Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από slidar »

Να παιρνει ο επομενος σειρα...
Άβαταρ μέλους
alejio4

Δημοσίευση από alejio4 »

Ζηση κανονισε.Ελπιζω να μην ερθει η σειρα σου.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Ο Ζησης ειναι ο πιο καταληλος ειπε αλιθειες και σας πονεσε πρεπει να στιριχθει απο εμας.
Αν σεινεχιζε την πολιτικη του Ζαγορακη θα ημασταν τωρα στην δ.

Ο Βιερινια επρεπε να φυγει ,ο Μαλεζας εφυγε μονος του ,

απλος να λεγοντε καπιες αληθιες .

αν θελατε μεταγραφες να περνατε διαρκιας ι εστω 20000 εισιτιρεια στα εντος τοτε θα εχουμε απετισεις.
λιγοτερες ποινες .

αφιστε τον να δουλευει για το καλο της ομαδας (να τον ελενχουμε ανα 6μινο αλλα λογικα)
πρεπει να κανεις μια μεταβατικη χρονια για να φτιαξεις ομαδα για χρονια ( βλεπε Ντορτμουντ, τσελσι,βαγερν
παλιοτερα ρεαλ και η εθνικη γαλιας)

ελειζω στην επομενη γ.σ. να παμε περισοτεροι και ναεχετε το θαρος να ρωτισετε για ολα αλλα μεχρι τοτε στιριξη
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Κατ αρχήν είναι υπάλληλος της ΠΑΕ αμοιβόμενος με 7000 καθαρά τον μήνα.
Δεύτερον σαν Τεχνικός Διευθυντής και μέλος της Διοίκησης Ζαγοράκη είχε επαμφοτερίζοντα ρόλο σε πολλά πράγματα.
Προσπάθησε να δώσει την ομάδα σε Σαχπα-Φλωρίδη, αλλά επειδή είναι έξυπνος βρέθηκε δίπλα στον Σαββίδη.
Τ'ιναξε στον αέρα την περσυνή χρονιά απο τον Δεκέμβρη και μετά.

Αλήθειες δεν είπε την γνώμη του είπε και η αποδυνάμωση της ομάδας είναι δική του ΕΠΙΛΟΓΗ του.

Αυτόν λοιπόν τον έμμισθο υπάλληλο μιας ΠΑΕ που ο κόσμος την κράτησε ζωντανή χρηματοδοτόντας την απο το υστέρημα του με μετοχές και διαρκείας επί 3 χρόνια, δεν εχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε;

Δεν είμουν ποτέ φαν ούτε του Ζαγόρ ούτε του Βρύζα αλλά το να ακούμε ότι δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις γιατί δεν πουλήθηκαν 20000 διαρκείας κάτι σαν κοινωνικό αυτοματισμό μου κάνει.
souniotis

Απλα τονΔεκεμβριο αν δεν εκανε αυτες της κινισεις τορα θα ειμασταν στην δ (εμας δεν θα μας την χαριζαν οπος την κουλα και τους απο διπλα)
Ηταν σκληρη αποφαση που επρεπε να γινει εδω και χρονια
για τα εισητηρια φισικα και χριαζεσε διαρκειας για να προγραματησεις την σεζον σκεπσουνα δοσεις 2
και να εχεις εσοδα 1 μπενεις μεσα καθε χρονο ετσι φτασαμε εδω να μην ξερουμε τι χροσταμε
αν ηταν συγουρος οτι θα ερχοταν ο σαβιδης θα λιτουργουσε αλιος
βλεπε παλια την ντορτμουντ που στης χιροτερες χρονιες εκοβε 65000 διαρκιας
βλεπε αμβουργο 2 αγονιστικες χωρις νικη αλλα ιδη εχει πουλισει το 90% τον εισητηριον για τον επομενο αγονα
και αυτες οι ομαδες πληρωνουν προεδρους .
και τελευταιο ποσοι πηγατε στην συνγγεντροση στο παλατακι ?

