Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τρόμος έγραψε:Το ότι ο Τσιμπουρ έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2014 το μετράμε ή κλαϊν;;;
....Ακυρον....
δεν το μετραμε ....
''Η διοίκηση του Ολυμπιακού προγραμματίζει να ανανεώσει από τώρα τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Πρόκειται για τους Τοροσίδη, Τζεμπούρ, Φουστέρ και Χολέμπας καθώς και του Αμπντούν παρά το γεγονός ότι ο Αλγερινός έχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.''
απο ''sport24''
...λεμε τωρα..τα ονειρα τζαμπα ειναι ...αλλα για φαντασου τι εχει να γινει...
Αυτός που έχει συμβόλαιο που λήγει καλοκαίρι -13 είναι ο Μήτρογλας.Και στην περίπτωση του ο Βρύζας έχει κάνει επαφές από καιρό και με τον κάγκουρα και με τον πατέρα του.Καμιά φορά τα σενάρια του Τάγμα αντιγράφουν την ζωή!!!!!
Δεν γίνονται αυτά που λέτε παιδιά.Άντε να πάρουμε ένα καλό αριστερό εξτρεμ το χειμώνα.Ένα δεκάρι και έναν αμυντικό χαφ το καλοκαίρι και τέρμα.Αυτοί θα είναι οι ποιοτικοί μας παίκτες.Δυο πλάγια μπακ ,έναν επιθετικό ένα στόπερ αντι του Κουμάλο και ίσως και τερματοφύλακα αν φύγει ο Χακόμπο θα τους πάρουμε με μικρά συμβόλαια!
karlat85 έγραψε:Ποιος φυντανίδης;:?::?:::lol::lol:Το ιδιο και για τον ραγιος σιγα τι εκανε; με τον κουμαλο αντιπαλο ηταν.Και τον ντρεντε τον χάραμα μπακ Αυτα
O Φυτανίδης είναι στο πρώτο επίπεδο αμυντικών της Super League... Αν διαφωνείς, ανέφερέ μου ένα άλλο όνομα που να είναι σαφώς καλύτερος... Όσο για τον Ράγιος, δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία και είναι 26 ετών... Λογικά δεν θα κόστιζε και πολύ... Για τον φετινό ΠΑΟΚ ο Ράγιος αν ερχόταν θα ήταν αναντικατάστατος, διότι δεν έχουμε κάποιον καλύτερο και από αυτόν στα επιθετικά χαφ, με την λογική ότι ο Λόρενς ακόμη παραμένει "ερωτιματικό"... Ο Ντρέντε είναι πολύ απλά ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής σε καλή ηλικία μάλιστα (25) και εαν έρθει δεν τίθεται καν θέμα για το αν προσφέρει ή όχι...! Έχει παραστάσεις από Ρεαλ Μαδρίτης και έχει λάβει την Ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία... Τι να λέμε τωρα... Αν είναι να δαπανίσουμε περί του 1,5 εκ. ευρώ (συνυπολογίζοντας χρήματα για μεταγραφή των Ραγιος και Φυτανίδη, αλλά και τα συμβόλαια των τριών), τότε οι ΄κινήσεις αυτές μόνο σωστές μπορούν να χαρακτηριστούν, από εμένα τουλάχιστον...
ΥΓ: Για τον Φυτανίδη μην βλέπετε μόνο τις ομάδες που έπαιξε... Τον αδικεί η μέχρι τώρα καριέρα του... Είναι καλής "πάστας" ποδοσφαιριστής και θεωρώ ότι μια χαρά μπορεί να αντέξει την φανελα του ΠΑΟΚ... Εκτός των άλλων είναι και ΠΑΟΚτσάκι από τα Κουφάλια...
Καλύτερα να πάρουμε Δεκέμβρη παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παίκτες πολλοί και διάφοροι.
Το καλοκαίρι παίρνεις ο,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις για Ελλάδα.
Και για να συνεχίσει η κουβέντα, εγώ θα ξανα-αναρωτηθώ:
τι να τον κάνω το Ράγιος και τον Τοροσίδη και τον Ντρέντε και όποιον να είναι, εάν σε κάθε λεπτό κάθε 90λεπτου, μπορούν α λα σπαθέτα να γράψουν το σενάριο όπως θένε. Ας πάρουμε και κάγκουρα (τον πάω, δεν λέω), ας πάρουμε και σκυλί αμ χαφ, ας πάρουμε και 10άρι φωτιά. Bollocks. 2-3 κορακο-κομάντα, μερικές κοκκινούλες, 1-2 πεναλντάκια, μερικά οφ σάιτ που δεν είναι, και πάπαλα. Το χοντρό τον έχω ικανό να παραγγείλει τίτλο με 90 βαθμούς ακόμα και εάν χρειαστεί να υπάρχουν ενεργοί snipers ακροβολισμένοι με license to shoot στο ψαχνό.
Το ζουμί στο ελλαδιστάν δεν εξαρτάται από τους παίκτες, όποιοι και να είναι. Ο Ιβάν θα φέρει παίκτες για πρεστίζ, μπαλίτσα, έσοδα από Ευρώπη. Για τίτλο, πρέπει να παίξεις μπάλα αλλού.
