Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από pgetsos »

Τρόμος έγραψε:Το μόνο που διαφωνώ αδερφέ slidar είναι που βάζεις μόνο πίσω το Γκαρσία .Πήγε να το κάνει και ο Μπόλονι αλλά το κατάλαβε και το γύρισε:
---------------Χακομπο---------------

Εττο---Βίβιαν---Κατσικας--Σταφ(lino)

-----Φωτάκης(Κάτσε)-----Γκαρσία------

----------Λάζαρ(Πέλκας)------------

Σάλπιγγίδης----------------------Λώρενς

---------------Κλάους------------
Τώρα έχουμε την περσυνή ομάδα με το Λώρενς στη θέση του Νιμανί και τους Κάτσε και Πέλκα να παίζουν αρκετά!
Μια μικρη αλλαγη μονο :)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Η λυση μια παιξε με πελκα πισω απο κλαους και εμεις θα παρουμε ορκο οτι βλέπουμε 4-4-2,και οχι 4-5-1,οτι πεις εσυ
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Η καλύτερη δυνατή διάταξη με το υπάρχον ρόστερ κατα την άποψή μου:

-------------------------------------Jacobo-------------------------------------------/ Πάγκος:
---------------------------------------------------------------------------------------- / Γλύκος
----------------------Vivian----------------------Κατσικάς--------------------------/ Khumalo
---Etto---------------------------------------------------------------Σταφυλίδης---/ Κωνσταντινίδης
----------------------------------------------------------------------------------------/ Lino
------------------------------------Garcia(C)-----------------------------------------/ Kace
---------------Φωτάκης----------------------------------Lazar----------------------/ Πέλκας
------------------------------------Lawrence-----------------------------------------/ Γεωργιάδης ή Γιάννου
-----------------------------------------------------------------------------------------/
----------------------Σαλπιγγίδης----------------------------------------------------/
-----------------------------------------------Αθανασιάδης--------------------------/

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Και κατα δεύτερο λόγο θα ήταν και αυτή η διάταξη καλή:

-------------------------------------Jacobo-------------------------------------------/ Πάγκος
----------------------------------------------------------------------------------------/ Γλύκος
----------------- ---Vivian------------------------Κατσικάς- -----------------------/ Khumalo
---Etto---------------------------------------------------------------Σταφυλίδης---/ Κωνσταντινίδης
----------------------------------------------------------------------------------------/ Lino
------------------------------------Garcia(C)----------------------------------------/ Kace
--------------Lawrence-----------------------------------Lazar--------------------/ Φωτάκης
----------------------------------------------------------------------------------------/ Γιάννου
---Σαλπιγγίδης-----------------------------------------------------Γεωργιάδης---/
----------------------------------Aθανασιάδης--------------------------------------/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 06 Σεπ 2012, 19:58, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για μενα το ιδανικο ειναι σε ρομβο ...να μην βλεπω γεωργιαδη ρομπερ...

Γλυκος-Χακομπο

εττο(κωνσταντινιδης) Βιβιαν Κατσικας(κουμαλο) Σταφυ(λινο)

Γκαρσια(σταφυ)

Λορενς(φωτακης) Λαζαρ

Πελκας

Σαλπι Κλαους
Άβαταρ μέλους
karlat85

Μανιακε με τις λιγες γνώσεις μου ξερεις τι παρατηρησα προχθες στον ρομβο ;Οτι πλαγια χαφ του ρομβου υστερούν στην πλαγια αμυνα.Γιαυτο και καναν παρτυ απτις πτέρυγες. Δεν θα μπορουσε να μπει ο σταφ εκει που την εχει την αμυνα στην γραμμη;. Και απο την αλλη η λορενς η στην χειρότερη ο γεωργιάδης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

