Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
περιμεντε ως τα τελη της χρονιας......το ροστερ ειναι που ναι μετριο κακο λειπουν και 2 απο τους καλυτερους.....τον τρωμε μετα το δωνη

- trel@menos
για να υπαρχουν τετοιες αντιδρασεις μετα απο νικη ουτε που φανταζομαι αν γινοταν κανα κλαρινετο απ τον αστερα τι θα ακουγαν τα ματακια μας και θα διαβαζαν τα αυτακια μας! 

εμενα με τρομαζει και κατι αλλο...αν κρινουμε απο τις επιλογες Βρυζα-Γ.Χ φανταστειτε τι φρουτο θα ειναι και ο επομενος...οταν φυγει ο Δωνης...
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι με προπονητή επιπέδου ΓΔ μπορεί να χτισθεί μεγάλη ομάδα ακόμη και με προσθήκη ποιοτικών παικτών?
Αν υπάρχει κάποιος που το πιστεύει ας μας αιτιολογήσει που βασίζει μια τέτοια άποψη.
Ολα τα άλλα περί 4-4-2 και 4-2-3-1, ρόμβοι-τρίγωνα-τετράγωνα, χαμηλή ποιότητα ρόστερ, κακές μεταγραφές, θα πάρουμε κύπελλο κτλ κτλ είναι .....
ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!
ΥΓ Δεν έχω δίπλωμα προπονητή αλλά θυμάμαι τον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Πάγκαλο πρίν ακόμα γεννηθεί ο ΓΔ, ελπίζω να μου αναγνωρίζετε ένα ελαφρυντικό στην κριτική που ασκώ!

Αν υπάρχει κάποιος που το πιστεύει ας μας αιτιολογήσει που βασίζει μια τέτοια άποψη.
Ολα τα άλλα περί 4-4-2 και 4-2-3-1, ρόμβοι-τρίγωνα-τετράγωνα, χαμηλή ποιότητα ρόστερ, κακές μεταγραφές, θα πάρουμε κύπελλο κτλ κτλ είναι .....
ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!
ΥΓ Δεν έχω δίπλωμα προπονητή αλλά θυμάμαι τον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Πάγκαλο πρίν ακόμα γεννηθεί ο ΓΔ, ελπίζω να μου αναγνωρίζετε ένα ελαφρυντικό στην κριτική που ασκώ!

