Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Equalizer »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Τώρα να δεις τι θα γίνει..

Θα στο πω δημοσια μια και καλη.
Αν εχεις ν πεις μια αποψη πεστην. Εκφρασου κι τελειωνε. Σπερνεις διχονοιες και προκαλεις αβερτα. Και ασε την παραμυθα του κυνηγημενου γιατι καταντας γελοιος.

Μπαν και διαγραφες ειχαν γινει σε οσους εβριζαν προκαλουσαν και ειρωνευοντουσαν. Το ιδιο θα γινει και τωρα.

Με το θεμα ζαγορακη δεν εχω την παραμικρη ιδεα και ενδιαφερον τι θα γινει. Το πολυ πολυ να επιστραφουν εκατο χιλιαρικα στην ΠΑΕ. Γιουπιι.

Προσεξτε μονο να μη παρει η μπαλα και μερικους αλλους που εσχατως εκθειαζονται.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
tad έγραψε:Το να πέφτουμε να φάμε τα δικά μας παιδιά τώρα που είναι στην από κάτω δεν μου αρέσει καθόλου ...
Μακάρι να λέγατε τα ίδια και για τ' αδέρφια στα ντου και στη φυλακή.. Που ξες ,όσο κι αν διαφέρουμε ,μπορεί σε λίγο καιρό να "μοιάζουμε"..
ΛΕ ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ' ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

tad έγραψε:Και επίσης περιμένω πως και πως την επιστροφή του στην ΠΑΕ μαζί με Βρύζα ... !!!
Eorptol εσύ ;;
Χαχα όλο Χαρα ο τρελαμμενος αλλα όλα θα βγουν αν έγινε τι έγινε μην προκαταλαμβανεις ΕΞ αλλου ο θεός του ΠΑΟΚ λέει ότι ειναι ολοι ένοχοι εκτός απο αυτούς που κάνουν ντου και πιστεύεις στον Θεό του ΠΑΟΚ έτσι δεν ειναι ; .....
όταν αν αποδειχθεί ότι έκλεψε φυσικα πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός και ο οποιοσδήποτε μην χαιρεσε προκαταβολικά ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

το θεμα ειναι οτι εκει μεσα διαχειρηστικαν 80 εκατομυρια σε 4 χρονια συμφωνα με τα στοιχεια που αυτοι εβγαλαν

συν τα 12 και βαλε επιπλεον χρεη που στην τετραετια δημιουργησαν

δηλαδη ξοδευτηκαν πανω απο 90 εκατομυρια ευρω

οποτε εμενα τα ποσα για τα οποια διωκονται τωρα ζαγορακης και βιολιδης μου φαινονται μικρα και δεν δικαολογουν τα 12 συν χρεη
αυτα τα 700 χιλιαρικα βιολιδη συν 300 ζαγορακη ειναι τα αποδεδειγμενα κακοδιαχειρισμενα

υπαρχουν ομως και αλλοι τροποι απο φουσκωμενες μεταγραφες κτλ να γινει κακοδιαχειρηση και να μην αποδειχτει ποτε
δεν λεω οτι το εκαναν αλλα θα μπορουσε να το σκεφτει καποιος πιο πονηρος
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Πραγματικά είναι να απορείς κανείς με το πόσοι ρουφιάνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας ...

Βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κοινωνία και οικονομία έχουν πτωχεύσει ενώ συγχρόνως δεκάδες χιλιάδες έλληνες είναι ζάμπλουτοι ...

Το θέμα με τον Ζαγόρ όποιος το βλέπει προσωπικά κάνει λάθος ...

Ο Ζαγόρ επειδή συμβόλισε την ενότητά μας, την διαφάνεια και την καθαρότητα και επειδή με αυτόν μπροστάρη καταφέραμε να βγούμε από την αφάνεια είναι τεράστιο λάθος να τον απαξιώνουμε ...

Πόσο μάλλον αυτό που κάνουν κάποιοι "Παοκτσηδες ?" να τον απαξιώνουν βάναυσα ...

Να βγαίνει και να λέει ένας ρούλης ότι ο Ζαγόρ υπαιξέρεσε λεφτά έτσι φόρα παρτίδα είναι απίστευτο.

Την ίδια ώρα αυτός που υπαιξέρεσε λεφτά:

1. Καθιέρωσε έλεγχο μόνιμο από ορκωτούς μέσα στην ΠΑΕ
2. Έδινε αναφορά οικονομικών κάθε χρόνο όπως καμία άλλη ΠΑΕ με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι
3. Έκανε ένα κάρο φανερές κινήσεις μεταγραφών και έργων (γήπεδο, προπονητικό, κ.α.)

