Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ειπε o Sera4.....

''' αλλο το να διεκδικησεις την ισονομια και αλλο να γινεις γαυρος στη θεση του γαυρου...αλλα αν ειναι να επιλεξω προτιμω να με σφαξουν παρα να μπω και εγω στο παρασκηνιο.'''

....γιατι νιωθω να μου ανεβαινει η πιεση.... :oops: :oops: :x :evil: .....ρε Sera...
αδελφε μου ,να με συμπαθας....αλλα φτανει πια με τα σφαξιματα και τις κηδιες....επειδη εισαι και παλιος και θυμασε
δεν βαρεθηκες τοσα χρονια ,εσυ-εγω-εμεις....να ειμαστε παντα τα θυματα.
φτανει ρε γκαρντασι....φτανει....
εμεις με τον σταυρο στο χερι...και οι αλλοι με τα δρεπανια.....φτανει πια ...τελος.
καιρος να κατσει και κανενας αλλος στα τεσσερα :o να δει την ''γλυκα''πως ειναι να σε πηδανε ''χωρις'' σαλιο....
Αυτοι οι ''κ@ργιολοπουστες φιλε μου δεν καταλαβαινουν απο ισονομια και δικαιοσυνη.
Αυτοι καταλαβαινουν μονο με το ''αγριο''.... και με τσαμπουκαδες...
με το ιδιο νομισμα θα τους πληρωσεις.....ειπαμε....οφθαλμος αντι οφθαλμου....
ε...λοιπον ...απο αυτο που λεγεται ....''παρασκηνιο''...τωρα πια..αν χρειαστει....θα εχουμε και εμεις ;) ....
και αμα πανε να μας ''βαλουν χερι''ξανα...θα τους το κοψουμε.....

Υ.Γ.Ιβαν...γ@μησε τους τους μπινεδες.... μεσα στο ιδιο τους το σπιτι ....να γουσταρουμε....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ταγμα κάνεις λάθος εδώ.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

ασπρισαν τα μαλλια μου ....
τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια...
τι λαθος να κανω....

ας παμε με τον σταυρο στο χερι....να μας στειλουν παλι κανα σπαθα να ''σιαξουμε''....
το χουμε δει το εργο πολλες φορες.....
εμενα πλεον δεν μου αρεσει.....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Στόχος για τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ είναι οι τίτλοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Απλά στήριξη θελει ο άνθρωπος μέχρι τώρα δείχνει ότι την αξίζει, όταν δεν την αξίζει τα λέμε μέχρι τοτε όμως κοντά στον ΠΑΟΚ κοντα στο Σαββιδη μέχρι στιγμής μας κανει να κοιτάμε ψηλά να είμαστε ένταξη οικονομικά τι άλλο θελουμε ;
Ο άλλος τον λέει γραφικό ναι γραφικός ειναι και μαλάκα μπορείς να τον πεις γιατι έβαλε 12 εκατ και μας έβγαλε απο τα σκατα .....:(:( λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κανουμε υποθέσεις αν κλπ. Με τα αν και όταν δεν γίνετε δουλειά δείχνει ότι κάποιους τους ενοχλει η ενδυνάμωση του ΠΑΟΚ τον θελουμε μίζερο βουτηγμένο στα χρέη για να πουλάμε μούρη ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Και ο Τάγμα και ο Σέρα έχουν τα δίκια τους.
Είναι θέμα επιλογών πλέον και όχι μόνο προσπάθειας.
Έγραψα και αλλού και το έχω γράψει πολλές φορές, ότι για να ξαναδούμε τίτλο, ή θα έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα ή θα γίνουμε γάβρος στην θέση του γάβρου, εννοώντας ότι θα παίξουμε κι εμείς το βρώμικο παιχνίδι (επειδή θα ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το παίξουμε), θα αποκτήσουμε τις κλίκες μας (την παράγκα μας αν θέλετε) και θα πατήσουμε πάνω σε πτώματα.
Το να αποκτήσουμε επιτέλους ένα καθαρό πρωτάθλημα, έχει τις ίδιες πιθανότητες με το να γίνω εκατομμυριούχος ..... :cry:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αν και αυτη η συζητηση ειναι φιλοσοφικου περιεχομενου,για μενα,η μεγαλυτερη μαγκια θα ηταν να μπεις στο παρασκηνιο,να παρεις το ελεγχο στα χερια σου και να τα κανεις ολα πενηνταρισια!

Δεν νομιζω πως θα υπηρχε εστω και ενας ΠΑΟΚτσης που θα τον χαλουσε ενα τετοιο ενδεχομενο.Φυσικα,οπως προειπα,κατι τετοιο δεν προκειται να συμβει ποτε.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

ημουν 20 χρονων οταν πηραμε τον τελευταιο μας πρωταθλημα.....
20χρ ειναι γιος μου τωρα....καλα παμε;...κοντευουμε;...λες να ειναι σημαδιακο; :( ...
θελω τιτλους Ραιν.....και πρωταθληματα και Τσαμπ λινκ και και.....
μου λειπουν...
καποια μου τα εκλεψαν....με τον χειροτερο τροπο
αυτοι οι καργιοληδες...τα λαμογια....

