Τι ομάδα υποστηρίζουν οι συγγενείς σας;
- ta_myala_mas_ponane
Ο δικος μου ειναι αεκτσης απο Εβρο αλλα σιγουρα δε θα μπορουσε να την παλεψει με τη μανα μου και ολο της το σοι που ειναι ακρως ασπρομαυρο!Πρωτο μου παιχνιδι ηταν το 1992 σ'ενα ΠΑΟΚ-αρης στο παλε με τη μητερα μου,και δυο θειες μου...Απο εκεινη τη στιγμη κι επειτα ο μπαμπας μου καταλαβε οτι δεν ειχε παρα να το αποδεχτει και να συμβιβαστει με την καζουρα του σπιτιου.Απο τη μια εγω η μητερα μου και η αδερφη μου κι απο την αλλη ο μπαμπας μου..
-
- Επικοινωνία:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 2,5 ΧΡΟΝΟΝ.ΜΕΓΑΛΟΜΕΝΟΣ ΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑΓΕΝΟΥΣ ΧΑΡΙΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΝΑΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ.ΑΚΟΥΓΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ (ΝΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΛΗ ΤΟΤΕ) ΚΑΙ ΖΟΥΣΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΣΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ !!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΓΝΟΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΓΑΒΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ.
ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΟ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΓΝΟΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΓΑΒΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ.
ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΟ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- PAOKfanAthens
Ο Πατέρας μου ήταν Ηρακλής (οπως και όλοι οι συγγενείς απο πατέρα μεριά) και μάλιστα ήταν και ποδοσφαιριστής στη γριά τέλη δεκαετίας '50... Αλλά μας άφησε νωρίς. Οι συγγενείς προσπάθησαν να με κάνουν γρία και με πηγαίναν στο καυτατζόγλειο όταν είμουν μικρός, αλλα οι συγγενείς της μάνας μου με πηγαίναν στη Τούμπα και αυτό το δέος της Τούμπας δεν το ένιωσα σε κανένα γήπεδο που έχω πάει ακόμα και μέχρι σήμερα.
Η οικογένεια της μάνας μου όμως κρατάει και απο την Κωσταντινούπολη και σαν Θεσσαλονικιός με καταγωγή απο την Πόλη μόνο τέσσερα γράματα θα μπορούσαν να με αντιπροσωπεύουν Π.Α.Ο.Κ.

Η οικογένεια της μάνας μου όμως κρατάει και απο την Κωσταντινούπολη και σαν Θεσσαλονικιός με καταγωγή απο την Πόλη μόνο τέσσερα γράματα θα μπορούσαν να με αντιπροσωπεύουν Π.Α.Ο.Κ.

-
O pateras mou bazelos kai o 8eios mou gayros,egina PAOKtshs sthn A8hna xwris kamia epiroh kai kanenan allo gnwsto mas PAOKtsh,mallon apo to prwta8lhma tou 85 pou hmoun 7 xronwn,kai sunthrh8hka apo to basket tis kales ekeines epoxes
Ypo tetoies sun8hkes anagkastika egina fanatikla kai prosulhtisa ki allous 3-4,thn ksaderfh mou,ton gio tou nonou mou ktl.
PAOK 8YMHSOY STHN A8HNA YPARXOUME XILIADES TRELAMENOI OPADOI SOY
Ypo tetoies sun8hkes anagkastika egina fanatikla kai prosulhtisa ki allous 3-4,thn ksaderfh mou,ton gio tou nonou mou ktl.
PAOK 8YMHSOY STHN A8HNA YPARXOUME XILIADES TRELAMENOI OPADOI SOY
Και μενα ο πατερας μου αρρωστος παοκτσης απο μικρος απο εποχη κουδα κ των αλλων παιχταραδων αλλα τα τελευταια χρονια εχει ξενερωσει οπωσ πολλοι που εζησαν τα καλα χρονια του ΠΑΟΚ.Αφου πολλες φορες με κοροιδευει που πορωνομαι με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας αλλα τελοσπαντων...μονο φετος εχει αρχισει κ ζεσταινεται.Μ ενα κυπελλακι για φετος κ του χρονου με αλλα γουστα τον βλεπω να θυμαται τα φοιτητικα του χρονια κ να χοροπηδαει στη 4!!!!καλη ποδοσφαιρικη χρονια φιλοι παοκια κ ευχομαι στον ΠΑΟΚ μας να πεταξει..!!! 

PAOK LEME REEEEE
EYTHXOS PAOKARA KAI ME EPERNE APO 7 XRONON STO GIPEDO!!!!ALLA STIN 3..THIMAME ME EIXE PAREI STON TELIKO M T SKOULIKI KAI EIXA TRELATHEI..XOROPIDOUSA PANO KATO...EIMOUN 8 I 9 XRONON DN THIMAME KALA...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γÏ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γÏ