Όταν ήρθε Αγγελαρας απο τα χωραφια της β εθνικής κα τον εδεσαικο έλεγα ωχ ωχ τι έχουν να δουν τα ματιά μας και τι έγινε αν και δεν είμαι αγγελοσκυλο θεωρω ότι προσφερε πΟλλα στον ΠΑΟΚ αγωνιστικα, άρα αυτές οι θεωρίες αν πιστεύουμε η δεν πιστεύουμε δεν έχουν σημασία ο άνθρωπος έδειξε το έργο του, αν τώρα μπορει να το κάνει στον ΠΑΟΚ θα φανει αλλα εκ των προτέρων ειναι πολυ άδικο και γιαυτον και για την ομάδα προκαταβολικα να λέμε ότι θα αποτύχει .......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
eortopol,
εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται προπονητή που όπως λες
΄΄ αν τώρα μπορει να το κάνει στον ΠΑΟΚ θα φανει ΄΄
αλλά έναν καταξιωμένο προπονητή με μειωμένο ρίσκο αποτυχίας, δυνατότητα ανάδειξης παικτών και προσωπικότητα.
Με την ίδια λογική κανένας δεν πρεπει να προβληματίζεται πχ και για τον Κουμάλο, αντιθέτως θα πρέπει να μη μιλάμε γιατί είναι νωρίς ακόμα (αυτό είπε και ο ΓΔ).
εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται προπονητή που όπως λες
΄΄ αν τώρα μπορει να το κάνει στον ΠΑΟΚ θα φανει ΄΄
αλλά έναν καταξιωμένο προπονητή με μειωμένο ρίσκο αποτυχίας, δυνατότητα ανάδειξης παικτών και προσωπικότητα.
Με την ίδια λογική κανένας δεν πρεπει να προβληματίζεται πχ και για τον Κουμάλο, αντιθέτως θα πρέπει να μη μιλάμε γιατί είναι νωρίς ακόμα (αυτό είπε και ο ΓΔ).
εγώ dimbar το πιστεύω. και ξέρεις γιατί?
γιατί ο ΠΑΟΚ πάει όπως φαίνεται να χτίσει ομάδα με έλληνες. και οι ξένοι να κάνουν τη διαφορά. μία ομάδα με έλληνες θα πάει πιστεύω καλύτερα με έλληνα προπονητή που θα γνωρίζει και την ελληνική νοοτροπία.
θεωρώ ότι ο δώνης είναι ο μόνος έλληνας νέος προπονητής με παραστάσεις (ως παίκτης) από ευρώπη και ειδικά από αγγλία. είναι κατ'εμέ ο πιο διαβασμένος όσον αφορά τα συστήματα και ο μόνος φέρελπης έλληνας προπονητής, γιατί ξέρει από τακτικές και δεν είναι στυλ λεμονή. δεν έγινε προπονητής δλδ μέσω δημοσίων σχέσεων.
εύχομαι και ελπίζω τις γνώσεις του να μπορέσει να τις περάσει και στους παίχτες και να τις αποτυπώσει η ομάδα στο χορτάρι.
τέλος, είναι και αρκετά φιλόδοξος, καθώς θέλει να βγει στην ευρώπη. αυτό είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο για έλληνα προπονητή, κάτι που μου δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. δεν είναι ο χορτασμένος προπονητής που έχει σηκώσει τις κούπες και δεν πολυκαίγεται. τον νοιάζει να αναδειχθεί και να κάνει όνομα.
αυτά
γιατί ο ΠΑΟΚ πάει όπως φαίνεται να χτίσει ομάδα με έλληνες. και οι ξένοι να κάνουν τη διαφορά. μία ομάδα με έλληνες θα πάει πιστεύω καλύτερα με έλληνα προπονητή που θα γνωρίζει και την ελληνική νοοτροπία.
θεωρώ ότι ο δώνης είναι ο μόνος έλληνας νέος προπονητής με παραστάσεις (ως παίκτης) από ευρώπη και ειδικά από αγγλία. είναι κατ'εμέ ο πιο διαβασμένος όσον αφορά τα συστήματα και ο μόνος φέρελπης έλληνας προπονητής, γιατί ξέρει από τακτικές και δεν είναι στυλ λεμονή. δεν έγινε προπονητής δλδ μέσω δημοσίων σχέσεων.
εύχομαι και ελπίζω τις γνώσεις του να μπορέσει να τις περάσει και στους παίχτες και να τις αποτυπώσει η ομάδα στο χορτάρι.
τέλος, είναι και αρκετά φιλόδοξος, καθώς θέλει να βγει στην ευρώπη. αυτό είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο για έλληνα προπονητή, κάτι που μου δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. δεν είναι ο χορτασμένος προπονητής που έχει σηκώσει τις κούπες και δεν πολυκαίγεται. τον νοιάζει να αναδειχθεί και να κάνει όνομα.
αυτά
Μα εδω και τον μπολονι τον σκίσαμε σε κάθε στραβοπάτημα τουρίστα τον λέγαμε δεν εχει το μυαλο του εδω λέγαμε .....πιστεύω ότι σε αυτα τα θέματα πρέπει ο ιδιοκτήτης να ειναι στυγνος να κάνει την επιλογη του και να την στηρίζει άσχετα τι λέμε ΕΜΕΙΣ γιατι είμαστε ικανοί και το μεγαλύτερο όνομα προπονητη να φέρουμε άχρηστο και τουρίστα θα τον βγάλουμε
- PAPA TSIBIKOS
Γιοσμά σωστά κάνεις και μας θυμίζεις τα λόγια του για τον Γκαρσία.eorptol έγραψε:Τζαντζαρας άλλος μεγάλος ΑΡΔ έτσι νομιζει τουλάχιστον αυτός ο έλεγε ότι ο Γκάρσια ειναι επικίνδυνος για την οικογένεια του όταν γινόταν τότε τα γεγονότα με Γκάρσια ΓΙΑ ΤΌΣΟ βλακα ΑΡΔ μιλάμε .....:(:(:(
Εμμμ , περίμενες να ακούσεις κάτι καλύτερο από τον Πάγγαλο της αθλητικής δημοσιογραφίας
της Θεσ/κης.
χωρις να θελω να κανο τον δικηγορο του διαβολου ο ιδιος μετα απο εκεινες τις μερες τον εκθιαζε μετα απο τις πολυ καλες του εμφανισεις.επισης να θυμισω οτι και πολλοι οπαδοι εκεινο τον καιρο τον εκραζαν για τις αχρειαστες κοκκινες που επερνε.
Σεβαστές οι απόψεις σου όπως και οποιουδήποτε άλλου αλλάdanirifle έγραψε:εγώ dimbar το πιστεύω. και ξέρεις γιατί?
αυτά
1.Είναι αστείο να μιλάμε για παραστάσεις ΓΔ απο Ευρώπη κατά την γνώμη μου.
2.Προπονητής έγινε με τον Πηλαδάκη, άν αυτό δεν σου λέει κάτι......και ακολούθησε ο Σπανός.
3.Αν είναι ο πιό διαβασμένος δεν το ξέρω αλλά απ τα βιβλία στο χόρτο έχει μια απόσταση όπως κι εσύ αναγνωρίζεις και όπως βλέπουμε μέχρι στιγμής.
4.Δεν με νοιάζει αν είναι φιλόδοξος κι έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, πολύ καλά κάνει, αλλά αν έχει φιλοδοξίες γιατί δέχθηκε να πάρει την ομάδα με χαμηλής ποιότητας ρόστερ, αυτό λέγεται τυχοδιωκτισμός, εκτός κι αν ισχύει αυτό που μας έλεγε στην αρχή (και συνεχίζει να το λέει) ότι το ρόστερ καλύπτει τις απαιτήσεις του αλλά πάλι αυτό λέγεται δεν ξέρω τι μου γίνεται.Ούτε στην μία περίπτωση ούτε στην άλλη δείχνει επαγγελματισμό κι εγώ αυτό ζητάω για τον ΠΑΟΚ , προπονητή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.Αντ αυτού φέραμε έναν άνθρωπο ενδεχομένως ταλαντούχο που θα τον πληρώσουμε ακριβά και σε χρόνο και σε χρήμα και σε ταλέντα που θα θυσιαστούν.
Αυτά χωρίς τίποτα προσωπικό εναντίον κανενός.

