Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από teod1980 »

Ελπίζω η επιρροή σου σε αυτόν τον τόπο πέρα από το ενδιαφέρον για τη ΣΕΚΑΠ, τη Βιομηχανία Ζάχαρης και κάθε άλλη επένδυση παράλληλη με τον ΠΑΟΚ, να έχει και κοινωνικό προσανατολισμό και να συσπειρώσεις τον κόσμο όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά μία ευρύτερη μάζα, ώστε να μη σε βλέπει ως αδίστακτο επενδυτή αλλά ως πραγματικά άνθρωπο που ενδιαφέρεται για αυτό τον τόπο και εννοείται και για το ίδιον όφελός σου.

Κατά τα άλλα, οργάνωσε την ΠΑΕ ως εταιρία, απάλλαξέ μας από το βραχνά των χρεών και όλα τα άλλα θα έρθουν με υπομονή και φυσικά με δουλειά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ούτε εγώ γουστάρω να γίνω γαύρος στη θέση του γαύρου.συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τίτλοι κ πανηγύρια.
θέλω όμως δύο μόνο φορές το χρόνο η διαιτησία να είναι σκανδαλωδώς υπέρ μας.προφανώς με το γαύρο.
θέλω να τους σφάζει απροκάλυπτα κ χωρίς κ@ποτα.κ μετά να βλέπω αθλητικα να λυσσανε τα παπαγαλακια τους.κ να βγαίνουν ψύχραιμα ΠΑΟΚΙΑ κ να λένε πως δεν μπορεί να τους φταίει πάντα η διαιτησία.πως είναι γραφικοί.πως το παίζουν πάντα αδικημένοι.πως δημιουργούν κλίμα.πως ο ΠΑΟΚ δίνει βαθμούς στην ελλάδα.
πραγματικά με το γαύρο θέλω κανιβαλισμο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγω παλι θελω να σφαζω καθε κυριακη το ποκ κ αν γινεται με πεναλτυ οπως του βουτηχτη του τζολε, κ τα εκτος περιοχης του Παπουτσελη. 36 χρονια καρπαζια εχω αποθυμενα ποδοσφαιρικα. Σφαξιμο ιβαναρε!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

barlow4 έγραψε:θέλω όμως δύο μόνο φορές το χρόνο η διαιτησία να είναι σκανδαλωδώς υπέρ μας.προφανώς με το γαύρο.

+1926

Και να τους πετας στη συνεχεια την γνωστη καραμελα επι παραγκας Νο1 " Φτιαξτε πρωτα ομαδα και μετα ελατε να συζητησουμε για διαιτησια ..... " :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η συνέντευξη τύπου του Ι. Σαββίδη (live TV)

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... CE%B7-live
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πολλά μα πάρα πολλά τα προβλήματα στη μετάδοση της μετάφρασης...δεν καταλαβαίνουμε τίποτα....γ@μω τον ήχο μου γ@μώ!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η ταυτόχρονη μετάφραση μάλλον ήταν κακή ιδέα.
Θα προτιμούσα έναν κλασικό μεταφραστή στο πάνελ δίπλα στον Ιβάν και ας κρατούσε μισή ώρα παραπάνω η συνέντευξη.

PS: Θέλω να πιστεύω ότι ο τσορμπατζόγλου δεν διαβάζει paokmania αλλά η ερώτηση του (που ήταν ίδια με την δικιά μου την χθεσινοβραδυνή) είναι κοινή για όλους μας. 8-)
Κατάλαβες τώρα Ρόμαν γιατί δεν απαντιέται δημόσια αυτή η ερώτηση;
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

"Να κάνουμε ομάδα που να πετυχαίνει πράγματα και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο σύστημα της Ομοσπονδίας, σε όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από το γήπεδο, σε όλες αυτές τις δολοπλοκίες!"

Αυτό το μήνυμα έχει πολλαπλούς αποδέκτες..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ο πρόεδρος σκίζει ...

Εγώ είμαι βυζαντινός Έλληνας και νοιώθω έλληνας περισσότερο από εσάς ...

Δεν πιστεύω στα αυτιά μου ... Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε !!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ωχ αρχίσαμε από τώρα τα σάλια με το Βυζάντιο ρε Ιβάν;
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

- Πότε πιστεύετε ότι θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

"Είναι δύσκολο να υποθέσω πότε. Θα ήθελα να είναι και φέτος. Αν λέτε εσείς ότι κέρδισε και πηρε την πρώτη θέση, δε θα ήταν σωστό να σκεφτόμαστε, ότι στα επόμενα δύο χρόνια έχουμε πιθανότητες να το κάνουμε. Δε μπορώ να το απορρίψω κιόλας. Ελεγα στον κ. Βρύζα, ότι για μένα δεν υπάρχει ο στόχος της δεύτερης θέσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία 20 χρόνια παίρνει την πρώτη θέση. Δεν είναι στόχος μας η δεύτερη θέση. Αλλά να κάνουμε μία ομάδα που θα παίρνει την πρώτη θέση. Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ ήταν λίγο καθυστερημένος. Αν είχα έρθει το 2006, σας διαβεβαιώ ότι ο Ολυμπιακός θα είχε άλλη θέση. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα έτοιμη. γιατί εμείς θα πρέπει να διαθέτουμε το επαγγελματικό επίπεδο πρώτης ομάδας, για να έχουμε αποτελέσματα και στο γήπεδο και έξω από αυτό. Για να μπορούμε να λύνουμε και άλλα ζητήματα γύρω από το γήπεδο, όλες αυτές τις δολοπλοκίες".

Χαζεψε μας ρε ιβαν..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Η απάντηση για τα χρέη είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..."Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά μου χρέη, και εγώ δεν έχω μάθει να χρωστάω σε κανένα...σε κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστάει τίποτα απολύτως σε κανένα!!"

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μιληστε ποντιακα ρε!! Αφου δεν το εχετε το ρωσικο
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Παντως εχει πλακα αυτη... ηχοληπτη σκιζεις.....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

" για μένα δεν υπάρχει στόχος να έχω δεύτερη θέση. Το ότι ο Ολυμπιακός παίρνει συνέχεια πρωταθλήματα, δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα πρώτος. .... "

Βλεπω να εξαντλουνται τα αποθεματα αντικαταθλιπτικων και υπογλωσσιων στην περιοχη του πειραια..... :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”