κατσε ρε εσυ για ποιο λογο τον λες ετσι παοκτσακι ειναι το παιδιFalegkos έγραψε:μ@λ@κ@ς.Nikol4s έγραψε:Ο Διονύσης Μακρής τι είναι?
Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
-
Σήμερα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Τάσο ο οποίος με τα 2 του παιδιά (ντυμένα στα ασπρόμαυρα φυσικά) πέρασε από το μαγαζί που δουλεύω και είχαμε την ευκαιρία να πούμε δυο πράγματα παραπάνω στη σύντομη συνομιλία που είχαμε.
Ο άνθρωπος παιδιά, ότι ήταν να δώσει ουσιαστικά, το έδωσε. Τώρα έχει τα παιδιά του στο τμήμα του ταε κβο ντο και ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, κυρίως μέσα από τον Α.Σ. Σε κάποια φάση, κι ενώ το θέμα περιστράφηκε από την ενημέρωση, ζήτησε κάποιες περαιτέρω πληροφορίες και για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Στα όσα προλάβαμε και είπαμε, κατάλαβα ότι αποστασιοποιήθηκε, κυρίως λόγω χρόνου και υποχρεώσεων, αλλά και ότι κουράστηκε.. Κουράστηκε από πολλά. Πλέον προτιμά να πηγαίνει στο γήπεδο ήρεμα με τα πιτσιρίκια του και να μην ασχολείται πλέον τόσο ενεργά..
Στα μάτια μου, και το έχω γράψει και παλιότερα, ο μασκοφόρος, ή κατά κόσμον, Τάσος Τερζίδης, είναι ο απλός, προσιτός ΠΑΟΚτσής που θα του σφίξεις το χέρι και θα τον πεις δυο λόγια για τον ΠΑΟΚ μας χωρίς να σε παρερμηνεύσει και να σε βάλει στο περιθώριο, αφορίζοντας σε!!
Ο άνθρωπος παιδιά, ότι ήταν να δώσει ουσιαστικά, το έδωσε. Τώρα έχει τα παιδιά του στο τμήμα του ταε κβο ντο και ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, κυρίως μέσα από τον Α.Σ. Σε κάποια φάση, κι ενώ το θέμα περιστράφηκε από την ενημέρωση, ζήτησε κάποιες περαιτέρω πληροφορίες και για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Στα όσα προλάβαμε και είπαμε, κατάλαβα ότι αποστασιοποιήθηκε, κυρίως λόγω χρόνου και υποχρεώσεων, αλλά και ότι κουράστηκε.. Κουράστηκε από πολλά. Πλέον προτιμά να πηγαίνει στο γήπεδο ήρεμα με τα πιτσιρίκια του και να μην ασχολείται πλέον τόσο ενεργά..
Στα μάτια μου, και το έχω γράψει και παλιότερα, ο μασκοφόρος, ή κατά κόσμον, Τάσος Τερζίδης, είναι ο απλός, προσιτός ΠΑΟΚτσής που θα του σφίξεις το χέρι και θα τον πεις δυο λόγια για τον ΠΑΟΚ μας χωρίς να σε παρερμηνεύσει και να σε βάλει στο περιθώριο, αφορίζοντας σε!!
Καλά κάνει το παλικάρι,και εγώ στην θέση του έτσι θα έκανα.
Μια ηλικία είμαι με τον Τάσο και πριν 22 χρόνια τα έφερε έτσι η τύχη να γνωριστούμε και να πιούμε ένα καφέ.
Μετά απο ένα ξενύχτη μου ήθελα να πιώ ένα καφέ πρωί πρωί 07:00.
Πάω στο Ποσειδώνιο Ανατολική θεσσαλονίκη στο καφέ που ήταν ανοιχτό κοντά στα γήπεδα του μπάσκετ.
Βρίσκω λοιπόν τον Τάσο να πίνει καφέ και έτσι γνωριστήκαμε.
Ξέρεται τι έκανε εκεί ο πιτσιρικάς τότε Τάσος;
Περίμενε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ(ΝΙΟΥΜΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ.)που θα πήγαινε καποια στιγμή στα γήπεδα μπάσκετ.
Καταλάβατε για τι Παοκτσάκι μιλάμε;
Ξύπνησε απο τις 6 για να πάει να περιμένη να δεί παίκτες του ΠΑΟΚ.
Ανθρωποι που δώσαν απο παιδιά την ψυχή τους στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζωνται με σεβασμό.
Μια ηλικία είμαι με τον Τάσο και πριν 22 χρόνια τα έφερε έτσι η τύχη να γνωριστούμε και να πιούμε ένα καφέ.
Μετά απο ένα ξενύχτη μου ήθελα να πιώ ένα καφέ πρωί πρωί 07:00.
