30.Bongani Sandile Khumalo
-
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Πρεπει να εισαι απο οτυς ελαχιστους. Εγω δεν βλεπω νοημα να τον περιμενουμε. Εξω γρηγορα, γιατι αρκετα γκολ εχει δωσει στους αντιπαλους. Αν αυτα τα λαθη τα εκανε , οχι κανας πιτσιρικος, αλλα και φτασμενος Ελληνας, στυλ Μαλεζας, θα τον ειχαμε κρεμασει αναποδα. κ. Δωνη, καλυτερα να παραδεχτεις σιωπηλα το λαθος σου και να μην το επαναλαμβανεις.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη νωρίς όχι για να κρίνουμε τον Κουμάλο (= άλλη μια φορα απαράδεκτος), αλλα για να τον ξεγράψουμε. Έχει κάποιο δίκαιο ο Mr. D να επικαλείται τα της προσαρμογής κτλ. Κακό θα ήταν να τον έχει οξεγράψει και να επιμένει σε εαυτόν μοναχα από πείσμα.
baneprelevic361 έγραψε:Όντι όχι. Δεν ειρωνεύομαι κανένα παίχτης μας γιατί είναι σαν να ειρωνεύομαι τον ευατό μας και τον ΠΑΟΚ μας. Εγώ τον πιστεύω τον Κουμάλο!Odi έγραψε:Ελπίζω πραγματικά να ειρωνεύεσαι αδερφέ..
Τί να πω εγώ σε θαύματα δεν πιστεύω,αλλά όπως θέλει ο καθένας.
Πρώτη φορά θα είμαι τόσο απόλυτος με παίκτη της ομάδας μας, αλλά ο Κουμαλό δεν πρέπει να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ ούτε στο playstation. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου, ο Κνολ φαντάζει Μπεκενμπάουερ μπροστά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _sleeper την Κυρ 16 Σεπ 2012, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και ποτε να κριθει??στα μισα της χρονιας που θα τρεχει στο κοπα αφρικα(αμην παναγια μου) ή το καλοκαιρι που δοξα το θεο θα μας κουνησει μαντηλι???εγω ξερω οτι σε αυτον τον ΠΑΟΚ για παιχτη που φερνεις με 250 δανεικο περιμενεις να μπει και απο την πρωτη μερα να μασαει σιδερα...ειναι τουλαχιστον προσβλητικο για τον κοσμο να μιλας για απειρια και προσαρμογη...ε τι τον κουβαλησες τοτε?? σε αυτον τον ΠΑΟΚ αυτα τα λεφτα διατιθονται για ποιοτικες προσθηκες υποτιθεται...απλα καποιοι δεν εχουν που να κρυφτουν πλεον και προσπαθουν να κρεμαστουν απο οπου να ναι...
Αυτό πήγα να γράψω Σέρα...
Άκου απειρία και να τον στηρίξουμε να προσαρμοστεί γιατί αν έχω αυτό το σκεπτικό βάζω Ιντζίδη -Κατσικά και τελειώνω και με λιγότερα από 250 χιλ...!!
Εμείς νομίζαμε ότι τον πήραμε για να στηρίξει εμάς και όχι εμείς αυτόν...

Άκου απειρία και να τον στηρίξουμε να προσαρμοστεί γιατί αν έχω αυτό το σκεπτικό βάζω Ιντζίδη -Κατσικά και τελειώνω και με λιγότερα από 250 χιλ...!!
Εμείς νομίζαμε ότι τον πήραμε για να στηρίξει εμάς και όχι εμείς αυτόν...

