Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από vasilis.A »

η διακοπη,με τη μιση ομαδα απουσα,δεν ξερω αν θα σου κανει καλο...ο ΠΑΟΚ ειναι η τελευταια ευκαιρια σου για τοπ ομαδες...και πιστευω οτι πρωτος εσυ πρεπει να αντεξεις την πιεση σε ομαδα κορυφης...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Kourdos έγραψε:Ανήκω ακόμα στο Boloni FC φανατικά και δεν ξεχνάω το άθλιο κλίμα που φτιάχτηκε εναντίον του και την εκδίωξη του. Το Μπολονόσκυλο

Ωραίος!
Και εμενα η θέση μου εκεί είναι. Που να ξεχάσεις αυτήν την προπονητo-φάτσα. Πολύ τον πήγαινα. Οι συνθήκες αποχώρησης του πανάθλιες και απαράδεκτες. Ένα βρώμικο και αποκρουστικό σενάριο.

Για μένα ήταν εκείνος που εγγυόταν τη δημιουργική τριβή με τη διοίκηση, τα μμε αλλα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ένας αντίποδας σε επίπεδο τεχνογνωσίας, χαρακτήρα και νοοτροπίας που είναι αναγκαίος σε ένα περιβάλλον όπως αυτό του ΠΑΟΚ. Του κόστισε ότι ήταν μια αυτόνομη προσωπικότητα εν μέσω ανθρώπων που λειτουργούσαν με αλλα κριτήρια. Ήταν η φωτεινή εξαίρεση στη μετά Santos-εποχή κατά την οποια επικράτησε η λογική του: δουλεύουμε με προπονητή τέτοιο που ελέγχεται και δεν αναστατώνει τον παρεό-κρατικό βιότοπο που χαρίζει προβολή και τρέφει την φιλαρέσκεια. Beretta, Δερμιτζάκης, Χάβος, Δώνης - όλοι τους ιδανικές περιπτωσεις για το ρολο του "δικού μας (παιδιού)".

Τώρα για το Δώνη: αυτό που μου τη σπάει πάνω από όλα είναι τα δυο χρονια στασιμότητας. Με τον Bölöni έστω και καθυστερημένα είχε άνοιξε ένα παράθυρο διεξόδου που φαινόταν ελπιδοφόρο.

Για όλα τα αλλα είναι ακόμη νωρίς. Σα φάτσα πάντως δε τον πάω καθόλου. Τα πρώτα δείγματα (τακτική, μεταγραφές, δηλώσεις κτλ) κάτω του μετριου, αλλα αυτό δε λέει τίποτε ακόμη.

Όταν ξέρεις ότι τώρα θα ήσουν στο δεύτερο χρόνο Bölöni με όλες τις παρακαταθήκες της πρώτης χρονιας, αλλα δεν είσαι λόγω μαλακίας της διοίκησης ... όπως και να το κανεις δε μπορείς να βλέπεις με καλο μάτι το Δώνη.

Παρ όλα αυτά: από τη στιγμή που δεν έχεις άλλο Bölöni και θέλεις Έλληνα, το Δώνη μονο μπορούσες να πάρεις.

φτου και από την αρχή λοιπόν με όλες τις αβεβαιότητες!

Κρίμα - αλλα δε βαριέσαι: ΠΑΟΚ χτίσε!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+όσα θες Karl, ειδικά για τις 2 πρώτες παραγράφους σου! Αν είχαμε Boloni και Σαββίδη μαζί, τώρα θα μαζεύαμε λεφτά για mini διαρκείας για το Europa League...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Δημιουργικη τριβη?;Δεν νομιζω
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

Α ρε Έλληνα! Θέλεις τις ωραίες δηλώσεις και το σοφιστικέ ύφος.
Οι καλύτεροι κριτές ενός προπονητή είναι αυτοί με τους οποίους δουλεύει. Δηλαδή οι παίκτες. Τι θέλετε προπονητή στον ΠΑΟΚ ή κάποιον για δημόσιες σχέσεις; Οι περισσότεροι παίκτες κράζουνε τον Μπόλονι και "υμνούν" τον Δώνη και υπάρχουν ακόμα Μπολονόσκυλα;

Πότε θα βάλουμε μυαλό. Στηρίξτε τον προπονητή μας!!!!!!....με την Κ20 και με μερικούς βετεράνους παίζουμε...

