Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Οπαδός του ΠΑΟΚ ποτέ δε θα βάλει μυαλό....Ακόμα και τώρα ψάχνουμε το εύκολο θύμα...(Ο Δώνης ως λάτρης του αγγλικού ποδοσφαίρου και της νοοτροπίας του έχει μάθει κάποιες εκφράσεις των αγγλικών γηπέδων.Και στην Αγγλία είναι "φίλοι" μιας ομάδας.Μην πνίγεστε σε μια λέξη.Καλά είπε κοιτάτε το δέντρο κι όχι το δάσος)
ΥΓ.Θεωρούσα μια ζωή γκρινιάρη τον Δώνη,αλλά να μου πεις ΠΑΟΚι δεν είναι έχει το DNA
ΥΓ.Θεωρούσα μια ζωή γκρινιάρη τον Δώνη,αλλά να μου πεις ΠΑΟΚι δεν είναι έχει το DNA
Mη πιάνεστε απο το ένα μη πιάνεστε απο το άλλο.....
Ο ΠΑΟΚτσής δυστυχώς έχει αρχίσει και χάνει το ΠΑΟΚτσηδηλίκι του για αυτο και δυστυχώς ανέχετε προπονητές τύπου Δώνη....πλεον όπως και Ρομπερ ...Γιάννου κτλ....!!
Ανοχή ....ανοχή.......πόσο πια?Θα καταντήσουμε επίσημα Οίκος Ανοχής πλέον.
I rest my case ......βαρέθηκα....!
Καθήστε να τον βλέπετε να μικραίνει τον ΠΑΟΚ παρέα με τον Βρύζα.
Ο ΠΑΟΚτσής δυστυχώς έχει αρχίσει και χάνει το ΠΑΟΚτσηδηλίκι του για αυτο και δυστυχώς ανέχετε προπονητές τύπου Δώνη....πλεον όπως και Ρομπερ ...Γιάννου κτλ....!!
Ανοχή ....ανοχή.......πόσο πια?Θα καταντήσουμε επίσημα Οίκος Ανοχής πλέον.
I rest my case ......βαρέθηκα....!
Καθήστε να τον βλέπετε να μικραίνει τον ΠΑΟΚ παρέα με τον Βρύζα.
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Δηλαδη το θεμα ειναι ο Δώνης σε αυτον τον ΠΑΟΚ;
Στο οτι δεν υπαρχει ροστερ και καλύπτει την διοικηση ειναι λαθος του,ομως το καναν και αλλοι παλια
Σας ενοχλούσε το.4-4-2 το αλλαξε οκ παει αρα τι εκανε λαθος;
Η ομαδα μεχρι να κανει την πατατια ο κουμαλο ηταν παρα πολυ καλη,αλλα ειχε κακη αντιδραση.
Τωρα αν κρινεται εναν προπονητη απο τις δηλωσεις του μπράβο το επομενο σταδιο ειναι να κριθει και για τα μούτρα του,αλ
Απο την στιγμη που ποσταρα χθες ουτε ενας δεν σχολιασε τον Δωνη με ποδοσφαιρικό κριτηρια.Η εμπάθεια παρα ειναι μεγαλη
Με.αξιωσε ο θεος να δω την φετινη ομαδα πρωτη φορα απο κοντα και πλεον δεν εειμαι σίγουρο.αν.ειναι καλύτεροι απο τις σαρδελες
Μπορείτε να συνεχίσετε να νοσταλγητε αυτον που ηταν δευτερος απο τα χριστούγεννα
Στο οτι δεν υπαρχει ροστερ και καλύπτει την διοικηση ειναι λαθος του,ομως το καναν και αλλοι παλια
Σας ενοχλούσε το.4-4-2 το αλλαξε οκ παει αρα τι εκανε λαθος;
Η ομαδα μεχρι να κανει την πατατια ο κουμαλο ηταν παρα πολυ καλη,αλλα ειχε κακη αντιδραση.
