Θεόδωρος Ζαγοράκης
ok kanena provlima valte to kentriko.
Taso to pistevw alla afto poy thelw na pw einai oti kai kati na mhn paei eimai sigouros atoi h dioikhsh tha to dei kai tha to diorthwsei. Ekane fetos parapanw ap oti perimena. Wres wres skeftomai thn protash toy paoktsh Kathigith Zourari pou elege na pesei o PAOK sthn d ethnikh kai lew oti kalytera na mhn proteinoun viastika lyseis anthrwpoi pou den gnwriozun toso kala to antikeieno.
Mhpws telika ston Zagoraki vrhkame enan hgeth pou kserei ti tha pei podosfairo kai pws na paizei to topi mesa kai eksw apo to xorto;
Gi afto lew empistosynh kai as afhsoume n dioikhsoun aftoi pou apedeiksan oti kseroun topi.
Kai aisthanomai tyxeros me tetoia dioikhsh.
Afto lew.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Taso to pistevw alla afto poy thelw na pw einai oti kai kati na mhn paei eimai sigouros atoi h dioikhsh tha to dei kai tha to diorthwsei. Ekane fetos parapanw ap oti perimena. Wres wres skeftomai thn protash toy paoktsh Kathigith Zourari pou elege na pesei o PAOK sthn d ethnikh kai lew oti kalytera na mhn proteinoun viastika lyseis anthrwpoi pou den gnwriozun toso kala to antikeieno.
Mhpws telika ston Zagoraki vrhkame enan hgeth pou kserei ti tha pei podosfairo kai pws na paizei to topi mesa kai eksw apo to xorto;
Gi afto lew empistosynh kai as afhsoume n dioikhsoun aftoi pou apedeiksan oti kseroun topi.
Kai aisthanomai tyxeros me tetoia dioikhsh.
Afto lew.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- aspromauri
Πολύ ωραία όλα αυτά που λέτε.
Εμένα προσωπικά σ'αυτά που δεν έχω και να έρθουν και οι αποτυχίες.
Γιατί?
Γιατί βλέπω,
γιατί ακούω,
γιατί ξέρω,
γιατί νοιώθω,
γιατί είμαι περήφανη που είμαι κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ,
γιατί πέρασαμε πολλά και
γιατί πιά ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ότι και να γίνει.
Γιατί?
Γιατί ξέρω ότι πάντα θα είστε εκεί διπλά στην ομάδα μου. ΟΛΟΙ.
Και αν υπάρχουν παραφωνίες εγώ χαίρομαι γιατί έτσι καταλαβαίνω πόσο μεγάλος είναι ο ΠΑΟΚ.
Μπραβό αδελφέ Koudas για το κείμενο σου.
Εμένα προσωπικά σ'αυτά που δεν έχω και να έρθουν και οι αποτυχίες.
Γιατί?
Γιατί βλέπω,
γιατί ακούω,
γιατί ξέρω,
γιατί νοιώθω,
γιατί είμαι περήφανη που είμαι κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ,
γιατί πέρασαμε πολλά και
γιατί πιά ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ότι και να γίνει.
Γιατί?
Γιατί ξέρω ότι πάντα θα είστε εκεί διπλά στην ομάδα μου. ΟΛΟΙ.
Και αν υπάρχουν παραφωνίες εγώ χαίρομαι γιατί έτσι καταλαβαίνω πόσο μεγάλος είναι ο ΠΑΟΚ.
Μπραβό αδελφέ Koudas για το κείμενο σου.
- blackmagic
Re: Η ευθύνη μας
Μπραβο ρε αδερφε...δευτερο ποστ και ειναι σαν να εγραψες σε ολα τα τοπικ!!! Εισαι γιγαντας!!!Koudas_G έγραψε:Αγαπητά ΠΑΟΚια..............

Πλανο 3ετες ειπε......που να φανταζομασταν τη παει να κανει???
2η χρονια λειπον και παιζουμε για πλακα την ουντινεζε και την ριχνουμε 3 μπαλακια με καταπληκτικη μπαλα (σε σχεση με τις προιγουμενες χρονιες) και με παιχτες σε ατομικο απιπεδο τρομεροι σχεδον ολοι.
3η χρονια χορις χρεοι προς 3ους και με μια καλη χρονια ποδοσφαιρικα ας ελπισουμε στο πρωταθλημα τη θα κανει αυτος ο ανθρωπος????
