Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
souniotis

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από souniotis »

dimbar έγραψε:minimum 100.000 ευρώ τον χρόνο δεν είναι προσωπικό όφελος;

Αν θεωρείς την απαξίωση της ΠΑΕ σοβαρή δουλειά, επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Οταν συγκρίνεις Ντόρτμουντ και Αμβούργο με αυτά που ζούμε εμείς και βγάζεις φταίχτη τον κόσμο γιατί κάνει κριτική, πιστεύω ότι το κάνεις από έλλειψη επιχειρημάτων που δεν θα έπρεπε να έχεις αφού βλέπεις ότι γίνετε σοβαρή δουλειά, κάποια στοιχεία πέρα από την πώληση Βιερίνια θα μπορούσες να παραθέσεις.Το θέμα της UEFA βρωμάει απο μακρυά εκτός κι αν μπορείς να μας δώσεις το ΄΄business plan΄΄ που κατέθεσε η Διοικηση για να αδειοδοτηθεί.

Τέλος αδελφέ με όλο τον σεβασμό αλλά αν είσουν στο Παλατάκι, οι απαντήσεις του Βρύζα σε ικανοποίησαν;
για τα λευτα σου απαντισα ολλες οι σοβαρες ομαδες πληρονουν τον προεδρο
για αμβουγο και κοσμο απλος το αναφερα για να καταλαβουμε οτι η ομαδα θελει σισπιροση και βοηθεια
και με τα διαρκειας προσφερεις μια οικονομικη ανεση και αναλογα ζητας κινισεις δεν μπορεις να εχεις της ιδιες απετησεις με 7000 διαρκειας με της απετισεις που θα εχεις αν εχεις 20000 διαρκειας
για το πλανο ειναι απλο στοχος ειναι να μην μπουμε μεσα (εσοδα που εχεις αυτην την στιγμη και οχι υποθετικα )
η υεφα θελει να δει αν εισαι αυτην την στιγμη οικονομικα ταχτοπιοιμενος (δεν δεχετε π.χ οτι τον νοεμβριο θα πουλεισεις αλλα 10000 διαρκειας)
για το παλατακι που πουλες εχεις δικειο εν μερη απλος ενοουσα οτι αν ειμασταν 2500 και περισοτεροι θα διναμε το μηνημα στην διηκιση οτι ειμαστε εδω σας στιριζουμε αλλα σας ελενχουμε ταυτοχρονος
γιατι πολλα λεγοντε μεσα απο τα σαιτς αλλα οταν ερθει η στιγμη κριβομαστε

και τελος εγω κρινω θετικη την παρουσια της δοιηκησεις μεχρι τωρα χωρις μεγαλα ανοιγματα που μας εκαψαν τα προιγουμενα χρονια
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αδερφέ,
θα επικεντρωθώ μόνο σε 2 σημεία κι αν ξέρεις και θέλεις απαντάς

1)Τι έσοδα ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΕ η ΠΑΕ στο πλάνο που έδωσε στην UEFA (πριν την είσοδο Σαββίδη) όταν πήρε την άδεια έστω και με επιφύλλαξη,(υποθέτωντας ότι ήξερε τα έξοδα);

2)Λες

και τελος εγω κρινω θετικη την παρουσια της δοιηκησεις μεχρι τωρα χωρις μεγαλα ανοιγματα που μας εκαψαν τα προιγουμενα χρονια

μαζι σου αλλά μήπως μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι για σένα τα ΄΄μεγάλα ανοίγματα΄΄, 1-2 εκ ευρώ, λιγότερα,περισσότερα, πόσα τέλος πάντων και αν θέλεις πες μου που μας έκαψαν;

Ρωτάω γιατί το άνοιγμα ή η ζημία αν θέλεις είναι πάντα σχετικά δηλαδή μόνο αν τα εκφράσεις σαν ποσοστό πχ του τζίρου δηλ των ΕΣΟΔΩΝ, λένε κάτι.Άλλο 2εκ ζημία στα 30 εκ τζίρο (6,7%) και άλλο στα 10εκ τζίρο (20%).Μόνο του το νούμερο του ανοίγματος είναι άχριστο για να βγάλεις σοβαρό συμπέρασμα και φαντάζομαι στην UEFA ξέρουν τι θα πεί σοβαρό business plan.Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω αλλά νομίζω μας παρουσίασαν τα πράγματα (οσον αφορα την αδειοδότηση) πολύ χειρότερα απο ότι ήταν στην πραγματικότητα γιατί έτσι τους εξυπηρετούσε.
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι υπέρ των ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ όταν προκαλούνται από επενδύσεις που σκοπεύουν στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ της εταιρείας με σκοπό την ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ , η οποία όμως ποτέ δεν είναι εξασφαλισμένη.

