Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Karelias »

karl έγραψε:Από ποια άποψη "πουτάνα τα αποδυτήρια"; Τι έχει γίνει δηλ.; Ρωτάω από ενδιαφέρον.
Δεν έχει γίνει τίποτα στα αποδυτήρια, είναι μια χαρά.

Και κάτι για κάποιους μπλε και κόκκινους συνφορουμίτες/μοντς. Σας παρακαλώ, να θυμάστε αυτην την ιντερνετική συμπεριφορά σας στον προπονητή του ΠΑΟΚ, όταν εμείς οι απλοί χρήστες [[παρασυρόμαστε]] όταν μιλάμε για παίχτες και προπονητές της ομάδας και μας ''επαναφέρετε στην τάξη''.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Εσένα το πρόβλημα σου είναι οι μοντς και οι αντμινς?

Οποιος δε βρίζει και ειρωνεύετε και δε φυτιλιάζει γιατί να έχει πρόβλημα?

Και ξαναλέω Καρέλια....εσύ αυτό βρήκες να πείς?Εκεί είναι όλο σου το πρόβλημα κύριε?
Άβαταρ μέλους
Karelias

Ηρέμησε.
Κανένα πρόβλημα δεν έχω.
Το ότι δεν τον βρίζεις δε λέει και τίποτα, σε κάθε πόστ σου τον ξεσκίζεις και του χεις σουρει τα μύρια όσα. Καλά κάνεις, δε σου λέω τίποτα απλά να θυμάσαι αν το κάνει και κάποιος άλλος αργότερα για κάποιον παίχτη ή προπονητή του ΠΑΟΚ τι έκανες εσύ κι όχι μονο εσύ. Αυτό, φιλική συμβουλή είναι δεν είναι παρατήρηση ούτε πρόβλημα έχω.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Argonaut4 έγραψε:Δείτε με τι προπονητές κάναμε πορείες μερικοί και ξανα ελάτε να μας πείτε για τον Δωνη.

Τα πρωταθλημάτα και τις πορείες στην Ευρώπη πλην του μεγιστου Αγιορείτη......τα κάναμε με σχεδον φουλ ελληνικό ροστερ και ξένο προπονητή.

Πραγματικά μερικοί έχετε παρωπίδες.
κ με Χαβο κ Δερμιτζακη καναμε καλη πορεια στην Ευρωπη :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Υπάρχουν ποστ που ξεσκίζουν τον Χαβο....και τον Μπόλονι .....ειδικα τον Μπόλονι τον #@$@#νε......δε τα σβήσαμε ποτέ....γιατί δε βρίζανε και δεν ειρωνεύονταν....κοινώς δε φυτιλιάζανε το φόρουμ.

Δε απαγορεύσαμε ποτέ σε κανέναν να κάνει κριτική.

Ο Δώνης....ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ....ξέρει που ήρθε....αλλά συμπεριφέρετε λες και είναι ακόμα στη Λαρισα ή στον Ατρόμητο που του ειδικά τον δεύτερο τον πηγαινε τραίνο η διαιτησία όταν έπρεπε....έτσι?
Εδώ είναι ΠΑΟΚ και σε πανε κοντρα θεοι και δαίμονες....θελει κακαλα και έργα.....και έργα μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει....μονο ενα ρόστερ με δικιές του επιλογές και του wannabe παράγοντα Bρύζα.....Μια ομαδα ποδοσφαιρικά θίασο και αποκλεισμένη στην Ευρώπη απο ένα χωριο μετά απο 3 χρόνια τεραστίων επιτυχιών.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

dini26 έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Δείτε με τι προπονητές κάναμε πορείες μερικοί και ξανα ελάτε να μας πείτε για τον Δωνη.

Τα πρωταθλημάτα και τις πορείες στην Ευρώπη πλην του μεγιστου Αγιορείτη......τα κάναμε με σχεδον φουλ ελληνικό ροστερ και ξένο προπονητή.

