71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: Απ: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Με την φουλ εκδοση να εχει ηλεκτρικό παράθυρο οδηγου υποβοηθημα στειριξεις αγκωνα (τεμπελη) τασακι ρυθμιζομενες ζωνες καθ υψος και δωρο την ρεζέρβα
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Αν και off topic, χαλάλι.
Το αμάξι είναι κουκλί και θα προτιμούσα ένα καλοδιατηρημένο τέτοιο ακόμα και από ένα S3.
Το αμάξι είναι κουκλί και θα προτιμούσα ένα καλοδιατηρημένο τέτοιο ακόμα και από ένα S3.
Αυτό το μοντέλο μπορείς να το βρεις στη Βουλγαρία τα είχαν σαν ταξί.Είναι όμως άβολο,χαλάει συνέχεια και είναι 2.400 cc.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι στο topic του πρώτου μας τερματοφύλακα (αυτή τη στιγμή) προτιμάμε να μιλάμε για αυτοκίνητα, κάτι δείχνει...
- ΑποστόληςΑ
Απλά το αναφέρω. Για να είμαι όμως σωστός πρέπει να ομολογήσω ότι ακόμη δεν έχω δει κακό παχνίδι από αυτόν, όπως στις κακές στγμές των Δαρείου και Κώστα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Απλά το αναφέρω. Για να είμαι όμως σωστός πρέπει να ομολογήσω ότι ακόμη δεν έχω δει κακό παχνίδι από αυτόν, όπως στις κακές στγμές των Δαρείου και Κώστα.
Εντάξει ... τον Κώστα το θυμάμαι. Αλλα ο άλλος ποιος ήταν; Εννοείς το Δάρειο Iππο;
συγχαρητηρια σε αυτους που σε επιλεγουν για βασικο...ο χακομπο ακομα προσασρμοζεται φαινεται...
Για την κούλα καλός είσαι.
Για το ρούλη ναι.
Για το ΠΑΟΚ δεν είσαι.......απαίσιος και απόψε.
Για το ρούλη ναι.
Για το ΠΑΟΚ δεν είσαι.......απαίσιος και απόψε.