Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
@Καρλατ
ΟΚ. Εστω και ετσι , δεν ειναι καθημερινο φαινομενο να ερχονται τετοιες περιπτωσεις στις ελληνικες ομαδες.....
ΟΚ. Εστω και ετσι , δεν ειναι καθημερινο φαινομενο να ερχονται τετοιες περιπτωσεις στις ελληνικες ομαδες.....
- DigitalFan
Για τον Μαρινάκη: "Εγώ δεν τον γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο"
- teo4giannitsa
Λες να πεσει κλαμα αυριο ;DigitalFan έγραψε:Για τον Μαρινάκη: "Εγώ δεν τον γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο"

- DigitalFan
- kataramenos5
Με φτιαξες.Πολύ ερωτική γλώσσα αυτά τα Ρώσικα.(μου μεινε απ το "Ένα ψαρι που το έλεγαν Γουάντα") 
ΥΓ Ο ΓΔ γιατί κρατάει έτσι το κεφάλι του?Φοβάται μη του το πάρει?

ΥΓ Ο ΓΔ γιατί κρατάει έτσι το κεφάλι του?Φοβάται μη του το πάρει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 12 Οκτ 2012, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εισαι τραγικος ειλικριναAthens έγραψε:δεν ξερει ποιο θα ειναι το πλανο για να φτασει στην κορυφη....τραγικο..
μιλαει περισσοτερη ωρα για τα γαιωπολιτικα παρα για τον ΠΑΟΚ....
κανει πολιτικη στις πλατες του ΠΑΟΚ
Ηρεμα...
sourmenetes
- teo4giannitsa
E, εχει ριξει αρκετες σποντες.... Εδω βγαλανε σε πρωτοσελιδο το " ενδιαφερον" για τζιμπουρ και χολεμπας....DigitalFan έγραψε:Tι εννοείς;
κανεις πολυ μεγαλο λαθος μιλησε για τα παντα στα θεματα του ΠΑΟΚ κυριολεκτικα για τα παντα...Athens έγραψε:ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του, ο χρονος θα δειξει....
πολιτικες αποψεις εχουμε ολοι και αν του κανουν ερωτησεις απανταει και για αυτες δεν κολωνει .....
εχει οραμα και το λεει ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
-
Αφού τερματίζει μονίμως 40 βαθμούς μπροστά.DigitalFan έγραψε:Για τον Μαρινάκη: "Εγώ δεν τον γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο"
Κανόνισε να τον φτάσεις,μπας και τον γνωρίσεις!

κανονισε γιατι το ντου που σε τρελλενει ιβαν το εχουμε ετοιμο

-
Νομίζω πάντως ότι δε του έχουν εξηγήσει καλά τι ακριβώς έγινε με τη Ραπίντ.Δηλ αν κάποιος πάει στο σπίτι του και του πετάει πέτρες πχ,και η αστυνομία δε κάνει απολύτως τπτ,αυτός τι θα κάνει;Θα κάθεται να τον κοιτάει;
Αν υπήρχαν κάποια σημεία που δεν μ άρεσαν είναι πολύ λιγότερα από τα θετικά.
Κρατώ το σημαντικότερο και θετικότερο κατά την γνώμη μου
ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
σωστή επιχειρηματική-οπαδική στρατηγική.Αυτό μου φτάνει προς το παρόν.

Κρατώ το σημαντικότερο και θετικότερο κατά την γνώμη μου
ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
σωστή επιχειρηματική-οπαδική στρατηγική.Αυτό μου φτάνει προς το παρόν.

Ιβαν για ζαγορ
"Οταν ήταν αρχηγός ο Ζαγοράκης της εθνικής τον εκτίμησα και θα κάνω τα πάντα για να φύγουν οι κηλίδες από τη βιογραφία του. Εκείνη η νίκη που μας έφεραν το κύπελλο, με κάνει να θυμάμαι ένα επεισόδιο. Ημουν στο Ροστόφ και έβλεπα τον αγώνα και όταν έριξαν το Ζαγοράκη κάτω, αυτός έπεσε χαμογελώντας. Τότε γύρισα στον Αρμένιο και του είπα ότι εμείς έιμαστε περήφανος λαός. Μπορείτε να μας ρίξετε κάτω αλλά δε μπορείτε να μας κατακτήσετε."
ναι αλλα ιβαν πρεπει να ρωτησεις πρωτα γκαμορα ζαγορα τσελσυ νικολακη να δεις το πραγματικο προσωπο του Ζαγορακη τι ξερεις εσυ γιαυτον ?
"Οταν ήταν αρχηγός ο Ζαγοράκης της εθνικής τον εκτίμησα και θα κάνω τα πάντα για να φύγουν οι κηλίδες από τη βιογραφία του. Εκείνη η νίκη που μας έφεραν το κύπελλο, με κάνει να θυμάμαι ένα επεισόδιο. Ημουν στο Ροστόφ και έβλεπα τον αγώνα και όταν έριξαν το Ζαγοράκη κάτω, αυτός έπεσε χαμογελώντας. Τότε γύρισα στον Αρμένιο και του είπα ότι εμείς έιμαστε περήφανος λαός. Μπορείτε να μας ρίξετε κάτω αλλά δε μπορείτε να μας κατακτήσετε."
ναι αλλα ιβαν πρεπει να ρωτησεις πρωτα γκαμορα ζαγορα τσελσυ νικολακη να δεις το πραγματικο προσωπο του Ζαγορακη τι ξερεις εσυ γιαυτον ?