Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ale3

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Ale3 »

Ας δούμε τι θα δούμε και καταδικάζουμε μετά.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Parole, δεν περιμένω απλά τον εισαγγελέα. Περιμένω την δίκη, τις απολογίες, την απόφαση. Όλοι την διαδικασία για ολοκληρωμένη άποψη.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γενικως ρωτησα δεν πηγαινε σε σενα.. Αν δεις ποσταραμε και την ίδια στιγμη. ;)
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

y. I know. Και εγώ γενικά το είπα. Απλά μου έδωσες πάτημα να το πω.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ale3 έγραψε:Parole, δεν περιμένω απλά τον εισαγγελέα. Περιμένω την δίκη, τις απολογίες, την απόφαση. Όλοι την διαδικασία για ολοκληρωμένη άποψη.

....αφιερωμενο......στους κατηγορουμενους....
αχχ .... ....αχ ..... κακουργα κοινωνια.... :mrgreen: :lol:

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

οχι ρε παιδια δεν ειναι δυνατον..
ο ζαγορακης??αυτο το καλο παιδι που δουλευε αμοισθι??

κακουργα κενωνια μας καταριπτεις τα ιδανικα
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο καθένας είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, να κηρυχθεί ένοχος και να του επιβληθεί ποινή. Ισχύει το τεκμήριο αθωότητας.
Βέβαια στην περίπτωση Ζαγοράκη - Βιολίδη οι ενδείξεις είναι σοβαρές ιδίως για τον Βιολίδη, αλλά ποιός αποκλείει ότι από το παράνομο κέρδος του Βιολίδη δεν είχε όφελος και ο Ζαγοράκης;;; Και σε κάθε περίπτωση μετράει εις βάρος του τελευταίου η μη διεκδίκηση των ποσών αυτών από τον Βιολίδη, η μη υποβολή μήνυσης κλπ...

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΥΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑΣ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Το να πέφτουμε να φάμε τα δικά μας παιδιά τώρα που είναι στην από κάτω δεν μου αρέσει καθόλου ...

Σχόλια περί "μέσα" ή οτιδήποτε άλλο σε σχέση με Ζαγόρ ή ακόμα και με Βιολίδη δεν τα καταλαβαίνω ... Ο Βιολίδης επαναλαμβάνω δεν έχει φάει λεφτά αλλά έπεσε έξω και ελπίζω να πληρώσει την διαφορά.

Ο Ζαγόρ έχει μεγάλη ευθύνη γιατί άφησε να γίνονται τέτοιας μορφής συναλλαγές μέσα στην ΠΑΕ βάζοντας υπεύθυνο οικονομικών των Βιολίδη όταν η σχέση του με οικονομικά τελείωνε στο ότι το Johnie walker έχει 5 ευρώ στην χοντρική ...

Από εκεί και πέρα η δίωξη για τα 320.000 € έχει να κάνει με την διαδικασία ... Καταλαβαίνει η εφορία δηλαδή ότι αυτά τα λεφτά πήγανε μαύρα αλλού ενώ η ΠΑΕ λέει πως πήγαν ως αμοιβή σε Ζαγόρ ...

Όποιος θέλει να μάθει που πήγαν τα λεφτά αυτά δεν έχει παρά να ρωτήσει τον Βρύζα ή τον Ζαγόρ. Εγώ ρώτησα και έμαθα ... (μπορεί να έμαθα και λάθος αλλά έμαθα). Και βέβαια αυτό που έμαθα δεν μου έκανε καμία εντύπωση αφού είναι λογικό μία ομάδα σε ανυποληψία να πρέπει να δώσει κάποια λεφτά μαύρα σε κάποιους ...

Το θέμα είναι ότι στον ΠΑΟΚ όλα βγαίνουν στο φως (αυτό το κανόνισε ο ίδιος ο Ζαγοράκης να συμβαίνει) και άρα όταν αυτός ο Ζιγκιρίδης τα έβγαλε στην φόρα δημοσίως μετά ανέλαβε το ΣΔΟΕ.

