33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος Αθανασιάδης
Ρε παιδιά δεν είναι μπάσκετ να κλέψει τη μπάλα και να βγει στον αιφνιδιασμό μόνος του.
Πρέπει ομαδικά να πάει η μπάλα σε αυτόν και με γιόμες και ενώ έχει δύο καλούς στο ψηλό παιχνίδι αντιπαλους και με τον επόμενο παίκτη σε απόσταση ολυμπιακού ρεκόρ ακοντισμού, τι να κάνει;
Πρέπει ομαδικά να πάει η μπάλα σε αυτόν και με γιόμες και ενώ έχει δύο καλούς στο ψηλό παιχνίδι αντιπαλους και με τον επόμενο παίκτη σε απόσταση ολυμπιακού ρεκόρ ακοντισμού, τι να κάνει;
Δε ξέρω τι βλέπετε και κρίνετε αρνητικά τον Αθανασιάδη, ειλικρινά. Φορ είναι όχι κεντρός ή χάφ για να δημιουργεί. Φόρ!!!! Εγώ τον είδα πολύ καλό με τρελλά πρεσαρίσματα μπροστά. Φυσικά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Περισσοτερες μπαλιες περασαν στον εποπτη παρα στον Κλαους ....Ως εκ τουτου , δεν βλεπω τι θα μπορουσε να κανει ...
- kataramenos5
Όντως ειναι να τρελαίνεσαι μερικές φορές αλλο παιχνίδι βλέπουν μερικοί;;, το παλικάρι έτρεχε ασταμάτητα πήρε πολλές πρώτες απο βολέ του τερματα αλλα μόνος του πηδούσε μόνος έτρεχε και να την διεκδίκηση, τραγικά απομονωμένος απο την υπόλοιπη ομάδα.kataramenos5 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:τραγικος σημρα και σε νοοτροπια..![]()
![]()
Νοοτροπία
νοοτροπια εννοω κπ σουτ ρε παιδια ενω ειχε επιλογες πλαι του..ελεος ...εννοειται οτι παντα πιεζει..και απο τροφοδοτηση 0 ....αλλα χθες ηταν θολωμενος..
παιχτάρα μου τη βγάζεις στα πούπουλα εσύ...
καλούτσικο φορ είσαι...
για "φοράκλα" έχεις τόνους ψωμί να φας
καλούτσικο φορ είσαι...
- ΑποστόληςΑ
Τα ίδια λέγανε μερικοί και για το poulain μου τον Σάκη. Επαναλαμβάνω: Το φορ εκτελεί και είναι ο τελευταίος που παίρνει μπάλα και την στέλνει μέσα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια που δεν σκόραρε ΔΕΝ υπήρχε κέντρο! Καμιά δημιουργική προσπάθεια, καμιά ανάπτυξη. Το φορ δρα κυρίως εντός περιοχής. Αν η ομάδα δεν μπορεί να πατήσει περιοχή δεν φταίει το φορ.
Πέστα ρε Αποστόλη με ένα χαφ(αν μας βγει κι ο Λώρενς) να μπορεί να βγάλει σέντρα της προκοπής και 0 χαφ να απειλούν δε πάμε πουθενά.
Εάν, λέω εάν... Φτάσουμε να λέμε τον Αθανασιάδη λίγο... Θα είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες.
Φορ σαν κι αυτόν τσουκ δεν βρίσκεις. Το καρφώνει σε ανύποπτο χρόνο. Μια μέτρια εμφάνιση του ισοδύναμή με πολύ καλή σε άλλα φορ που ήταν άτυχοι στην τελική τους.
Μην τυχόν τον πειράξετε θα σας δαγκώσω καγκουρίστηκα
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ !!!
Φορ σαν κι αυτόν τσουκ δεν βρίσκεις. Το καρφώνει σε ανύποπτο χρόνο. Μια μέτρια εμφάνιση του ισοδύναμή με πολύ καλή σε άλλα φορ που ήταν άτυχοι στην τελική τους.
Μην τυχόν τον πειράξετε θα σας δαγκώσω καγκουρίστηκα
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ !!!
- Sick Bastard
Κι είχαν δίκιο, για τον Σάκη. Σταμάτα να μπερδεύεις αυτούς τους δύο μόνο και μόνο επειδή στην ταυτότητά τους γράφει το ίδιο επάγγελμα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα ίδια λέγανε μερικοί και για το poulain μου τον Σάκη.
- Sick Bastard
Είναι στα πούπουλα γιατί πέρυσι χωρίς τα γκολ του, θα είμασταν 9η θέση ξέρω γω κι εκτός Ευρώπης.danirifle έγραψε:παιχτάρα μου τη βγάζεις στα πούπουλα εσύ...
καλούτσικο φορ είσαι...
Φέτος δε, απ το χεράκι μας έχει πάρει.
Οπότε αν θες να μας εξηγήσεις τι σημάινει φοράκλα;
φοράκλα για μένα είναι ο επιθετικό που τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες, που έχει τα γκολ, που κατεβάζει τη μπάλα και την κρατάει ώστε να την σπάσει πλάγια, που δεν τον πετάς 5 μέτρα στο τζατζάρισμα, που έχει ποιότητα στο παιχνίδι του.
φοράκλα τα τελευταία χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα ήταν ο σισέ, ο σκατόγαυρος που πήγε στην έβερτον, ο μπλάνκο, ο τζιμπούρ, ο λυμπερόπουλος
η τελευταία φοράκλα του ΠΑΟΚ ήταν ο μίετσελ.
ε για να γίνει ο κλάους, μίετσελ, θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.
όταν ο ατρόμητρας και η ραπίντ δεν τον αισθάνονται καν, τότε δε μπορεί να λέγεται φοράκλα
φοράκλα τα τελευταία χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα ήταν ο σισέ, ο σκατόγαυρος που πήγε στην έβερτον, ο μπλάνκο, ο τζιμπούρ, ο λυμπερόπουλος
η τελευταία φοράκλα του ΠΑΟΚ ήταν ο μίετσελ.
ε για να γίνει ο κλάους, μίετσελ, θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.
όταν ο ατρόμητρας και η ραπίντ δεν τον αισθάνονται καν, τότε δε μπορεί να λέγεται φοράκλα