Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

πσιτεψε με οταν ο σταφυλιδης ακουσε την προταση απο τους γερμανους δεν χρειαστηκε να τον πεισει κανεις...παρεπιπτοντως ουτε οι γαλλοι μπηκαν ποτε επισημα στο κολπο μονοι τους επαιξαν οι γερμανοι... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Συμπέρασμα: οι γερμανοί είναι φίλοι μας

[youtube]Has9Bvlyxdk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

barlow4 έγραψε:ο εμμισθος ποσα θα παιρνει κυριε σαββιδη?μηπως θα παρεις κ μανατζερ το θοδωρακη?
ε σαββιδη ασε την τρελα σου κ φερε παικτες ανταξιους της παγκοσμιας ιστοριας.κανονισε νακανουμε κανενα τσιβι απο τους ανυπαρκτους αυστριακος και θα κυνηγηθειςαλυπητα.ουτε η μπαναια σσσουμελλα δεν θα σε σωζει.
και κανονισε να γεμισεις την ομαδα με κολλητους σου ρωσους και ποντιους.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι τσιφλικι κανενος.διaγωνισμο να κανεις.να παρεις τους καλυτερους.
και να διωξεις το γκαγκατσοπαιδο.

Απειλές και τσαμπουκαλίκια και μάλιστα σε ιδιοκτήτη ενός 24ωρου, να πας να τα κάνεις αλλού.
1 μήνας διακοπές.
DC
άσχετο αυτό που θα πω ,ίσως δεν ενδιαφέρει κ κανέναν.παραθέτω το προ μηνός σχόλιο μου για το οποίο έφαγα μπαν ένα μήνα.
ας αποδεχτώ το ότι το χιούμορ μου είναι κακό αλλά παραμένει χιούμορ.
κ επειδή η πλεοψηφια το αντιλήφθηκε θεωρώ ότι το μπαναρισμα για έναν μήνα γιατί λέει απειλησα μέλος της διοίκησης(γελάει ο κόσμος) ήταν φουλ εμπαθες κ ηλίθιο.δεν εχω αναφερθεί καν υποτιμητικα πότε ούτε καν στο ζαγοράκη,πόσο μάλλον τον σαββίδη που δεν είχε κλεισει ούτε ώρα στον ΠΑΟΚ.
dc επειδή θεωρώ ότι είτε έχεις εμπάθεια είτε η αντίληψη σου περί ελευθερίας λόγου φτανει μέχρι την καύση βιβλίων σου υπόσχομαι ότι αν υπάρξει δεύτερη φορά που θα ξανακανω χιούμορ όσο είσαι μοντ θα είναι προσαρμοσμένο στο ανύπαρκτο iq σου.σχεδόν κανείς δεν είχε συμφωνήσει μαζί σου.κ κάποιος νομίζω απλά είχε αμφιβολίες.εύγε.
τα ισόβια πόσο διαρκούν στο ΠΑΟΚμανια?φαντάζομαι ότι αν το κακό χιούμορ είναι μήνας,το σημερινό που δεν είναι χιούμορ θα είναι δεκαετία κ βαλε.
υγ.όταν παίζει μπαν για καιρό (πρόταση για το φόρουμ) ας το ρίχνουν δύο η τρεις μόντε μαζί.να εξασφαλίζεται τουλάχιστον ένα ελάχιστο όριο σωστής κρίσης.γιατι αν αποφασίζουν dcδες μόνοι τους το πράγμα δημιουργεί μεγαλύτερους διχασμούς.χρωματίζει το φόρουμ κ δημιουργεί καλά προηγούμενα.
dc ριξε άλλο ένα μήνα ρε.απειλησα σερίφη του ΠΑΟΚμανια.
υγ2.αιμα τιμη λοβοτομη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 09 Σεπ 2012, 12:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ηρεμηστε ρε σεις με τα μπανια. Σεπτεμβριος επιασε. Barlow4 απλως φανηκε καπως ρε συ να μπινελικωνεις και να προειδοποιεις εναν ανθρωπο που μολις εχωσε τοσα φραγκα. Θετικη ενεργεια και διαθεση και περιμενουμε να δουμε τι θα κανει.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