δεν ειμαι οπαδος του βρυζα απλος βλεπω οτι επιτελους γινετε σοβαρη δουλεια χωρις προσοπικο οφελος
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

minimum 100.000 ευρώ τον χρόνο δεν είναι προσωπικό όφελος;

Αν θεωρείς την απαξίωση της ΠΑΕ σοβαρή δουλειά, επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Οταν συγκρίνεις Ντόρτμουντ και Αμβούργο με αυτά που ζούμε εμείς και βγάζεις φταίχτη τον κόσμο γιατί κάνει κριτική, πιστεύω ότι το κάνεις από έλλειψη επιχειρημάτων που δεν θα έπρεπε να έχεις αφού βλέπεις ότι γίνετε σοβαρή δουλειά, κάποια στοιχεία πέρα από την πώληση Βιερίνια θα μπορούσες να παραθέσεις.Το θέμα της UEFA βρωμάει απο μακρυά εκτός κι αν μπορείς να μας δώσεις το ΄΄business plan΄΄ που κατέθεσε η Διοικηση για να αδειοδοτηθεί.

Τέλος αδελφέ με όλο τον σεβασμό αλλά αν είσουν στο Παλατάκι, οι απαντήσεις του Βρύζα σε ικανοποίησαν;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επιφυλασσόμεθα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τα βρηκανε με Ζαγορ ... :lol: :lol: τι δουλεμα εχουμε φαει τοσα χρονια...κι ημουν απ αυτους που μεχρι τελους στηριζα...πλεον θελω να εμπιστευτω εναν που δεν ξερω τι ρολο βαραει τον ιβαν γιατι τα δικα μας παιδια μας τελειωσαν....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τώρα το χαμπαριασες ε??? :D :D
:pano:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

MANIAKOS έγραψε:τα βρηκανε με Ζαγορ ... :lol: :lol: τι δουλεμα εχουμε φαει τοσα χρονια...κι ημουν απ αυτους που μεχρι τελους στηριζα...πλεον θελω να εμπιστευτω εναν που δεν ξερω τι ρολο βαραει τον ιβαν γιατι τα δικα μας παιδια μας τελειωσαν....
Αυτό πονάει, αλλά και πόσο δίκιο έχεις.
Περιμένω της εξελίξεις...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

MANIAKOS έγραψε:τα βρηκανε με Ζαγορ ... :lol: :lol: τι δουλεμα εχουμε φαει τοσα χρονια...κι ημουν απ αυτους που μεχρι τελους στηριζα...πλεον θελω να εμπιστευτω εναν που δεν ξερω τι ρολο βαραει τον ιβαν γιατι τα δικα μας παιδια μας τελειωσαν....
τα δικα μας,πολυ καλα αμοιβομενα παιδια ,για να μην ξεχνιομαστε...απλα η ασυλια φερνει καταστροφες...
souniotis

dimbar έγραψε:minimum 100.000 ευρώ τον χρόνο δεν είναι προσωπικό όφελος;

Αν θεωρείς την απαξίωση της ΠΑΕ σοβαρή δουλειά, επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Οταν συγκρίνεις Ντόρτμουντ και Αμβούργο με αυτά που ζούμε εμείς και βγάζεις φταίχτη τον κόσμο γιατί κάνει κριτική, πιστεύω ότι το κάνεις από έλλειψη επιχειρημάτων που δεν θα έπρεπε να έχεις αφού βλέπεις ότι γίνετε σοβαρή δουλειά, κάποια στοιχεία πέρα από την πώληση Βιερίνια θα μπορούσες να παραθέσεις.Το θέμα της UEFA βρωμάει απο μακρυά εκτός κι αν μπορείς να μας δώσεις το ΄΄business plan΄΄ που κατέθεσε η Διοικηση για να αδειοδοτηθεί.