Οσο για το ότι κρυβόμαστε επέτρεψε μου να μην το δεχθώ .Η απαξίωση της ομάδας μετά από 'ολη την στήριξη 3 χρόνια τώρα, ουσιαστικά σημαίνει όταν μας είχαν γραμμένους.Αυτό όμως όπως και το αν πρέπει να αμοίβεται ο πρόεδρος είναι μια ακαδημαική συζήτηση αφού υπάρχει πλέον ιδιοκτήτης.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

dimbar έγραψε:Αδερφέ,
θα επικεντρωθώ μόνο σε 2 σημεία κι αν ξέρεις και θέλεις απαντάς

1)Τι έσοδα ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΕ η ΠΑΕ στο πλάνο που έδωσε στην UEFA (πριν την είσοδο Σαββίδη) όταν πήρε την άδεια έστω και με επιφύλλαξη,(υποθέτωντας ότι ήξερε τα έξοδα);

2)Λες

μαζι σου αλλά μήπως μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι για σένα τα ΄΄μεγάλα ανοίγματα΄΄, 1-2 εκ ευρώ, λιγότερα,περισσότερα, πόσα τέλος πάντων και αν θέλεις πες μου που μας έκαψαν;

Ρωτάω γιατί το άνοιγμα ή η ζημία αν θέλεις είναι πάντα σχετικά δηλαδή μόνο αν τα εκφράσεις σαν ποσοστό πχ του τζίρου δηλ των ΕΣΟΔΩΝ, λένε κάτι.Άλλο 2εκ ζημία στα 30 εκ τζίρο (6,7%) και άλλο στα 10εκ τζίρο (20%).Μόνο του το νούμερο του ανοίγματος είναι άχριστο για να βγάλεις σοβαρό συμπέρασμα και φαντάζομαι στην UEFA ξέρουν τι θα πεί σοβαρό business plan.Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω αλλά νομίζω μας παρουσίασαν τα πράγματα (οσον αφορα την αδειοδότηση) πολύ χειρότερα απο ότι ήταν στην πραγματικότητα γιατί έτσι τους εξυπηρετούσε.
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι υπέρ των ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ όταν προκαλούνται από επενδύσεις που σκοπεύουν στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ της εταιρείας με σκοπό την ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ , η οποία όμως ποτέ δεν είναι εξασφαλισμένη.

Οσο για το ότι κρυβόμαστε επέτρεψε μου να μην το δεχθώ .Η απαξίωση της ομάδας μετά από 'ολη την στήριξη 3 χρόνια τώρα, ουσιαστικά σημαίνει όταν μας είχαν γραμμένους.Αυτό όμως όπως και το αν πρέπει να αμοίβεται ο πρόεδρος είναι μια ακαδημαική συζήτηση αφού υπάρχει πλέον ιδιοκτήτης.
1) εσοδα 10000 διαρκεια συν αλλα 5000 μεμονομενα σε καθε αγονα, διαφιμιση φανελας , πολισεις ιδον της ομαδας ,τν,και τα μπονους απο την λιγκα 3-4 θεση
αυτα για αρχη ισος λιγο σιντιριτικα αλλα λογικα
2) ανοιγμα μιδενικο βαση λογικης εσοδα 6εκ εξοδα 4.6 εκ για ομαδα και1.5 για φος νερο και παλιες ωφειλες
κατι τετοιο ζητησε η υεφα και αυτο τους δοσαμε
(ασχλουμε με οικονομικα σε μεγαλη ετερεια και σε τετοιο πλανο κοινουμαστε και εμεις αν πεσο εξω το προτο που λεει ο μερικανος ειναι μιοσει προσοποικου για να εχουμε λιγη χασουρα οποτε εγω προσπαθω να εχω μια πιο σιντιριτικη οικονομικη πολιτικη οστε να μην εχω προβλημα και αν βγουμε θετικοι εχω και το παρασιμο ;)

λαθος χριαζετε στιριξη 3,5,10χρονια απλος πρεπει να εχουμε απετησει για διαφανεια
για αυτο λεω για το παλατακι μας δοθικε η ευκαιρια για να παρουμε απαντησεις αλλα εμεις λοιπαμε
τορα εχεις ιδιοκτητη οποτε αυτος αποφασειζει αλλα εμεις μπορουμε να του διξουμε τον δρομο

