Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από karlat85 »

Τρόμος έγραψε:Τώρα που ήμαι ήρεμος να ρωτήσω και εγώ μερικά πράγματα:
-Ο baladoros είναι αναξιόπιστος άρα το έγκραφο είναι πλαστό;

Αναξιόπιστος κατα την γνώμη μου δεν ειναι,απλως παντα παρουσιαζει ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα θεμματα απο την αρνητικη τους πλευρα,κραζει τους παντες και τα παντα απο σαββιδη και μπασκετ ΠΑΟΚ μεχρι αχσετους αθλητες στιβου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά το οφ τοπικ δεν ήταν μπηχτή για σένα μόνο. Όλοι συμμετέχουμε.

Και πάμε στο κύριο θέμα.

Για να τελειώνουμε.

Κανείς δεν είπε σε κανέναν οτι απαγορεύεται να γράψει κάτι απο τα site αυτά. Ένα το κρατούμενο.
Δεύτερον, το αν έπαιζε πρώτο θέμα ακόμα και στη εφημερίδα της κυβέρνησης, λίγο με απασχολεί. Η πλειονότητα των ιστοσελίδων αυτών έπαιξε πρώτο θέμα τα επεισόδια με Ραπίντ, παρουσιάζοντας τους ΠΑΟΚτσήδες ως ζώα, ενώ όλοι καταλάβαμε (και όσοι δεν ήταν εντός γηπέδου) πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Όλες αυτές οι σελίδες έβγαλαν την κουβέντα Ζαγοράκη * Μπέου, ώς το επιστέγασμα των στημένων αγώνων. Ενώ δεν ήταν ούτε κατά διάνοια.

Εν τέλει για να μη μακρυγορώ περί πρασινοκόκκινων και αντιΠΑΟΚτσήδικων συμφερόντων, θα πω μόνο πως ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΚΛΙΚ, το γράφουν. Τώρα το μαθαίνετε;

Δηλαδή ΜΟΝΟ εγώ είχα δεί ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ σχεδόν τώρα, πως η ίδια η ΠΑΕ το συζητούσε το θέμα;
Τι σκατά νέο αποκαλύφθηκε χτες; Άντε και σε λέω (που δεν έγινε ετσι) πως έκανε μια παπαριά δήλωση κάποιος απ την ΠΑΕ. Ε ΚΑΙ; Κράξε αυτόν που έκανε τη δήλωση. Τί νέο μάθατε χτες;

Τρίτον, ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ; Το έγγραφο είπα οτι βγήκε παράτυπα-παράνομα απ την ΠΑΕ και αυτό αποτελεί ΤΡΥΠΗΜΑ ΟΛΚΗΣ. Και πρωτίστως ανικανότητα της ΠΑΕ. Και σε καμία περίπτωση καλοπροαίρετη στάση απο ΜΜΕ.

Ποιός παρέστησε οτιδήποτε; Θα με σαλτάρετε; Επιτέλους απο το πρώτο μήνυμα που έστειλα είπα οτι δεν αναφέρομαι στα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ, αλλά στους αλήτες που τα εκμεταλλεύονται παρουσιάζοντας τα ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.

Δηλαδή εσείς πιστεύετε οτι ο Βρύζας που ΔΕ ΘΕΛΕΙ να μιλάει με το Ζαγόρ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ καλύπτει τις λαμογιές του;

Τι πίνετε ρε παιδιά;

Και για να τελειώνουμε. Την είδηση δεν την παίξανε τα παιδιά που διαχειρίζονται το site για πολύ απλούς λόγους :

α) ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ κάτι που έχει παιχτεί εδώ και δέκα μήνες.
β) Τις λαμογιές άλλων που κλέβουν έγγραφα, δεν πρόκειται να τις αναπαράγουμε.
γ) Αν υπάρχει ΕΝΑΣ εδώ μέσα που θεωρεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πιο βρώμικη απο Μπαλαδόρους, πρώην συνδεσμίτες (εκδιωχθέντες) που παράλληλα τα αρπάζουν απο το μετρόκωλις, και το λοιπό συνάφι των ΑΡΔ, και συνεπώς παίρνει το μέρος τους σε οποιαδήποτε κόντρα, τον καλώ να αποχωρήσει αυτοβούλως.

όσο για το αν το Paokmania είναι οπαδικό ή οχι, είναι αυταπόδεικτο. Όποιος δε γουστάρει, την καληνύχτα μου.

Εκτός αν νομίζετε οτι το paokmania ειναι δημοσιογραφικό και σας δόθηκε ξαφνικά η δυνατότητα να μιλάτε και να κατακρίνετε ελεύθερα.

υ.γ. Είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να συζητάμε για το μπαλαδόρο και αν είναι αξιόπιστος; :shock:
Ειλικρινά η κοινωνία του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης, δεν έχει γιατρειά.