Τέλος αδελφέ με όλο τον σεβασμό αλλά αν είσουν στο Παλατάκι, οι απαντήσεις του Βρύζα σε ικανοποίησαν;
για τα λευτα σου απαντισα ολλες οι σοβαρες ομαδες πληρονουν τον προεδρο
για αμβουγο και κοσμο απλος το αναφερα για να καταλαβουμε οτι η ομαδα θελει σισπιροση και βοηθεια
και με τα διαρκειας προσφερεις μια οικονομικη ανεση και αναλογα ζητας κινισεις δεν μπορεις να εχεις της ιδιες απετησεις με 7000 διαρκειας με της απετισεις που θα εχεις αν εχεις 20000 διαρκειας
για το πλανο ειναι απλο στοχος ειναι να μην μπουμε μεσα (εσοδα που εχεις αυτην την στιγμη και οχι υποθετικα )
η υεφα θελει να δει αν εισαι αυτην την στιγμη οικονομικα ταχτοπιοιμενος (δεν δεχετε π.χ οτι τον νοεμβριο θα πουλεισεις αλλα 10000 διαρκειας)
για το παλατακι που πουλες εχεις δικειο εν μερη απλος ενοουσα οτι αν ειμασταν 2500 και περισοτεροι θα διναμε το μηνημα στην διηκιση οτι ειμαστε εδω σας στιριζουμε αλλα σας ελενχουμε ταυτοχρονος
γιατι πολλα λεγοντε μεσα απο τα σαιτς αλλα οταν ερθει η στιγμη κριβομαστε

και τελος εγω κρινω θετικη την παρουσια της δοιηκησεις μεχρι τωρα χωρις μεγαλα ανοιγματα που μας εκαψαν τα προιγουμενα χρονια
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αδερφέ,
θα επικεντρωθώ μόνο σε 2 σημεία κι αν ξέρεις και θέλεις απαντάς

1)Τι έσοδα ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΕ η ΠΑΕ στο πλάνο που έδωσε στην UEFA (πριν την είσοδο Σαββίδη) όταν πήρε την άδεια έστω και με επιφύλλαξη,(υποθέτωντας ότι ήξερε τα έξοδα);

2)Λες

και τελος εγω κρινω θετικη την παρουσια της δοιηκησεις μεχρι τωρα χωρις μεγαλα ανοιγματα που μας εκαψαν τα προιγουμενα χρονια

μαζι σου αλλά μήπως μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι για σένα τα ΄΄μεγάλα ανοίγματα΄΄, 1-2 εκ ευρώ, λιγότερα,περισσότερα, πόσα τέλος πάντων και αν θέλεις πες μου που μας έκαψαν;

Ρωτάω γιατί το άνοιγμα ή η ζημία αν θέλεις είναι πάντα σχετικά δηλαδή μόνο αν τα εκφράσεις σαν ποσοστό πχ του τζίρου δηλ των ΕΣΟΔΩΝ, λένε κάτι.Άλλο 2εκ ζημία στα 30 εκ τζίρο (6,7%) και άλλο στα 10εκ τζίρο (20%).Μόνο του το νούμερο του ανοίγματος είναι άχριστο για να βγάλεις σοβαρό συμπέρασμα και φαντάζομαι στην UEFA ξέρουν τι θα πεί σοβαρό business plan.Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω αλλά νομίζω μας παρουσίασαν τα πράγματα (οσον αφορα την αδειοδότηση) πολύ χειρότερα απο ότι ήταν στην πραγματικότητα γιατί έτσι τους εξυπηρετούσε.
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι υπέρ των ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ όταν προκαλούνται από επενδύσεις που σκοπεύουν στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ της εταιρείας με σκοπό την ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ , η οποία όμως ποτέ δεν είναι εξασφαλισμένη.

Οσο για το ότι κρυβόμαστε επέτρεψε μου να μην το δεχθώ .Η απαξίωση της ομάδας μετά από 'ολη την στήριξη 3 χρόνια τώρα, ουσιαστικά σημαίνει όταν μας είχαν γραμμένους.Αυτό όμως όπως και το αν πρέπει να αμοίβεται ο πρόεδρος είναι μια ακαδημαική συζήτηση αφού υπάρχει πλέον ιδιοκτήτης.
souniotis

dimbar έγραψε:Αδερφέ,
θα επικεντρωθώ μόνο σε 2 σημεία κι αν ξέρεις και θέλεις απαντάς

1)Τι έσοδα ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΕ η ΠΑΕ στο πλάνο που έδωσε στην UEFA (πριν την είσοδο Σαββίδη) όταν πήρε την άδεια έστω και με επιφύλλαξη,(υποθέτωντας ότι ήξερε τα έξοδα);