Το να αναρωτιεστε που πήγαν τα λεφτά έχει καταντήσει κουραστικό.

Το θέμα είναι αν θέλετε να γκρεμίσετε ένα σύμβολο του ΠΑΟΚ έτσι χωρίς ουσιαστικό λόγο ...

Εκτός αν θέλετε σύμβολα τον Ζιγκιρίδη, τον Γρηγοριάδη και τον Κατσαρή ...

Κουνήστε λοιπόν λίγο την γκλάβα σας ....

για εσάς που έχετε συμφέρον να τον σκίζετε για να γυρίσουμε στις λαμογιές και στις αδερφίστικες συμπεριφορές το μόνο που έχω να πω είναι πάτε να γαργαλιθήτε ...

Πρόσεχε τις προκλήσεις και ξεκαθάριζε σε ποιούς απευθύνεσαι. Δεν έχουν όλοι στραβό στόμα. Rainmaker
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτα τα περιβόητα 300.000 δεν είπε ο βρύζας ότι ξέρει που πήγαν όπως και πολλοι άλλοι απλα δεν γίνετε να γραφτούν στην βιβλια της ΠΑΕ και θα γραφτούν σαν μισθός του ζαγορ ; Γιατι ο σαββιδης τον θέλει ακόμη τον ζαγορ χαζος ειναι ;
Τέλος πάντων για ότι αποδειχτεί δικαστικά ότι κλαπηκε να αποδοθούν ευθύνες αλλα για τα 300 εχει συζήτηση και ο βρύζας ακόμη ξέρει που πήγανε....
Εδω δικαιώνεται ο χελακης που έλεγε που όταν πρώτο ήρθε ο ζαγορ "που πας και μπλεκεις με τις πέτρες θα σε πάρουν " .......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

φιλε μου tad μας λες ρουφιανους να παμε να γαργαληθουμε κτλ
δεν περιμενω να σου κανουν καποια παρατηρηση οι αντμιν βεβαια ουτε και θα σου απαντησω αναλογα γιατι εμενα ξερω οτι θα μου κανουν
ομως αν θες ασε την προσωπολατρεια και δες τα λιγο πιο αντικειμενικα τα πραγματα

σαν παοκτσης και οχι σαν οπαδος του ζαγορακη

τελος απο εμενα γιατι αυτα που ηταν να πω τα ελεγα οταν ημουν ενας στους εκατο δεν χρειαζεται να τα λεω τωρα που το 90 τα εκατο πιστευει αυτα που ελεγα τοτε

Δεν σε μπανάρω γιατί έχεις μια παρουσία εδώ μέσα. Πρόσεχε τι ξεφουρνίζεις. Rainmaker
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Όποιος ξανατολμήσει να χρεώσει δόλο στα όσα κάνουν οι υπεύθυνοι εδώ μέσα, να πάρει πούλο μόνος του.
Και μετά να πά να κάνει ένα ανάλογο site με το Paokmania,να το διαχειριστεί όπως νομίζει για να γελάμε καμιά δεκαετία.

Γκέγκε;
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

ειμαι σπιτι με ενα μπουκαλι τζονυ αγκαλια, κοιταω το ταβανι και ρωταω γιατι.

ΓΙΑΤΙ

ειλικρινα δεν ειχα παρει χαμπαρι....δηλαδη ειχα μια αισθηση οτι λειπουν καποια λεφτα βλεποντας την ομαδα να σερνεται μετα την μεγαλυτερη στηριξη ολων των εποχων αλλα νομιζα οτι εφταιγε οτι εχω μυωπια.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

rainmaker έγραψε:Όποιος ξανατολμήσει να χρεώσει δόλο στα όσα κάνουν οι υπεύθυνοι εδώ μέσα, να πάρει πούλο μόνος του.
Και μετά να πά να κάνει ένα ανάλογο site με το Paokmania,να το διαχειριστεί όπως νομίζει για να γελάμε καμιά δεκαετία.

Γκέγκε;

τωρα εσυ γιατι παρεξηγηθηκες ενας θεος μπορει να το καταλαβει

προσβαλα το τεραστιο εργο που κανεις να εισαι αντμινιστρειτορ σε ενα σαιτ?? :D :D

ρε τι γινεται με τον καθε καθυστερημενο που μπλεκουμε εδω μεσα..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Κατ αρχάς δεν αναφέρθηκα ΜΟΝΟ σε εσένα.

