Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από navigator11 »

ορφανό από καλοπροαίρετα μηνύματα προβλέπω να μένει μέχρι νεοτέρας το νήμα του "λαοφιλούς" προπονητού μας.αλλά για να "παρελάσει" απαιτείται να σκίσει κ τη μακράν χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.για να μην επαναπαύεσαι mr dodonis :!: :!:

υγ τι διαβάζουμε μανούλα μου.

και σήμερα δεν μπορώ να πω πως είδα κάτι συναρπαστικά ανώτερο των μέχρι στιγμής.τουλάχιστον σήμερα μου φανήκαμε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,με συμπαθητικό πάσσινγκ γκέϊμ κ αποτελεσματικοί (οχι όσο καταδεικνύει το τελικό σκόρ).χρόνος και επιστροφές γκαρσία κ σάλπι πιστεύω να δουλέψουν συντόμως υπέρ ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 22 Σεπ 2012, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα αδικειται ο σταφ που και σαν αμ χαφ υπερτερει του κατσε σε ολα αυτη τη στιγμη....δεν ειναι κακο να θες να βγαλεις παικτη αλλα....

κατα τα αλλα χαρηκα που δε μπηκε ο γεωργιαδης...Ο κουμαλο σημερα ηταν π δυνατος, μακαρι να συνεχισεθ ετσι...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το κλεβω +1926 ρε αλανι!!!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Μετα απο νικη μονο 5 αναρτήσεις στο Θεμα του, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Είμαστε όλοι Αγγελόσκυλα .:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

CCCP έγραψε:Ο Συνδεσμος φιλων Αγγελου Αναστασιαδη ανακοινωνει πως το εβδομαδιαιο "κραξιμο Δωνη" αναβαλεται μεχρι νεωτερας.
:):):):):):):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άργοναυτη ο ΠΑΟΚ κέρδισε φίλε όλα οκ ;)

dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

CCCP έγραψε:Ο Συνδεσμος φιλων Αγγελου Αναστασιαδη ανακοινωνει πως το εβδομαδιαιο "κραξιμο Δωνη" αναβαλεται μεχρι νεωτερας.

Ξύπνα αδερφέ!
Η κριτική δεν είναι κράξιμο.
Εσύ στήριζε ΓΔ ή κανέναν (παίζει κι αυτό), εμάς άσε μας να στηρίζουμε ΠΑΟΚ!

Συγνώμη που σε απαντώ αν και δεν ανήκω στον σύνδεσμο φίλων Αγγελου Αναστασιάδη, απλός οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σημερα κατι εκανες.Σε βοηθησαν παντως πολλοι παραγοντες.Τεσπα ας κερδιζει ο ΠΑΟΚ και μεχρι συνθημα θα σε κανω.
Ειδαμε καποια βελτιωση αλλα δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα με αντιπαλους τοσο μικρης δυναμικοτητας.
Οποτε ουτε την αλλη αγωνιστικη με νικη θα δειξεις κατι,αλλα με μεγαλη νικη δλδ κανενα ντορτι ή καμια χαβαη 5-0 θα μας δωσεις αρκετη ικανοποιηση και σε μας και στους συμπολιτες.
Μου αρεσε η πιεση ψηλα ενω κερδιζαμε.
Ελπιζω σε συνεχεια και σε σαφως καλυτερο ποδοσφαιρικο θεαμα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ΑΚΡΙΒΩΣ dimbar. Η κριτικη δεν ειναι κραξιμο. ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ειναι κραξιμο.

Το προβλημα ειναι οτι μερικοι εδω μεσα δεν κανουν κριτικη και αυτα που γραφουν ειναι το λιγοτερο γελεια.

Επισης οταν ο ΠΑΟΚ εχει ΤΟΣΑ προβληματα και εσυ(γενικο εσυ) ασχολεισε ΜΑΝΙΩΔΟΣ με τον προπονητη δεν ειναι απλη κριτικη, ειδικα οταν ο προπονητης ειναι το τελευτεο προβλημα του ΠΑΟΚ.

