Αλέξης Αποστολόπουλος
Re: 2.Αλέξης Αποστολόπουλος
DigitalFan έγραψε:Τράβηξε την ευκαιρία από τα μαλλιά... Ξερίζωσέ τα! Να μήνει φαλακρή η ευκαιρία...![]()
![]()
![]()
Μπα αδερφε, ισα ισα της εκανε κ βαφη, χτενισμα κ ισιωμα...

+1926cristiano4 έγραψε:χιλιες φορες Κωνσταντινιδη
- ΑποστόληςΑ
μου θυμιζει τον αραμπατζακο μετα απο το δευτερο τραυματισμο του
δανεικος για ενα χρονο και επανεξεταση της περιπτωσης του , αν και πιστευω οτι σε επιπεδο σουπερ λιγκ, τουλαχιστον σε μεγαλη ομαδα δεν θα παιξει
σε μικρες θα βρει μεροκαματο, εδω τον πιπινη ο πανσερραικος τον εδιωξε γιατι ηταν ο εττο της ομαδας, ολοι τον βριζανε στην κερκιδα, μιλαμε ουτε πασα στον ευατο του δεν μπορουσε να κανει και τωρα παιζει στην τριπολη και πριν στον οφη αν θυμαμαι
δανεικος για ενα χρονο και επανεξεταση της περιπτωσης του , αν και πιστευω οτι σε επιπεδο σουπερ λιγκ, τουλαχιστον σε μεγαλη ομαδα δεν θα παιξει
σε μικρες θα βρει μεροκαματο, εδω τον πιπινη ο πανσερραικος τον εδιωξε γιατι ηταν ο εττο της ομαδας, ολοι τον βριζανε στην κερκιδα, μιλαμε ουτε πασα στον ευατο του δεν μπορουσε να κανει και τωρα παιζει στην τριπολη και πριν στον οφη αν θυμαμαι
και περσυ κ φετος εχει παρει αρκετα παιχνιδια...δεν εχει δειξει κατι που να δικαιολογει να ειναι βασικος.σιγα-σιγα θα πρεπει να δοκιμαζομε κωνσταντινιδη,ο οποιος εχει καλυτερες προοπτικες...ο αποστολοπουλος οτι ηταν να δειξει το εδειξε..δεν πιστευω οτι εχει περιθωρια βελτιωσης...ειναι ηδη 21 χρονων...μετριος παικτης επιπεδου φουτμπολ λιγκ
Γενικά πολύ υποτονικός μου φαίνεται. Του lείπει το νεύρο και η αγριάδα καθώς και το καλο μάτι. Και επιθετικά είναι πολύ χλωμός.
-
Θελει πολυ δουλεια, αλλα εχω υπομονη ακομα.
Παντως δε βλεπω και καμια σοβαρη διαφορα απο τον Ετο των 300χιλ.
- desperando
- Επικοινωνία:
σορυ κιολας αλεξη αλλα για τν αναγεννηση καλος εισαι, οχι ομως για τον ΠΑΟΚ
οσο κ να κραζουμε τον Εττο θα μου επιτρεψεις να μη +φωνισω μαζι σου,xrisitsapa έγραψε:Θελει πολυ δουλεια, αλλα εχω υπομονη ακομα.
εχει διαφορα ο ενας με τον αλλον,
ειναι αυτο που λεει ο αδερφος εδω....
αυτα φτανουν για μενα για να ειναι βασικος ο Εττο.karl έγραψε:. Του lείπει το νεύρο και η αγριάδα καθώς και το καλο μάτι. Και επιθετικά είναι πολύ χλωμός.
αποψη μου παντα!!

Re: Απ: 2.Αλέξης Αποστολόπουλος
Δεν περίμενα να φτασω σε σημειο να παρακαλαω να μπει ο.ετο .Κριμα και σε ειχα συμπαθησει περσι
+ 1000karl έγραψε:Γενικά πολύ υποτονικός μου φαίνεται. Του lείπει το νεύρο και η αγριάδα ...