Κατά δεύτερον δε ξέρω αν το χεις πάρει πρέφα αλλά γενικά υπάρχει ένα κλίμα ενάντια στους κατά καιρούς διαχειριστές, απο άτομα τα οποία διατείνονται οτι στροφάρουν και βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας.

Κατά τρίτο όταν αναφέρεις τους διαχειριστές λέγοντας πως θεωρείς εκ των προτέρων δεδομένο πως δεν θα πειράξουν όποιον εκφράζει τα χ πράματα, και θα στοχεύσουν όποιον λέει τα αντίθετα (ανεξαρτήτως συγκυρίας), τότε φαντάζομαι οτι οι διαχειριστές δικαιούνται να έχουν άποψη, ε; Π.χ. επειδή αναφέρθηκε το όνομα τους.. Ή επειδή είδαν φως και μπήκαν ρε παιδί μου...

Τέταρτο και κυριότερο, αντιδράς στον χ άνθρωπο που λέει οτι δε σε μπανάρει γιατί εκτιμά την παρουσία σου εδώ μέσα, λέγοντας τον καθυστερημένο;

Το έργο που παράγω εγώ εδώ μέσα είναι απείρως μικρότερο απο πολλά άλλα παιδιά. Ονόματα δε θα πω για να μη κατηγοριοποιήσω. Αλλά όταν διαχειριστές 50 χρονών εδώ μέσα σπαταλάνε 15 ώρες τη μέρα για να μαζεύουν τα άπλυτα σας, δεν προσβάλλεις αυτούς ειρωνευόμενος την παρουσία τους. Τον εαυτό σου προσβάλλεις.

Τί περιμένεις να θυμώσω; Καληνύχτα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ας είμαστε ψύχραιμοι, ο Ζαγοράκης δεν είχε ιδέα από οικονομική διαχείρηση και πως ΄΄τρέχει΄΄ ένα ΄΄μαγαζί΄΄.Εμπιστεύθηκε τον μέχρι τότε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ επιχειρηματία Βιολίδη που δεν έκανε τίποτα άλλο από αυτά που έκαναν και κάνουν δεκάδες Ελληνες επιχειρηματίες.Οσο κινούνταν το ρευστό υπήρχαν περιθώρεια για παιγνίδια με την καλή έννοια, η κρίση όμως στένεψε τα όρια και ο οποιοσδήποτε έλεγχος αναδεικνύει τις κακές πρακτικές που ίσχυαν.

Στην ουσία, ΑΝ ο Ζαγόρ ήταν έξυπνος και ήθελε να βγάλει λεφτά απ τον ΠΑΟΚ, θα φρόντιζε να έχει το λογιστήριο (με πρώτα και καλλίτερο το ταμείο) τζάμι βάζοντας λεφτά στην τσέπη απο άλλους δρόμους χωρίς να τον πάρει μυρωδιά κανένας.Τρόποι υπάρχουν δεκάδες.Αυτά με βάση τα οποία διώκεται δείχνουν απλώς αφέλεια, που βέβαια θα την πληρώσει.

Οσοι περιμένετε δίκες και απολογίες και αποκαλύψεις, μήν έχετε αγωνία.Σήμερα πιά αυτες οι υποθέσεις για τα δικαστήρια είναι ρουτίνα με τυπικές διαδικασίες.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

επιτελους δικαιωνεται ο συνδυασμος αβαταρ μου με nickname μου..
τι λεει ολα καλα? 8-)
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μαζευτήκατε βλέπω όλοι ...

Κανένας δεν λείπει ... από αυτούς που εδώ και χρόνια προσπαθήτε να απαξιώσετε την μεγαλύτερη προσπάθεια που έχει γίνει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια. Έχετε τώρα κάτι χαρές ...

Σκίστε τον ΠΑΟΚ όσο μπορείτε, κάντε και κανένα ντου να πάει ακόμα πιο κάτω ...

Ρονάλντο ποτέ εδώ και 5 χρόνια δεν έχω αναφερθεί σε πρόσωπο εδώ μέσα απαξιωτικά ... Προφανώς και δεν είπα κάτι για εσένα ... εκτός αν έχεις μύγα και μυγιάζεσε ...