τωρα μιλας στον ειδικο Καρλατ τι να σε πω :lol: :mrgreen: :oops: :D.. Με ατρομητο ειχαμε προβλημα και απο επιθεσεις κατα μετωπον και απο τα πλαγια νομιζω οποτε δεν ξερω ηταν αγωνας που δε μπορεις να κρατησεις τπτ αλλα μπορει να χεις και δικιο... κυριως για μενα εφταιγε οτι ουδεποτε κρατησαμε μπαλα..και πως με φωτακη κατσε που στι 5 λαθος πασες καναν μια σωστη..+ οτι στην περιοχη τους δεν κερδιασαμε ουτε φαουλ,ουτε ειχαμε κπν να απειλει περαν του πελκα..Εναν ακομα σταφ να χαμε παντως θα μασταν καλα...οπου και να ο βαλεις το παιδι το χει..
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

karlat85 έγραψε:Μανιακε με τις λιγες γνώσεις μου ξερεις τι παρατηρησα προχθες στον ρομβο ;Οτι πλαγια χαφ του ρομβου υστερούν στην πλαγια αμυνα.Γιαυτο και καναν παρτυ απτις πτέρυγες.

Καλά τα λες για την άμυνα , αλλά πες και για την επίθεση που "γαζώνουν" :evil:
Ούτε μία σέντρα της προκοπής δεν μπορούν να βγάλουν :evil: και για το αν κάποιος παίκτης μας έχει το ένας με έναν δεν το σχολιάζω καν. :evil:

ΥΓ. Ο Ιβαν Σαββίδης είπε στον Ντώνη ότι τον στηρίζει ΑΛΛΑ θέλει αποτελέσματα :idea: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μαματο αυτο που λες στο υγ. :D του ειπε σου δινω οσο χρονο θες αρκει να δω αποτελεσματα.. :opaokara: ΠΑΟΚτσακι ο Ιβαν σε στηριζω αρκει να κερδιζεις αν χασεις την εβαψες :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Γιατο λεω για σταφ εκει για να εχουμε κσι την σέντρα. Νομιζω το εκανε και περσι με τον επσταιν.τον εβαζε αριστερα στον ρομβο .
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

DigitalFan έγραψε:Η καλύτερη δυνατή διάταξη με το υπάρχον ρόστερ κατα την άποψή μου:

-------------------------------------Jacobo-------------------------------------------/ Πάγκος:
---------------------------------------------------------------------------------------- / Γλύκος
----------------------Vivian----------------------Κατσικάς--------------------------/ Khumalo
------------------------------------Garcia(C)-----------------------------------------/ Kace
---------------Φωτάκης----------------------------------Lazar----------------------/ Πέλκας
------------------------------------Lawrence-----------------------------------------/ Γεωργιάδης ή Γιάννου
-----------------------------------------------------------------------------------------/
----------------------Σαλπιγγίδης----------------------------------------------------/
-----------------------------------------------Αθανασιάδης--------------------------/

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Και κατα δεύτερο λόγο θα ήταν και αυτή η διάταξη καλή:

-------------------------------------Jacobo-------------------------------------------/ Πάγκος
----------------------------------------------------------------------------------------/ Γλύκος
----------------- ---Vivian------------------------Κατσικάς- -----------------------/ Khumalo
------------------------------------Garcia(C)----------------------------------------/ Kace
--------------Lawrence-----------------------------------Lazar--------------------/ Φωτάκης
----------------------------------------------------------------------------------------/ Γιάννου
---Σαλπιγγίδης-----------------------------------------------------Γεωργιάδης---/
----------------------------------Aθανασιάδης--------------------------------------/

+4 ρε φίλε! σωστός

η μόνη μου σκέψη για αλλαγή θα ήταν να χωρέσω τον κάτσε στο ένα αντί του φωτάκη και στο άλλο αντί του γκαρσία.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

με αυτά που έχουμε δει προς το παρόν καλύτερα να παίζαμε με 3 στόπερ. Τον Βιβιάν να δίνει βάθος σαν λίμπερο, Σταφυλίδη και ένα δεξί φουλ μπακ (δεν θέλω καν να γράψω Έττο, αλλά δεν βλέπω και κάτι άλλο), κόφτες τον Γκαρσία και τον Λάζαρ, Φωτάκη και Λόρενς εσωτερικούς χαφ και φορ μπροστά τον Κλάους. 2-3 φάσεις σε κάθε ματς εμείς, καμία ο αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