Αντε με αυτή την ρουμάνικη προπονητική απάτη....φτάνει πιά!!!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Θα το ξανα πω στην νεα ρατσα κυριως τα μπολονοσκυλα.Ηθελε απο τα χριστούγεννα να φυγει αλλα επειδη ειναι γατος σαυτα περιμενε και γυρισε ολο το θεμα εναντια στην ΠΑΕ,

Τελικα τι σπιτι το νοίκιασε; Γιατι ειναι τοσο ωραια τα ξενοδοχεία
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

+άπειρο
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

stami paoktsis έγραψε:Α ρε Έλληνα! Θέλεις τις ωραίες δηλώσεις και το σοφιστικέ ύφος.
Οι καλύτεροι κριτές ενός προπονητή είναι αυτοί με τους οποίους δουλεύει. Δηλαδή οι παίκτες. Τι θέλετε προπονητή στον ΠΑΟΚ ή κάποιον για δημόσιες σχέσεις; Οι περισσότεροι παίκτες κράζουνε τον Μπόλονι και "υμνούν" τον Δώνη και υπάρχουν ακόμα Μπολονόσκυλα;

Πότε θα βάλουμε μυαλό. Στηρίξτε τον προπονητή μας!!!!!!....με την Κ20 και με μερικούς βετεράνους παίζουμε...

Κατ αρχάς: το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Το να λες ότι γουστάρω περισσότερο μια δεύτερη χρονια Bölöni δε σημαίνει ότι δε στηρίζεις τον τωρινό προπονητή.

Απάτη ο Bölöni; Δε το σχολιάζω.

Όσο για τους παίκτες ότι είναι οι καλύτεροι κριτές. Για να έχει αξια ένα τέτοιο επιχείρημα πρέπει να έχεις μια σαφέστατη εικόνα για τα αποδυτήρια. Την έχεις; Η στηρίζεσαι σε δημόσιες δηλώσεις;

Έπειτα: παίζει μεγάλο ρολο ποιοι είναι αυτοί παίκτες; Και εγώ είχα συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο που πλειοψηφικά πήγαιναν ακριβώς εκείνους τους καθηγητές που δε γούσταρα εγώ. Θέλαν απλά να πέρασαν με χαβαλέ και εύκολα κάποια μαθήματα χωρίς να μάθουν τίποτε ουσιαστικό.

Και τι πάει να πει "φτάνει πιά"; Να σταματήσουμε δηλ την κουβέντα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Πέμ 06 Σεπ 2012, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τελικά το Κόλκας24: μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιά! (Απο την ρετρο διαφημιση).

Κοιτα να δεις τι διαβαζουμε..

edit:
stami paoktsis έγραψε:Οι περισσότεροι παίκτες κράζουνε τον Μπόλονι και "υμνούν" τον Δώνη και υπάρχουν ακόμα Μπολονόσκυλα;

Wait what??
Για τον Μπαλάφα και το Γιαννου λες??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

stami paoktsis έγραψε:Α ρε Έλληνα! Θέλεις τις ωραίες δηλώσεις και το σοφιστικέ ύφος.

Το ότι οι παίκτες δεν γουστάρουν ένα προπονητή δε σημαίνει ότι δε κάνει καλή προπόνηση.
Και γω σου λέω ότι βάλανε τους παίκτες να λένε διάφορα χωρίς να μπορώ να το αποδείξω ας μου αποδείξουν λοιπόν με βιντεο οτι δεν έκανε ζέσταμα ο Μπολονι και δεν ήταν καλός προπονητής.
Ο Δώνης είναι προπονητικά ανύπαρκτος μπροστα στα θηρία Σαντος ...Μπόλονι τι να λέμε.

