33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Εκτελεση σε πρωτο χρονο ευρωπαικου επιπεδου..
Οταν πρεπει να κανεις κοντρολ και να εκτελεσεις ... ειναι για να κλαιμε ολοι μαζι παρεα.
Οταν πρεπει να κανεις κοντρολ και να εκτελεσεις ... ειναι για να κλαιμε ολοι μαζι παρεα.
Ελα ρε παιδια εβαλε ενα γκολ to remember το παληκαρι...να μην χασει κι ενα δυο to remember?
Απιστευτο το γκολ που καρφωσε...για τον πανηγυρισμο δεν εχω να πω κατι...ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ας τους να λενε Κλαους...τετοια γκολ θελουμε να βλεπουμε γκολαρες...τωρα βεβαια αν θες να βγεις πρωτος σκορερ και να παρουμε και 5-6 πρωταθληματα πρεπει να βαζεις και τα τετ α τετ....
Απιστευτο το γκολ που καρφωσε...για τον πανηγυρισμο δεν εχω να πω κατι...ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ας τους να λενε Κλαους...τετοια γκολ θελουμε να βλεπουμε γκολαρες...τωρα βεβαια αν θες να βγεις πρωτος σκορερ και να παρουμε και 5-6 πρωταθληματα πρεπει να βαζεις και τα τετ α τετ....
- Emprostisghsoitrelamenoi
Τα γκολ που έχασες χθες πάντως δεν δικαιολογούνται για την κλάση σου.Κανόνισε να βελτιώσεις τις επιλογές στα τελειώματα σου.Υπάρχει και το σκάψιμο της μπάλας πάνω από τον τερματοφύλακα.

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:SEX KAI ΒΙΑ
με γκολ μαγεία.
Την ταινία sex in the city για μάς την κάνανε;;;
Re: Απ: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ το πως υα τον κρατήσουμε του χρονου.Μονο με την προοπτική ενος πρωταθληματος
μαγικο γκολ
εξυπνη ασιστ
προπονηση στα 1 με 1....
εισαι μεγαλη πουλεναρα....
εξυπνη ασιστ
προπονηση στα 1 με 1....
εισαι μεγαλη πουλεναρα....
Κλάους checklist
γκολ με απτσάκι..................................check
να προσπαθήσω και κάτι άλλο εκτός από το πλασάρισμα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα..................................
γκολ με απτσάκι..................................check
να προσπαθήσω και κάτι άλλο εκτός από το πλασάρισμα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα..................................
3 ρετρό φανελες με το ΚΛΑΟΥΣ... θα πάρω!!!!
ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕ ΜΟΥ.
ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕ ΜΟΥ.
Εχασες δυο γκολακια αλλα εβαλες ενα πατριοτ ναουμ.
Νταξ ΠΑΟΚ ειμαι επρεπε να βαλεις και τα αλλα δυο.
Υ.Γ το σσσ μετρησε, επρεπε να βγαλεις και την ψολη εξω και να την βαρας πανω στον φακο της καμερας
Υ.Γ.2 Μη σε πω και στη φαλακρα του Κακου
Υ.Γ το σσσ μετρησε, επρεπε να βγαλεις και την ψολη εξω και να την βαρας πανω στον φακο της καμερας
Πεθανα με τα υστερογραφα...guardian4 έγραψε:Εχασες δυο γκολακια αλλα εβαλες ενα πατριοτ ναουμ.
θα με πει καποιος μεσω fb που ψιφιζουμε για best goal kai mvp?
3 φορες μπορουμε? θυμαμαι καλα?
ευχαριστω.....
Κλαους γερα για το βραβειο παλι....
3 φορες μπορουμε? θυμαμαι καλα?
ευχαριστω.....
Κλαους γερα για το βραβειο παλι....