Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τρόμος έγραψε:Κοιτάξτε επειδή έχω δουλειά αν είναι να γίνει κανα καλό ξεκατίνιασμα να κάτσω.Αν είναι να το λήξουμε όπως πριν μια ώρα να μην ξεκινήσει καν και να το κάνουμε αύριο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δώσε πόνο Τρόμεεεεεε :opaokara: :opaokara:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εμενα ακομα δεν μου κολλαει να εχει φαει λεφτα ο Ζαγορακης. Νομιζω οτι το ποσο ειναι αστειο μπροστα στα λεφτα που εβγαλε απο το ποδοσφαιρο και σε αυτα που διαχειριστηκε. Οποιοσδηποτε και να διαχειριζοταν 90εκ, ε θα του βρισκανε και 300χιλ που δεν δικαιολογουνται ευκολα...το ποδοσφαιρο εχει και "μαυρες" πλευρες που ολοι ξερουμε οτι υπαρχουν, αλλα μετα κανουμε τις παρθενες....κατι μιζες σε παραγοντες, ισως και σε διαιτητες, σιγουρα σε οπαδους και σε κρατικους λειτουργους, κατι "να βγουν τα παιδια απο τη φυλακη" κτλ κτλ. Αυτα δεν υπαρχουν σε παραστατικα, αλλα ερχεται η ωρα που πρεπει να κλεισει ο λογαριασμος, οποτε τα βαζεις "αμοιβη προεδρου" η καποια τετοια π@π@ριά και καθαριζεις.
Υ.Γ. Οχι οτι δικαιολογουνται ολα, αλλα μη νομιζουμε οτι μια Α.Ε. με τζιρους εκατομμυριων, μεσα σε ενα τετοιο μπουρδελο κρατσς, διοικειται με το σταυρο στο χερι.
Υ.Γ2. ελπιζω να μην παει σε δικη και βγουνε πραγματα επιβαρυντικα για την ομαδα και μετα τρεχουμε και δε φτανουμε. Απο αυτογκολ αλλωστε ειμαστε πρωτοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οποίος θέλει να φάει απουσιάζει παραστατικά που δικαιολογούν το πόσο το οποίο
υπαιξερεσε τόσο απλο αλήθεια ψιρισμενε ποιοι τρεχανε στον σαχη της κατερινης για να αναλάβει με φλωριδη τον ΠΑΟΚ και να το λύτρωση απο τον ζαγορακη ; Κάποιοι που βάζανε και ανακοινώσεις μήπως ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 05 Σεπ 2012, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έφαγε, δεν έφαγε, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Προτείνω να κάνουμε υπομονή και όχι τους δικαστές ή τους ντετέκτιβς.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπορεί όποιος έσβησε το ποστ να μου πει το λόγο έστω σε πμ? ούτε κάτι μνσιμο είπα, ούτε κάτι αναληθές

ευχαριστώ

πού να το ξαναγράφω τώρα..
xrisitsapa

Σε καθε περιπτωση, αυτο που γινεται σημερα αποτελει μεγαλη ηττα για το συλλογο..σκεφτετε να ηταν κατηγορουμενος ο Ντεμης ή ο Δομαζος τι θα λεγαμε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μην μιλας....
τι ξεριες εσυ απο τετοια
μονο ο μπαμπης ο αποστολιδης ξερει και ο στελιος ο γρηγοριαδης
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

RoMaN έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Κοιτάξτε επειδή έχω δουλειά αν είναι να γίνει κανα καλό ξεκατίνιασμα να κάτσω.Αν είναι να το λήξουμε όπως πριν μια ώρα να μην ξεκινήσει καν και να το κάνουμε αύριο.

Εικόνα

Έλα, στρώθηκα κι εγώ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Karelias έγραψε:
RoMaN έγραψε:

Εικόνα

Έλα, στρώθηκα κι εγώ. :mrgreen:
Εικόνα

Εικόνα

Αθλητής γαρ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από karlat85 »

xrisitsapa έγραψε:Εμενα ακομα δεν μου κολλαει να εχει φαει λεφτα ο Ζαγορακης. Νομιζω οτι το ποσο ειναι αστειο μπροστα στα λεφτα που εβγαλε απο το ποδοσφαιρο και σε αυτα που διαχειριστηκε.
Δεν ξερω τι εκανε ο Ζαγοράκης και αν εφαγε παντως τα λεφτα που βγαζει καποιος απο οπουδήποτε χάνονται μεσα σε μια βραδια χαρη σε μια κακη επενδυση ΑΣΠ(ις)ΟΥΜΕ
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

slidar έγραψε:Η διοικηση των δικων μας παιδιων εκανε τετοια πραγματα ρε παιδια?

ΤΙ λες ρε.. κοιτα να δεις κατι πραγματα..

Τωρα εξηγειται γιατι ο κυρ θανασης δεν ηθελε να βγει το πορισμα στην δημοσιοτητα..

Το πιασατε?

:mrgreen:
Για ποιο πορισμα μιλας?....Γι'αυτο που,αυτος ο καλος κυριος Θανασης,δεν εβγαζε στη δημοσιοτητα επειδη ο ΠΑΟΚ θα επεφτε στη Δ' Εθνικη?.................Και γιατι αυτος ο καλος κυριος Θανασης πετουσε αετο ενω ηξερε τι γινοταν?...Γιατι εαν δεν ηξερε,ειναι ανικανος να βρισκεται στην σημαντικοτερη καρεκλα που εχει ο ΠΑΟΚ μας!

Εαν κανω λαθος,σε παρακαλω,διορθωσε με.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aς κάνουμε όλοι υπομονή.....ο ΠΑΟΚ ζημιώνετε.....κανένας άλλος.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Οταν πολεμας εναν προπονητη απτις πρωτες αγωνιστικες δεν ζημιωνετε ο ΠΑΟΚ;
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

karlat85 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Εμενα ακομα δεν μου κολλαει να εχει φαει λεφτα ο Ζαγορακης. Νομιζω οτι το ποσο ειναι αστειο μπροστα στα λεφτα που εβγαλε απο το ποδοσφαιρο και σε αυτα που διαχειριστηκε.
Δεν ξερω τι εκανε ο Ζαγοράκης και αν εφαγε παντως τα λεφτα που βγαζει καποιος απο οπουδήποτε χάνονται μεσα σε μια βραδια χαρη σε μια κακη επενδυση ΑΣΠ(ις)ΟΥΜΕ

Στα φορουμ της Ασπιδας αυτοι που εχασαν λεφτα κατονομαζουν καποιον που πηρε τα λεφτα του πισω παντως,,,,
Και απορουν....
Πως τα πηρε αυτος και αυτοι εμειναν στην ψαθα...
xrisitsapa

Τωρα ρε παιδια , αμα ειναι να βγαλουμε πορισμα και να αφηνουμε υπονοουμενα απο το φορουμ της Ασπιδος τοτε παω πασο..

.
karlat85 έγραψε:
Παρολα αυτα, εμενα τα 300χιλ μπροστα στα 90εκ μου φαινονται λιγα. Εδω τον κατηγορουσαν οτι πηρε εξοχικο 1εκ.
Ακομα και σαν αμοιβη του να τα πηρε, δεν ειναι πολλα για τον προεδρο μιας ΑΕ με τετοιους τζιρους. Εδω εκεινη την εποχη επαιρνε 150 το χρονο ο Μπαλαφας...!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”