Οπως ανέλυσε ο Οθιν με την ιδια ομάδα που έχεις σήμερα...... ο Μπόλονι άλωσε το ΟΑΚΑ δις.....
Και μόνο το ΕΠΟΣ του WHITEHEART LANE εμενα μου φτάνει .
Κανείς δε ξέρει τι έγινε μεσα στα αποδυτήρια .....τι ακριβώς παιζότανε.......Ξερεις....οι παίκτες μπορούν πολύ έυκολα να φάνε ενα προπονητή που ξέρουν οτι η διοίκηση δε τον στηρίζει......πανευκολο........μαλακίζονται σε 2 ματς και αντιο.
Ο Μπόλονι την είχε σακουλευτει οτι θα τον τρώγανε στο ματς με Τοτεναμ.....δε τους έκατσε γιατι μας έδωσε τη απολυτη καυλα να νικήσουμε...εσεις περιμένετε αποτελέσματα απο έναν κοουτς που είναι υπο διογμο γιατι τους εχει χαλάσει τη μαγιά?Και είδατε ποιος τον έδιωξε.......ο Βρυζας.

Ο Ακακλας εδω και μέρες ποστάρει με νούμερα και πολυ ωραία ανάλυση όπως και επιχειρήματα πόσο ανύπαρκτος είναι ο Δώνης κυρίως στις επιλογές του.
Δεν είδα έναν απο σας τους Δον Κιχώτες του Δωνη να τον αντικρούσετε....απλα τον προσπερνατε με ότι νανε σχόλια.

Του δώσανε εν λευκω να κάνει ότι θέλει με τις μεταγραφές?Κυριε Βρύζα γιατι τον αφήσατε να κάνει ρδέλομπου την ομάδα με τις μεταγραφες?Δε φταίει ο Δωνης......εσεις κύριε Βρύζα φταίτε.....!

Μη στηρίζοντας τον ανύπαρκτο προπονητικά μέχρι στιγμής Δώνη ταυτόχρονα εγω σαν Ιάσονας ....δεν στηρίζω την ερασιτεχνική διοίκηση Βρύζα........δεν έχω πρόβλημα με τη φάτσα του Δώνη......ουτε εμπαθεια.....απλά ο άνθρωπος αν ισχύει οτι του αφήσαν εν λευκω τις μεταγραφες τα κανε πουτάνα.......με αποτέλεσμα να αποκλειστεί απο την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ που πήδηξε την Τοτεναμ χωρις Βιερίνια ....!

Ο Ρομπέρ και ο Γιάννου επι Μπόλονι ήταν τρίτες επιλογές.........ξαφνικα ειναι παιχταράδες?Οχι.... το είδατε όλοι οτι τα παιδάκια ειναι για να φυλάνε πρόβατα.Ο Δωνης που είδε οτι κάνουν?Ειναι τοσο πιο μάγκας απο το Μπόλονι?Ε μη τρελαθούμε ......όλοι το είδατε οτι δεν κάνουν......αλλα μόκο μερικοί στις επιλογές Δώνη.

Αφήστε το απαισιο στήσιμο της ομαδας και το μη υλοποιήσιμο 4-4-2 τρομάρα του..........και δείτε οτι η ζημιά εχει γίνει απο το καλοκαιρι στην ομαδα....απο το δίδυμο ΒΡΥΖΑ-ΔΩΝΗ.Επιτέλους......είπαμε στήριξη αλλα οχι κι έτσι.

Είχα στηρίξει και γω τυφλά το Ζαγορ.........σκατα στα μούτρα μου.....βγηκα και το παραδέχτηκα.

Αλλά ρε μάγκες....ελεος με τον Δωνη....σας ξαναλέω την ομάδα την γάμησε απο το καλοκαίρι....εκει ειναι όλο το ζουμι σε μια ομάδα.....τώρα η ζημια εγινε και να δουμε πως θα ισιώσει ο Ιβαν......τον Γενάρη με τις μπακατέλες που έφεραν ΔΩΝΗΣ-ΒΡΥΖΑΣ.

Και ναι ρε παιδια απο τις δηλώσει φαίνετε ενας προπονητής....θέλετε δηλαδη αλλα να λεει μπροστα στη κάμερα και αλλα να κάνει στα αποδυτηρια?

Σας αρέσει να τα ρίχνει στους παιχτες που επέλεξε?Λιγο αντριλίκι κυριε Δωνη.

Ο Δωνης εμφανως μεχρι στιγμης εχει χασει τα αποδυτήρια..κανει κρα......!

Οταν ήρθε ο Μπόλονι είδαμε έργο....και γκέλες....αλλα είπαμε ειναι προπονητής με περγαμηνες και έχει περισσότερες πιθανοτητες να κάνει έργο απο ένα εσωτερικό φρούτο που θα είναι το παιδί της διοίκησης.....το χαίρι των Ελλήνων προπονητων το είδαμε σκατα......και αποσκατα.......ενας Αγγελος πέρασε και αυτό ήταν απο το ΠΑΟΚ..