Εγώ έχω καταγγήλει επανευλλημένα ύποπτες συμπεριφορές. Και πάντα με ενδιαφέρουν οι συμπεριφορές και όχι τα πρόσωπα. Με πρόσωπο έρχεσε σε αντιπαράθεση όταν τον βλέπεις. Από το ιντερνετ τσάμπα μαγκιές.

Εμένα με ενοχλεί η απαξίωση του Ζαγόρ και ότι και να λέτε κάποιοι εχθροί ή απλά με άλλη άποψη ούτε που με νοιάζει. Στο πρόσωπο του Ζαγόρ η πλειοψηφία των παοκτσήδων βλέπει την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί και σε κανέναν πούστη δεν θα παραδεχτώ ότι τρυπηθήκαμε ... Επειδή θέλουν κάποιοι να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους.
Και επειδή υπάρχουν και συμφέροντα άσε να έχω εντελώς διαφορετική άποψη από εσένα και εγώ και το υπόλοιπο 90% των παοκτσήδων που εσύ πιστεύεις ότι έχουν την αποψή σου.

Το ποιος είναι ΠΑΟΚ αποδεικνύεται με τις πράξεις ... και ο Ζαγόρ έκανε πράξεις αλλά και λάθη τα οποία τα πληρώνει τώρα που είναι στην απέξω. Καλά να πάθει γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να γιγαντωθεί και θα γιγαντωθεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι ... Μακάρι να είναι και αυτός μέσα, καταλαβαίνοντας πλέον πόσο σοβαρά ήταν τα λάθη που έκανε σε κάποια θέματα ...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:επιτελους δικαιωνεται ο συνδυασμος αβαταρ μου με nickname μου..
τι λεει ολα καλα? 8-)
χαχαχα :lol: ,έλιωσα τρελέ

tad έγραψε:Πραγματικά είναι να απορείς κανείς με το πόσοι ρουφιάνοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας ...

Βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κοινωνία και οικονομία έχουν πτωχεύσει ενώ συγχρόνως δεκάδες χιλιάδες έλληνες είναι ζάμπλουτοι ...

Το θέμα με τον Ζαγόρ όποιος το βλέπει προσωπικά κάνει λάθος ...

Ο Ζαγόρ επειδή συμβόλισε την ενότητά μας, την διαφάνεια και την καθαρότητα και επειδή με αυτόν μπροστάρη καταφέραμε να βγούμε από την αφάνεια είναι τεράστιο λάθος να τον απαξιώνουμε ...

Πόσο μάλλον αυτό που κάνουν κάποιοι "Παοκτσηδες ?" να τον απαξιώνουν βάναυσα ...

Να βγαίνει και να λέει ένας ρούλης ότι ο Ζαγόρ υπαιξέρεσε λεφτά έτσι φόρα παρτίδα είναι απίστευτο.

Την ίδια ώρα αυτός που υπαιξέρεσε λεφτά:

1. Καθιέρωσε έλεγχο μόνιμο από ορκωτούς μέσα στην ΠΑΕ
2. Έδινε αναφορά οικονομικών κάθε χρόνο όπως καμία άλλη ΠΑΕ με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι
3. Έκανε ένα κάρο φανερές κινήσεις μεταγραφών και έργων (γήπεδο, προπονητικό, κ.α.)

Το να αναρωτιεστε που πήγαν τα λεφτά έχει καταντήσει κουραστικό.

Το θέμα είναι αν θέλετε να γκρεμίσετε ένα σύμβολο του ΠΑΟΚ έτσι χωρίς ουσιαστικό λόγο ...

Εκτός αν θέλετε σύμβολα τον Ζιγκιρίδη, τον Γρηγοριάδη και τον Κατσαρή ...

Κουνήστε λοιπόν λίγο την γκλάβα σας ....

για εσάς που έχετε συμφέρον να τον σκίζετε για να γυρίσουμε στις λαμογιές και στις αδερφίστικες συμπεριφορές το μόνο που έχω να πω είναι πάτε να γαργαλιθήτε ...

Κόβω τα @@ μου ,τις ταμειακές διευκολύνσεις ,τα πάντα όλα, ότι σε λένε ή Θοδωρή ή Λευτέρη.

@Ρέιν ,κωλύομαι να μιλήσω όσο δημοκρατικά μου μίλησες ,γι' αυτό θα κάνω μόκο προς το παρόν ..
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

tad έγραψε:
Σκίστε τον ΠΑΟΚ* όσο μπορείτε, κάντε και κανένα ντου να πάει ακόμα πιο κάτω ...
* Ζαγοράκη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”