Το ΠΟΣΟ καλος προπονητης ειναι ο Δωνης ειναι συζητησημο και θα φανει φυσικα και στο τελος της χρονιας και θα κριθει κι ολας. Αλλα τον να ασχολισε μαζι του σαν να ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ομαδας αυτη τη στιγμη ειναι εμπαθεια.

Οσο θελετε φυσικα μπορουμε να συζητησουμε για μπαλα και κριτικη να κανουμε αρκει να ειναι καλοπροαιρετη. Εγω ας πουμε βλεπω φανερες αδυναμιες στην αμυντικη λειτουργεια της ομαδας και περιμενω απο βελτιωση εκει ασχετου δυναμικου και θα κρινω τον προπονητη αν δω οτι δεν υπαρχει καθολου βελτιωση.

Αλλα εδω μερικοι βγενανε και λεγανε οτι δεν γουσταρουν το Δωνη γιατι "δε τους αρεσει η φατσα του", και το λεγανε ΣΟΒΑΡΑ. Τι να λεμε τωρα. Αν αυτο θεωρειτε σοβαρη κριτικη εγω παω πασο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Σάβ 22 Σεπ 2012, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

dimbar συμφωνω μαζι σου οτι η κριτικη δεν ειναι κραξιμο.αλλα τα σηκω φυγε δεν θα κανει παρελαση κλπ κλπ που ακουγονται και γραφονται δεν ειναι κριτικη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Με 1-2 νίκες δεν έγινε τίποτα...ούτε και με 1-2 ήττες..
Αν ξέρεις μπάλα, βλέπεις μπάλα, έχεις παίξει μπάλα και βλέπεις ότι η ομάδα παρόλο τα στραβά που μπορεί να τύχουν θα δείξει γιατί έχει ένα πλάνο κτλ, τότε δίνεις πίστωση χρόνου..
Μέχρι στιγμής εγώ προσωπικά δεν το είδα, τώρα αν κάποιος είδε κάτι διαφορετικό (δεν αναφέρομαι στο σημερινό ΞΑΝΑΛΕΩ) οκ...
Το έχω πει πολλές φορές σε όλα τα τόπικ προπονητών ακόμα και στου Σάντος που ήμουν από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους, ότι το να φύγει ένας προπονητής, είναι το λιγότερο για τον ίδιο...στα @@@ του..
Η ομάδα τι γίνεται μετά..ακόμα πιο πολύ όμως στην περίπτωση Δώνη, που υπάρχουν 2 όροι στο συμβόλαιό του( 2 "ΑΝ" για την ακρίβεια)....
Πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι οι χαζές δηλώσεις (όπως αυτή για το ΄διπλωμα και την άμεση κωλοτούμπα μετά) δεν έχουν νόημα..ούτε τα περί πίεσης και όλα αυτά...

Πρώτα από όλα θα πρέπει να αντέξει ο ίδιος στην πίεση, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, αγώνας αντοχής όχι ταχύτητας...και για να προλάβω μερικούς όλα αυτά τα είπα κατιδίαν προχθές στον βοηθό του χωρίς να αλλάξω "και"..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

lefis έγραψε:dimbar συμφωνω μαζι σου οτι η κριτικη δεν ειναι κραξιμο.αλλα τα σηκω φυγε δεν θα κανει παρελαση κλπ κλπ που ακουγονται και γραφονται δεν ειναι κριτικη.
Ετσι ακριβώς

Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εμενα δεν με ενδιαφερει καν να γινω μεγας υπερμαχος του Δωνη ακομη (αν και μερικοι σε αναγκαζουν να γινεις...οπως με εκαναν καποτε και με τον Σαντος).

Απλα εχω ηδη δει αρκετα για να ξερω οτι στο ελαχιστο ο Δωνης δεν ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Προφανως δεν ειναι προβλημα...αλλα επισης ΔΕΝ χρειαζεται να γινει προβλημα. :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”