Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giapas

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από giapas »

Έλεγα ότι ο Σαββίδης συναντήθηκε με το Σαμαρά . Τον τελευταίο τον γράφω εκεί που δε πιάνει μελάνι, αλλά όπως και να το κάνεις είναι πρωθυπουργός της χώρας και η συνάντηση αυτή δείχνει πολλά.

Δε ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρεται ο Σαββίδης για μπάλα , αλλά αν θέλει φαίνεται ότι μπορεί να μας κάνει να αλλάξουμε σελίδα μια και καλή. Και για να το διευκρινήσω , δεν έχω παραισθήσεις ότι τάχα μου ο Ιβάν το ΠΑΟΚτσάκι ήρθε για να μας σώσει. Προφανώς έχει δική του ατζέντα και καλά κάνει. Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνει αυτό που χρειάζεται για να μπορεί να "χρησιμοποιήσει" το ΠΑΟΚ. Και αυτό είναι η αγωνιστικό-διοικητική ανάταση της ομάδας ώστε ο κόσμος να τον δει ως ηγέτη. Στα φρύδια μου μετά πως θα χρησιμοποιηθεί αυτή η "δύναμη". Εγώ με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Η εταιρία συσκευασίας για αλλαντικά του Σαββίδη
Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 19:32

Εικόνα

Ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της "Donskoy Tabak" είχε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια και μία εταιρία που κατασκευάζει πλαστικά σακουλάκια για αλλαντικά και λουκάνικα.

Για την ακρίβεια απέκτησε τη μεγαλύτερη εταιρία στη Ρωσία στο είδος της, την "Atlantis-Pak" πληρώνοντας 160 εκ. ευρώ!

Πέρυσι για να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στην Ουκρανία αγόρασε κι εκεί μία ανάλογη εταιρία την "PentoPak", έναντι λιγότερο από 10 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με ρωσικά ρεπορτάζ σκοπεύει να ανοίξει ένα εργοστάσιο στη Βραζιλία με στόχο να επεκτείνει τις δουλειές του στη Λατινική Αμερική!

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/33545-%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B7
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν ζηταω πολλα. την μιση εταιρεια με τα λουκανικα να πουλησει και να τα βαλει στον ΠΑΟΚ. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
εξαλλου τι να τα κανει τα ρωσικα λουκανικα. εχει δοκιμασει βρωμικο εξω απ την τουμπα να ρθει στα ισια του?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

giapas έγραψε: δεν έχω παραισθήσεις ότι τάχα μου ο Ιβάν το ΠΑΟΚτσάκι ήρθε για να μας σώσει.
Μαν γινεται να υποστηριζει Χαποελ Τελ Αβιβ? Ουτε με νοιαζει. Μπηκε, δειχνει σωστος μεχρι τωρα, θελει να μας νοικοκυρεψει και να μας παει ψηλα. Αυτο μου αρκει
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ πάλι, θέλω απλώς ένα καθαρό πρωτάθλημα. Ούτε διαπλοκές, ούτε παράγκες, ούτε βρωμοκόρακες.
Αν για να ξαναδώ πρωτάθλημα θα πρέπει να λερωθώ και να γίνω γάβρος, εγώ δεν το θέλω. Αν πρέπει να μεσολαβήσει ο πρωθυπουργός, δεν το θέλω. Αν πρέπει να στέλνω μπράβους και να καίω αυτοκίνητα και μαγαζιά διαιτητών, δεν το θέλω.
Γιατί, όσα φράγκα και να ρίξει ο Ιβάν, Μπαρτσελόνα να μας κάνει, πρωτάθλημα με το σημερινό κοινωνικοπολιτικό στάτους, δεν παίρνω. Και νομίζω ότι και ο ίδιος το γνωρίζει.
Ένα καθαρό πρωτάθλημα θέλω και ας βγω 10ος. Που δεν θα βγω. ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πρωταθλημα δε θελω. Κυπελλο και δευτερος ανετα να βγαινω και να δινω τα παντα να μπαινω ομιλους. Αυτα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω υπο κανονινκές συνθήκες δεν υπάρχει η έννοια πρωταθλητής χωρίς μια στοιχειώδη αβάντα από διαιτησία - ΕΠΟ.