και τελος τα προιγουμενα χρονια εγιναν μεγαλα ανοιγματα με τα γνοστα αποτελεσματα για αυτο εχουμε μια πιο ιπια πολιτικη.
φιλικα
Βασιλης
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να πληρώνεται κάποιος που αφήνει την οικογένεια του για ώρες και μέρες καμιά φορά για την ομάδα. Το θέμα είναι να μην πληρώνεται ίσα με μια μεταγραφή. Αλλά τώρα το πανηγύρι αυτό τελειώνει επιτέλους. Γιατί απλά ο ΠΑΟΚ έχει αφεντικό. Ιβαν βάλε σειρά χθες.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+1926

Αν εργάζετεαι, να πληρώνεται. Αν ξύνει τ' διαρχί του, να μην παίρνει δεκάρα!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Καλα ρε Ζηση τον Κωσταντοπουλο; Τετοιο ματι ρε μεγαλε; Οντως που να βρεις καλυτερο...

Ιβαν αν αγαπας τα λεφτακια σου φερε υπευθυνο αγωνιστικου χτες γιατι οταν καταλαβεις με ποιους μπλεκεις θα ειναι αργα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτου ξερουμε, αυτους εμπιστευομαστε , τι θες τωρα εσυ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

άθε αρχή και… δύσκολη λένε και αυτό –λογικά- ισχύει στις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη.

Το τελευταίο περιστατικό με τις παραιτήσεις που ανακοινώθηκαν αλλά… ανακλήθηκαν ανέδειξε το θέμα που κανείς δεν παραδέχονταν. Ένα ζήτημα ιεραρχίας, ένα θέμα συντονισμού και… διπλής ηγεσίας μέσα στα γραφεία της Τούμπας.

Από την μία ο Ζήσης Βρύζας, από την άλλη η Μαρία Γκοντσάρεβα. Όσο και αν δεν θέλουν να το αποδεχθούν, όσο και αν κανείς δεν θα το παραδεχθεί δημόσια, αυτό είναι το βασικό θέμα… συνεννόησης που προκύπτει.

«Ποιος αποφασίζει, ποιος έχει τον τελευταίο λόγο, ποιος ελέγχει, ποιος διοικεί, ποιος αναλαμβάνει ευθύνες…». Ερωτήματα που ΜΟΝΟ ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί και πρέπει να απαντήσει, κάτι που λογικά θα γίνει άμεσα.

Δεν γίνεται να μην λυθούν αυτά τα θέματα και ίσως είναι καλό που παρουσιάζονται τώρα στην αρχή, ώστε και να ξεπεραστούν το δυνατό συντομότερο, καθώς θέματα προκύπτουν καθημερινά.

Ακόμη και σήμερα, για παράδειγμα, ο Βρύζας ήρθε σε συμφωνία με τον Κωστίκο και ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ η πρόσληψή του, χωρίς νωρίτερα να έχει πάρει την έγκριση από την Γκοντσάρεβα, σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=21451
συντομα θα χουμε γελια λογικα..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από karlat85 »

Ποιος δεν θα προλάβει την παρέλαση αραγε ο Ζησης η ο Δώνης;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Both......
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο ενας μας εληξε ο αλλος θα δουμε την κυριακη το βραδυ
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

karlat85 έγραψε:Ποιος δεν θα προλάβει την παρέλαση αραγε ο Ζησης η ο Δώνης;
Λογικά και οι δύο θα παρελάσουν , αλλά με τους απόστρατους :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ωραια ομαδα εκανες ρε Ζηση, πηρες προπονηταρα αφου εδωσες ενα σωρο λεφτα, και χαμηλωσες το μπατζετ φερνοντας καλους και φθηνους ποδοσφαιριστες...
ετσι επαψε και ο μυθος του υψηλου μπατζετ...
τωρα πια απολαμβανουμε ποδοσφαιρο...τι να πω....
α και ευτυχως που δεν εκανες μεταγραφη που σου ζητησε ο Ιβαν...θα εφερνες ανετοιμο ποδοσφαιριστη και δεν θα ταιριαζε στην ομαδα με τους πανετοιμους που εχεις...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κρα κρα κρα

εσύ προτιμάς πρόεδρα να σου λέει ό,τι όλα είναι καλά, ότι έχουμε φράγκα και να σε υπερχρεώνει?
μήπως γούσταρες το ζελεδάκια που σε υπερχρέωσε?
ξέρουμε τουλάχιστο που πατάμε και δεν περιμένουμε να απολαύσουμε ποδόσφαιρο.
αν θες να απολαύσεις δες μάντσεστερ ή γίνε γαύρος
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ζήση ελπίζω να σε απολύσει ο Σαββίδης μαζί με το κολλητό σου.
Πόσο πιο ευγενικά να το πω?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”