Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Μολις σκασει και η πορτα απο τους λεφταδες... Ξεχαστε την...
- navigator11
διάβασα στο σπορτ.φμ πως περίμενε την "έγκριση" του πνευματικού του για να απαντήσει θετικά.
ασχολίαστο απλά.αν ισχύει φυσικά και με σεβασμό στον προσφέραντα στην ομάδα μας άγγελο.
ασχολίαστο απλά.αν ισχύει φυσικά και με σεβασμό στον προσφέραντα στην ομάδα μας άγγελο.
α ρε αγγελάρα, πάντα ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ των ονείρων μου που θα διεκδικεί πρωταθλήματα, τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις με σένα στο τιμόνι.
καλά έκανες και απέρριψες την ΑΕΚ, ψάχνουν απλά έναν αποδιοπομπαίο τράγο και το κατάλαβες και τους πούλησες και τρέλα οτί θα ρωτήσεις τον πνευματικό σου.
αγγελόσκυλο ΦΟΥΛ
καλά έκανες και απέρριψες την ΑΕΚ, ψάχνουν απλά έναν αποδιοπομπαίο τράγο και το κατάλαβες και τους πούλησες και τρέλα οτί θα ρωτήσεις τον πνευματικό σου.
αγγελόσκυλο ΦΟΥΛ
παντως τον φερειρα παροτι τα παει χαλια ο βαζελος τον θεωρω μεγαλο προπονητη..
Μανιακ ασε τον παπα και πες μας για τον βαζελο που ειναι 2 κλασεις πανω απο εμας..

[youtube]sF-gGh8YTnc[/youtube]
ΥΓ ΤΡομε βοηθα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Δευ 01 Οκτ 2012, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MANIAKOS έγραψε:παντως τον φερειρα παροτι τα παει χαλια ο βαζελος τον θεωρω μεγαλο προπονητη..
χαχαχαχαχα
Πραγματικα ειναι τεραστιος...
- DigitalFan
Εγώ θα το σκεφτόμουν δύο φορές πριν ειρωνευτώ έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές ever (καθώς και τις προθέσεις του). Κατά πολλούς τον καλύτερο.Τρόμος έγραψε:Λουκανίδης: Αναλαμβάνω αφιλοκερδώς την ΑΕΚ!
Εκπληκτοι έμειναν την Δευτέρα (1/10) στην ΑΕΚ, όταν στα γραφεία της διοίκησης έφτασε ένα mail από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που διέπρεψε τη δεκαετία του '60 με τον Παναθηναϊκό, Τάκη Λουκανίδη, ο οποίος ζητάει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης αφιλοκερδώς!
Αναλυτικά το mail:
"Κύριοι,
Εγώ ο Τάκης Λουκανίδης με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό για την ομάδα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, προσφέρομαι αφιλοκερδώς να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ( ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση μπορώ να προσφέρω), μέχρι η ομάδα καταφέρει να βγει από την δύσκολη θέση που βρίσκεται, έχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην διάθεσή σας, για το καλό του ιστορικού αυτού συλλόγου.
Με βαθύτατη εκτίμηση και μέσα απ΄ την καρδιά μου.
Τάκης Λουκανίδης"
Το sport.gr επικοινώνησε με τον Τάκη Λουκανίδη, ο οποίος επιβεβαιώσε την είδηση και ανέλυσε το σκεπτικό του:
"Βλέπω όλα όσα γίνονται στην ΑΕΚ και στεναχωριέμαι. Εμάς τους παλιούς ποδοσφαιριστές μας αγγίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Παρότι ήμασταν αντίπαλοι με την ΑΕΚ, ανέκαθεν είχα μια συμπάθεια. Ολη η εικόνα της, με έκανε να σκεφτώ ότι μπορώ να τη βοηθήσω και γνωρίζοντας τις δυσκολίες των καιρών μας, δεν ζητάω χρήματα.
Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε την τιμή να μας κρατήσει κοντά του, εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε με άλλον τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμέναμε να γίνει όπως στο εξωτερικό, που όταν οι ποδοσφαιριστές τελειώνουν την καριέρα τους, βοηθούν την ομάδα από διαφορετικό πόστο. Με τον Παναθηναϊκό δεν έγινε αυτό. Είναι κρίμα, γιατί αντί να μας κρατούν, μας διώχνουν.
Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ΑΕΚ, γιατί έχω τις γνώσεις που απαιτούνται. Είχα επιτυχίες στις ομάδες στις οποίες εργάστηκα, αλλά μετά την τραγική στιγμή που είχα με το παιδί μου, τα παράτησα όλα και γύρισα στην Αθήνα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση και απορώ πώς βρήκατε το θέμα τόσο γρήγορα. Να ξέρουν όμως ότι εγώ δεν πάω να κάνω καριέρα στην προπονητική, ούτε να θέλω να αυτοδιαφημιστώ. Θέλω μόνο να βοωηθήσω την ομάδα να βγει από αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ξέρω τι χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, γιατί τα έμαθα εγώ από τους δικούς μου προπονητές.
Το υλικό της ΑΕΚ είναι τέτοιο, που μπορεί να έχει καλύτερη παρουσία και σε βάθος χρόνου να γίνει μια πολύ καλή ομάδα. Τρία πράγματα χρειάζονται αυτά τα παιδιά. Καλή ψυχολογία, καλή προπόνηση και απλό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι μάγος, αλλά το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να κάνω τους παίκτες μια οικογένεια.
Βλέπετε πώς είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό... Επιτρέπετε να είναι σε αυτή την κατάσταση; Και για να τα λέμε έξω από τα δόντια, ο Παναθηναϊκός δεν πάει καλά, όχι γιατί δεν έχει καλούς παίκτες, αλλά γιατί ο φερέιρα δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό. Πείτε μου ένα πράγμα που έχει κάνει αυτά τα 2 χρόνια που είναι στην ομάδα. Τίποτα. Αντί να πηγαίνουμε καλύτερα, θα πηγαίνουμε πιο πίσω...
Πάντως, μακάρι να γίνει κάτι έστω και την ύστατη στιγμή και να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω με αυτά τα παιδιά".
Διαβάστε περισσότερα:Και εγώ παιδιά έχω ένα ποδήλατο γυμναστικής και επειδή θα πάρω καινούριο πεστε μου που και θα το στείλο.Έχω και ένα τόπι ύφασμα πορτοκαλί το πήρε η μάνα για να κάνει καλύματα και δεν της άρεσε θα σας το στείλο λίγο νέφτι και θα γίνει κίτρινο.Πάνω από 50 φανέλες θα βγάλει,όλα για την κούλα να βοηθήσουμε....Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82:-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%95%CE%9A!/24-145310.html#ixzz284IbhTsy
Respect.
Κατσαβάκης: «Πρέπει να γίνει ανανέωση συμβολαίου»
Από onsports.gr | onsports.gr – 3 ώρες πριν
Για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη έκανε λόγο ο Μάκης Κατσαβάκης, προκειμένου να σταματήσουν να κυκλοφορούν φήμες περί αντικατάστασής του.
Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» τόνισε αναλυτικά για αυτό το θέμα: «Θα γίνει μια κουβέντα για να σταματήσει όλο αυτό. Μια επέκταση συμβολαίου θα αποστομώσει όλους αυτούς που αναφέρονται σε αυτές τις καταστάσεις. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη θα σταματήσουν τα παπαγαλάκια. Θα καταπιούν τη γλώσσα τους και θα φύγουν. Πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη, υπομονή και θωράκιση. Πρέπει να γίνει ανανέωση άμα υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλιώς να μου πουν να πάω στο σπίτι μου».