Βέβαια άλλο αυτό και άλλο η προκλητικη αβάντα του γκει εδώ και 15 χρόνια
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Σωστος ο Γιαννης.... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DC έγραψε:Εγώ πάλι, θέλω απλώς ένα καθαρό πρωτάθλημα. Ούτε διαπλοκές, ούτε παράγκες, ούτε βρωμοκόρακες.
Αν για να ξαναδώ πρωτάθλημα θα πρέπει να λερωθώ και να γίνω γάβρος, εγώ δεν το θέλω.
Εμένα πάλι ενα σκίσιμο (στυλ σπανάθα κλπ) στους γαυροβάζελους για 15 χρόνια δε θα με πείραζε. :twisted:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

...ετσι ετσι......με το ιδιο νομισμα.....να τους πονεσει τους π@υστογαυρους,να δουν τη ''γλυκα''....

παρτους πρωτα κανα 2-3φορες με ''ξεσκισμα-τρυπημα'' το πρωταθλημα...να ''σιαξουν''τα σιχαμενα...και μετα....
...μετα....
...εεεεε .....εεε .....μετα...τους ξανατρυπας και τους ξαναξεσκιζεις ;) :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
και παικτικα....αλλα και με διατησια :mrgreen:
σορυ ρε DC...αλλα ειδικα....
....αυτους τους κ@ριοληδες.....που με 'γ@μουσαν'' τοσα χρονια μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ....με τα κορακια τους....
...θελω να τους κανω τα ιδια και χειροτερα μεσα στο κολογηπεδο τους....

για μενα δεν ισχυει το Fair play... ;)

οπου τους βρω.....sex και βια....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Από Sport24:

Ζήτησε τις παραιτήσεις όλων ο Σαββίδης!

Οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ενημερώθηκαν για την πρόθεση του μεγαλομετόχου που θέλει να επαναξιολογήσει το δυναμικό του συλλόγου. Αμεσα νέο προσωρινό Δ.Σ. με πρόεδρο τον Βρύζα.

Ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην οργανωτική δομή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το μήνυμα πριν φύγει και πριν από λίγη ώρα ενημέρωθηκαν ολοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ότι ο νέος μεγαλομέτοχος ζητά τις παραιτήσεις τους.

Την απόφαση του Σαββίδη μετέφερε ο διευθυντής των γραφείων, Μάκης Γκαγκάτσης. Παράλληλα δόθηκαν εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Συγκεκριμένα, τονίστηκε στους εργαζομένους ότι οι παραιτήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα και απομάκρυνση από το σύλλογο, αλλά έχουν να κάνουν με μία γενικότερη επαναξιολόγηση όλων των στελεχών.

Διευκρινίστηκε ακόμη ότι αν κάποιοι δεν συμφωνήσουν τότε αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρούν οριστικά, θα είναι όμως κι αυτό ένα στοιχείο μέσα στην αξιολόγησή τους.

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προχωρήσει αμεσα και στον ορισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου. Στη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της διοίκησης και να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ.

Παράλληλα, προχώρησε τα πλάνα του για την επόμενη μέρα του συλλόγου, την οποία σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφώσει στο μυαλό του. Πώς διαμορφώνεται αυτή;

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει στο στενό κύκλο του την επιθυμία να οριστεί μία ακόμη διοίκηση Πρωτοδικείου, στην οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόεδρος θα είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Ο λόγος που δεν θέλει να πάει ακόμη σε αιρετή έχει να κάνει με το θέμα της ρύθμισης των χρεών που δεν έχει ακόμη διευθετηθεί. Δίπλα στον νυν πρόεδρο, θα υπάρχουν νέα στελέχη, αφού πρόθεση του Σαββίδη είναι να προχωρήσει σε αλλαγές.

Το αν ένα ή και παραπάνω στελέχη του νυν δ.σ. (πλην βέβαια του Κοντάρεφ που είναι άνθρωπος του Σαββίδη) παραμείνουν στη νέα διοίκηση αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών. Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας σκέφεται όλη η διοίκηση να αποτελείται από έμμισθα μέλη.