Τωρα αν κρινεται εναν προπονητη απο τις δηλωσεις του μπράβο το επομενο σταδιο ειναι να κριθει και για τα μούτρα του,αλ
Απο την στιγμη που ποσταρα χθες ουτε ενας δεν σχολιασε τον Δωνη με ποδοσφαιρικό κριτηρια.Η εμπάθεια παρα ειναι μεγαλη
Με.αξιωσε ο θεος να δω την φετινη ομαδα πρωτη φορα απο κοντα και πλεον δεν εειμαι σίγουρο.αν.ειναι καλύτεροι απο τις σαρδελες
Μπορείτε να συνεχίσετε να νοσταλγητε αυτον που ηταν δευτερος απο τα χριστούγεννα
Ξεκαβάλα λίγο γιατί από την έπαρση έχεις ξεφύγει Γ.Δ..dimbar έγραψε:"Εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και εγώ αποφασίζω. Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική, ας βγάλει δίπλωμα προπονητή πρώτα. Αρα στον ΠΑΟΚ εγώ αποφασίζω
Κριτική θα σου ασκούμε όσο θέλουμε, στον ΠΑΟΚ είσαι όχι στην χαλκηδόνα...
Ούτε ο Μουρίνιο τα λέει αυτά που έχει μαζέψει 4-5 μαστραπάδες...
Η αλλαζονεία θα σε φάει ...ξεκαβάλα λίγο...
ποια κριτική?
Η κριτική σε εναν προπονητη είναι για τις δηλωσεις του?
Δηλαδη να κρίνουμε και παικτες για την μουρη τους,
Απλα εμπαθεια,ας δηλωνει οτι σκατα θελει στο χορταρι αποδεικνύει τι αξιζει ο καθενας
Η κριτική σε εναν προπονητη είναι για τις δηλωσεις του?
Δηλαδη να κρίνουμε και παικτες για την μουρη τους,
Απλα εμπαθεια,ας δηλωνει οτι σκατα θελει στο χορταρι αποδεικνύει τι αξιζει ο καθενας
Αν εσύ βλέπεις μόνο ότι είναι απλές δηλώσεις οκ...κράτα όμως και μια πισινή...αν θέλεις φυσικά..
Γουσταρω donis. Μιλαει χυμα και δημιουργει ιντριγκες και εριδες.. μαζι σου George Donis.
Απλα ρε μαστορα με τους παιχτες που εχουμε ξεκολλα λιγο απο αυτο το 4-4-2 διοτι χθες ανετα το ματσακιον θα μπορουσε να ειναι 1-3 η κανα 2-4 και μετα σε εβλεπα για ταμειο ανεργιας..
Απλα ρε μαστορα με τους παιχτες που εχουμε ξεκολλα λιγο απο αυτο το 4-4-2 διοτι χθες ανετα το ματσακιον θα μπορουσε να ειναι 1-3 η κανα 2-4 και μετα σε εβλεπα για ταμειο ανεργιας..

οι δηλωσεις του Δωνη ειναι απαραδεκτες, η Τουμπα ετσι λειτουργει και το ξερει, δεν το μαθε χθες...
αυτος σαν προπονητης που εχει ελαφρυντικα για το φτωχο ροστερ θα πρεπει να βαλει κατω το κεφαλι και να φτιαξει μια ομαδα που να παιζει ποδοσφαιρο γιατι αυτο που βλεπουμε μονο ποδοσφαιρο δεν ειναι και την αποκλειστικη ευθυνη την εχει αυτος και οχι ο θυρωρος της τουμπας
και αλλες ομαδεςεχουν φτωχο ροστερ αλλα παρουσιαζουν καλυτερη εικονα, εξαλλου τωρα που ο Ιβαν του ειπε να κανει μεταγραφη αυτος θεωρησε οτι δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στον πλανητη γη που ειναι ετοιμος για τον ΠΑΟΚ...
ολοι ηταν ανετοιμοι..
οτι προσπαθει και ανακατευει την τραπουλα του το αναγνωριζουμε, οτι προσπαθει να στηριξει τον Κουμαλο και αυτο του το αναγνωριζουμε, εδω ο Αγγελος ειχε πει για τον Χαγκαν οτι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον κοσμο, μην τον βριζετε...ετσι κανουν οι προπονητες....
θα μπορουσε να προστατεψει τον Κουμαλο περνωντας τον στον παγκο γιατι σε πιθανοτατες επομενες γκελες θα φυγουν παρεα απο την ομαδα..
