Τρόμος έγραψε:Κοιτάξτε επειδή έχω δουλειά αν είναι να γίνει κανα καλό ξεκατίνιασμα να κάτσω.Αν είναι να το λήξουμε όπως πριν μια ώρα να μην ξεκινήσει καν και να το κάνουμε αύριο.

Δώσε πόνο Τρόμεεεεεε

Τρόμος έγραψε:Κοιτάξτε επειδή έχω δουλειά αν είναι να γίνει κανα καλό ξεκατίνιασμα να κάτσω.Αν είναι να το λήξουμε όπως πριν μια ώρα να μην ξεκινήσει καν και να το κάνουμε αύριο.
RoMaN έγραψε:Τρόμος έγραψε:Κοιτάξτε επειδή έχω δουλειά αν είναι να γίνει κανα καλό ξεκατίνιασμα να κάτσω.Αν είναι να το λήξουμε όπως πριν μια ώρα να μην ξεκινήσει καν και να το κάνουμε αύριο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δώσε πόνο Τρόμεεεεεε![]()
Karelias έγραψε:RoMaN έγραψε:Τρόμος έγραψε:Κοιτάξτε επειδή έχω δουλειά αν είναι να γίνει κανα καλό ξεκατίνιασμα να κάτσω.Αν είναι να το λήξουμε όπως πριν μια ώρα να μην ξεκινήσει καν και να το κάνουμε αύριο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δώσε πόνο Τρόμεεεεεε![]()
Έλα, στρώθηκα κι εγώ.
Δεν ξερω τι εκανε ο Ζαγοράκης και αν εφαγε παντως τα λεφτα που βγαζει καποιος απο οπουδήποτε χάνονται μεσα σε μια βραδια χαρη σε μια κακη επενδυση ΑΣΠ(ις)ΟΥΜΕxrisitsapa έγραψε:Εμενα ακομα δεν μου κολλαει να εχει φαει λεφτα ο Ζαγορακης. Νομιζω οτι το ποσο ειναι αστειο μπροστα στα λεφτα που εβγαλε απο το ποδοσφαιρο και σε αυτα που διαχειριστηκε.
Για ποιο πορισμα μιλας?....Γι'αυτο που,αυτος ο καλος κυριος Θανασης,δεν εβγαζε στη δημοσιοτητα επειδη ο ΠΑΟΚ θα επεφτε στη Δ' Εθνικη?.................Και γιατι αυτος ο καλος κυριος Θανασης πετουσε αετο ενω ηξερε τι γινοταν?...Γιατι εαν δεν ηξερε,ειναι ανικανος να βρισκεται στην σημαντικοτερη καρεκλα που εχει ο ΠΑΟΚ μας!slidar έγραψε:Η διοικηση των δικων μας παιδιων εκανε τετοια πραγματα ρε παιδια?
ΤΙ λες ρε.. κοιτα να δεις κατι πραγματα..
Τωρα εξηγειται γιατι ο κυρ θανασης δεν ηθελε να βγει το πορισμα στην δημοσιοτητα..
Το πιασατε?
karlat85 έγραψε:Δεν ξερω τι εκανε ο Ζαγοράκης και αν εφαγε παντως τα λεφτα που βγαζει καποιος απο οπουδήποτε χάνονται μεσα σε μια βραδια χαρη σε μια κακη επενδυση ΑΣΠ(ις)ΟΥΜΕxrisitsapa έγραψε:Εμενα ακομα δεν μου κολλαει να εχει φαει λεφτα ο Ζαγορακης. Νομιζω οτι το ποσο ειναι αστειο μπροστα στα λεφτα που εβγαλε απο το ποδοσφαιρο και σε αυτα που διαχειριστηκε.
Παρολα αυτα, εμενα τα 300χιλ μπροστα στα 90εκ μου φαινονται λιγα. Εδω τον κατηγορουσαν οτι πηρε εξοχικο 1εκ.karlat85 έγραψε:Δεν ξερω τι εκανε ο Ζαγοράκης και αν εφαγε παντως τα λεφτα που βγαζει καποιος απο οπουδήποτε χάνονται μεσα σε μια βραδια χαρη σε μια κακη επενδυση ΑΣΠ(ις)ΟΥΜΕxrisitsapa έγραψε:Εμενα ακομα δεν μου κολλαει να εχει φαει λεφτα ο Ζαγορακης. Νομιζω οτι το ποσο ειναι αστειο μπροστα στα λεφτα που εβγαλε απο το ποδοσφαιρο και σε αυτα που διαχειριστηκε.