30.Bongani Sandile Khumalo
-
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Δεν θέλω να γελάσω, αν και το θέλω πολύ
Είναι πραγματικά απογοήτευση στα έως τώρα παιχνίδια. Εύχομαι να μας βάλει γυαλιά. Δύσκολα....

Είναι πραγματικά απογοήτευση στα έως τώρα παιχνίδια. Εύχομαι να μας βάλει γυαλιά. Δύσκολα....
- PAPA TSIBIKOS
PAPA TSIBIKOS έγραψε::ugeek:
:ugeek:
:ugeek:

Πάντος για να είμαστε δίκαιοι ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμη...........
Πάντος για να είμαστε δίκαιοι ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμη...........
κ για να ειμαστε ακομη πιο δικαιοι ας δωσουμε λιγο χρονο στον ιντσιδη!
- Μπαρκαρούτσος
οποιον και να βαλει αν δεν τον προστατεψει με 3ο χαφ θα φαινεται λιγος....οι επιστροφες μας ειναι για το αναθεμα, το κρατημα της μπαλας οπως και η επιθ της μας λειτουργια...Δεν ειναι κτ ιδιαιτερο σιγουρα ο κουμαλο...αλλα επειδη παει να γινει το ευκολο θυμα μμε και δικο μας προσοχη.....στον αερα ειναι καλος παντως...
εννοειται σταμου και ιντζιδης πρεπει να παρουν χρονο σιγουρα...σημερα θα παρουν λογικα...Ειδικα για ιντζιδη πρεπει να τον κανουμε διεθνη και αυτον...
εννοειται σταμου και ιντζιδης πρεπει να παρουν χρονο σιγουρα...σημερα θα παρουν λογικα...Ειδικα για ιντζιδη πρεπει να τον κανουμε διεθνη και αυτον...
Μόνο σ εμένα αρέσει ο Στάμου πιο πολύ απ τον Ιντζίδη;Δεν στρίβει ο Ιντζίδης ρε σεις..
Ο Κουμάλο για μένα κάνει συγκεκριμένα πράγματα καλά..Καλός στον αέρα είναι και δυναμικός επίσης.Το ζήτημα είναι πρώτον ότι στο ένας εναντίον ενός είναι τραγικός (όπως και ο Κατσικάς) και με την μπάλα κάτω χάλια..Τον εκθέτει και η συνολική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας,οπότε κλάφτα Χαράλαμπε..
Και επιθετικά το καλό του παιχνίδι ψηλά δεν βλέπω να το εκμεταλλευόμαστε ιδιαίτερα στα κόρνερ..
Και επιθετικά το καλό του παιχνίδι ψηλά δεν βλέπω να το εκμεταλλευόμαστε ιδιαίτερα στα κόρνερ..
Stavros_Paoki έγραψε:Αυτός ήταν επιλογή Δώνη ή, μέρος της τιμωρίας της ΟΥΕΦΑ;
Κλαιω.....

Ακόμα στο ΠΑΟΚ ειναι?
Α ξεχασα είναι επιλογη Δωνη.....!!