αυτος σαν προπονητης που εχει ελαφρυντικα για το φτωχο ροστερ θα πρεπει να βαλει κατω το κεφαλι και να φτιαξει μια ομαδα που να παιζει ποδοσφαιρο γιατι αυτο που βλεπουμε μονο ποδοσφαιρο δεν ειναι και την αποκλειστικη ευθυνη την εχει αυτος και οχι ο θυρωρος της τουμπας
και αλλες ομαδεςεχουν φτωχο ροστερ αλλα παρουσιαζουν καλυτερη εικονα, εξαλλου τωρα που ο Ιβαν του ειπε να κανει μεταγραφη αυτος θεωρησε οτι δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης στον πλανητη γη που ειναι ετοιμος για τον ΠΑΟΚ...
ολοι ηταν ανετοιμοι..
οτι προσπαθει και ανακατευει την τραπουλα του το αναγνωριζουμε, οτι προσπαθει να στηριξει τον Κουμαλο και αυτο του το αναγνωριζουμε, εδω ο Αγγελος ειχε πει για τον Χαγκαν οτι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον κοσμο, μην τον βριζετε...ετσι κανουν οι προπονητες....
θα μπορουσε να προστατεψει τον Κουμαλο περνωντας τον στον παγκο γιατι σε πιθανοτατες επομενες γκελες θα φυγουν παρεα απο την ομαδα..
Καμια φορα δεν ειπα οτι ειναι προπονηταρα,εχω πει οτι εχει τρελα κολληματα και ειναι αρνητικό ,που ειναι η αγωνιστική κριτική ?Τι του καταλογίζετε για χθες?Τι εκανε λαθος τακτικά?moican4 έγραψε:Αν εσύ βλέπεις μόνο ότι είναι απλές δηλώσεις οκ...κράτα όμως και μια πισινή...αν θέλεις φυσικά..
Χθες δεν επαιξε 4-4-2,επαιξε το 4-5-1 οπως ο σαντος με σορλεν,απλως ελειπε ο βιειρινια η ο κονσεισαο που τοτε γινοταν δευτερος φορ,ενω ο σταφ δεν μπορουσε,slidar έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Δευ 17 Σεπ 2012, 07:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες πρωτη φορα ακουτε προπονητη να λεει οτι αυτος ειναι το αφεντικο και αυτος αποφασιζει????
Μου κανουν εντυπωση καποιες αντιδρασεις.
Λιγες εμμονες σε προσωπα και συστηματα ειδαμε περυσι???Γιατι αρπαζεστε με το δωνη???
Δεν ειπα οτι βλεπω κατι που μ'αρεσει αλλα ας αξιολογησουμε τις μοναδες μας και να κατανοησουμε αν μπορουμε να παμε καλυτερα χωρις 2 βασικους παιχτες(γκαρσια-σαλπι).
Εχει κανει και λαθη σε επιλογες που εδωσε τη συγκαταθεση του για να αποκτηθουν σιγουρα,αλλα απο το να κραζουμε γενικως τα παντα γυρω απο το δωνη ειναι λιγο νωρις θεωρω.
Μου κανουν εντυπωση καποιες αντιδρασεις.
Λιγες εμμονες σε προσωπα και συστηματα ειδαμε περυσι???Γιατι αρπαζεστε με το δωνη???
Δεν ειπα οτι βλεπω κατι που μ'αρεσει αλλα ας αξιολογησουμε τις μοναδες μας και να κατανοησουμε αν μπορουμε να παμε καλυτερα χωρις 2 βασικους παιχτες(γκαρσια-σαλπι).
Εχει κανει και λαθη σε επιλογες που εδωσε τη συγκαταθεση του για να αποκτηθουν σιγουρα,αλλα απο το να κραζουμε γενικως τα παντα γυρω απο το δωνη ειναι λιγο νωρις θεωρω.
