20.Liam Lawrence
Re: 20.Liam Lawrence
καλος με το καιρο θα δεσει με την ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fratz8 την Κυρ 16 Σεπ 2012, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι κωλοτουμπες του νηματος ειναι μια προσφορα της . . . Ρετσινας Μαλαματινα....
ΥΓ: Λιαμ ψυχαρα... Πουλεναρα!
ΥΓ: Λιαμ ψυχαρα... Πουλεναρα!
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Καλός ο χονρός που δεν μπορεί να κουνηθεί. Α ρε παιχταρά. Δουλεία βέβαια και δοκίμαζε το πόδι σου.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Βάλε ένα γκολ να γίνει ...
Μην ξεχάσεις να ποστάρεις και στον..... επόμενο αγώνα

Τεχνική έχεις, μυαλό έχεις, πάθος έχεις, καλά χτυπήματα έχεις, αλλά ρε γαμώτο, κόψε τις κρεατίνες...
Έχει αποκτήσει τόσο όγκο και έχει χάσει από έκρηξη και ταχύτητα.
πολυ καλος,νομιζω οτι θα ανεβει κι αλλο...
ξερει μπαλα και μαζι με τον λαζαρ θα βοηθησουν το κεντρο για να το κανουν πιο δημιουργικο...
για καλυτερο γκολ της αγωνιστικης δεν νομιζω γιατι ηταν τυχερο...
ξερει μπαλα και μαζι με τον λαζαρ θα βοηθησουν το κεντρο για να το κανουν πιο δημιουργικο...
Πολύ καλός παίκτης εξάλλου μην ξεχνάμε ότι για τα φετινά δεδομένα έχει μεγάλο συμβόλαιο..(350χιλ)
Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται και είναι από τους πιο συμπαθής μέσα στην ομάδα..

Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται και είναι από τους πιο συμπαθής μέσα στην ομάδα..

ιβαν σωματικα δεν ειναι ετοιμος ακομα δεν ειναι τοσο βαρυς κανονικα τουλαχιστον ετσι οπς τον θυμαμαι... 

-
Δείχνει καλά δειγματα γραφής ώρες ώρες αλλά νομίζω ότι όλοι περιμενουμε περισσότερα τα οποία και πιστεύω ότι όντως θα δώσει όταν πιάσει φουλ ρυθμούς
εγω παλι πιστευω οτι το ηθελε, δες πως την βαραειmarkos4 έγραψε:για καλυτερο γκολ της αγωνιστικης δεν νομιζω γιατι ηταν τυχερο...

οταν επεσες σαν πρασο δε μαρεσε αλλα το καταλαβες και σηκωθηκες σαν να σε χτυπησε ρευμα
η θεση σημερα σου πηγε καλυτερα, ουσιαστικος σχεδον σε ολο το παιχνιδι
η κλωτσια στο τελος εδωσε το δικαιωμα να φωνασκουν οι χαμουτζηδες αλλα ουτε ο μποροβηλος θα το εδινε
η θεση σημερα σου πηγε καλυτερα, ουσιαστικος σχεδον σε ολο το παιχνιδι
η κλωτσια στο τελος εδωσε το δικαιωμα να φωνασκουν οι χαμουτζηδες αλλα ουτε ο μποροβηλος θα το εδινε
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι ρε φιλε τον θυμάσαι αλλιώς? εγω οσα χρονια τον ξερω παντα τουμπανο ηταν, μη σου πω οτι εδω μου φαινεται λιγο πιο ξεφουσκοτοςIvan_4 έγραψε:Τεχνική έχεις, μυαλό έχεις, πάθος έχεις, καλά χτυπήματα έχεις, αλλά ρε γαμώτο, κόψε τις κρεατίνες...
Re: Απ: 20.Liam Lawrence
Νομίζω οτι η ψηφοφορια του καλυτερου γκολ ειναι με την εννοια του ομορφοτερουmarkos4 έγραψε:
Επειδη πηρες γραμμη απο το πρωτο δευτερολεπτο που εχεις ερθει...
μιλα σε καποια γατακια.. και αμα χρειαστει τραβα και κανα κλωτσιδι μπας και ξυπνησουν... ξες εσυ.
μιλα σε καποια γατακια.. και αμα χρειαστει τραβα και κανα κλωτσιδι μπας και ξυπνησουν... ξες εσυ.