Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013

Δημοσίευση από palok »

εμένα τον Kojadinovic μου θυμίζει όσο έψαξα να βρώ κάτι
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Προσωπικά αυτό το τελευταίο 40αρι που μένει και θέλουν
να το διαθέσουν σε 4ροτριάρι μιας που ο Σούλης
θέλει να παίξει φέτος με 3 κοντούς
εφόσον αποδείξει σε 1 εβδομάδα
ότι είναι σε καλή κατάσταση
θα το διέθετα στον Mamoutou Diarra.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μακαρι
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

γίνονται θαύματα;;
φέτος ο Σούλης θα έχει στο παρκέ γρἠγορη ομάδα με 3 κοντούς.
Η περιφέρεια είναι όλο υγεία και ταλέντο στην επίθεση τουλάχιστον, με σουτέρ φωτιά Ντόνι Μπίδη Δέδα.
Η ρακέτα έχει την παρουσία και το σκορ του Λάζου και τον μαύρο που περιμένουμε..
άρα το μυστικό είναι στο ροτέισιον, να βοηθήσουν οι νέοι σε καλύτερο βαθμό από τους εν τέλει τζάμπα παρόντες πέρσυ Αράπη Γιαννακίδη, να πάρουν κάποια λεπτά και αυτοί από το καμπ, να βελτιωθεί περισσότερο ο Καλλές, να βγει καλός κουμανταδόρος ο άσσος και να μην είναι αργόσαυρος σαν τις 3 προηγούμενες αποτυχημένες επιλογές, να μην κοιτάει να σκοράρει αλλά να ανοίξει παιχνίδι για Λάζο , μαύρο που θα πάρουμε, Χαραλαμπίδη και ΜκΓκραθ.
Αν ισορροπήσουμε το να περνάει η μπάλα χαμηλά με μέτρο και όχι μονοσήμαντα-προβλέψιμα, και δώσουμε χώρο σε Χαραλαμπίδη Δέδα θα εκτελέσουνε πολλές ομαδούλες... έτσι πως το βλέπω η 4αρα εφικτότατη, με αντίπαλο το λικι και τις υπόλοιπες υγειείς ομάδες όπως Ρόδο κτλ.

θα μιλούσα για σίγουρη τριάδα αν είχαμε έναν play σαν το Ντίνκινς, τον Φράνκι , τον CJ, αχ τι θυμήθηκα πάλι...
ξαναλέω μακάρι να φάω τη γλώσσα μου αλλά αυτός για χειρότερος και από Στίγγι μου κάνει..

αλήθεια ο Γκίντενς δεν ήταν ιδανικός για φέτος;; (θεωτητική ερώτηση γιατί σίγουρα δεν έχουμε να τον πληρώσουμε...)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:ξαναλέω μακάρι να φάω τη γλώσσα μου αλλά αυτός για χειρότερος και από Στίγγι μου κάνει..
πάντως ο ίδιος δήλωσε οτι είναι 2/1 και όχι point ;)
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

και ο Kenny Gregory ταιριαζει φετος αν δεν πονανε πολυ τα γονατα του :!:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

τώρα το ότι θα παίρναμε ευχαρίστως ένα μάτσο μαύρους του πρόσφατο παρελθόντος ξανά, τι δείχνει;;
Κένυ, Ντόζιερ, Κρίστμας, Μάρσαλ, Μονρό... και όλο και κάποιον ξεχνάω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ποιον κασελακη πηραμε? τον γνωστο?

εξαιρετικη κινηση...σαν ψεμματα μου φαινονται οι μετεγγραφες τελευταια.. :D

σε κτ τετοιους θα θελα διετη + συμβολαια..
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουμε τέτοιες κινήσεις... Εξαιρετική επιλογή. Τσαμπουκάς, εκρηκτικός, δυνατός, σχετικά καλό σουτ και μεγάλο ταλέντο. Αχ να έμενε και ο Παππάς...
Όσο εξαιρετική κίνηση και αν είναι ο Κασελάκης, υπάρχει ακόμη το κενό στο 3... Γιατί όσο και να θέλουν να τον περάσουν 3-4άρι, είναι καθαρό τεσσάρι.
Αν πάρουμε και 3άρι, με την βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να πάμε για μεγάλα πράγματα. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα, υπολογίζουν πως θα μοιράσουν τον χρόνο στο 3 στους Δέδα, Κασελάκη και λίγο από Μαργαρίτη και Θεοδωράκο.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

εγώ νόμιζα ότι υπέγραψε στον παο..
πολύ καλή κίνηση, νέος εξελίξιμος μαχητής. ούτε 3 είναι ούτε 4, αλλά θα βοηθήσει έχει όρεξη. μπράβο μας.
αν δεν είχαμε χάσει Παππά θα έλεγα ότι ξεπέρασαν σε σχεδιασμό τα πιο τρελά μου όνειρα.
η μοναδική αλλαγή που θα έκανα θα ήταν Παππάς αντί του Γκρέι πως τον λενε φέτος
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

:shock: :shock:
πραγματικα γινονται πολυ καλες και οργανωμενες κινησεις!!!! πρεπει να στηριχθει η προσπαθεια αυτη με πολλα διαρκειας!!μενω εκπληκτος,για τα δεδομενα του πρωταθληματος μας ειμαστε πολυ καλα!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Αλήθεια, πότε γυρίζει από τον τραυματισμό ο Βασιλόπουλος; Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει, ακόμη και στην κατάσταση που είναι, αλλά λέμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πολυ καλη κινηση η επιλογη κασελακη. και καπου εδω το ροστερ εκλεισε μακαρι ναμην εχουμε αποχωρησεις στα μεσα της σεζον και θα βγαλουμε καλα γουστα στο παλατακι.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια απλά ένα μπράβο! Μου θυμίζει τις μεταγραφικές κινήσεις τις περιόδου 1999-2000 για την πρώτη μας χρονιά στο Παλατάκι. Προσεγμένες κινήσεις, με έμπειρους και με ευρωπαική εμπειρία παίχτες αλλά κυρίως με νέα παιδιά με όρεξη και ταλέντο. Όπως είχε πει ο τότε προπονητής μας (δεν θυμάμαι όνομα) θα ερωτευτούμε τον μπάσκετ που θα παίξει αυτή η ομάδα.

Μπορεί να μην υπάρχει ο Κολντεμπέλα αλλά υπάρχουν άλλοι έμπειροι με πάθος και ταλέντο. :opaokara:
Πρόσφατα δηλαδή τα θυμηθήκα με το ματς ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ που κατέβασα από εδώ από το paokmania.gr στο σχετικό topic.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Xιλια μπραβο αλλα για τους Ελληνες αλλα θα ειμαστε η μονη ομαδα με 1 Αμερικανο και 2 ξενους συνολικα. Παρτε ρε και ενα 3-4 αραπα εστω φτηνο απο κολλεγιο να χουμε επιλογες μονο με Ελληνες δε γινεται δουλεια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”