Δείτε με τι προπονητές κάναμε πορείες μερικοί και ξανα ελάτε να μας πείτε για τον Δωνη.
Τα πρωταθλημάτα και τις πορείες στην Ευρώπη πλην του μεγιστου Αγιορείτη......τα κάναμε με σχεδον φουλ ελληνικό ροστερ και ξένο προπονητή.
Πραγματικά μερικοί έχετε παρωπίδες.
Τα πρωταθλημάτα και τις πορείες στην Ευρώπη πλην του μεγιστου Αγιορείτη......τα κάναμε με σχεδον φουλ ελληνικό ροστερ και ξένο προπονητή.
Πραγματικά μερικοί έχετε παρωπίδες.
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Και αμα επρεπε να βάλει κανα ξενο μεσα εκανε αυτο που κανουν οι παπάδες το πασχα που βαφτίζουν το κρεας φακη.Εβαζε πχ τον αμαφουλε και για να μην πει οτι εβαζε ξενο τον βαφτιζε θεόφιλο

- kataramenos5
Οι περισσότεροι νομίζω ακόμα τα ίδια συναισθήματα έχουν γι τον ΓΔ αν κρίνω απ τα ποστ που διαβάζω .Απλά όπως κι εγώ κάνουν υπομονή είτε γιατι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία είτε γιατί πιστεύουν οτι μια αλλαγή τώρα θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό.Argonaut4 έγραψε:Κράζω όπως και πάνω απο το μισό ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο το την περασμένη άνοιξη πριν αποφασιστει το διώξιμο Μπόλονι......ανατρέξετε πίσω και θα δείτε.Δεν τον θέλαμε πάρα πολλοι πριν καν αρχίσουν συζητήσεις γιατί ξέραμε και φαινότανε μικρό μέγεθος για το τιμόνι του ΠΑΟΚ........!
Την κάνανε την μαλακία και τον φέρανε.....και τώρα ξαφνικά αυτοί που τον θάβανε τον κάνανε προπονητάρα και δώστε του χρόνο και να χαμε να λέγαμε.
ΥΓ Ο Μπόλονι κατα τη γνώμη μου έφυγε γιατί δε ταίριαζε με τη φιλοσοφία της ομάδας(ετσι δεν είπαν?). Αυτός προτιμούσε να φέρνει φτηνές και αξιόλογες λύσεις που δε στοιχίζουν στην ομάδα.Κοινώς χαλούσε την πιάτσα