ουφ...θα σκασω....D.C....τα θυμαμε και τρελενωμαι....δεν ξεχνειωνται αυτα γκαρντασι....
γ@μω την φυτρα σας και το συμσηλε σας.....κοκκινοπρασινοι βρυκολακες....

για αυτο σε λεω ρε Ρειν....μια ειναι η λυση....
Ιβαν... γ@μησε τους τωρα να την ''σακουλευτουνε'' την δουλεια, οι μπινεδες....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

rainmaker έγραψε:Στόχος για τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ είναι οι τίτλοι.
Ποιος το λέει αυτο;;;
Δεν ρωτάω ειρωνικά η με ύφος αλλά ποιος λέει ότι στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι οι τίτλοι;
Αν είναι έτσι ας το γυρίσουμε σε κοινωφελές ίδρυμα να μοιράζουμε γαλατακια νουνου και ρούχα!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΟΚ, φαντάζομαι ότι δεν το εννοούσε έτσι ο rain αλλά κινήθηκε πάνω στο σλόγκαν ότι ΠΑΟΚ δεν έγινες για τους τίτλους του.
Ο ΠΑΟΚ όπως και ΟΛΕΣ οι ομάδες, ξεκινούν κάθε χρόνο για την κορυφή. Για το πρωτάθλημα. Ακόμα και η Βέροια και ας φτάσει να παλεύει για την σωτηρία της στο τέλος.
Όταν ξεκινάς να τρέξεις μια κούρσα, έχεις στόχο την πρωτιά και όχι την 2η θέση.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τελικα δεν υπαρχει γιατρια για την ασθενεια μας, ολοι ξερολες,΄΄ψαγμενοι΄΄ και εγωιστες, γι αυτο και δεν προκειται να δουμε μια ασπρη μερα ποτε στη ζωη μας, και οπαδικα αλλα και ως κρατος.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

μερικοι ανθρωποι, σ αυτο το συνονθυλευμα της σημερινης κοινωνιας και ειδικοτερα της ελληνικης,που αν εχει πλουτο σε κατι ,ειναι η ελλειψη μετρου ,ποιοτητας και σοβαροτητας,ξεχωριζουν για τις μεγαλες ιδεες τους και τη δυναμικη τους..
καποτε ειχαμε πλειστους απο αυτους στην ελλαδα,πλεον ειναι ειδος προς εξαφανιση...
το ακομα χειροτερο ειναι αυτη η νεα εγκαθιδρυμενη δικατορια,του ανενημερωτου,χαμηλου επιπεδου πολυλογα και λαμογιου που πνιγει οτιδηποτε ποιοτικο..
τουλαχιστον μερικοι συνελληνες του ςξωτερικου,απαλλαγμενοι απο το καθεστως αυτο, δειχνουν και μας θυμιζουν κατι απο το πρωτοτυπο του ελληνα...και εχουν και δυναμικη και μεγαλες ιδεες..
εμεις σαν ΠΑΟΚ διψαμε για ποιοτητα..σε ολα τα επιπεδα..
ας την αφησουμε να μας δωσει τους οποιους καρπους θα δωσει και ας τους απολαυσουμε..
να βλεπουμε εναν ΠΑΟΚ υγιη και δυνατο ,σ ενα καινουργιο γηπεδο με ποιοτικη ομαδα και εκπροσωπηση και να ειμαστε περηφανοι..μακρια απο την αρρωστια της κουλας,βαζελου και του ρουλη ,αλλα ναι και του ολυμπιακου...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αύριο δεν θα πάω Παλατάκι δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων... Άσε που δεν είμαι και από τους 300 που διώξανε τον Γούμενο!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Εγώ θα ήθελα αύριο στο PAOK SPORTS ARENA να δω 10.000 μέσα και άλλους τόσους έξω...
Τι φοβάστε? μη μας πουν αύριο-μεθαύριο πως στηρίζαμε έναν κακό πρόεδρο?
Βρε ουστ! και ποιός να μας το πει? οι γαυροβάζελοι,τα χανούμια ή τα ερπετά? μήπως οι ''ραδιοφωνικοί παραγωγοί''? σιγά τα σοβαρά άτομα...
Ή μήπως τον Βουλινό,τον Μπατατούδη και τον Γούμενο τους έδιωξε ο κόσμος ? πλάκα κάνετε?
Τι θα πει ''ο σωστός οπαδός προβλέπει'' ?
Δηλ. ο μ@λ@κ@ς ο brigate4 να κρατάει πισινή για να την ''πει'' μετά στη παρέα του στο καφενείο και να λέει ''είδατε,δικαιώθηκα ο Ιβάν ήταν λαμόγιο'' ! ή να μην τον χειροκροτήσω ή να μην πάω στο γήπεδο για να μη πάρουν τα μυαλά του αέρα? :!:
Αν αποδειχθεί κακός Πρόεδρος ο Σαββίδης τι είχες ΠΑΟΚ,τι είχα πάντα...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παιδιά γνωρίζουμε αν μεταδόσει κάποιο κανάλι την συνέντευξη τύπου του Σαββίδη...;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”