***Επεξήγηση : Για να είναι οπαδικό ένα site, ή μια παρέα, ή οτιδήποτε άλλο , δε σημαίνει ούτε οτι πρέπει να έχει την έγκριση των αυτοαποκαλούμενων ηγετών των οπαδών, ούτε να στραβοστομιάζει, ούτε να ζητάει πιστοποιητικό χιλιομέτρων και εκδρομών απο τα μέλη του. Οι συμμετέχοντες πρέπει απλά να υποστηρίζουν/ακολουθούν/ αγαπάνε/ σκαλώνουν/αρρωσταίνουν για την ομάδα τους. Τόσο απλά. Για τους hardcore που δεν γουστάρουν αυτό το μοτίβο, να θυμίσω οτι στο διαδίκτυο παρέχεται η δυνατότητα ελεύθερης δημιουργίας ιστοσελίδων και φόρουμ. Και το έχω ξαναπεί. Όποιος θεωρεί οτι έχει τα κάκαλα να δημιουργήσει και να στηρίξει ιστοσελίδες και φόρουμ με τα κυβικά του paokmania, τον θερμοπαρακαλώ να το κάνει. Όχι μόνο θα ενισχύσει την ασπρόμαυρη παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά θα λειτουργήσει ως μαγνήτης και για πολλά σκατά που τρώμε εμείς κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με πρόλαβε ο Rain και τα είπε και πολύ καλύτερα απ' ό,τι θα τα έλεγα εγώ. Ας μην υπερθεματίσω.
Εξακολουθεί να με κάνει εντύπωση το πόσο στο ντούκου περνάει το timing ....
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Και για να τελειώνουμε. Την είδηση δεν την παίξανε τα παιδιά που διαχειρίζονται το site για πολύ απλούς λόγους :

α) ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ κάτι που έχει παιχτεί εδώ και δέκα μήνες.
β) Τις λαμογιές άλλων που κλέβουν έγγραφα, δεν πρόκειται να τις αναπαράγουμε.
γ) Αν υπάρχει ΕΝΑΣ εδώ μέσα που θεωρεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πιο βρώμικη απο Μπαλαδόρους, πρώην συνδεσμίτες (εκδιωχθέντες) που παράλληλα τα αρπάζουν απο το μετρόκωλις, και το λοιπό συνάφι των ΑΡΔ, και συνεπώς παίρνει το μέρος τους σε οποιαδήποτε κόντρα, τον καλώ να αποχωρήσει αυτοβούλως.

Eγω λεω οτι εβγαλες το πορισμα απο το ιδιο site που εδωσε καποιος απο την ΠΑΕ που εκλεψε εγγραφο
Λεω επισης οτι εβγαλες την ψευδη ειδηση που προεκυψε για Φιλομενο και καλα εκανες
Λεω επισης οτι οταν μια ειδηση παει να τρυπησει την ομαδα το χειροτερο ειναι να κανουμε οτι δεν υπαρχει
Λεω επισης οτι το site ειναι ειδησεογραφικο καθως βγαζει ΟΛΑ τα δημοσιευματα που αφορουν τον ΠΑΟΚ απο ολα τα μεγαλα sites αλλα σε αυτη την ειδηση ...κολλησε.
Λεω οτι δεν εγινε μονο εδω αλλα ταυτοχρονα στα τρια μεγαλυτεραα οπαδικα sites της ομαδας
Και λεω πως το εν λογω site αρθρογραφει για την υποτιθεμενη διωξη Ζαγορακη σε υποτιθεμενη δικογραφια αλλα δεν ανεβαζει εγγραφο
Και λεω επισης πως δεν συγκρινονται δημισιευματα χαρακτηρισμων οπως αυτα για την Ραπιντ που ανεφερες με δημοσιευματα ειδησεογραφιας

Για το τι καινουργιο προεκυψε σε προτρεπω να κανεις μια βολτα σε ολα τα μεγαλα sites και να παρακολουθησεις σχολια καθως εχει γινει το θεμα φυλλο και φτερο.

Και δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις να επικεντρωνεις στο εν λογο site οταν ΠΑΝΤΟΥ ειναι πρωτο θεμα

Αμα οταν σου κανουν κριτικη η απαντηση σου ειναι σε οποιον αρεσει αλλιως τις καλυνηχτες μου εγω δεν εχω να προσθεσω κατι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Επικεντρώνομαι στο εν λόγω site γιατί απο αυτό ξεκίνησε το θέμα μας.

1.Αμα εσύ νομίζεις οτι κάνουμε πως δεν υπάρχει είδηση, σου έχω ήδη απαντήσει πως ασχοληθήκαμε ΟΤΑΝ έγινε γνωστό το θέμα.

