Ψευδώνυμα!
Re: Ψευδώνυμα!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ πόσες ώρες και πόσα lan party και ποση ΔΕΗ πληρώσαμε για αυτο το game.....ΤΟ 1 και το 2 τα καλυτερα.....μετά εγιναν πολύ modern.
odi (απ το Οδυσσέας ) επειδή οι βαρεμένοι μεν,τρελαμένα ΠΑΟΚια δε φίλοι μου βαριόνταν να το λένε ολόκληρο και με φωνάζουνε απο τα 13 μου Οδύ=Odi 
- Μπαρκαρούτσος
Νόμιζα ότι τονίζεται στο "ο"...
Επί τη ευκαιρία.. Το δικό μου ψευδώνυμο στο "ο" τονίζεται!!!
Επί τη ευκαιρία.. Το δικό μου ψευδώνυμο στο "ο" τονίζεται!!!
+4!Argonaut4 έγραψε:ΤΟ 1 και το 2 τα καλυτερα.....μετά εγιναν πολύ modern.
ακριβώς γι αυτό κόλλησα με το 2. και γι αυτό το παίζω ακόμα...
- ΑποστόληςΑ
- Josey Wales
Από μια ταινία του Κλιντ Ίστγουντ "The Outlaw Josey Wales". Μάλιστα ήταν και η πρώτη που σκηνοθέτησε στην καριέρα του.
- Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:odi (απ το Οδυσσέας ) επειδή οι βαρεμένοι μεν,τρελαμένα ΠΑΟΚια δε φίλοι μου βαριόνταν να το λένε ολόκληρο και με φωνάζουνε απο τα 13 μου Οδύ=Odi
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΛΕΩ;;;;;;;;;;;;;
- Μπαρκαρούτσος
Το δικό μου είναι το όνομά μου Νικόλας Φ.... που αν τα κολλήσεις σου δίνουν μια αίσθηση βορά nikolasf όπως λέμε OLASF .... Του βορά που τόσο πολύ μου λείπει! ;
Παράλληλα το F παραπέμπει στο Four =4 στα αγγλικά!
Παράλληλα το F παραπέμπει στο Four =4 στα αγγλικά!
τωρα το ειδα αυτο το τοπικ! Το sn0ufel λοιπον ειναι αυτο το πολυ γλυκο λαγουδακι που πριν κατι χρονια εβγαινε στις διαφιμησεις και τραγουδουσε παιδικα τραγουδακια!
οι μπαμπαδες μπορει να το ξερετε απο τα παιδια σας! οταν ηταν στη μοδα λοιπον ενας φιλος μου μου ελεγε οτι μοιαζω με λαγο!
( προς αποφυγη παρεξηγησεων δε μοιαζω!
) Ε εγινε ο συνειρμος και μου κολλησε το ονομα σνουφελ! και εδω και 5-6 χρονια μου εχει κολλησει αλλα ειναι αληθεια οτι μου αρεσει κιολας και το εχω παντου! παιχνιδια φασεμπουκ τουιτερ! οποτε οπου δειτε το ονομα μη ντραπειτε! εγω θα μαι!
βεβαια τον τελευταιο καιρο μου χουν κολλησει και το Bob αλλα δε μαρεσει!
οι μπαμπαδες μπορει να το ξερετε απο τα παιδια σας! οταν ηταν στη μοδα λοιπον ενας φιλος μου μου ελεγε οτι μοιαζω με λαγο!
βεβαια τον τελευταιο καιρο μου χουν κολλησει και το Bob αλλα δε μαρεσει!
- buffalobill4