Ολες οι πορείες της ομαδάρας μας γίνανε με ξένους προπονητες και εξεληνισμένο ρόστερ φυσικα με 2-3 ποιοτικούς ξένους......όλοι το ξέρετε.

Τωρα θα μου πείτε.....τι να κάνουμε.....να τον διώξουμε?
Δε ξέρω ρε μάγκες.......καποιος πρέπει να του βάλει ένα βρωμόχερο να καταλαβει οτι ειναι στον ΠΑΟΚ και τα πειράματα με τα 4-4-1 πρέπει να τα αφήσει.....και να προσαρμοστεί όπως κάνουν όλοι οι μεγάλοι και έξυπνοι προπονητες με τα ρόστερ που έχουν.....ποσο μάλλον με ρόστερ που επέλεξε αυτος.

Παση θυσία 4-4-2 επειδή το θέλει ο Δωνης και του χει καυλώσει?Ε οχι ρε φίλε δε γίνετε δεν υπαρχει κανεις να του μιλησει απο την ρημαδα τη διοίκηση?Τι θελετε να ερθει ο γαυρος στη Τουμπα και να μας ρίξει κανα 4μπαλο και να χουμε άλλα μετα?

Για να μη πω με τις μικρές ομάδες.......Ο κόσμος ειπαμε δεν εχει άπειρη υπομονή.....θα πέσει φάπα πολύ φάπα......με τη καλή έννοια.....και με τη κακή ποιος ξέρει.

Η γνώμη μου είναι οτι αν δεν συνέλθει η ομάδα....μετα τη διακοπή έστω βία και 3 αγωνιστικές μετά τη διακοπη για μη με λέτε εμπαθή.......ο Ιβάν πρέπει να τον στείλει σπιτάκι του απο το Γενάρη και μέτα.....αφού έχει ξεκινήσει η διαδικασία έυρεσης προπονητή για να μη έχουμε πάλυ πυροσβέστε στο πάγκο μέχρι το Μαιο....για να μη πω οτι ήδη πρέπει να ξεκινήσουν να ετοιμάζουν plan b προπονητή......γιατι οι σοβαρές εταιρείες επιβιώσανε γιατι είχανε καλά paln b και καπεταίνους με κάκαλα.

Δεν θέλω να τον διώξει ο Ιβάν.....δε μου αρέσουν οι αλλαγές προπονητή......θελω Ελληνα στο παγκο......για πολλα χρόνια.....αλλά αμα δε κάνει ρε παιδιά?Τι να κάνουμε δηλαδή.......τρομπόνια μέχρι το Μαιο?

Ξαναλέω η Τούμπα δε θα είναι για πολύ καιρό εκκλησία αμα συνεχίσουν τα αποτελέσματα κλαρίνα.....και αυτο θα είναι το χειρότερο γιατι μετα θα έρθουν και οι τιμωρίες.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Argonaut4
Δεν είμαι υποστηρικτής του Δώνη, αλλά ούτε βέβαια και την απάτη Μπόλονι.
Εγώ ως απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, είδα ότι έπρεπε να παίξει η ομάδα δύο παιχνίδια για να μπει στο Γιουρόπα Λίνγκ.
Πως έγινε αυτό; Μα ο Δώνης με την παρεά του (Ατρόμητος) με ξευτέλισε. Μιλάω για τα πλει-0φ και για το κύπελλο Ελλάδος. Στα μεταξύ τους παιχνίδια Ανύπαρκτος ήταν ο Μπόλονι φίλε μου.

Αν με ρωτήσεις το αν θέλω τον Δώνη. Θα σου απαντήσω... τον στηρίζω γιατί είναι προπονητής της ομάδος μας.
Πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής. Ίσως όμως όχι για ομάδες στο βεληνεκές του ΠΑΟΚ.
Εύχομαι η ομάδα με τον Σαββίδη, να πάρει αποφάσεις γρήγορες και με ουσία για το καλό του ΠΑΟΚ. Χρήματα μάλλον υπάρχουν, άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο έχουμε. Το μόνο που απομένει είναι να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ γρήγορα. Δεν έχει ο ΠΑΟΚ την πολυτέλεια της υπομονής πια. Οι άλλοι εκτός του Ολυμπιακού είναι στα μέτρα μας. Άρα η ευκαιρία για κάτι πολύ καλύτερο είναι τώρα.