2.Αμα εσύ νομίζεις οτι η είδηση βγήκε γιατί είναι σημαντική, και ΟΧΙ για να κάνει ελεεινό πόλεμο σε κάποιους, τότε πλανάσαι. (Σε ποιούς κάνει πόλεμο και γιατί, δε μου καίγεται καρφάκι. Μόνοι τους τα δημιούργησαν τα προβλήματα, μόνοι τους ας τα λύσουν. Ο ΠΑΟΚ έχει αφεντικό και όσο και να υστεριάζουν τα σκυλιά της Θεσσαλονίκης, μετρημένες είναι οι μέρες τους.)

3. Το τί καινούριο προέκυψε δε με απασχολεί ΚΑΝ. Γιατί; Γιατί έχει πάρει το δρόμο του το θέμα και όλα τ άλλα είναι για ΚΛΙΚ.

4. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ οτι πήραμε ειδήσεις απο εκεί, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ. Δε θα επικεντρωθώ σε καθένα ξεχωριστά, γιατί σε όλα η κατάληξη είναι ίδια.

5. Εδώ μέσα μας κάνουν κριτική πενήντα φορές τη μέρα. Την απάντηση αυτή τη δίνουμε 1 φορά το μήνα, άμα πιάνεστε απο μαλακίες για να βγάλετε μίρλα. Όταν είχε πρωτοβγεί ο μπαλαδόρος, είχα κάνει το λαθος να ασχοληθώ και να στείλω κάποιες ενστάσεις σε ένα κείμενο του. Μου απάντησε οτι γαμιέται η μάνα μου και είμαι στημένος. Τράβα εκεί. Αλλά ξέχασα το θέμα μας δεν είναι ο Μπαλαδόρος. Πήγαινε τότε ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ (του κώλου τα εννιάμερα) που αμα γουστάρουν δημοσιεύουν την άποψή σου και αμα γουστάρουν οχι. Και, ω του θάυματος, στα επεισόδια με τη Ραπιντ που γράφανε προβοκατόρικα ψέμματα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, ενώ τους στέλναμε live , μέσα απο το γήπεδο τί συμβαίνει, αυτοί δε βγάζανε τίποτα. Στο onsports Και στο gazzettα συνέβη αυτό. Και περιμένεις μετά να ασχοληθώ; Που παίζουν μονίμως κόντρα τον ΠΑΟΚ, εκτός απο όταν κερδίζει κάνα ματς, για να μαζεύουν κόσμο; Που μαζεύουν πέντε δέκα άμπαλους κειμενογράφους για 100 ευρά και τους λένε τί να γράψουν; Μη σαλτάρουμε τώρα που θα τους πάρω και στα σοβαρά. Μακάρι να είχα τη δύναμη να τους δώσω ένα πούλο όλους. Άμα έχετε εσείς σκάλωμα και τους εμπιστεύεστε, συγχαρητήρια. Δε θα βρεθούμε και υπόλογοι εμείς ως paokmania για τα λάθη αλλονών.
toumpiotis35

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ οτι πήραμε ειδήσεις απο εκεί, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ

Τι εννοεις?
Αν δεν πηρες το πορισμα απο το εν λογω site τοτε απο που το γνωριζεις?
Δεν το εβγαλε κανενας αλλος.Για να δουμε ποιος ειναι ΧΑΛΙΜΙΩΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Να ρωτήσεις στην οδό Φράγκων στη Θεσσαλονίκη, ποιός το μοίραζε το πόρισμα φωτοτυπημένο. Επειδή είμαι και καλός άνθρωπος δεν το λέω το όνομα στην ψύχρα γιατί είναι παράνομη πράξη αυτό που έκανε.

Πάντως απο το Μπαλαδόρο δεν το πήρα.

υ.γ. Αντί να αναρωτηθείς ποιός του το έδωσε και που αποσκοπούσε, αναρωτιέσαι που το διάβασα εγώ...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Να υπενθυμίσω απλά οτι την εποχή εκείνη ΔΥΟ άτομα ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝΕ οτι είχανε το πόρισμα και θα τους έκαναν όλους ντα με δαύτο. Κατά τα άλλα προσυπογράφω οτι είπε ο rainmaker.
toumpiotis35

Αρα λοιπον ηξερες για το πορισμα και κανατε αρθρογραφια εδω για το πορισμα οταν το εβγαλε το εν λογω site.
Aπο την Φραγκων περναω καθε μερα κανεναν με πορισματα στα χερια δεν ειδα

Αν ειχα δει ομως οταν μιλουσε ο Λακης ο Οικονομιδης και ο Μπαμπης ο Αποστολιδης και ελεγαν μπαρουφες να εισαι σιγουρος οτι εγω θα το εβγαζα.Εσυ δεν το βγαλες
Και φυσικα αν το χες βγαλει θα μπορουσες να αποδειξεις οτι λεω παραμυθια της χαλιμας οντας τελικα ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.Ρε τι δεν ξερουμε τελικα

Τελικα ηταν πολλοι αυτοι που ηξεραν για το πορισμα......
Τελικα θα αποδειχτει οτι πολλοι ξερουν και που πηγαν τα λεφτα

Ο κοσμος ομως να μην μαθει.Εγινε

Συγχαρητηρια εισαι πλεον δημοσιογραφος με την Βουλα(οχι την Πατουλιδου)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Αλλά ντ άλλα τα μεγάλα.

