ρε συ καρλ μια και εισαι στην γερμανιακαι ισως ξερεις κατι περισσοτερο, γιατι η φετινη βολσμπουρκ παιζει αυτο το τοσο χαλια ποδοσφαιρο? ενω μεσοεπιθετικα δεν της λειπει το ταλεντο,δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα που ειχε φιαξει και ειχε παρει το πρωταθλημα. ακομα και ο ντιεγκο μιαζει αγνωριστος. υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που εχουν τον βιερινια στο κλασιμο? και να πεις οτι δεν φενετε η ποιοτητα του, καθε φορα που ακουμπουσε την μπαλα εμοιαζε σαν την μυγα μεσ στο γαλα σε σχεση με τους περσσοτερουςkarl έγραψε:Έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Vieirinha , τελικά το παιχνίδι έμεινε στο 1:1. Κακό παιχνίδι. Ο Vieirinha γενικά δεν έπαιξε άσχημα. Η θέση του σήμερα ήταν αριστερά. Αλλα είναι πολύ δύσκολο να τον κρίνεις. Έφαγε τρομερό κλάσιμο από τους συμπαίκτες του, ειδικά τα τελευταία 20 λεπτά, λες και δεν έπαιζε. Πλέον αυτό το φαινόμενο δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Ο σχολιαστής πάντως έκαμνε θετικές αειφόρες στο Vieirinha.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
To eida το ματσακιον .. Καμια σχεση ο αντζελινο της γερμανιας με αυτον του ΠΑΟΚ.
Δεν ξερω τι φταιει...
Δεν ξερω τι φταιει...
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά θέλει έστω 46'.angelheart έγραψε:Γιατί ρε παιδιά γιοκ συμμετοχή ; εγώ θυμάμαι οτι συμμετοχή μετράει αν παίξει ημίχρονο. Θυμάμαι λάθος ;bane1980 έγραψε:Άρα γιοκ συμμετοχή...
Πέρσυ είχε βγει στο ημίχρονο 1-2 φορές, και δεν μέτρησε.
ΥΓ. food for thought το σχόλιό σου για το διορισμένο...λες να έχει με κάτι εκδικάσεις που ακούγονταν πριν από κάποιους μήνες; όπως και να έχει, εάν ο Ιβάν ασχοληθεί, τους έχει για πρωινό τους εδώ.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Πάντως και πέρυσι που είδα κάποια παιχνίδια των λυκόπουλων, η ομάδα βλέπονταν μόνο με κολλύρια. Δεν είναι δλδ οτι πέρυσι έπαιζαν καμιά μπάλα της προκοπής και φέτος άλλαξε κάτι. Αν θυμάμαι και καλά, πέρσι η Βόλφσμπουργκ καμιά 6-7 αγωνιστικές πριν το τέλος κινδύνευε κιόλας.
Kανονικο καφενειο ειναι οι λυκοι...κριμα που πηγε εκει ο Βιερινια...την παρακολουθω απο περσι...μαυρα χαλια...
Δεν μπορεσε να κερδισει ουτε την γκροιτερ...πλεον ειναι το πρωτο φαβορι για υποβιβασμο.Αν και απ' τον νοεμβρη παντα ρολαρει ο Μαγκατ...θα δειξει...
Δεν μπορεσε να κερδισει ουτε την γκροιτερ...πλεον ειναι το πρωτο φαβορι για υποβιβασμο.Αν και απ' τον νοεμβρη παντα ρολαρει ο Μαγκατ...θα δειξει...
Δεν του βγαίνει του Βιερινια για πολλούς λόγους...
Μου αρέσει που τον Μάγκατ στην Γερμανία τον έχουν και ψηλά...
Κάτι σαν τον Λεμονή στην Ελλάδα μου φέρνει...
Ο Βιερίνια τρέχει σαν παλαβός, έχει χώρο για την μπάλα και την δίνουν σχεδόν πάντως στην άλλη κατεύθυνση, αυτό λέει πολλά...
ΥΓ. Ο Μαλεζάς για ένα ακόμη παιχνίδι κράτησε τη μηδέν πίσω..και ήταν καλός..
Μου αρέσει που τον Μάγκατ στην Γερμανία τον έχουν και ψηλά...