...σιγα τα ωα ...και λιγα ειπε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε φίλε άκρως ειρωνικό ήταν.άκρως όμως.αν είχε ιδέα τι περίπου γράφω γι αυτα τα θέματα θα γελούσε.κ αν δεν ήξερε κ είχε τη στοιχειώδη παιδεία θα ρωτούσε.αλλά φαντάζομαι ότι τα μόνα που είχε στο μυαλό του ήταν οι κοινωνικές μου απόψεις που μας χωρίζει χάος.κ αυτός είναι ο μοντ ;) .
μα ρε συ!παίκτες παγκόσμιας ιστορίας???
ποιον δλδ?τον μπεμπετο?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Χμμμμ... :evil:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

barlow4 έγραψε:ρε φίλε άκρως ειρωνικό ήταν.άκρως όμως.αν είχε ιδέα τι περίπου γράφω γι αυτα τα θέματα θα γελούσε.κ αν δεν ήξερε κ είχε τη στοιχειώδη παιδεία θα ρωτούσε.αλλά φαντάζομαι ότι τα μόνα που είχε στο μυαλό του ήταν οι κοινωνικές μου απόψεις που μας χωρίζει χάος.κ αυτός είναι ο μοντ ;) .
ποιον δλδ?τον μπεμπετο?
ο ρομαριο θα ηταν καλη περιπτωση :geek: :geek:

:pano: εισαι σε λεω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κι εγω θελω Μπεμπετο να δειξει στον Βιερινια πως να πανηγυρισει οταν κανει παιδι!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

barlow4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:ο εμμισθος ποσα θα παιρνει κυριε σαββιδη?μηπως θα παρεις κ μανατζερ το θοδωρακη?
ε σαββιδη ασε την τρελα σου κ φερε παικτες ανταξιους της παγκοσμιας ιστοριας.κανονισε νακανουμε κανενα τσιβι απο τους ανυπαρκτους αυστριακος και θα κυνηγηθειςαλυπητα.ουτε η μπαναια σσσουμελλα δεν θα σε σωζει.
και κανονισε να γεμισεις την ομαδα με κολλητους σου ρωσους και ποντιους.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι τσιφλικι κανενος.διaγωνισμο να κανεις.να παρεις τους καλυτερους.
και να διωξεις το γκαγκατσοπαιδο.