Οταν τα ελεγε ο Αγγελος ηταν "Τρελος" ομως, οταν ταλεγε ο Δερμιτζακης επαιζε επιθετικο ποδοσφαιρο ομως και επεκλησε φενερ
Βοηθηστε με λιγο με την επαρση,τι ειπε?Οτι αυτος κανει κουμαντο στο αγωνιστικό,πολυ σωστο δεν βλεπω κατι λαθος,αρα και αυτος εχει ολη την ευθυνη,και οτι δεχετε κριτική μονο απο καποιον που εχει δίπλωμα προπονητη,τι λαθος ειπε?και γω στην δουλεια μου αν ερθει καποιος ασχετος και μου πει πως να εκπαιδευσω ενα σκυλι θα του πω αντε τραβα τα βυζια σου ρε καρντάση,
Βοηθηστε με λιγο με την επαρση,τι ειπε?Οτι αυτος κανει κουμαντο στο αγωνιστικό,πολυ σωστο δεν βλεπω κατι λαθος,αρα και αυτος εχει ολη την ευθυνη,και οτι δεχετε κριτική μονο απο καποιον που εχει δίπλωμα προπονητη,τι λαθος ειπε?και γω στην δουλεια μου αν ερθει καποιος ασχετος και μου πει πως να εκπαιδευσω ενα σκυλι θα του πω αντε τραβα τα βυζια σου ρε καρντάση,
οποιος καταλαβε τι συστημα επαιξε ο ΠΑΟΚ χθες στο πρωτο ημιχρονο ας με διαφωτισει απο χθες προσπαθω να καταλαβω...
οσο για τις δηλωσεις του μια ζωη ιδιος θα ειναι ειρωνας και λιγος οπως ερχοταν με το ατρομητακι και πουλουσε μαγκια λες και ειναι καποιος...οταν χανει φταινε οι παιχτες που δεν αντεχουν την πιεση(και που αυτος διαλεξε) οταν κερδιζει ψαχνει τα διπλωματα αυτων που τον κριτικαρουν, οταν ο πουμαρο σερνεται μιλαει για προσαρμογη και απειρια και πιεση οταν ηρθε μας τον παρουσιαζε σαν κολωνα(βεβαια κολωνα μας βγηκε αλλα παγοκολωνα)...ακουσαμε και το θεικο οτι τα συστηματα δεν παιζουν μπαλα...καπου εκει η ποδοσφαιρικη λογικη ψοφαει...
για να κανω μια σουμα πειτε μου κατι που βλεπετε στο γηπεδο και υποδεικνυει οτι μια ομαδα δουλευεται απο το ντωνη...γιατι το μονο χαρακτηριστικο αυτης της ομαδας ειναι οτι οι παιχτες δεν καταλαβαινουν τι παιζουν...πρωτη φορα ειδα ομαδα τουρλουμπουκι αλα παρασχος που δεν ξερει κανεις τη θεση του...με σαντος ελεγες παει να κανει μια σφιχτη ομαδα με πιεση αμυνα μπετον αρμε κλπ με μπολονι ελεγες παει να δουλεψει 4-3-3 βγαζει αυτοματισμους απο τις πτερυγες κλπ εβλεπες αυτοτο πλανο που υπαρχει τελος παντων...με αυτον τον γιγαντα της προπονητικης σας παρακαλω εξηγηστε μου τι χαρακτηριστικα βλεπετε οτι θελει να περασει στην ομαδα...
φορεσαμε εκει ενα παλτο με σηκωμενο γιακα και την ειδαμε φεργιουσον να πουμε...και τσιχλες να μασησεις δουλεια δεν γινεται ενημερωτικα στο λεω... :ugeek:
οσο για τις δηλωσεις του μια ζωη ιδιος θα ειναι ειρωνας και λιγος οπως ερχοταν με το ατρομητακι και πουλουσε μαγκια λες και ειναι καποιος...οταν χανει φταινε οι παιχτες που δεν αντεχουν την πιεση(και που αυτος διαλεξε) οταν κερδιζει ψαχνει τα διπλωματα αυτων που τον κριτικαρουν, οταν ο πουμαρο σερνεται μιλαει για προσαρμογη και απειρια και πιεση οταν ηρθε μας τον παρουσιαζε σαν κολωνα(βεβαια κολωνα μας βγηκε αλλα παγοκολωνα)...ακουσαμε και το θεικο οτι τα συστηματα δεν παιζουν μπαλα...καπου εκει η ποδοσφαιρικη λογικη ψοφαει...