Ο Μαρινάκης δεν μπορεί να κάνει κάτι απέναντι στον Ιβάν.Γιατί;Γιατί ο δικός μας δεν εξαρτάται από το Ελληνικό πολιτικό σύστημα.Μπορεί να μαζέψει στοιχεία και να τα στείλει στην UEFA και να βρεθεί ο γαύρος εκτώς ευρώπης 3-4 χρονάκια.Αυτό ας πούμε ο Αλαφούζος δεν μπορεί να το κάνει,οι πολιτικοί φίλοι του Μαρινάκη μπορούν να του πάρουν την συχνώτητα του Σκάϊ ή να κόψουν την κρατική διαφήμηση στην Καθημερινή.
@ Τρόμος
Σύμφωνοι, για αυτό και όταν αποφασίσει ο Ιβάν να προστατεύσει την επένδυσή του έχοντας τακτοποιήσει τα εν οίκω, τότε θα αλλάξουν τα κόζια εάν το θελήσει.
@ slidar
Δεν συμφωνώ με αυτό το "ομάδα να κερδίζει και το κοράκι". Όταν πια το κοράκι ξεφεύγει και από τα όρια της ηθικής, της νομιμότητας, της λογικής, και δεν κουνιέται φύλλο, δεν γίνεται τπτ. Άλλο το οτι μέχρι τώρα το πιπιλίζαμε αυτό για δικαιολογία, οκ. Όταν κάναμε οτι πάμε για τίτλο...είδες τι έγινε. Και όταν ο βουβαλάκης θέλησε να κάνει επίδειξη δύναμης για το καλημέρα..."με κάλυπτε κι εμένα ο Κατσούρ"...κασσέτες, μα, μου, σου, του, έγινε τπτ; ναι, σου έκοψαν το τσ.λ. με το οφ σάιτ του Ζιλμπέρτο.
Και ο διορισμένος που αντικειμενικά έχει τις καλύτερες ομάδες εδώ, τα παραρτήματα του καθαρίζουν τη δουλειά. Και όποτε χρειάζεται και ο κόρακας. Βάλε και τις τρικλοποδιές στους αντιπάλους και εδώ είμαστε, μία υποψία μόνο να του μπει του χοντρού οτι τον απειλούμε, θα δεις τι θα γίνει...όσο και να παίζουμε καλά, δεν έχω αμφιβολία οτι πες έστω οτι παίζεται σε ένα ματς ή δύο ο τίτλος. Είναι ικανοί να δώσουν 5 πέναλτυ στο γαύρο (αν δεν παίζει με παράρτημα...) ενώ σε εμάς 5 κόκκινες. Σε ένα ημίχρονο. Και πραγματικά το πιστεύω οτι θα το κάνουν εάν χρειαστεί. Οπότε, δεν βαυκαλίζομαι οτι παίζεται με τους ποδοσφαιριστές το παιχνίδι εδώ. Για το "θέαμα" ναι. Για το ζουμί, όχι.
Το θεμα με τον Ιβαν ειναι αλλο... Μπορει να φερει απο του χρονου τρεις παικτες καταξιωμενους ( ενα σε καθε γραμμη ) , με ευρωπαικες εμπειριες και εγνωσμενης αξιας ? Στα προτυπα της μεγαλης Μιλαν των 3 ολλανδων ? Να "ψηθουν " διπλα τους και οι νεοτεροι παικτες της ομαδας ? Μπορει να στελεχωσει την ομαδα και με καποιους ελληνες ?
Ας μου φτιαξει ομαδα ( σε ολα τα επιπεδα ομως) που να παιζει στην ευρωπη καθε χρονο , να κανει σοβαρες πορειες ( να αποκομιζει και ο ιδιος σημαντικα οικονομικα οφελη ) και το πρωταθλημα στην Ελλαδα να παει να γ@μηθει ....
Αλλωστε ενας Σπαθας , ενας Τεροβιτσας , ενας Καζναφερης παντα θα βρισκεται να καθαριζει για τους καραγκιοζηδες..
Και εγω δεν θα πω να γινω Τσελσι ή Μιλαν ....Αλλα στα προτυπα του παλαι ποτε μπασκετικου ΠΑΟΚ , μπορω να γινω ???? Που εφερε ευρωπαικα τροπαια , επαιξε σε τελικους και εδω στο Ελλαδισταν καθαριζαν τα γκρι κορακια για λογαριασμο του καθε καραγκιοζη ....
Για ποιο πρωταθλημα στην Ελλαδα μιλαμε ...Στην Ιταλια με το 1/10 των αποκαλυψεων και βρεθηκαν ιστορικες ομαδες στην Β' εθνικη και οσες εμειναν στην κατηγορια ξεκινουσαν με - 10 και 15 βαθμους .... Εδω ακομα δεν εχει φωναξει ο εισαγγελεας τους αμεσα εμπλεκομενους .... Το πρωταθλημα στο Ελλαδισταν ειναι η κοκκινη ΔΕΚΟ και οι δορυφοροι της και ολοι οι αλλοι....