Απειλές και τσαμπουκαλίκια και μάλιστα σε ιδιοκτήτη ενός 24ωρου, να πας να τα κάνεις αλλού.
1 μήνας διακοπές.
DC
άσχετο αυτό που θα πω ,ίσως δεν ενδιαφέρει κ κανέναν.παραθέτω το προ μηνός σχόλιο μου για το οποίο έφαγα μπαν ένα μήνα.
ας αποδεχτώ το ότι το χιούμορ μου είναι κακό αλλά παραμένει χιούμορ.
κ επειδή η πλεοψηφια το αντιλήφθηκε θεωρώ ότι το μπαναρισμα για έναν μήνα γιατί λέει απειλησα μέλος της διοίκησης(γελάει ο κόσμος) ήταν φουλ εμπαθες κ ηλίθιο.δεν εχω αναφερθεί καν υποτιμητικα πότε ούτε καν στο ζαγοράκη,πόσο μάλλον τον σαββίδη που δεν είχε κλεισει ούτε ώρα στον ΠΑΟΚ.
dc επειδή θεωρώ ότι είτε έχεις εμπάθεια είτε η αντίληψη σου περί ελευθερίας λόγου φτανει μέχρι την καύση βιβλίων σου υπόσχομαι ότι αν υπάρξει δεύτερη φορά που θα ξανακανω χιούμορ όσο είσαι μοντ θα είναι προσαρμοσμένο στο ανύπαρκτο iq σου.σχεδόν κανείς δεν είχε συμφωνήσει μαζί σου.κ κάποιος νομίζω απλά είχε αμφιβολίες.εύγε.
τα ισόβια πόσο διαρκούν στο ΠΑΟΚμανια?φαντάζομαι ότι αν το κακό χιούμορ είναι μήνας,το σημερινό που δεν είναι χιούμορ θα είναι δεκαετία κ βαλε.
υγ.όταν παίζει μπαν για καιρό (πρόταση για το φόρουμ) ας το ρίχνουν δύο η τρεις μόντε μαζί.να εξασφαλίζεται τουλάχιστον ένα ελάχιστο όριο σωστής κρίσης.γιατι αν αποφασίζουν dcδες μόνοι τους το πράγμα δημιουργεί μεγαλύτερους διχασμούς.χρωματίζει το φόρουμ κ δημιουργεί καλά προηγούμενα.
dc ριξε άλλο ένα μήνα ρε.απειλησα σερίφη του ΠΑΟΚμανια.
υγ2.αιμα τιμη λοβοτομη.
Σορι μαν, εγώ την χάρη δεν θα στην κάνω σήμερα. Ισιογ@μησα εχθές το βράδυ και σήμερα δεν θα σε μπανάρω.
Μπορείς να ασκήσεις ελύθερα το όποιο χιούμορ σου για σήμερα, χωρίς ο, ανύπαρκτου iq, σερίφης να σε μπανάρει.
Άμα θέλει ας το κάνει άλλος. Σήμερα εσένα σε γράφω. (τους υπόλοιπους όχι, μη χαίρεστε)

PS: Προσπερνόντας το ότι η αντίληψη της ελευθερίας του λόγου δεν έχει καμία σχέση με την αντίληψή μου για το χιούμορ σου, για να καταλάβεις πόσο βΛάκας είσαι, (πατσίζω τα παραπάνω κοσμητικά), θα μπορούσες να στείλεις την ίδια ημέρα ένα mail στους admin και να εξηγήσεις τι έγινε και όλα να λυνόντουσαν την ίδια ημέρα. Εγώ ήμουν πρόθυμος να σε ζητήσω και συγνωμη και αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν κάποιοι.
Δεν έστειλες. Πρόβλημά σου. Ήδη πολλές εξηγήσεις σε έδωσα.

barlow4 έγραψε:ρε φίλε άκρως ειρωνικό ήταν.άκρως όμως.αν είχε ιδέα τι περίπου γράφω γι αυτα τα θέματα θα γελούσε.κ αν δεν ήξερε κ είχε τη στοιχειώδη παιδεία θα ρωτούσε.αλλά φαντάζομαι ότι τα μόνα που είχε στο μυαλό του ήταν οι κοινωνικές μου απόψεις που μας χωρίζει χάος.κ αυτός είναι ο μοντ ;) .
ποιον δλδ?τον μπεμπετο?
Επίσης, για να ξανακατάλαβεις ποόσο βΛάκας είσαι (ήταν πολλά τα κοσμητικά σου ρε φίλε), εξακολουθείς να μπερδεύεις τις κοινωνικές αποψεις του καθένα εδώ μέσα, όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ αλλά και με το φόρουμ. Το φόρουμ δεν είναι κερκίδα, Το φόρουμ έχει τους κανόνες του. Και να σε πω και το άλλο; Ούτε θυμάμαι τι (λες ότι) ψηφίζεις, ούτε με νοιάζει (όσο δεν σε κάνω γαμπρό μου) ούτε κι εγώ ο ίδιος δεν ξέρω τις κοινωνικές μου απόψεις. Είμαι λίγο ακοινώνητος. Μαλακία πέταξες.
Τέλος, αν έπεφταν στην αντίληψή σου οι προτάσεις των συνοπαδών μας για καραγκούνη, κέζμαν και κάρεου, θα καταλάβαινες ότι ο Μπεμπέτο και ο Ρομάριο μόνο αστεϊσμοί δεν είναι.