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες απολαμβάνουν σήμερα (01/10) το ρεπό τους, όπως κάθε Δευτέρα εξάλλου. Η ξεκούραση μετά το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ επιβάλλεται, ενώ από την Τρίτη ο Μάκης Κατσαβάκη θα μιλήσει με τους παίκτες του, προκειμένου να αναλύσουν τι έγινε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Άρη είναι να σκεφτούν τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων στο «Κλ. Βικελίδης».
Από onsports.gr | onsports.gr – 3 ώρες πριν
Για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη έκανε λόγο ο Μάκης Κατσαβάκης, προκειμένου να σταματήσουν να κυκλοφορούν φήμες περί αντικατάστασής του.
Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» τόνισε αναλυτικά για αυτό το θέμα: «Θα γίνει μια κουβέντα για να σταματήσει όλο αυτό. Μια επέκταση συμβολαίου θα αποστομώσει όλους αυτούς που αναφέρονται σε αυτές τις καταστάσεις. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη θα σταματήσουν τα παπαγαλάκια. Θα καταπιούν τη γλώσσα τους και θα φύγουν. Πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη, υπομονή και θωράκιση. Πρέπει να γίνει ανανέωση άμα υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλιώς να μου πουν να πάω στο σπίτι μου».
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες απολαμβάνουν σήμερα (01/10) το ρεπό τους, όπως κάθε Δευτέρα εξάλλου. Η ξεκούραση μετά το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ επιβάλλεται, ενώ από την Τρίτη ο Μάκης Κατσαβάκη θα μιλήσει με τους παίκτες του, προκειμένου να αναλύσουν τι έγινε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Άρη είναι να σκεφτούν τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων στο «Κλ. Βικελίδης».
καλυτερα να τον διωξουν να φερουν καναν μιχαλητσιο ή καναν αλλο αρειανακι σαν το χατζαρ να γελασουμε περισσοτερο..
Κατσαβακη ΠΑΟΚΑΡΑ, ανανεωσε χθες να αποτελειωσεις το εργο σου στον Παπαναστασιακο! μην φευγεις!!!
η β' ειναι κοντα...
(καμμια ενσταση δεν ειχαμε ρε παιδες?)
η β' ειναι κοντα...
(καμμια ενσταση δεν ειχαμε ρε παιδες?)
" Τι είναι αυτά; Εγώ δε λειτουργώ έτσι. Δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται. Αυτά είναι εκ του πονηρού. Αφού ξέρετε ότι δεν απαντάω εγώ, απαντάει ...άλλος. Οποιαδήποτε ομάδα κι αν με πάρει τηλέφωνο το ίδιο θα κάνω. "
Μεγαλε Αγγελε.....Δεν παιζεσαι....Σε περιμενανε πως και πως στην κουλα και εφαγαν πορτα απο τον πνευματικο σου.... Καλα τους ξηγηθηκες ...Σε κανα 2 μηνες θα εβλεπες την πορτα της εξοδου.... Και αυτοι παλι στην κουλα τι τον θελουν τον προπονητη ???? Μονοι τους δεν μπορουν να πεσουν κατηγορια ????
Αν θελουν ας παρουν τον Αλεφαντο....Ελευθερος ειναι .....
Υ.Γ. Κατω τα χερια απο τον Κατσαβακη ....
Μεγαλε Αγγελε.....Δεν παιζεσαι....Σε περιμενανε πως και πως στην κουλα και εφαγαν πορτα απο τον πνευματικο σου.... Καλα τους ξηγηθηκες ...Σε κανα 2 μηνες θα εβλεπες την πορτα της εξοδου.... Και αυτοι παλι στην κουλα τι τον θελουν τον προπονητη ???? Μονοι τους δεν μπορουν να πεσουν κατηγορια ????
Αν θελουν ας παρουν τον Αλεφαντο....Ελευθερος ειναι .....
Υ.Γ. Κατω τα χερια απο τον Κατσαβακη ....