Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
JimToPaoki

Re: Pc support

Δημοσίευση από JimToPaoki »

arrwstos έγραψε:Ρε παιδιά, πήρα σήμερα έναν toshiba satellite και έχει κολλήσει εδώ και κάνα 3ωρο (αφού τον άνοιξα και έχω συνδεδεμένο τον φορτιστή) στην ένδειξη "setup is preparing your computer for first use". Ξέρει κανείς τί φάση παίζει?
Κανονικά παίρνει σαφώς λιγότερο χρόνο. Αποσύνδεσε ότι έχεις βάλει (εκτός φορτιστή) και περίμενε να δεις αν ξεκολλήσει. Έχεις κάποιο CD της Toshiba ή της Microsoft που σχετίζεται με την εγκατάσταση;
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

arrwstos έγραψε:Ρε παιδιά, πήρα σήμερα έναν toshiba satellite και έχει κολλήσει εδώ και κάνα 3ωρο (αφού τον άνοιξα και έχω συνδεδεμένο τον φορτιστή) στην ένδειξη "setup is preparing your computer for first use". Ξέρει κανείς τί φάση παίζει?

Δοκίμασες να τον κλείσεις και να τον ξανα ανοίξεις?
Δοκίμασε να δεις αν μπαίνει και σε safe mode
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Δοκίμασα να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω. Τίποτα. Μόνο φορτιστή έχω συνδεδεμένο. Από χθες το απόγευμα το ίδιο μέχρι και τώρα. Δοκίμασα shift F10 που μου είχαν πει αλλά τζίφος...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Όσο για το cd εγκατάστασης δεν μου δώσανε κάτι από τον Κωτσόβολο που το πήρα. Ούτε και στην συσκευσία τίποτα. Τι να πω έχω φρικάρει. 550 ευρώ δεν είναι λίγα. Και δεν ξέρω αν τέτοιου είδους πρόβλημα καλύπτεται από εγγυήσεις κτλ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σίγουρα καλύπτεται από την στιγμή που δεν το χρησιμοποίησες καν,είναι πρόβλημα του κατασκευαστή.Προτείνω να το επιστρέψεις και θα το καλύψουν..
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αδερφέ,
το σατελαιτ δεν έχει cd εγκατάστασης, αφού ξεκινήσει για πρώτη φορά μετά σου ζητάει να κάνεις cd μόνος σου, έχει οδηγίες και είναι πανεύκολο αλλά πα'ιρνει κανένα 2ωρο.
Οσο για το ότι δεν ανοιγει δοκίμασε safe mode με F8.
Πόση ώρα τα αφήνεις για να ανοίξει?

Αν το γυρίσεις πίσω ζήτα άμεση αντικατάσταση επί τόπου και όχι επιδιόρθωση.

Και κάτι τελευταίο, αποσύνδεσε το και βγάλε την μπαταρία και μετά συνέδεσε το ξανά με ή χωρίς την μπαταρία.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Προφανώς και καλύπτεται απο εγγύηση. Μη σαλτάρουμε κιόλας... Δεν είμαι αρκετά καλός δικηγόρος για να μπώ σε θεωρητικά... Αλλά μη σε απασχολεί αυτό. Απλά πιστεύω πως μπορείς να το ανοίξεις χωρίς να χρειαστείς αντικαταστάσεις κλπ..
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά.. Δοκίμασα και το F8 αλλά δεν ανταποκρίνεται. Πάντως έχει ήδη 18 ώρες σε αυτή την κατάσταση... Να βγάζει δηλαδή το συγκεκριμένο μήνυμα. Το έψαξα κιόλας (στην σελίδα τεχνικής υποστήριξης της microsoft) και απ ότι είδα κολλάει σε αρκετούς. Με την διαφορά όμως ότι κάνουν εγκατάσταση τα windows 7 σε παλαιότερους υπολογιστές, όχι σε τσίλικους. Και σε αυτους λειτουργει και η safe mode και το shift + F10. Θα δοκιμάσω αυτό με την μπαταρία και αν δεν γίνει τίποτα το επιστρέφω αύριο πρωί πρωί. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου αλλιώς προβλέπεται μεγάλος καβγάς. :evil:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Πάντως εγώ το έχω 3 μήνες με συνεχή χρήση και τρέχει σαν νερό, από την τιμή κρίνοντας μάλλον έχουμε παρόμοιο μοντέλο.Μην δεχθείς με τίποτα να το στείλουν για επισκευή.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Έχω το δικαίωμα να ζητήσω άμεση αντικατάσταση?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς σίγουρα αναφέρει κάτι στους όρους πώλησης που παρέλαβες μαζί με τον υπολογιστή. Άσε που το δικαίωμα αντικατάστασης προβλέπεται απο το νόμο.