Πάω στο Ποσειδώνιο Ανατολική θεσσαλονίκη στο καφέ που ήταν ανοιχτό κοντά στα γήπεδα του μπάσκετ.
Βρίσκω λοιπόν τον Τάσο να πίνει καφέ και έτσι γνωριστήκαμε.
Ξέρεται τι έκανε εκεί ο πιτσιρικάς τότε Τάσος;
Περίμενε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ(ΝΙΟΥΜΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ.)που θα πήγαινε καποια στιγμή στα γήπεδα μπάσκετ.
Καταλάβατε για τι Παοκτσάκι μιλάμε;
Ξύπνησε απο τις 6 για να πάει να περιμένη να δεί παίκτες του ΠΑΟΚ.
Ανθρωποι που δώσαν απο παιδιά την ψυχή τους στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζωνται με σεβασμό.
Noε 87.Παιζουμε με βαζελο στο ΟΑΚΑ.Ξεκινω απο Πατρα με ενα φιλαρακι απο Αμπελοκηπους (εγω ειμαι Τουμπιωτης).Κανοντας τη γυρα του γηπεδου βρισκουμε τη θυρα που ηταν οι δικοι μας και μπαινουμε.Ειμασταν περιπου 500 ατομα.Αναγνωριζω καποιες "φατσες" απο το λυκειο,(πηγα στο 2ο Τουμπας), Γερεντες, Δοντσιος (επαιξε και μπασκετ στον ΠΑΟΚ) κτλ. Το φιλαρακι μου αναγνωριζει τον Τζαμαλ και μου τον δειχνει.Χανουμε 2-0 το ματς αλλα αυτο για μας στην κερκιδα ερχεται σε δευτερη μοιρα.Τραγουδαμε συνεχως ημιγυμνοι και αποθεωνουμε τον Νικιτς.Χαμος.Στην επιστροφη για Ομονοια με τον ηλεκτρικο καποιοι βαζελοφλωροι εχουν στησει ενεδρα σε εναν σταθμο(δεν θυμαμαι ποιον ακριβως).Με το που ανοιξαν οι πορτες στο σταθμο αρχισαν να πεταν πετρες,μπουκαλια.κτλ.Ο Τζαμαλ τραβαει το μοχλο εκτακτης αναγκης για να μην ξεκινησει το τραινο και βγαινει μονος και παιρνει παραμαζωμα 3-4 βαζελους.Εγω με το φιλαρακι μου μενουμε στην αρχη 'παγωτο"για καποια δευτερολεπτα μεχρι να συνειδητοποιησουμε τι εκανε το "ατομο" και στη συνεχεια πεσαμε στη μαχη.Αυτη ηταν η γνωριμια μου με τον Τζαμαλ.Τον ξαναειδα στην εκδρομη στην VITORIA.Ναναι καλα. 

- midenistis
- Επικοινωνία:
εγω εχω πολλα να θυμηθω απο τον μασκοφορο, οπως το ματωμενο προσωπο που ειχε κανει το γυρο της ευρωπης στο 4-1 επι του γαυρου το 87!αλλα αυτο που θυμαμαι περισσοτερο,ειναι μια χρονια με αγγελο προπονητη,παιζαμε με παναχαικη και στην εναρξη του αγωνα,ζητηθηκε ενος λεπτου σιγη απο τα μεγαφωνα του γηπεδου για τον θανατο του αειμνηστου γιωργου μητσιμπονα!κι'ενω ολη η κερκιδα ειχε βγαλει το σκασμο,ο μασκοφορος που εκανε κερκιδα στην 7 τοτε,το χαβα του!οποτε πηδαει απο τα καγκελα της 4 ο αλλος αειμνηστος(μπελος)και παει και τον κατεβαζει απο τα καγκελα με τη βια!φυσικα ειχαμε στιγμες απειρου καλους,οπως θα φανταζεστε,οσοι δεν το ζησατε
Sta xronia tou Tassou itan kai o Zoze.
O Zoze loipon mou esose kyriolektika apo megali fourtouna kai mou edose kouragio san PAOKtsidiko adelfi.
Htan ta xronia pou meteixame sto aspromavro opadiko - koinoniko kinima kai kaname ti megali diafora. Palia xronia...
Xerei kanenas ti apegine o ZOZE...?
An kserei, tote na tou poun oti ton thimithike i omada apo tin eparxia me ta palaistiniaka.
Xeretismous............
O Zoze loipon mou esose kyriolektika apo megali fourtouna kai mou edose kouragio san PAOKtsidiko adelfi.
Htan ta xronia pou meteixame sto aspromavro opadiko - koinoniko kinima kai kaname ti megali diafora. Palia xronia...
Xerei kanenas ti apegine o ZOZE...?
An kserei, tote na tou poun oti ton thimithike i omada apo tin eparxia me ta palaistiniaka.
Xeretismous............