέλειες αναλογίες 4 χρόνια εντατικό γυμναστήριο)

. (είμαι ένα 1.84 με μακρύ ξανθό μαλλί και τέλειες αναλογίες 4 χρόνια εντατικό γυμναστήριο)

Ίδιος είμαι. Λιγο πιο κοντός βέβαια. Και χωρίς κάπα. Και πανοπλία. Και χωρίς σφυρί. Και χωρίς μούσι τώρα που το βλέπω καλά. Αλλά σε όλα τα άλλα ίδιος. 

-
φτου...φτου....''κουκλακης εισαι'' ....
Υ.Γ.....αιντε...σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε....ολοι Παλατακι..

Υ.Γ.....αιντε...σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε....ολοι Παλατακι..
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα τα ειπε ο ιβαν και δεν θελω να σταθω στα θετικα, απλα πιστευω οτι εκανε δυο φαουλ σημερα
1. δεν μου αρεσε που ειπε για τους ποδοσφαιριστες οτι δεν θελει να ενεργουν συναισθηματικα. μακαρι να ηταν λαθος στη μεταφραση και να εννοουσε κατι αλλο γιατι οποιος ξερει απο αθλητισμο γνωριζει οτι χωρις συναισθημα δεν μπορεις ποτε να κερδισεις τιποτα. και επαναλαμβανω μακαρι να εννοουσε κατι αλλο και διαφορετκα να μεταφερθηκε στην μεταφραση.
2. επισης τα 5 μυρια απο το εουρωπα που χαθηκαν δεν εχουν καμια σχεση με τα επεισοδια αλλα ηταν αποτελεσμα κακου αγωνιστικου σχεδιασμου. και ηταν μεγαλο φαουλ η συγκεκριμενη αναφορα ετσι οπως εγινε
1. δεν μου αρεσε που ειπε για τους ποδοσφαιριστες οτι δεν θελει να ενεργουν συναισθηματικα. μακαρι να ηταν λαθος στη μεταφραση και να εννοουσε κατι αλλο γιατι οποιος ξερει απο αθλητισμο γνωριζει οτι χωρις συναισθημα δεν μπορεις ποτε να κερδισεις τιποτα. και επαναλαμβανω μακαρι να εννοουσε κατι αλλο και διαφορετκα να μεταφερθηκε στην μεταφραση.
2. επισης τα 5 μυρια απο το εουρωπα που χαθηκαν δεν εχουν καμια σχεση με τα επεισοδια αλλα ηταν αποτελεσμα κακου αγωνιστικου σχεδιασμου. και ηταν μεγαλο φαουλ η συγκεκριμενη αναφορα ετσι οπως εγινε
το καλύτερο της όλης ιστορίας είναι ότι θα ξανακάνει τον ΠΑΟΚ ιδέα και όχι μόδα(όπως είχε γίνει) ένας τρελαμένος στυγνός κατά τα άλλα επιχειρηματίας.
Γουστάρω τις αναφορές του στην ιστορία.Και δεν πιστεύω με τίποτα ότι το κάνει για να πουλήσει ΠΑΟΚτσηδηλίκι..
έτσι και αλλιώς η μεγάλη μάζα του κόσμου μας ούτε καν ξέρει την ιστορία μας.
Ευκαιρία να θυμηθούν κάποιοι ή να μάθουν κάποιοι άλλοι γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ πρέπει να είναι ΠΑΟΚ
Γουστάρω τις αναφορές του στην ιστορία.Και δεν πιστεύω με τίποτα ότι το κάνει για να πουλήσει ΠΑΟΚτσηδηλίκι..
έτσι και αλλιώς η μεγάλη μάζα του κόσμου μας ούτε καν ξέρει την ιστορία μας.
Ευκαιρία να θυμηθούν κάποιοι ή να μάθουν κάποιοι άλλοι γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ πρέπει να είναι ΠΑΟΚ
Δεν ακουσα τιποτα,γαμω την τρελα μου....Αν πιστεψω τον Αthens,ειμαστε για τον π@υτσο,με αυτον που μπλεξαμε!...
Εαν πιστεψω τους υπολοιπους φευγω για Παλατακι.....και αργησα.Δεν ειχα σκοπο να παω αλλα,ισως αξιζει τον κοπο για πρωτη φορα να το κανω.
Τα λεμε εκει!
Κarelia....βαλε και την καπα για να σε αναγνωριζουμε

Εαν πιστεψω τους υπολοιπους φευγω για Παλατακι.....και αργησα.Δεν ειχα σκοπο να παω αλλα,ισως αξιζει τον κοπο για πρωτη φορα να το κανω.
Τα λεμε εκει!
Κarelia....βαλε και την καπα για να σε αναγνωριζουμε

το δευτερο που αναφερεις ηταν και η μεγαλη παπαρια της ημερας...τεραστιο φαουλ...δεν ξερω κατα ποσο βασιζεται σε θεματα μεταφρασης...desperando έγραψε:καλα τα ειπε ο ιβαν και δεν θελω να σταθω στα θετικα, απλα πιστευω οτι εκανε δυο φαουλ σημερα
- Emprostisghsoitrelamenoi
Μπορεις να το αναπτυξεις αυτο λιγο?spiros1989 έγραψε:ο ρολος μας ειναι στην κερκιδα και εκει κουμαντο κανουμε εμεις.....
Στις 17:05 το κλειστό σείεται. Ανεβαίνει στην εξέδρα ο Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό που γίνεται δεν περιγράφεται... Ο αρχηγός της ομάδας χαιρετάει τον Ιβάν Σαββίδη και κάθεται δίπλα στον προπονητή.

- Vet_eranos
Μεχρι κ ο Δωνης γινεται ΠΑΟΚι σημερα μ'αυτα που ζει..θα ναι μεγαλος βλαξ αν δεν εκμεταλλευτει-δεθει μ'αυτη την ευκαρια που του δινεται..
- sourmenetes
- Moderator
Το πρωτο δεν το ακουσα,αλλα για το δευτερο θεωρω πως υπαρχει συγχυση αποψεων γιατι αλλοι πιο πριν τα ειπαν διαφορετικα.desperando έγραψε:καλα τα ειπε ο ιβαν και δεν θελω να σταθω στα θετικα, απλα πιστευω οτι εκανε δυο φαουλ σημερα