O χακομπο σε τι κατάσταση ειναι ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

http://www.dailymotion.com/video/xqzipi ... rch_algo=2

Απλα και ωραια να καταλαβετε για ποιον λογο η ομαδα δεν μπορει να παιξει 4-4-2, αλλα επειδη μιλαμε για τον μυρωδια τον Μπολονι,και επειδη το πλανο δεν ειναι λαθος οι παικτες φταινε που δεν μπορουνε να σηκωσουν το βαρος εγω υποστηριζω οτι ο Δωνης εχει δικιο, απλα το παραθετω για να καταβετε οτι με τους συγκεκριμενους παικτες ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να παιξει 4-4-2.

http://www.dailymotion.com/video/xjk9op ... ster_sport

Τι λεει ο μυρωδιας? 18-20 + 6 μικρους? Και ο Δωνης αυτο κανει. Τους μικρους βεβαια τους εχει για να δικαιολογειται.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

theoPAOK έγραψε:
Realcon έγραψε:Argonaut4
Δεν είμαι υποστηρικτής του Δώνη, αλλά ούτε βέβαια και την απάτη Μπόλονι.
Εγώ ως απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, είδα ότι έπρεπε να παίξει η ομάδα δύο παιχνίδια για να μπει στο Γιουρόπα Λίνγκ.
Πως έγινε αυτό; Μα ο Δώνης με την παρεά του (Ατρόμητος) με ξευτέλισε. Μιλάω για τα πλει-0φ και για το κύπελλο Ελλάδος. Στα μεταξύ τους παιχνίδια Ανύπαρκτος ήταν ο Μπόλονι φίλε μου.

Αν με ρωτήσεις το αν θέλω τον Δώνη. Θα σου απαντήσω... τον στηρίζω γιατί είναι προπονητής της ομάδος μας.
Πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής. Ίσως όμως όχι για ομάδες στο βεληνεκές του ΠΑΟΚ.
Εύχομαι η ομάδα με τον Σαββίδη, να πάρει αποφάσεις γρήγορες και με ουσία για το καλό του ΠΑΟΚ. Χρήματα μάλλον υπάρχουν, άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο έχουμε. Το μόνο που απομένει είναι να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ γρήγορα. Δεν έχει ο ΠΑΟΚ την πολυτέλεια της υπομονής πια. Οι άλλοι εκτός του Ολυμπιακού είναι στα μέτρα μας. Άρα η ευκαιρία για κάτι πολύ καλύτερο είναι τώρα.

ΥΣ. Συμφωνώ σε πάρα πολλά σημεία. Απλά στάθηκα στο ανύπαρκτος που έγραψες. Να είσαι καλά!!!

http://www.onsports.gr/web-tv/item/1502 ... s-kai-gkol)

Και μην μου πεις για το κύπελλο.....

Τον είδα και φέτος τον δώνη με τον ατρόμητο πως έπαιξε....
Δεν θέλω να κράξω τον Δώνη, είναι νωρίς ακόμη...είμαστε 2η αγωνιστική.....Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα...
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω απο που και ως που ο Μπόλονι ήταν απάτη??
Επειδή έμεινε χωρίς Κοντρέρας Βιειρίνια τον Γενάρη και όχι το καλοκαίρι οπου έχει χρόνο να μπαλώσει πράγματα?
Δεν λέω οτι ο Μπόλονι ήταν θεός...Αλλα σε ορισμένα πράγματα τα έκανε σωστά...
Για το οτι δεν έκανε προθέρμανση δεν έχω κάτι να πω...Μου φαίνεται παράλογο...Άμα είναι λάθος είναι μεγάλο -...
Και για να μην ξεχνάμε....take a look at my υπογραφή 8-)