ΥΣ. Συμφωνώ σε πάρα πολλά σημεία. Απλά στάθηκα στο ανύπαρκτος που έγραψες. Να είσαι καλά!!!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

;) :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Realcon έγραψε:Argonaut4
Δεν είμαι υποστηρικτής του Δώνη, αλλά ούτε βέβαια και την απάτη Μπόλονι.
Εγώ ως απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, είδα ότι έπρεπε να παίξει η ομάδα δύο παιχνίδια για να μπει στο Γιουρόπα Λίνγκ.
Πως έγινε αυτό; Μα ο Δώνης με την παρεά του (Ατρόμητος) με ξευτέλισε. Μιλάω για τα πλει-0φ και για το κύπελλο Ελλάδος. Στα μεταξύ τους παιχνίδια Ανύπαρκτος ήταν ο Μπόλονι φίλε μου.

Αν με ρωτήσεις το αν θέλω τον Δώνη. Θα σου απαντήσω... τον στηρίζω γιατί είναι προπονητής της ομάδος μας.
Πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής. Ίσως όμως όχι για ομάδες στο βεληνεκές του ΠΑΟΚ.
Εύχομαι η ομάδα με τον Σαββίδη, να πάρει αποφάσεις γρήγορες και με ουσία για το καλό του ΠΑΟΚ. Χρήματα μάλλον υπάρχουν, άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο έχουμε. Το μόνο που απομένει είναι να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ γρήγορα. Δεν έχει ο ΠΑΟΚ την πολυτέλεια της υπομονής πια. Οι άλλοι εκτός του Ολυμπιακού είναι στα μέτρα μας. Άρα η ευκαιρία για κάτι πολύ καλύτερο είναι τώρα.

ΥΣ. Συμφωνώ σε πάρα πολλά σημεία. Απλά στάθηκα στο ανύπαρκτος που έγραψες. Να είσαι καλά!!!

http://www.onsports.gr/web-tv/item/1502 ... s-kai-gkol)

Και μην μου πεις για το κύπελλο.....

Τον είδα και φέτος τον δώνη με τον ατρόμητο πως έπαιξε....
Δεν θέλω να κράξω τον Δώνη, είναι νωρίς ακόμη...είμαστε 2η αγωνιστική.....Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα...
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω απο που και ως που ο Μπόλονι ήταν απάτη??
Επειδή έμεινε χωρίς Κοντρέρας Βιειρίνια τον Γενάρη και όχι το καλοκαίρι οπου έχει χρόνο να μπαλώσει πράγματα?
Δεν λέω οτι ο Μπόλονι ήταν θεός...Αλλα σε ορισμένα πράγματα τα έκανε σωστά...
Για το οτι δεν έκανε προθέρμανση δεν έχω κάτι να πω...Μου φαίνεται παράλογο...Άμα είναι λάθος είναι μεγάλο -...
Και για να μην ξεχνάμε....take a look at my υπογραφή 8-)

ΥΓ...Ο Στάφυ πάντως Λάζλο λέει και κλαίει :mrgreen:
ΥΓ2. Άκουσα παίχτες να λένε οτι με Λάζλο δεν είχαν πλάνο στην επίθεση...Δεν ήξεραν τι να την κάνουν..Δηλαδή τώρα ξέρουν?? :mrgreen:
ΥΓ3. Μην με πάρετε σαν αντιΔώνη...Είμαι...Απ την πρώτη στιγμή δεν τον ήθελα....Βέβαια τώρα είναι προπονητής μας και θα τον στηρίξω...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Realcon έγραψε:υπάρχουν, άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο έχουμε.
!