Μπάρλοου, θα στο πω μια και καλή ρε φίλε. Είθιστε οι φορουμάρχες να επιλέγουν mods με χαμηλό iq (όπως οι άλλοι) έως ανύπαρκτο όπως εγώ, για να τους κάνουν τα κέφια καλύτερα και να μην ζητάνε κάθε τρεις και πέντε αύξηση. Αφού το ξέρετε, γιατί μαλακίζεστε; Φερθείτε ανάλογα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν ειχες το iq να αντιληφθεις οτι ηταν χιουμορ δεν θα μπαναρες.
δεν το αντιληφθηκες και μπαναρες γιατι δεν εχεις τη στοιχειωδη παιδεια να ξερεις οτι πριν την επιβολη οποισδηποτε κυρωσης δινεις στον αλλον τη δυνατοτητα να εξηγησει τις θεσεις του ΠΡΙΝ αποφασισεις.η ελευθερια του λογου εχει κανονες που εσυ αγνοεις.εκει κολλαει η αντιδιαστολη χιουμορ και ελευθεριας λογου.αλλα τοσα καταλαβαινεις.
το οτι ειχες αλλα στο μυαλο σου για το μπαναρισμα το συναγω απο το γεγονος οτι ενα μηνα μπαν δεν ριχνεις για αλλα κ αλλα.ποσο μαλλον για κατι τετοιο που με βαση τα οσα σχολια ακολουθησαν μονο εσυ δεν καταλαβες.και αφ'ης στιγμης δεν υπηρξε ουτε προειδοποιηση αλλα ουτε και ειχα δωσει ποτε δικαιωμα στο παρελθον.οντας πολλα χρονια μελος του φορουμ.
και οχι δεν υπηρχε καμια περιπτωση να κατσω να στελνω mail να παρακαλαω να με ξεμπαναρουν.εστειλα ενα μονο στα αρθρα αν θυμαμαι καλα δυο γραμμων που σε χαρακτηριζα επικινδυνο και στοκο η κατι τετοιο τελος παντων.
οσο για τους παικτες παγκοσμιας ιστοριας ειναι γελοια και μονο σαν εκφραση.δεν στεκει.εσυ την πηρες σοβαρα.τι να κανω αλλη φορα θα βαζω και επεξηγηση.
υγ.η προταση μου για μπαναρισματα με συναποφαση τριων ατομων οταν μιλαμε για τετοιες ποινες ειναι πολυ σοβαρη.
μειωνει τον κινδυνο αντιστοιχων φαινομενων οπου την τηρηση των κανονων του φορουμ επιβαλλουν ατομα που δεν εχουν τη στοιχειωδη αντιληψη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λοιπόν, αν και off topic, πρέπει να τα διαγράψω...ίσως το κάνω αργότερα..
Από εκεί και πέρα, ποστ που θα έχει προσωπικά με κάποιον θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ...
Δεν είναι δυνατόν να μπαίνεις σε ένα τόπικ και να διαβάζεις ότι να ναι...

ΦΤΑΝΕΙ..

Μπαρλοου, είπες πολλά περισσότερα από όσα έπρεπε και βλέπεις δεν έχεις αποβληθεί...
Μην το συνεχίζεις..

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

To τελευταίο οφφ το σβησα......μη γαργαλιέστε.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Και ο μπάτμαν ειχε κονε :evil::evil::evil::evil:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τα τελευταία off topic τα μετέφερα στα ανέκδοτα.
Γιάπα, το υστερόγραφό σου αν θες ξαναγράψτο γιατί φαίνεται ότι καρλάτ παραμιλάει. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”