Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΓΔ θα φύγει μόνον άν έρθει ο τέως της Barca ή ο Μουρίνιο!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πάντως...αυτό που είπε με τις κάρτες ήταν εκπληκτικό.Δεν αφήνει τίποτα να πέσει ο άνθρωπος.
:pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετσι πρεπει...

Ολοι κρινονται..Ζητησε απολυτη πειθαρχια απο ολους..

Ακομα και για την κιτρινη του σταφ μιλησε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο Ιβαν σημερα ηταν ηγετικος...και στα εσωτερικα θεματα και στα του ελ ποδοσφ σχεσεις ομαδων επο κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αν δουλέψει καλά θα τον χειροκροτήσουμε. Αν όχι θα τον αποχαιρετήσουμε. Σήμερα τον εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα.
Πόσο πιο σαφης να γίνει δηλαδη...?
Μετα το πρωινό ηρθε και δεύτερη κίτρινη...

Δουλειά Δώνη, σοβαρότητα απαιτείται πλεον.....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

είμαι σίγουρος ότι ο Δώνης έχει καταλάβει την ευκαιρία που του έχει κάτσει. Αν έχει τις ικανότητες να μεγαλουργήσει, μένει να φανεί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τρεις μέρες δε τον έκραξε κανείς.Πάτε καλά ,θέλετε να χάσουμε το Σάββατο? :opaokara:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το κράξιμο από τον Σαββίδη είναι αρκετό σ αυτή την φάση!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ο Δώνης από 30, 25 μέρες τιμωρίας και ο ΠΑΟΚ πρόστιμο 26.000 ευρώ

Πριν από λίγο βγήκε η απόφαση, για την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη. Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε να μειώσει την ποινή τού Δωνη κατα πέντε μέρες και το πρόστιμο τού ΠΑΟΚ κατά 16.000 ευρώ.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μειώσει την ποινή τού Γιώργου Δώνη κατά πέντε μέρες (από 30 σε 25 μέρες), άφησε ως έχει το πρόστιμό του σε 12.500 ευρώ, ενώ σε ό, τι αφορά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι αυτό που γράφτηκε στον φωτεινό πίνακα κατά το παιχνίδι με τον Άρη, οι δικαστές αποφάσισαν να μειώσουν την ποινή από 42.000 ευρώ σε 26.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, ο Δώνης θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια με ΑΕΚ (εντός) και Κέρκυρα (εκτός) από την κερκίδα και τελικά... γλίτωσε την τιμωρία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (4 Νοεμβρίου).

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1.Έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ. 215/20-9-2012 απόφασης ΠΕ/Super League. Επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 8.000 ευρώ (αγώνας με Άρη στις 16-9-2012).

2.Έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του προπονητή Γ. Δώνη κατά της υπ΄ αριθμ. 232/4-10-2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 26.000 ευρώ και στον κ. Δώνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 25 ημέρες και χρηματική ποινή 12.500 ευρώ».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=22356
:pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να'τος ο δάκτυλος του ιβάν κύριοι!! :twisted: :twisted:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

κατεστημενο ο ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Εγώ δεν έχω γνώση απο προπονητική. 'Έχω όμως μία απορία.

Ένα 3-5-2 θα μας πήγαινε? Με την μορφή του 3-2-3-2
____○_____
__○-○-○___
___○-○____
__○-○-○___
___○-○____

Και εξηγούμε. Εχεις 2 αμυντικά χαφ, κατσε και παυλάρα. Μπροστά τους την τριάδα φωτάκης-λαζαρ-λορενς. και κορυφές τους υπάρχοντες 2.

Με αυτό τον τρόπο φορτώνεις το κέντρο και επιλέγεις το γρήγορο κόψιμο της μπάλας, πολύ ψηλό πρέσινγκ και το παιχνίδι κατοχής. Ίσως να υπάρχει πρόβλημα στις κόντρα επιθέσεις και στον ξεκαθαρισμό των ρόλων όταν ο αντίπαλος βγαίνει από τα πλάγια για να υπάρχει πλήρης αμυντική κάλυψη. Επίσης δεν ξέρω αν μπορούμε να το παίξουμε με αμυντική τριπλέτα κατσικά-κουμάλο-βιβιάν και κατα πόσο αυτή μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Αυτή την σκέψη μου βγήκε επαγωγικά.
-Ο σαλπι χάνει από το πόσο μπορεί να προσφέρει όταν δεν παίζει σαν δεύτερος φορ. Άρα θέλουμε 2 στην κορυφή.
-Θέλω να έχω την εμπειρία του παυλάρα αλλά και την νεανικότητα του κάτσε. Άρα 2 αμυντικά χαφ.
-θέλω δύο χαφ στα άκρα. Άρα πάω σε 4 ή 5 χαφ
-Η εικόνα της ομάδος δείχνει να έχει ανάγκη το πέμπτο χαφ, με την μέχρι τώρα εικόνα της.
-Συνεπώς μου μένουν 3ις θέσεις για τους αμυντικούς.
=>3-5-2 με φιλοσοφία του ότι κάνω παιχνίδι κατοχής και κλέβω γρήγορα την μπάλα ή εκβιάζω τα λάθη των αντιπάλων.