να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα
οσο για το θεμα ΄΄προπονητης απατη΄΄ θα πρεπει καποιος να ειναι πολυ αφελης για να αποκαλει εναν προπονητη με αυτο το προπονητικο παρελθον και τις επιτυχειες του προπονητικη απατη, τοσο αφελης και ασχετος οσο αυτοι που λεγαν καρπουζα και μυρωδιά τον σαντος
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Argonaut4 έγραψε:
Το ότι οι παίκτες δεν γουστάρουν ένα προπονητή δε σημαίνει ότι δε κάνει καλή προπόνηση.
Και γω σου λέω ότι βάλανε τους παίκτες να λένε διάφορα χωρίς να μπορώ να το αποδείξω ας μου αποδείξουν λοιπόν με βιντεο οτι δεν έκανε ζέσταμα ο Μπολονι και δεν ήταν καλός προπονητής.
Ο Δώνης είναι προπονητικά ανύπαρκτος μπροστα στα θηρία Σαντος ...Μπόλονι τι να λέμε.

Οπως ανέλυσε ο Οθιν με την ιδια ομάδα που έχεις σήμερα...... ο Μπόλονι άλωσε το ΟΑΚΑ δις.....
Και μόνο το ΕΠΟΣ του WHITEHEART LANE εμενα μου φτάνει .
Κανείς δε ξέρει τι έγινε μεσα στα αποδυτήρια .....τι ακριβώς παιζότανε.......Ξερεις....οι παίκτες μπορούν πολύ έυκολα να φάνε ενα προπονητή που ξέρουν οτι η διοίκηση δε τον στηρίζει......πανευκολο........μαλακίζονται σε 2 ματς και αντιο.
Ο Μπόλονι την είχε σακουλευτει οτι θα τον τρώγανε στο ματς με Τοτεναμ.....δε τους έκατσε γιατι μας έδωσε τη απολυτη καυλα να νικήσουμε...εσεις περιμένετε αποτελέσματα απο έναν κοουτς που είναι υπο διογμο γιατι τους εχει χαλάσει τη μαγιά?Και είδατε ποιος τον έδιωξε.......ο Βρυζας.

Ο Ακακλας εδω και μέρες ποστάρει με νούμερα και πολυ ωραία ανάλυση όπως και επιχειρήματα πόσο ανύπαρκτος είναι ο Δώνης κυρίως στις επιλογές του.
Δεν είδα έναν απο σας τους Δον Κιχώτες του Δωνη να τον αντικρούσετε....απλα τον προσπερνατε με ότι νανε σχόλια.

Του δώσανε εν λευκω να κάνει ότι θέλει με τις μεταγραφές?Κυριε Βρύζα γιατι τον αφήσατε να κάνει ρδέλομπου την ομάδα με τις μεταγραφες?Δε φταίει ο Δωνης......εσεις κύριε Βρύζα φταίτε.....!

Μη στηρίζοντας τον ανύπαρκτο προπονητικά μέχρι στιγμής Δώνη ταυτόχρονα εγω σαν Ιάσονας ....δεν στηρίζω την ερασιτεχνική διοίκηση Βρύζα........δεν έχω πρόβλημα με τη φάτσα του Δώνη......ουτε εμπαθεια.....απλά ο άνθρωπος αν ισχύει οτι του αφήσαν εν λευκω τις μεταγραφες τα κανε πουτάνα.......με αποτέλεσμα να αποκλειστεί απο την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ που πήδηξε την Τοτεναμ χωρις Βιερίνια ....!

Ο Ρομπέρ και ο Γιάννου επι Μπόλονι ήταν τρίτες επιλογές.........ξαφνικα ειναι παιχταράδες?Οχι.... το είδατε όλοι οτι τα παιδάκια ειναι για να φυλάνε πρόβατα.Ο Δωνης που είδε οτι κάνουν?Ειναι τοσο πιο μάγκας απο το Μπόλονι?Ε μη τρελαθούμε ......όλοι το είδατε οτι δεν κάνουν......αλλα μόκο μερικοί στις επιλογές Δώνη.

Αφήστε το απαισιο στήσιμο της ομαδας και το μη υλοποιήσιμο 4-4-2 τρομάρα του..........και δείτε οτι η ζημιά εχει γίνει απο το καλοκαιρι στην ομαδα....απο το δίδυμο ΒΡΥΖΑ-ΔΩΝΗ.Επιτέλους......είπαμε στήριξη αλλα οχι κι έτσι.

Είχα στηρίξει και γω τυφλά το Ζαγορ.........σκατα στα μούτρα μου.....βγηκα και το παραδέχτηκα.