Κάτι σαν τον Λεμονή στην Ελλάδα μου φέρνει...
Ο Βιερίνια τρέχει σαν παλαβός, έχει χώρο για την μπάλα και την δίνουν σχεδόν πάντως στην άλλη κατεύθυνση, αυτό λέει πολλά...
ΥΓ. Ο Μαλεζάς για ένα ακόμη παιχνίδι κράτησε τη μηδέν πίσω..και ήταν καλός..
για να δουμε αυριο..
[youtube]tAOmKN9pPJE[/youtube]
[youtube]MMrWSfUlj-I&feature=related[/youtube]
[youtube]tAOmKN9pPJE[/youtube]
[youtube]MMrWSfUlj-I&feature=related[/youtube]
- DigitalFan
Επόμενη αγωνιστική:
ΠΑΟΚ-Άρης
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Αν κάνει καμιά μαγκιά ο Ατρόμητος και κερδίσει (λέμε τώρα...) τότε θα ξεσαλώσουμε!
Και καλά θα κάνουμε... Γιατί ΠΑΟΚτσής χωρις όνειρα δεν γίνεται! Δεν πα να παίζουμε με 19 χρονα και κάποιους παίκτες χαμηλού επιπέδου...; Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ!!!
ΠΑΟΚ-Άρης
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Αν κάνει καμιά μαγκιά ο Ατρόμητος και κερδίσει (λέμε τώρα...) τότε θα ξεσαλώσουμε!
Για να δούμε.
Ο γαύρος θα έχει και καπάκι cl εκτος έδρας με Arsenal.
Παίζει βεβαια και το άλλο: οι παίκτες του γαύρου να φαγωθούν μεταξύ τους.
Ο γαύρος θα έχει και καπάκι cl εκτος έδρας με Arsenal.
Παίζει βεβαια και το άλλο: οι παίκτες του γαύρου να φαγωθούν μεταξύ τους.
και αυτό θα είναι το μεγάλο λάθος μας. να ξεσαλώσουμε. ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ για εμάς τους οπαδούς. όταν όμως έρθουμε στην πραγματικότητα θα δούμε ότι αν θέλουμε να έχουμε αυτογνωσία δε θα πρέπει να ξεσαλώσουμε. γιατί το ξεσάλωμα γεννάει προσδοκίες. και μετά η προσγείωση στην πραγματικότητα γίνεται ανώμαλα...DigitalFan έγραψε:Επόμενη αγωνιστική:
ΠΑΟΚ-Άρης
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Αν κάνει καμιά μαγκιά ο Ατρόμητος και κερδίσει (λέμε τώρα...) τότε θα ξεσαλώσουμε!Και καλά θα κάνουμε... Γιατί ΠΑΟΚτσής χωρις όνειρα δεν γίνεται! Δεν πα να παίζουμε με 19 χρονα και κάποιους παίκτες χαμηλού επιπέδου...; Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ!!!
πιστεύω με καταλαβαίνεις
Βαζελόφουρέϊρα. "Παρά την κριτική θα συνεχίσω τη δουλειά μου"
Ναι, παππούλή κι εγώ ελπίζω να συνεχίσεις την δουλειά σου, να σε αφήσουν απερίσπαστο.
Ναι, παππούλή κι εγώ ελπίζω να συνεχίσεις την δουλειά σου, να σε αφήσουν απερίσπαστο.
το κοράκι που έπαιξε στο ντέρμπυ της λίβερπουλ δε σεβάστηκε ούτε το ματς μνήμης των 96, ούτε τίποτα και κατέσφαξε τη λίβερπουλ με μία κόκκινη αμφισβητούμενη, ένα πέναλτι στο σουάρεζ που το'πνιξε και ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της γιουνάιτεντ.
για να βλέπουμε ότι τα κοράκια δε σφάζουνε μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού
για να βλέπουμε ότι τα κοράκια δε σφάζουνε μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού
Από τις πλέον μισητές ομάδες η Γιουνάιτεντ..Τραγική διαιτησία έκανε ένα ματς που ήτανε για 4-0 να τελειώσει 1-2..Συγκλονιστικός ο κόσμος της Λίβερπουλ..Ανατριχίλα.
To ρουφηξε η κουλα...πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Ελα ρε έχει αρκούδα στο τέλος θα την σώσει την παρτίδα
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