Το έγραψα και στο topic του αγώνα για την απόδοσή του. Δεν βρίσκω κυριολεκτικά έναν τομέα στον οποίο να είναι καλός. Ούτε ταχύτητα έχει, ούτε μυαλό. Δύναμη δεν έχει, καλός στα ψηλά δεν είναι, ούτε και στα χαμηλά. Ούτε ιδιαίτερα ψηλός είναι, ούτε αλτικός. Τεχνική δεν έχει. Απορώ τι scouting κάναμε και τον βρήκαμε αυτόν...
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Είναι πολύ καλός στο ψηλό. Και από κει και μετά ....
Δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα απ' ό,τι έχει γραφτεί αλλά η επιμονή στον Κουμάλο έχει αρχίσει να εκνευρίζει.
Όπως και στο Περιστέρι, ο Κουμάλο μπαίνει στο παιχνίδι με καθυστέριση ενός ημιχρόνου (και όχι ότι βγάζει μάτια μετά). Και δεν θα τα γυρίζουμε πάντα τα ματς.
Δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα απ' ό,τι έχει γραφτεί αλλά η επιμονή στον Κουμάλο έχει αρχίσει να εκνευρίζει.
Όπως και στο Περιστέρι, ο Κουμάλο μπαίνει στο παιχνίδι με καθυστέριση ενός ημιχρόνου (και όχι ότι βγάζει μάτια μετά). Και δεν θα τα γυρίζουμε πάντα τα ματς.

Scouting για τον Σειρηνάκη κάναμε!Ivan_4 έγραψε:Το έγραψα και στο topic του αγώνα για την απόδοσή του. Δεν βρίσκω κυριολεκτικά έναν τομέα στον οποίο να είναι καλός. Ούτε ταχύτητα έχει, ούτε μυαλό. Δύναμη δεν έχει, καλός στα ψηλά δεν είναι, ούτε και στα χαμηλά. Ούτε ιδιαίτερα ψηλός είναι, ούτε αλτικός. Τεχνική δεν έχει. Απορώ τι scouting κάναμε και τον βρήκαμε αυτόν...

Κλειδώστε το τόπικ ή μεταφέρετέ το στα ανέκδοτα.
Πάντως στο ''Παίχτες ομάδας'' δεν έχει θέση.
Πάντως στο ''Παίχτες ομάδας'' δεν έχει θέση.
στο ψηλό παιχνίδι είναι όντως καλός. Ο Περόνε που δεν είναι και ο τελευταίος παίχτης μόνο 2 φορές κέρδισε μονομαχία και αυτό γιατί πήγε πρώτος στην μπάλα. Όποτε η μπάλα ερχόταν από ψηλά την καθάριζε.
ΑΛΛΑ και όταν η μπάλα ήταν χαμηλά ήταν κίνδυνος θάνατος. Η φάση του πέναλτυ δεν είναι τόσο τραγική, πες το μια λάθος εκτίμηση της στιγμής και ο Κοντρέρας έχει κάνει τέτοια πέναλτυ. Η φάση όμως στο 80κάτι που δεν κάνει κεφαλιά έχοντας χάσει τον Περόνε ήταν δείγμα της τρικυμίας εν κρανίο που επικρατεί.
Και θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, ότι το κασέ του, δεν επιτρέπει ψυχολογικά που να επηρεάζουν την απόδοση. Και ο κριστιάνο έχει ψυχολογικά στη ρεάλ, αλλά δεν έχει τέτοια απόδοση.
ΑΛΛΑ και όταν η μπάλα ήταν χαμηλά ήταν κίνδυνος θάνατος. Η φάση του πέναλτυ δεν είναι τόσο τραγική, πες το μια λάθος εκτίμηση της στιγμής και ο Κοντρέρας έχει κάνει τέτοια πέναλτυ. Η φάση όμως στο 80κάτι που δεν κάνει κεφαλιά έχοντας χάσει τον Περόνε ήταν δείγμα της τρικυμίας εν κρανίο που επικρατεί.
Και θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, ότι το κασέ του, δεν επιτρέπει ψυχολογικά που να επηρεάζουν την απόδοση. Και ο κριστιάνο έχει ψυχολογικά στη ρεάλ, αλλά δεν έχει τέτοια απόδοση.
Ο Λαζαρίδης είναι κλάσεις ανώτερος. Απορώ γιατί δεν κινηθήκαμε γι' αυτόν. Και στην τελική, θα είχε και το μισό συμβόλαιο από τον Khumalo.
- kataramenos5
Αψογος ο Καρλ.karl έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη νωρίς όχι για να κρίνουμε τον Κουμάλο (= άλλη μια φορα απαράδεκτος), αλλα για να τον ξεγράψουμε. Έχει κάποιο δίκαιο ο Mr. D να επικαλείται τα της προσαρμογής κτλ. Κακό θα ήταν να τον έχει οξεγράψει και να επιμένει σε εαυτόν μοναχα από πείσμα.