ΥΓ...Ο Στάφυ πάντως Λάζλο λέει και κλαίει :mrgreen:
ΥΓ2. Άκουσα παίχτες να λένε οτι με Λάζλο δεν είχαν πλάνο στην επίθεση...Δεν ήξεραν τι να την κάνουν..Δηλαδή τώρα ξέρουν?? :mrgreen:
ΥΓ3. Μην με πάρετε σαν αντιΔώνη...Είμαι...Απ την πρώτη στιγμή δεν τον ήθελα....Βέβαια τώρα είναι προπονητής μας και θα τον στηρίξω...

Το κλείνω με εσένα την "κοντρα" Μπόλονι και Δώνη, αν και είπα ότι δεν είμαι με τον Δώνη. Αυτό για αυτός που πείραν τα πόστ μου και δεν διαβάσανε απλά κρατήσαν στο μυαλό τους αυτό που θέλανε. Εξηγώ την απάτη Μπόλονι. Εδώ μέσα και στα ραδιόφωνα έχουμε αναφερθεί άπειρες φορές για συμβόλαια παικτών. ( οικονομικά, εφορίες κλπ) Ο Μπόλονι είχε ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και άφηνε την ομάδα ακουοτσάριστη αρκετές φορές λόγο της συμπεριφοράς του. Χάναμε δικά μας παιχνίδια από ομάδες που το ρόστερ των άλλων να είναι δύο επίπεδα πιο κάτω από εμάς. Ταμπούρονε τον ΠΑΟΚ στην άμυνα με το πρώτο γκολ που έβγαζε η ομάδα και ας ήταν αντίπαλος ο Λεβαδειακός για παράδειγμα. Με τον Μπόλονι είχα βαρεθεί να βλέπω παίκτες που δεν έπαιζαν την θέση τους. Οι μόνοι που κρατήσαν την θέση τους ήταν ο Χαλκιάς και ο Κρέσιτς. Οι θλάσεις ήταν απίστευτες πολλές και οι συνεντεύξεις του ήταν πάντα ΕΓΩ ο Μπόλονι. Στην νίκη της ομάδος, πάντα έλεγε η ομάδα έπαιξε ότι ΕΙΠΑ ΕΓΩ στα αποδυτήρια και στην ήττα... Οι παίκτες δεν έπαιξαν αυτό που είπα. Ποτέ του δεν χρεώθηκε μια ήττα. Όλοι λάθος εκτός απ' αυτόν. Το ρόστερ που είχε με την αξία ως προπονητής που ήταν έπρεπε να δέιξει έργο. Δεν έδειξε απολύτως τίποτε. Οι μόνοι παίκτες που φύγανε τότε ήταν και στην μέση της σεζόν, Κοντρέρας και Βιερίνια. Αν δεις αποτελέσμα από την αρχή της σεζόν με αυτούς... Απογόητευση. Τα Ευρωπαικά παιχνίδια ήταν η παρένθηση στα συν του ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Αλλά επείδη στο τέλος λέμε ότι κάνουμε ταμείο... Για μένα δεν σεβάστηκε την ομάδα μου. Και εξήγησα τους λόγους. ΠΟΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. Με συμβόλαιο ένα από τα καλύτερα για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ.
ΥΣ.Να είσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Εμένα με κάλυψε ο Ιβαν.......Και πιστεύω όλο το ΠΑΟΚτσήδικο λαό.

Σε στηρίζω αλλά φέρε αποτελέσματα.....οτι λέει ένας επιχειρηματίας ή προιστάμενος που σεβετε τον εαυτο του...στο προσωπικό.

Συμφωνώ απόλυτα με Ιβαν.........

Είναι αυτό που είπα πιο πάνω σε προηγούμενο ποστ μου.....αν μετά τη διακοπή η ομάδα συνεχίσει να σέρνετε...θα περάσεις απο το λογιστήριο.

Απλά τα πράγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”