Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από slidar »

Mαλωστε λιγο ακομα εαν θα πρεπει να παρουμε τον κατσουρανη..

Εχω παρει ποπ κορν ..

Συνεχιστε.

Σωστός. I stand corrected.
Angelheart
giapas

Δημοσίευση από giapas »

DC έγραψε:Δε νομίζω ότι θα σφαχτούνε ομάδες στα πόδια του, η απόκτησή του θα είναι εύκολη σχεδόν από τον οποιονδήποτε, τις επόμενες μέρες θα καταλάβουμε την άποψη του Βρύζα για τον παλιό συμπαίκτη του στην Εθνική.
++

Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για το αν θέλω ή όχι . Ο Κατσουρ ως αξία και ως ποιότητα είναι σίγουρα υπολογίσιμη μονάδα. Το θέμα είναι κατά πόσο έχει όρεξη να παίξει μπάλα. Τείνω προς το όχι πάντως , χωρίς η απόκτησή του να με χάλαγε κιόλας.

ΥΓ: Σωστός ο τζος , σε άλλες θέσεις υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Καπου διαβασα οτι το συμβολαιο του ειναι 400χιλ για τη σεζον, και ο βαζελος του δινει 200 στο χερι + άλλα 200 αν δε βρει ομαδα το Γεναρη. Αρα με 150-200χιλ τον κλεινεις ( αν αληθευουν τα νουμερα). Αν μου πει καποιος οτι με αυτα τα λεφτα δεν αξιζει να παρω διεθνη 32αρη παικτη, που μπορει να παιξει και κεντρο (8αρι) και αμυνα ( ακομα και σαν 10αρι τον εβαζε ο Τεν Κατε και ειχε βαλει 8 γκολ), τοτε παω πασο. Για να μην μιλησω για το επικοινωνιακο κομματι του πραγματος, και το μηνυμα που στελνεις στο ΠΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ntou_apo_pantou

Δημοσίευση από ntou_apo_pantou »

Παιδιά ανακαλώ, δεν τον θέλω τελικά... αφου είναι παλιοχαρακτήρας και τσόγλανος... να παει στα κομμάτια..
Χιλιες φορές με τον Κουμαλό που είναι και καλό παιδί και περνάει τις γριούλες απέναντι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μπορει να ειναι τσογλανος , παλιοχαρακτηρας , κλικαδορος , βεντετα και οτι αλλο θελετε αλλα οτι μπορει να παιξει σε 2-3 θεσεις με ανεση αλλα και οτι το κατεχει το τοπι , ουδεις μπορει να το αμφισβητησει....

Και δεν νομιζω οτι δεν θα ηταν χρησιμος στην παρουσα φαση.... Γι' αυτο υπαρχει προπονητης , διοικηση και τα συναφη .... Συμφωνοι..Μετραει ο χαρακτηρας και τα λοιπα..Αλλα ποδοσφαιρικη ομαδα ειμαστε ...Ουτε το Λυκειο των Ελληνιδων , ουτε ομαδα Προσκοπων....

Υ.Γ. Κατι τετοια λεγατε μερικοι και για τον Αιγυπτιο και εφυγε το παιδι.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ntou_apo_pantou έγραψε:Παιδιά ανακαλώ, δεν τον θέλω τελικά... αφου είναι παλιοχαρακτήρας και τσόγλανος... να παει στα κομμάτια..
Χιλιες φορές με τον Κουμαλό που είναι και καλό παιδί και περνάει τις γριούλες απέναντι.
ΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ!
(και έχεις και δίκιο 100%...)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Athens έγραψε:τα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ αμαν εκαναν να ησυχασουν απο την ηγετικη παρουσια καποιων που αποφασιζαν απεργιες....
:?:

Ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιον παίκτη αναφέρεσαι.. Μάλλον δεν τα οσμίζομαι τόσο εύκολα αυτά.. :mrgreen:
Να σε θυμίσω ότι και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος οργάνωνε απεργίες στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά επέστρεψε και όλα καλά, δεν είπε κανείς τίποτα..

Υ.Γ.: Ο Κατσουράνης (και ο οποιοσδήποτε παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.) δεν θα έχει λόγο να κάνει απεργία, ο "ρωσοπόντιος" πληρώνει και όλα πάνε ρολόι! ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ntou_apo_pantou έγραψε:Παιδιά ανακαλώ, δεν τον θέλω τελικά... αφου είναι παλιοχαρακτήρας και τσόγλανος... να παει στα κομμάτια..
κωλοχαρακτηρας και τσογλανος ειναι ο τζιμπουρ και τετοιους παιχτες τους παμε δεν εχουμε θεμα...ο κατσουρανης ειναι αυτο που εγω μαναβιστικα αποκαλω κωλοπ@υστας...και τετοιοι παιχτες δεν ειναι για ΠΑΟΚ...παιχτες που εχουν συνδεσει το ονομα τους με βρωμια και δυσωδια δεν μας χρειαζονται...ουτε καραγκουνης,ουτε κατσουρανης, ουτε το φουστρακι ο χουτος που φεραμε ενα φεγγαρι, ουτε ο φουστιγιο ουτε κανενας...ας πανε να γλειφουν κατουρημενες ποδιες νεκροταφειο ελεφαντων δεν ειμαστε...

ακου εκει κωλοπαιδο ο κατσουρανης :lol: :lol: απο τις μεγαλυτερες κ@λομπινες εντος αγωνιστικου χωρου τακλιν δεν κανει μη σκισει κανα καλσον...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλός παίκτης ειναι μην τρελαθούμε τον βγάλαμε και άχρηστο τώρα για τον χαρακτήρα οπως έλεγε ο σχωρεμενος ο φρουτεμπορας απο την Βέροια προεδρος του ΠΑΟΚ ´ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ´ :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αν και δε θα τον γούσταρα τον κωθτάκη στην ομάδα,σε συγχαίρω για την ποιότητα του χιούμορ σου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

RoMaN έγραψε:
Athens έγραψε:τα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ αμαν εκαναν να ησυχασουν απο την ηγετικη παρουσια καποιων που αποφασιζαν απεργιες....
:?:

Ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιον παίκτη αναφέρεσαι.. Μάλλον δεν τα οσμίζομαι τόσο εύκολα αυτά.. :mrgreen:
Να σε θυμίσω ότι και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος οργάνωνε απεργίες στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά επέστρεψε και όλα καλά, δεν είπε κανείς τίποτα..

Υ.Γ.: Ο Κατσουράνης (και ο οποιοσδήποτε παίκτης του Π.Α.Ο.Κ.) δεν θα έχει λόγο να κάνει απεργία, ο "ρωσοπόντιος" πληρώνει και όλα πάνε ρολόι! ;)
Px. Xalkias, Ivic.....

PAOK would make a good transfer if we sign Katsouranis, as many other wrote he can play centerback and in the miedfield. I believe we need it espicialy for his ability to play in the back. As far as the miedfield, everyone remembers Fotakis deforme after a couple of games last season. Katse is 19 years old, good but unexperienced. I believe very much in a miedfield of

Salpi GARCIA Katsouranis Lawrence

Lazar

on top Athanasiadis
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από karlat85 »

I agree with you Sweden

(Αμα τοχεις το αγγλικο ,τοχεις ,δεν αστειεύεσαι)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mesa ise dike mou!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

And summer 2013, dont forget! Scoco, Vierinha and Estoyianof! AINTAAAAAAA PAOKARAAAAAA

Marinaki we will cut your lilaki
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εχει lilaki ; :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”