25.Costin Lazăr
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 25.Costin Lazăr
οχι καλος σημερα αλλα εχεις το ελαφρυντικό οτι επαιξες για πανωπο ενα ημιχρονο στα αριστερα κατι που δεν σου τεριαζει καθολου + και τον πολυ κακο αγωνιστικο χωρο που δεν βοηθαει παικτες με τα δικα σου χαρακτηριστικα
- ΑποστόληςΑ
ρε παιχταρα μου.. τι θα γινει με τα τεατετ?
Μην το ταλαιπωρεις το θεμα.. αφου το εχεις..
Αντε παλικαρακι μου.
Μην το ταλαιπωρεις το θεμα.. αφου το εχεις..
Αντε παλικαρακι μου.
εως να γυρισει ο Παμπλο ειναι το βαρομετρο.. ειναι καλα παμε καλα δεν ειναι ...εχουμε θεμα..
- PaOkArAsIrAkLiO
Πολύ κακός σήμερα, μηδέν σωστές πάσες και μοίρασμα παιχνιδιού. Λίγο να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και θα είμαστε μια χαρά στο κέντρο...
Οντως πολυ ποιοτικος παίκτης και η κακή του εμφάνιση δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ομαδα
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- kataramenos5
Άλλη μια τραγική βραδιά.Όταν είσαι καλός είσαι θεός αλλά όταν είσαι ντεφορμε είσαι ο χειρότερος.Πάσα στο μέτρο δεν μπορούσες σήμερα!
Ειμαστε Λαζαρεξαρτωμενη δυστυχως...οταν δεν ειναι καλα δεν ειμαστε καλα.....και ο ΠΑμπλο ακομα ανετοιμος ειναι..Μαλλον ο κατσουρ δεν ειναι κακη λυση τελικα.....απο τον φωτακη δεν περιμενουμε τπτ ιδιαιτερο..
πάλι καλά να λες που γλίτωσες την κόκκινη
λέω για τη φάση που περίμενε να σφυρίξει φάουλ ο διαιτητής και ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι.
λέω για τη φάση που περίμενε να σφυρίξει φάουλ ο διαιτητής και ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι.
Πιο λυπηρό από την εμφάνισή του είναι οτι δεν έχουμε με ποιον να τον αλλάξουμε όταν τον πιάνει το τρελό του όπως σήμερα.