Συνήθως στους όρους αναφέρεται το δικαίωμα αντικατάστασης εντός 7 ημερών σε περίπτωση ελαττώματος. Τσέκαρέ το.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Ναι έχεις δίκιο για τον νόμο. Λοιπόν, μόλις έχω νέα για την διαδικασία θα σας ενημερώσω. Σας υπερευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! :D
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

:x jdbsflsh#$%^&**ytvgkbd,s.v894%^&*UI(OKMNB :x NVIDIA

Λοιπόοοοοοοοοοοον, έχουμε και λαίμαι:

Μετά την 01/09 και τα tools που μου προτείνατε αλλά και βρήκα στο νετ, μου παρουσιάστηκε ένα τεράστιο πρόβλημα της κάρτας γραφικών.

Είχε κάνει load τα windows, αλλά το desktop ήταν αδύνατον να το επεξεργαστεί κάποιος.
4-5 χρωματισμούς με ακανόνιστη διανομή στην οθώνη. το ποιο basic resolution ever, αδύνατη η χρήση του όποιου προγράμματος. Πολύ απλά δεν μπορούσα να διακρίνω τίποτα. (δεν εβγαλα φωτο-θα επρεπε)

Force restart -> Unable to load windows after user account

=> Safe Mode -> Device Manager -> Disable gpu drivers, με ότι αυτό συνεπάγετε.

Σήμερα, μου ήρθε η τρελή ιδέα να ξαναδοκιμάσω να βάλω τα drivers. Τα ξανά κατέβασα (όπως έκανα σε κάθε καινούργια προσπάθεια). Είχαν βγάλει update. Clean install, once again.

Ετοιμαζόμουν ψυχολογικά να επιβεβαιώσω ότι η κάρτα γραφικών μου τα έπαιξε και να κάνω όλη την διαδικασία απενεργοποίησης.

Τα windows ξεκίνησαν κανονικά. Η κάρτα γραφικών τρέχει χωρίς πρόβλημα. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!!

Συμπέρασμα: Γ@μημένη nvidia με τα προβληματικά σου updates. Πήγε η καρδιά μου.....

Υ.Γ. Η μόνη εναλλακτική είναι να βοήθησε ότι πείραξα λίγο τα registries. (hardwareinformation.memorysize & hardwareinformation.qw.memorysize σε 00000008). Aυτο ξεγελάει το σύστημα να πιστεύει ότι έχω κάρτα γραφικών των 128ΜΒ. Αυτό το έκανα για το "3d analyze", ένα ωραίο πρόγραμμα που βάζει την cpu να κάνει emulate την gpu.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες ξεκινησα προχθες να ψαχνω για δημιουργια ιστοσελιδας με joomla.Βρηκα καποια video στο youtube,ειδα καποια πραγματα αλλα γενικως θελει πολυ δουλεια.

Εχει κανεις καμοια ιδεα που μπορω να παρω ιδεες και τα ρεστα???
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Υπαρχει ολοκληρη κοινότητα......φόρουμς και tutorials.Για ψάξτο καλύτερα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”