Στόχος είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πορευτεί μ' αυτό το σχήμα για τους επόμενους μήνες μέχρι να επιτευχθεί οριστική λύση στο ζήτημα των χρεών.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Σαββίδης ζήτησε και τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. για να προχωρήσει άμεσα σε σχηματισμό νέας διοίκησης.

http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 23220.html
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Στήνει από την αρχή την ΠΑΕ ο Σαββίδης!
Διοικητικά 10 Σεπ. 2012 17:03 - Από Κώστας Πετρωτός

Τις παραιτήσεις όλων των εργαζομένων ζήτησε ο Σαββίδης προκειμένου να τους επαναξιολογήσει. Προχωρά άμεσα και σε νέο προσωρινό δ.σ. με πρόεδρο το Βρύζα

Ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην οργανωτική δομή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το μήνυμα πριν φύγει και πριν από λίγη ώρα ενημέρωθηκαν ολοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ότι ο νέος μεγαλομέτοχος ζητά τις παραιτήσεις τους. Την απόφαση του Σαββίδη μετέφερε ο διευθυντής των γραφείων, Μάκης Γκαγκάτσης. Παράλληλα δόθηκαν εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη απόφαση. Συγκεκριμένα, τονίστηκε στους εργαζομένους ότι οι παραιτήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα και απομάκρυνση από το σύλλογο, αλλά έχουν να κάνουν με μία γενικότερη επαναξιολόγηση όλων των στελεχών. Διευκρινίστηκε ακόμη ότι αν κάποιοι δεν συμφωνήσουν τότε αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρούν οριστικά, θα είναι όμως κι αυτό ένα στοιχείο μέσα στην αξιολόγησή τους.

Νέα προσωρινή διοίκηση με επικεφαλής το Βρύζα!

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προχωρήσει άμεσα και στον ορισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου. Στη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της διοίκησης και να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ. Παράλληλα, προχώρησε τα πλάνα του για την επόμενη μέρα του συλλόγου, την οποία σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφώσει στο μυαλό του. Πώς διαμορφώνεται αυτή; Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει στο στενό κύκλο του την επιθυμία να οριστεί μία ακόμη διοίκηση Πρωτοδικείου, στην οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόεδρος θα είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Ο λόγος που δεν θέλει να πάει ακόμη σε αιρετή έχει να κάνει με το θέμα της ρύθμισης των χρεών που δεν έχει ακόμη διευθετηθεί. Δίπλα στον νυν πρόεδρο, θα υπάρχουν νέα στελέχη, αφού πρόθεση του Σαββίδη είναι να προχωρήσει σε αλλαγές. Το αν ένα ή και παραπάνω στελέχη του νυν δ.σ. παραμείνουν στη νέα διοίκηση (πλην βέβαια του Κοντάρεφ που είναι στενός συνεργάτης του Σαββίδης) αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας σκέφτεται όλη η διοίκηση να αποτελείται από έμμισθα μέλη. Στόχος είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πορευτεί μ' αυτό το σχήμα για τους επόμενους μήνες μέχρι να επιτευχθεί οριστική λύση στο ζήτημα των χρεών. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες παραιτήσεις ζητήθηκαν και από τα μέλη του δ.σ.

olapaok
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ πολύ καλό αν ισχύει!!!

ιβάν τρομερέ άλλαξέ τα όλα! εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης, εσύ καθάρισε τον κόπρο του αυγεία όπως νομίζεις.
αυτό θα πει απόλυτο κουμάντο κύριοι
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ο μεγαλομέτοχος τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε το φαράσι και την σκούπα.
Τα αρδ λένε ότι ζήτησε τις παραιτήσεις ΟΛΩΝ των υπαλλήλων τις ΠΑΕ.
Αν αληθεύει το παραπάνω προβλέπω ότι σύντομα θα διώξει το διοικητικό και τεχνικό τιμ.
Και αυτό γιατί πιστεύω ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν μέσα από τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ.Ελπίζω να μην χάσουν την εργασία τους τα χαμηλά στελέχοι τις ΠΑΕ γιατί λογικά θα είναι
αυτά που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Καιρος ηταν.Μονο τον σαρατση κρατα ,δεν θα χουμε ψητα μετα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”