για να κανω μια σουμα πειτε μου κατι που βλεπετε στο γηπεδο και υποδεικνυει οτι μια ομαδα δουλευεται απο το ντωνη...γιατι το μονο χαρακτηριστικο αυτης της ομαδας ειναι οτι οι παιχτες δεν καταλαβαινουν τι παιζουν...πρωτη φορα ειδα ομαδα τουρλουμπουκι αλα παρασχος που δεν ξερει κανεις τη θεση του...με σαντος ελεγες παει να κανει μια σφιχτη ομαδα με πιεση αμυνα μπετον αρμε κλπ με μπολονι ελεγες παει να δουλεψει 4-3-3 βγαζει αυτοματισμους απο τις πτερυγες κλπ εβλεπες αυτοτο πλανο που υπαρχει τελος παντων...με αυτον τον γιγαντα της προπονητικης σας παρακαλω εξηγηστε μου τι χαρακτηριστικα βλεπετε οτι θελει να περασει στην ομαδα...
φορεσαμε εκει ενα παλτο με σηκωμενο γιακα και την ειδαμε φεργιουσον να πουμε...και τσιχλες να μασησεις δουλεια δεν γινεται ενημερωτικα στο λεω... :ugeek:
προς sera4
Με τον φωτακη να σαν τεταρτος κεντρικος χαφkarlat85 έγραψε: Χθες δεν επαιξε 4-4-2,επαιξε το 4-5-1 οπως ο σαντος με σορλεν,απλως ελειπε ο βιειρινια η ο κονσεισαο που τοτε γινοταν δευτερος φορ,ενω ο σταφ δεν μπορουσε,
sourmenetes έγραψε: Μου κανουν εντυπωση καποιες αντιδρασεις.
Εμένα όχι πλέον, συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι μάλλον είναι στη φύση μας.
Τουλάχιστον , βλέποντας αυτό το μένος με το Δώνη άρχισα και βλέπω συμπαθητικά όσους βρίζανε το κοντό . Προφανώς είναι στο ΔΝΑ του ΠΑΟΚτσή αυτό το πράγμα δεν εξηγείται αλλιώς
ΥΓ: Sera συμφωνώ απόλυτα για το χαοτικό της εικόνας μας στο πρώτο μέρος. Για μένα οφείλεται στη τρομερή πίεση της Τρίπολης που είχε αποτέλεσμα να μη μπορούμε να σταυρώσουμε μια πάσα και να ξεκινήσουμε μια επίθεση σωστά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ανούσιες ντρίμπλες και σκοτωμένες προσωπικές ενέργειες απέναντι σε 2 και 3 αντιπάλους. Αν συμφωνείς έστω και λίγο σε αυτό που έγραψα, ειλικρινά πες μου αν ήταν ο Γκαρσία θα είχες βελτιωμένη εικόνα? Για μένα το μεγάλο λάθος του Δώνη, είναι ότι στα ματς ωρίς Γκαρσία δε πάει πάσο.... Εγώ θα πήγαινα λάου λάου στην αρχή με γεμάτο και σφιχτό κέντρο και ψιλοαργό τέμπο...Να έχω μια κατοχή, να μην απειλούμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Και στο 2ο ημίχρονο λίγο η πίεση της μεγάλης ομάδας προς τη μικρή, λίγο η Τούμπα, λίγο η φανέλα θα τα έπαιρνες το ματσάκι.... Αλλά δε μπορώ να χρεώσω το Δώνη επειδή δε παίζει όπως ο Σάντος. Είναι εγωιστής, πιστεύει σε κάτι και το κυνηγάει. Το πιθανότερο είναι η ομάδα να κάνει μια τρύπα στο νερό. Αλλά ας περιμένουμε, δε βλέπω άλλη λύση. Δε θέλω Κατσαβάκηδες και Βλάχους στην ομάδα μου.
Karlat,
Εχεις δίκιο, αυτό ήταν το σύστημα μόνο που ξέχασε να το πεί στους παίκτες!

Εχεις δίκιο, αυτό ήταν το σύστημα μόνο που ξέχασε να το πεί στους παίκτες!