Αλλά ρε μάγκες....ελεος με τον Δωνη....σας ξαναλέω την ομάδα την γάμησε απο το καλοκαίρι....εκει ειναι όλο το ζουμι σε μια ομάδα.....τώρα η ζημια εγινε και να δουμε πως θα ισιώσει ο Ιβαν......τον Γενάρη με τις μπακατέλες που έφεραν ΔΩΝΗΣ-ΒΡΥΖΑΣ.

Και ναι ρε παιδια απο τις δηλώσει φαίνετε ενας προπονητής....θέλετε δηλαδη αλλα να λεει μπροστα στη κάμερα και αλλα να κάνει στα αποδυτηρια?

Σας αρέσει να τα ρίχνει στους παιχτες που επέλεξε?Λιγο αντριλίκι κυριε Δωνη.

Ο Δωνης εμφανως μεχρι στιγμης εχει χασει τα αποδυτήρια..κανει κρα......!

Οταν ήρθε ο Μπόλονι είδαμε έργο....και γκέλες....αλλα είπαμε ειναι προπονητής με περγαμηνες και έχει περισσότερες πιθανοτητες να κάνει έργο απο ένα εσωτερικό φρούτο που θα είναι το παιδί της διοίκησης.....το χαίρι των Ελλήνων προπονητων το είδαμε σκατα......και αποσκατα.......ενας Αγγελος πέρασε και αυτό ήταν απο το ΠΑΟΚ..

Ολες οι πορείες της ομαδάρας μας γίνανε με ξένους προπονητες και εξεληνισμένο ρόστερ φυσικα με 2-3 ποιοτικούς ξένους......όλοι το ξέρετε.

Τωρα θα μου πείτε.....τι να κάνουμε.....να τον διώξουμε?
Δε ξέρω ρε μάγκες.......καποιος πρέπει να του βάλει ένα βρωμόχερο να καταλαβει οτι ειναι στον ΠΑΟΚ και τα πειράματα με τα 4-4-1 πρέπει να τα αφήσει.....και να προσαρμοστεί όπως κάνουν όλοι οι μεγάλοι και έξυπνοι προπονητες με τα ρόστερ που έχουν.....ποσο μάλλον με ρόστερ που επέλεξε αυτος.

Παση θυσία 4-4-2 επειδή το θέλει ο Δωνης και του χει καυλώσει?Ε οχι ρε φίλε δε γίνετε δεν υπαρχει κανεις να του μιλησει απο την ρημαδα τη διοίκηση?Τι θελετε να ερθει ο γαυρος στη Τουμπα και να μας ρίξει κανα 4μπαλο και να χουμε άλλα μετα?

Για να μη πω με τις μικρές ομάδες.......Ο κόσμος ειπαμε δεν εχει άπειρη υπομονή.....θα πέσει φάπα πολύ φάπα......με τη καλή έννοια.....και με τη κακή ποιος ξέρει.

Η γνώμη μου είναι οτι αν δεν συνέλθει η ομάδα....μετα τη διακοπή έστω βία και 3 αγωνιστικές μετά τη διακοπη για μη με λέτε εμπαθή.......ο Ιβάν πρέπει να τον στείλει σπιτάκι του απο το Γενάρη και μέτα.....αφού έχει ξεκινήσει η διαδικασία έυρεσης προπονητή για να μη έχουμε πάλυ πυροσβέστε στο πάγκο μέχρι το Μαιο....για να μη πω οτι ήδη πρέπει να ξεκινήσουν να ετοιμάζουν plan b προπονητή......γιατι οι σοβαρές εταιρείες επιβιώσανε γιατι είχανε καλά paln b και καπεταίνους με κάκαλα.

Δεν θέλω να τον διώξει ο Ιβάν.....δε μου αρέσουν οι αλλαγές προπονητή......θελω Ελληνα στο παγκο......για πολλα χρόνια.....αλλά αμα δε κάνει ρε παιδιά?Τι να κάνουμε δηλαδή.......τρομπόνια μέχρι το Μαιο?

Ξαναλέω η Τούμπα δε θα είναι για πολύ καιρό εκκλησία αμα συνεχίσουν τα αποτελέσματα κλαρίνα.....και αυτο θα είναι το χειρότερο γιατι μετα θα έρθουν και οι τιμωρίες.

Εικόνα

:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”