Πραγματικά μερικοί έχετε παρωπίδες.
κ με Χαβο κ Δερμιτζακη καναμε καλη πορεια στην Ευρωπη :mrgreen: :mrgreen:

Μιλάω κυρίως για την Ελλάδα.....! ;)
Άβαταρ μέλους
Karelias

Whatevs, man, peace.
Aπλά να ξέρεις, δεν είναι μόνο δικιά μου αίσθηση αυτό που κάνετε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Είναι καλύτερα να ωραιοποιούμε καταστάσεις?
Χαλαροί είμαστε και θα χαλαρώσουμε κι άλλο.

Και αμα προσέξεις είμαστε κάποιοι Μοντ με το Δωνη και κάποιοι λέμε να φύγει....

Για να προλάβω κι αυτούς που επανελλημένα λένε οτι εμείς περνάμε γραμμή.

Ας σταματήσουμε το οφτόπικ όμως.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δεν είπα ότι περνάτε γραμμή πουθενά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ είμαι με Δώνη μόνον όταν βάζει μέσα Κουμάλο! Πόρωση λαίμαι!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ενταξει παιδια το εχουμε κουρασει με τον εν λογω κυριο.Το δεδομενο ειναι ενα ενα.Πρεπει να φυγει και συντομα.
Δεν επρεπε καν να ερθει,αλλα αφου εκαναμε την @@ρια και τον εφεραμε τουλαχιστον να τον διωξουμε μπας κι ερθει κανενας προπονητης.
Το οτι εχει διπλωμα προπονητικης δεν τον κανει προπονητη.Κι εγω εχω διπλωμα λογιστικης αλλα αμα μου πεις κανε μου το Ε3 θα σε βαλω φυλακη.
Δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ ρε αδερφε.
Παμε Ξανθη το Σαββατο και αντι να λεω θα τους ριξουμε ενα ντορτι ετσι που ειναι φετος αυτοι,λεω αμαν να παρουμε κανα Χ.
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ και μην τυχον ζητησεις αποζημιωση....την εφαγες με την ραπιντ και με το παραπανω...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποτε εριξες την Ξάνθη ντορτι σε ότι κατάσταση και να ήταν για να την ριξεις τώρα ;
Όταν λες ότι πάω να ρίξω ντορτι το μόνο σίγουρο ειναι ότι και με την κάτω ραχουλα να παίζεις και ότι ομάδα και αν έχεις την σφαλιάρα θα την φας ....
Σίγουρος τροπος να καταστρέψουμε μια χρονια εινα να διώξουμε τον προπονητη απο τον Σεπτέμβριο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Να φύγει όσο προλαβαίνουμε.

Και το επιχείρημα που λες για τη Ξανθη και τη ραχούλα μειώνει πρωτα απόλα το ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ θελουμε να γαμάει ειδικά τις κάτω ραχούλες......και πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα.

Είναι ηττοπαθές εντελώς το επιχείρημα σου φίλε μου πραγματικα ξανασκέψου το.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν ειναι καθόλου ηττοπαθες φίλε σε όλα τα ματς να τα δίνεις όλα και τα αποτελεσματα ,θα έρθουν αλλα αυτα τα " θα ρίξουμε ντορτια" μόνο σοβαρη προσεγγίση στο ματς δεν δείχνουν ......

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 18 Σεπ 2012, 23:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Argonaut4 έγραψε:Να φύγει όσο προλαβαίνουμε.

Και το επιχείρημα που λες για τη Ξανθη και τη ραχούλα μειώνει πρωτα απόλα το ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ θελουμε να γαμάει ειδικά τις κάτω ραχούλες......και πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα.

Είναι ηττοπαθές εντελώς το επιχείρημα σου φίλε μου πραγματικα ξανασκέψου το.
Πραγματικα τα ντόρτια που λέμε μοιάζει με το "πάμε για τίτλο" που λέμε χρονια κάθε καλοκαίρι, ρε αφήστε τα λόγια και να δείξουμε αυτα που πιστεύουμε με πράξεις

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”