2)Λες

μαζι σου αλλά μήπως μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι για σένα τα ΄΄μεγάλα ανοίγματα΄΄, 1-2 εκ ευρώ, λιγότερα,περισσότερα, πόσα τέλος πάντων και αν θέλεις πες μου που μας έκαψαν;

Ρωτάω γιατί το άνοιγμα ή η ζημία αν θέλεις είναι πάντα σχετικά δηλαδή μόνο αν τα εκφράσεις σαν ποσοστό πχ του τζίρου δηλ των ΕΣΟΔΩΝ, λένε κάτι.Άλλο 2εκ ζημία στα 30 εκ τζίρο (6,7%) και άλλο στα 10εκ τζίρο (20%).Μόνο του το νούμερο του ανοίγματος είναι άχριστο για να βγάλεις σοβαρό συμπέρασμα και φαντάζομαι στην UEFA ξέρουν τι θα πεί σοβαρό business plan.Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω αλλά νομίζω μας παρουσίασαν τα πράγματα (οσον αφορα την αδειοδότηση) πολύ χειρότερα απο ότι ήταν στην πραγματικότητα γιατί έτσι τους εξυπηρετούσε.
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι υπέρ των ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ όταν προκαλούνται από επενδύσεις που σκοπεύουν στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ της εταιρείας με σκοπό την ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ , η οποία όμως ποτέ δεν είναι εξασφαλισμένη.

Οσο για το ότι κρυβόμαστε επέτρεψε μου να μην το δεχθώ .Η απαξίωση της ομάδας μετά από 'ολη την στήριξη 3 χρόνια τώρα, ουσιαστικά σημαίνει όταν μας είχαν γραμμένους.Αυτό όμως όπως και το αν πρέπει να αμοίβεται ο πρόεδρος είναι μια ακαδημαική συζήτηση αφού υπάρχει πλέον ιδιοκτήτης.
1) εσοδα 10000 διαρκεια συν αλλα 5000 μεμονομενα σε καθε αγονα, διαφιμιση φανελας , πολισεις ιδον της ομαδας ,τν,και τα μπονους απο την λιγκα 3-4 θεση
αυτα για αρχη ισος λιγο σιντιριτικα αλλα λογικα
2) ανοιγμα μιδενικο βαση λογικης εσοδα 6εκ εξοδα 4.6 εκ για ομαδα και1.5 για φος νερο και παλιες ωφειλες
κατι τετοιο ζητησε η υεφα και αυτο τους δοσαμε
(ασχλουμε με οικονομικα σε μεγαλη ετερεια και σε τετοιο πλανο κοινουμαστε και εμεις αν πεσο εξω το προτο που λεει ο μερικανος ειναι μιοσει προσοποικου για να εχουμε λιγη χασουρα οποτε εγω προσπαθω να εχω μια πιο σιντιριτικη οικονομικη πολιτικη οστε να μην εχω προβλημα και αν βγουμε θετικοι εχω και το παρασιμο ;)

λαθος χριαζετε στιριξη 3,5,10χρονια απλος πρεπει να εχουμε απετησει για διαφανεια
για αυτο λεω για το παλατακι μας δοθικε η ευκαιρια για να παρουμε απαντησεις αλλα εμεις λοιπαμε
τορα εχεις ιδιοκτητη οποτε αυτος αποφασειζει αλλα εμεις μπορουμε να του διξουμε τον δρομο

και τελος τα προιγουμενα χρονια εγιναν μεγαλα ανοιγματα με τα γνοστα αποτελεσματα για αυτο εχουμε μια πιο ιπια πολιτικη.
φιλικα
Βασιλης
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να πληρώνεται κάποιος που αφήνει την οικογένεια του για ώρες και μέρες καμιά φορά για την ομάδα. Το θέμα είναι να μην πληρώνεται ίσα με μια μεταγραφή. Αλλά τώρα το πανηγύρι αυτό τελειώνει επιτέλους. Γιατί απλά ο ΠΑΟΚ έχει αφεντικό. Ιβαν βάλε σειρά χθες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”