Υ.Γ. Τα ονόματα εκτός του παυλάρα και του σάλπι είναι απλές αναφορές δεν δηλώνω εντεκάδα. Ο κλάους σαν πρώτο επιθετικό βιολί επίσης εννοείτε.
Υ.Γ.2 Δεν κάνω τον προπονητή και δεν θα πω παίξε έτσι ή αλλιώς. Έκανα όμως αυτήν την σκέψη και έχω την ανάγκη να την συζητήσω.
Υ.Γ.3 Μήπως να κάναμε κάποιο νήμα "γενική συζήτηση περί προπονητικής" για να μην ξεχειλώνουμε τα νήματα διαφόρων προσώπων? π.χ. ενώ δεν θέλω να αναφερθώ στον δώνη και στην δουλειά του, δεν βρίσκω καταλληλότερο νήμα από αυτό, την δεδομένη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Επίσης δεν ξέρω αν μπορούμε να το παίξουμε με αμυντική τριπλέτα κατσικά-κουμάλο-βιβιάν
Σόρρυ που σε κόβω έτσι απότομα, αλλά όχι δεν μπορούμε.
Οποιαδήποτε άμυνα με Κουμάλο μέσα δεν μπορεί να σταθεί.
Και κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορώ να σε κόψω όπως λέω στην πρώτη πρόταση, γιατί έχει τον Κουμάλο μέσα.
Σόρρυ και πάλι, αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Χωρις μπακ χαφ θα σε σκισουν απο πλαγια ,ειναι συστημα αλέφαντου για να χωρεσουν ολοι,δεν θυμάμαι να το εχω δει να το παιζει κανεις χωρις μπακ χαφ

Γενικα με τρεις πισω η αμυνα ειναι πολυ αργη δεν μπορεισ να παιξεις ψηλα και δυσκολεύεται στο τεχνικο οφ σαιτ .

Εχεις δυνατο κεντρο χωρις πλαγιους αλλα τι θα κανεις με κλειστές αμυνες ; πως θα παιξεις απο πλαγια για να τους τραβιξεις στις πλευρες και να δημιουργήσεις κενα;

Ψηλα πρέσινγκ με τρεις πισω δεν γινεται γεμισμα και φαση
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Συμφωνώ στο πρώτο ότι θα υπάρχει πρόβλημα στην πλάγια αμυντική λειτουργία, για αυτό μίλησα για ξεκαθάρισμα ρόλων.

Δεν ήξερα αυτό για τον ελέφαντα αλλά δεν μίλησα για ενδεκάδα, εκτός από τα γκαρσία-σαλπι-κλαους, μπορούσα πχ να πω λόρενς-ή-φωτάκη-ή-πελκα ως 10ρι και 2 ακραίους χαφ λίγο πιο πίσω. 3-2-(2-1)-2, το ίδιο και στην ευθεία. Οι δύο δηλαδή από την μπροστινή 3δα των χαφ να αναπτύσονται στα άκρα. Ίσως φταίει και το σχεδιάγραμα που έκανα, αλλά αυτό είχα στο μυαλό μου. Να καλύψω όλο τον χώρο του κέντρου, και σε πλάτος.

Δεν γνώριζω τις απαιτήσεις του τεχνικού οφσάιτ και δέχομαι την άποψη σου ως ένα ακόμα πρόβλημα προς επίλυση.

Νομίζω πως κατανόησα το γιατί λες ότι δεν μπορούν να παίξουν ψηλά οι αμυντικοί. Για τις μπαλιές και τα μπιπ μπιπ. Πιστεύω όμως ότι με 2 αμυντικά χαφ και 2 cb ανα πάσα στιγμή στην θέση τους, τότε μπορούν να καθαρίσουν τις όποιες μπαλιές, αν και δεν μου δίνουν την σιγουριά οι υπάρχοντες κεντρικοί αμυντικοί.

Η σκέψη μου για την άμυνα είναι ότι οι δύο αμυντικοί (αυτοί που θα βρίσκονται στα άκρα) θα έχουν και τον ρόλο να καλύψουν τα άκρα της άμυνας και οι υπόλοιποι 2 αποκτούν ρόλο καθαρού cb. Το κενό που δημιουργήτε από την μετατόπιση την κλείνουν τα αμυντικά χαφ. Κάπως έτσι δημιουργείς μία ενδυνάμη αμυντική 5άδα, "ακυρώνοντας" την ανάγκη για ακραία μπακ. Κάτι τέτοιο εννοώ με το ξεκαθάρισμα ρόλων στην άμυνα.
Στην ανάπτυξη της ομάδος, όπως το βλέπω εγώ -μπρορεί και να κάνω λάθος, μένουν πίσω 3ις αμυντικοί όταν ο ένας από τους ακραίους κυρίως προωθείτε + τον αμυντικό χαφ.

Ούτε εγώ νομίζω να το έχω δει, για αυτό και το έθεσα προς συζήτηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”