Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 22/9/12, 19:30 NS2/HD
Re: Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 22/9/12, 19:30 NS2/HD
Αντιπρόταση 4-4-1-1:
_________Χακόμπο______
__Εττό__Ιντζίδης__Κατσικάς_Σταφ__
_Κάτσε_Φωτάκης__Λάζαρ__Λίνο__
_________Λώρενς_________
_________Κλάους___________
Το ζόρι είναι να ψήσεις το Λίνο να παίξει χωρίς μανούρες στα χαφ.
_________Χακόμπο______
_________Λώρενς_________
- sourmenetes
- Moderator
Βαλτος ειστε κυριε?????????moican4 έγραψε:Καλά τον Ρομπερ που θα έβγαζε μάτια γιατί δεν τον βάζετε και αυτόν να παίξει?

Α, δε σου άρεσε?
Καλά βάλτε τότε κάπου τον Γιάννου, μου φαίνεται εσείς όλοι είστε βαλτοί που κάνετε ενδεκάδες χωρίς Ρομπερ και Γιάννου ..
Καλά βάλτε τότε κάπου τον Γιάννου, μου φαίνεται εσείς όλοι είστε βαλτοί που κάνετε ενδεκάδες χωρίς Ρομπερ και Γιάννου ..

Συμφωνώ... απλά θα άλλαζα μόνο την μεσαία γραμμήΤρόμος έγραψε:Αντιπρόταση 4-4-1-1:
_________Χακόμπο______
_________Λώρενς_________
-Κάτσε--Λαζάρ -- Ρομπέρ-- Λίνο--- Με Λαζάρ και Ρομπέρ ελάχιστα πιο προοθημένους.....
Καλό εεεεεεεεε!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Το πουλεν του μπολονι?????moican4 έγραψε:Α, δε σου άρεσε?

Ρε παιδιά - μη βιάζεστε με το Ρομπέρ. Ο άνθρωπος κάνει εδώ και 10 δέκα μέρες ατομικό πρόγραμμα
απoσέντρακρύας!
απoσέντρακρύας!
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Λίνο δεν γουστάρει να παίξει αριστερό χαφ να παίξει ο Ρομπερ και ο Λίνο να σκουπίζει πάγκο. Χρειαζόμαστε παίκτες που να απλώνουν τη μπάλα στο γήπεδο και να ανοίγουν την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια. Δεν νομίζω ότι ο Lawrence μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε μόνο του μέτριους Γεωργιάδη και Ρομπερ, και κατ' ανάγκην τον Λίνο.
- kataramenos5
Φαρμάκι στάζει το πληκτρολόγιο σουmoican4 έγραψε:Καλά τον Ρομπερ που θα έβγαζε μάτια γιατί δεν τον βάζετε και αυτόν να παίξει?

παντως πιο ευκολα συμπληρωνουμε 11αδα wannabe ποδοσφαιριστων παρα κανονικων...
Ηρεμησε μπρε...ποιο 99%?teod1980 έγραψε:Πιστεύω παρόμοιο ματς με το Αστέρας- ΠΑΟΚ πέρισυ στην Τρίπολη ή όπως το 99% των παιχνιδιών μας στην Ξάνθη.
1-0 , 1-1 , 0-0
Μακάρι να διαψευστώ.
Σε 18 ματς εχουμε 6-6-6...αρα οι πιθανοτητες νικης ειναι τουλαχιστον 33%.
Βεβαια αν βαλουμε μεσα και το τι θα σκαρφιστει παλι ο σερ Δωνης μαλλον εχεις δικιο.

Παντως δεν υπαρχει αποτελεσμα πλην νικης.Οταν παιζουμε τετοιες ομαδουλες πρεπει να περναμε αερα.ΤΕΛΟΣ.
Σερ Δωνη να 'ξες δεν υπαρχει πιεση για το ματς...

Αποστολη ο σερ Δωνης εχει διπλωμα προπονητικης και εσυ δεν...θα παιξει 442...και δεν θελει κι αντιρρησεις...αντε γιατι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σταφυλίδης είναι γνωστή αξία.
Το 4-4-2 με δύο χαφ και δύο εξτρέμ όταν μάλιστα ο ένας από τα δύο χαφ είναι ο Kace θεωρώ ότι θα μας δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα ανασταλτικά και κατ' επέκταση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ας μην ξεχνάμε ότι πρέπει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να διαφυλάξουμε το μηδέν.
Το 4-2-3-1 βοηθάει να έχουμε πιο κοντά όλες μας τις γραμμές. Δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσει ο Δώνης, εγώ όμως έγραψα αυτά που θα ήθελα να δω και όχι αυτά που τελικά θα δω.
Σεραφείμ είναι καλή και η δική σου πρόταση. Βέβαια δεν υπάρχει εξτρέμ από δεξιά, που να μπορεί να κάνει μια τρίπλα και μια μπούκα στην περιοχή. Τεσπα. Κάθε πρόταση έχει και ατέλειες.
Βρε ρίζλα γιατι υποτιμάς τις ομάδες τύπου Ξάνθης ; Μπορείς να δεις την προϊστορία και να μας πεις τι κάναμε ; Με Ξάνθη αστέρα ατρομητο κλπ. ; Η αλαζονεία όταν δεν έχεις και ποιοτικά πολυ καλη ομάδα μόνο καλός σύμβουλος δεν εναι είδαμε και με βιερινια κοντρερας κλπ. Τι κάναμε σε αυτα τα "χωριά" .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Γιατι ειμαι ΠΑΟΚ κα πιστευω οτι δεν υπαρχει ομαδα που μπορει να με κερδισει ακομα κι αν μεσα εχω Γλυκο,Γιαννου και Αποστολοπουλο...