Οτι είναι παράνομο να διαλαλείς περί μυστικού πορίσματος το γνωρίζεις ή μπα; Αυτή τη στιγμή με κατηγορείς που δεν έκανα απόπειρα αυτοκτονίας; Συγγνώμη...

Είπα εγώ να μη μάθει ο κόσμος; Είπα εγώ οτι το είχαμε συνολικά στο paokmaniα Πριν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο; Μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα... Οτι ξέρει όλος ο κόσμος ξέρω κι εγώ. Ούτε έξυπνος το παίζω ούτε ξερόλας. Αν παριστάνω κάτι αυτό είναι το καλοπροαίρετο μέλος του paokmania. Τίποτα παραπάνω.

Το βλέπω όμως οτι έχεις μια πρεμούρα να μαθαίνεις ειδήσεις. Και στο ξαναλέω πήγαινε εκεί που στις δίνουν..

Δεν έχω καμία διάθεση να αποδείξω τίποτα για το άτομό σου. Αν είσαι ενημερωμένος ή οχι δεν με απασχολεί.

Ένα πράμα μόνο να θυμίσω σε όλους. Το paokmania δεν είναι ούτε συνταγματικό δικαίωμα του καθενός ούτε νόμιμη υποχρέωση. Δεν μπορεί να απαιτείτε πράματα λες και σας τα χρωστάει κανείς. Οτι κρίνουμε κάνουμε. Πάντα με καλή διάθεση.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Βασικά εξαρτάται πως (πόσο) το αντιλαμβάνεται κανείς. Εγώ πχ (ο ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ) διαπίστωσα οτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, μόνο αυτοί που τελικά ΔΕΝ ενεπλάκησαν με τον Κο Σαββίδη, ήθελαν να κάνουν ντα κάποιους με (αιτία/αφορμή) το πόρισμα.

Φυσικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ εκείνη την εποχή, το πόρισμα βρήκε τον δρόμο του για τα πρωτοσέλιδα. Συμπτώσεις ΛΕΩ ΕΓΩ. Που είμαι και άσχετος.

EDIT : Rain θυμάσαι κάτι δηλώσεις σε ραδιόφωνα που έλεγαν στο περίπου "κοιτάξτε καλά σε ΕΚΕΙΝΟ και ΕΚΕΙΝΟ το σημείο του πορίσματος" ; ή σε απλά ελληνικά "προσέξτε μην εκτεθείτε ; "

ΥΓ : Ρε τι θυμάμαι νυχτιάτικα. Και δεν έχει και πλάκα (πια) ρε γαμώτο. Τουλάχιστο με την συχνουρία είχε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Και βρήκε το δρόμο του μέσω του δικηγόρου του Καμπάνη. Ρε κάτι συμπτώσεις.
Και ποιός επέμενε για το πόρισμα; Αυτός που ήθελε να ρίξει το Ζαγοράκη, μαζί με άλλους δυσαρεστημένους (Παπαδόπουλος).
Και σε ποιόν έστελνε μηνύματα απ την τουαλέτα ο Παπαδόπουλος τη βραδιά που συζητούσαν το πόρισμα στον ΑΣ; Στο μπαλαδόρο.
Κοίτα ρε μικρός που είναι ο κόσμος. Νομίζω το paokmania φταίει που δεν τον έκανε μεγαλύτερο τον κόσμο, και τώρα δε χωράμε και πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι ειναι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το χαρτί λέει οτι ο ΘΖ πήρε τα λεφτά με την έγκριση ΔΣ για σκοπούς της ΠΑΕ άν κατάλαβα καλά?Τι απ αυτά δε ξέραμε ρε μάγκες?Τι συζητάμε και γιατί γυρίζουμε ξανά στα ίδια και τα ίδια?Γουστάρουμε να τρώμε τις σάρκες μας?
Παραμονές του ντέρμπι ( :lol: ) κυκλοφορεί ένα χαρτί που λέει πράγματα που ξέρουμε κι εμείς πέφτουμε στη λούμπα κι αρχίζουμε ξανα τα γαιτανάκι. Ξεκολλήστε πια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα έτσι ειναι ο άλλος το λέει λες και ανακάλυψε την Αμερική .....
Εχουμε αγώνα μπροστά μας και ασχολούμαστε με Χιλιοειπωμενα θέματα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”