Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Απλα αμφιβαλλω αν θα δουλυτει Τρομε κατα τα αλλα μαζι σου...συνηθως στην ελλαδα δυστυχως βελτιωνονται μεσα απο τα παιχνιδια και μονοι τους..
Videos και photos από το φιλικό
για όσους δεν είδαν..
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BA%CF%8C
για όσους δεν είδαν..
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BA%CF%8C
- Μπαρκαρούτσος
Το είδα το φιλικό από κοντά χθες (π*τ@ν@ μετακίνηση, χρυσώσαμε τα ταξί!) και δεν περίμενα να δω θέαμα, μπαλάρα, κτλ.. Τους μικρούς και τους αναπλερωματικούς θα βλέπαμε..
Με άρεσε ο Ιντζίδης και ο Κατσικάς και ως δίδυμο και ως μονάδες, και οι 2 θα ήταν καλοί παρτενέρ για τον Vivian.. Τον Ιντζίδη ειδικά βαρέθηκα να τον χειροκροτάω!
Επίσης ο Πόποβιτς μπορεί να μην έπαιξε αρκετά, αλλά φαίνεται ότι είναι για μεγάλα πράγματα, αν δουλευτεί σωστά!
Υ.Γ.: Ο Π.Α.Ο.Κ. βρήκε τερματοφύλακα με εξόδους!!
Με άρεσε ο Ιντζίδης και ο Κατσικάς και ως δίδυμο και ως μονάδες, και οι 2 θα ήταν καλοί παρτενέρ για τον Vivian.. Τον Ιντζίδη ειδικά βαρέθηκα να τον χειροκροτάω!
Επίσης ο Πόποβιτς μπορεί να μην έπαιξε αρκετά, αλλά φαίνεται ότι είναι για μεγάλα πράγματα, αν δουλευτεί σωστά!
Υ.Γ.: Ο Π.Α.Ο.Κ. βρήκε τερματοφύλακα με εξόδους!!

Καλά ο Δωνης και στα φιλικα τιμωρημένος είναι?μηπως αυτο-μαστιγώνετε και τα βράδια στο σπιτι?

Να εξαιρέσουμε τα φιλικά από την τιμωρία ; Αυτος ο κιτσιου λένε ειναι καλός τι θέση παίζει ; Σήμερα πρέπει να επαιξε καλα .
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ισως το καναν ετσι σαν προσομοίωση τον αγωνα με αεκ που παλι δεν θα ειναι στον παγκο
- ΑποστόληςΑ
Ο Κίτσιου είναι αμυντικό χαφ με δύο καλά πόδια.Μπορεί να παίξει και πλάγια σαν Σορλέν και από τις δύο πλευρές.Θεωρήται κόπια του Ζαγοράκη ,φόραγε και το 7 στις Κ17,Κ20.Μην σας φανεί περίεργο στο ερώτημα Παναγιωτούδης ή Κάτσε η τελική απάντηση να είναι Κίτσιου!
- ΑποστόληςΑ
Πάντως με τι κάθετες και τα σουτ που έκανε περισσότερο έμοιαζε με 8άρι ή 10αρι. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέση έπαιξε ας μην ξεχνάμε όμως ότι έπαιζε και ο Παναγιωτούδης.
- Μπαρκαρούτσος
8άρι με πιο πολύ επιθετικό ρόλο είναι ο Κίτσιου.. Στα άκρα δεν ανταπεξέρχεται τόσο καλά βέβαια, αλλά αν τον εμπιστευτεί ο Δώνης μπορεί να κάνει καλά πράγματα στον άξονα..!
Έχω ακούσει ότι πιο παλιά (πριν πάει στον Π.Α.Ο.Κ. νομίζω) έπαιζε πλάγιος μπακ. Αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω λάθος..!
Έχω ακούσει ότι πιο παλιά (πριν πάει στον Π.Α.Ο.Κ. νομίζω) έπαιζε πλάγιος μπακ. Αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω λάθος..!
- desperando
- Επικοινωνία:
+++Τρόμος έγραψε:.Μην σας φανεί περίεργο στο ερώτημα Παναγιωτούδης ή Κάτσε η τελική απάντηση να είναι Κίτσιου!
το παιδι εχει ολα αυτα τα στοιχεια για να χαρακτηριστει ταλεντο. εχει παιξει ολες τις θεσεις της μεσαιας γραμμης αλλα πιο πολυ ειναι 8αρι με πολυ καλη τεχνικη, καλος αθλητης και μπορει ευκολα να παιξει απο περιοχη σε περιοχη. ο μπολονι τον πιστευε πολυ αλλα καποια λαθη που εγιναν τα προηγουμενα χρονια με την αντιμετώπιση του παικτη του στέρησαν να προοδευσει και να αναδειχτει γρηγοροτερα