Πιους θα φερει???
μοιπος ηρθε η ωρα για τιτλους???
Για δειτε το ρολοι σας ....εμενα λεει ενα χρονο ακομα.....
Ο λαος ειναι και παλι πρωταθλητις ηδη...η ομαδα????
.........Α ρε καημενοι αλοθρησκοι τη σας περιμενει δεν φανταζεστε...
2η χρονια λειπον και παιζουμε για πλακα την ουντινεζε και την ριχνουμε 3 μπαλακια με καταπληκτικη μπαλα (σε σχεση με τις προιγουμενες χρονιες) και με παιχτες σε ατομικο απιπεδο τρομεροι σχεδον ολοι.
3η χρονια χορις χρεοι προς 3ους και με μια καλη χρονια ποδοσφαιρικα ας ελπισουμε στο πρωταθλημα τη θα κανει αυτος ο ανθρωπος????
Πιους θα φερει???
μοιπος ηρθε η ωρα για τιτλους???
Για δειτε το ρολοι σας ....εμενα λεει ενα χρονο ακομα.....
Ο λαος ειναι και παλι πρωταθλητις ηδη...η ομαδα????
.........Α ρε καημενοι αλοθρησκοι τη σας περιμενει δεν φανταζεστε...
- trel@menos
-
Να πω και γω 2 πραματακια για τον αγιατολαχ γιατι το θελω το κεφαλι μου.Απο οσο γνωριζω αυτους τους ανθρωπους αλλον καλυτερα αλλον λιγοτερο,σαν γνωστα προσωπα που ειναι αλλα και εκ του συνεγγυς,εγω προσωπικα δεν θα τους χρησιμοποιουσα ποτε σε μια δικη μου προσπαθεια μια δικη μου επενδυση(εαν ειχα καποιες Α δυνατοτητες).Για αυτον τον αποκαμωμενο ΠΑΟΚ με τις πρακτικες γνωσεις τους και την φερεγγυοτητα που δειχνουν ειναι οτι χρειαζοταν.Οι αδεσποτες ανακοινωσεις,το γλυψιμο στον κοσμο και πολυ περισσοτερο στα αρχ... των συνδεσμων,τα κολληματα 'εγω θα φυγω αγκαζε με τον σαντος' και τα λοιπα θα αποπροσανατολισουν και θα κανουν την ομαδα μπουρδελο για ακομα μια φορα,τα εχουμε ξαναδει,κυριως αγωνιστικα μιλαω που αυτο που χρειαζεται τωρα η ομαδα ειναι πραγματι ενας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ φουνταμενταλισμος για να φτασει καπου οπου θα ειμαστε καλλα(που ελεγε και ο Αγγελος του θανατου).Το μεγαλυτερο μειονεκτημα αυτης της ανυποστατης επενδυτικα και μετοχικα διοικησης ειναι οτι για αυτους τους ιδιους ακριβως τους λογους δεν εχει και καμια διαπραγματευτικη δυνατητα με καποιον επιδοξο επενδυτη(ειδικα μετα απο καποιες στραβες αγωνιστικα γιου νοου φορ γουατ αιμ τοκιν ε).Με ενα ποσο που δεν ξεπερναει τα τωρινα ετησια εσοδα του ΠΑΟΚ,μπορουμε να ξαναφορτωθουμε ενα νεο ταμτακο κεχαγια μπει(ασχετως εθνικοτητας και φυλου),την ωρα που στην μπαγερ.....εεεε στο αεκ και στη γειτονα λεωφλωρο πεφτουνε υπερπολλαπλασια ποσα,αυτο βεβαια δεν μας αφορα,το βασικοτερο για εναν μελλοντικο επενδυτη ειναι να εχουμε καποιες εγγυησεις (με την μορφη της αμεσης επενδυσης προφανως)οτι θα καλυφθει ενα σημαντικο μερος του τεραστιου ποσου που χρειαζεται για το νεο γηπεδο,την νεα δισδιαζωματικη τουμπα(δεν υπαρχει αλλο νεο γηπεδο για εμενα) με τις κατεδαφισεις,εκμπαζωσεις,εκχωματωσεις(ειναι οντως τεραστιο το επιπλεον κοστος τους)κτλ.