Στην πυρά πάντως τον Ζαγόρ εγώ δεν πρόκειται να τον ρίξω παρά τα λάθη του.
Θα επιμείνω ότι τα καλά που έκανε ήταν πολύ περισσότερα από τα λάθη.

Και επίσης περιμένω πως και πως την επιστροφή του στην ΠΑΕ μαζί με Βρύζα ... !!!

υποσ. όσοι αλλόθρησκοι πέφτετε να φάτε τον Ζαγόρ τώρα που ακόμα και δικοί μας τον χλευάζουν να σας πω ότι είστε πολύ λίγοι. Σαουριδάκια και λοιπά ερπετά της προπαγάνδας του internet που επηρεάζετε μικρά παοκτσάκια της μόδας να ξέρετε ότι η ενότητα του ΠΑΟΚ πλησιάζει .... !!!
Ο γίγαντας ΠΑΟΚ θα ξυπνήσει όπου να ναι και ελπίζω ο Πόντιος να παίξει πραγματικά τον ρόλο που πρέπει στην ιστορία αυτής της ομάδας ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μιλάμε το τί σβήσιμο σχολίων είχε πέσει και τί απειλές με μπανάκια, όταν κάποιοι λέγανε τα κακώς κείμενα του ζαγοράκη επί της θητείας του,... αξέχαστες καταστάσεις...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

toumpiotis35 έγραψε:Τaseos
τροποποιησα το δικο μου μυνημα δεχομενος το σχολιο σου για την ειρωνια.
Το δικο μου χιουμορ δεν εχω την απαιτησει να το δεχεται de facto o αλλος.
τοτε σορρυ κ απο μενα κ να σου απαντησω επι του θεματος. Λογιστικα μια α.ε κ νομικα δε ζημειωνεται ποτε. Δεν οφειλει ο ΠΑΟΚ ως ΠΑΕ, για ατασθαλιες πιθανες του γουμενου επειδη εγιναν στο λογιστηριο της. Οι οφειλες κ του μπατμαν κ ολων λογιζονται στην ΠΑΕ γιατι φροντιζει καθε νεα διοικηση της ΑΕ να απαλλασει τις ΠΑΕ. Αν ο κυριος ζαγορακης κυνηγουσε τον γουμενο δικαστικα ειναι 100% σιγουρο οτι θα επαιρνε πισω τα παντα. Τα χρεη δηλαδη με ευθυνη του ζαγορακη χρεωθηκαν στην παε, οπως κ τα χρεη του μπατμαν με ευθυνη του γουμενου χρεωθηκαν στην ΠΑΕ, κ ο λογος ειναι πλεον προφανης. Δε γινεται να θες να φας κ να κυνηγησεις αυτον που υποτιθεται οτι εφαγε γιατι θα το βρεις μπροστα σου οταν θα φας κ συ.. Τα χρεη λοιπον ειναι της διμερα. Αν ερθει μετα ο μιτσος αγορασει την παε κ απαλαξει την προηγουμενη ιδιοκτησια... Ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Γι αυτο κ σε περιπτωση πτωχευσης της ΠΑΕ, ολοι αυτοι που περασαν τα τελευταια χρονια απτην παε θα πανε μεσα απατοι ή ια πληρωσουν ρυθμιση δικη τους. Τωρα το τι νομικες συνεπειες εχει ή δεν εχει μια επε, ειναι αλλη μεγαλη ιστορια.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

tad έγραψε:Το να πέφτουμε να φάμε τα δικά μας παιδιά τώρα που είναι στην από κάτω δεν μου αρέσει καθόλου ...
Μακάρι να λέγατε τα ίδια και για τ' αδέρφια στα ντου και στη φυλακή.. Που ξες ,όσο κι αν διαφέρουμε ,μπορεί σε λίγο καιρό να "μοιάζουμε"..
ΛΕ ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ' ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

tad έγραψε:Και επίσης περιμένω πως και πως την επιστροφή του στην ΠΑΕ μαζί με Βρύζα ... !!!
Eorptol εσύ ;;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

danirifle έγραψε:μιλάμε το τί σβήσιμο σχολίων είχε πέσει και τί απειλές με μπανάκια, όταν κάποιοι λέγανε τα κακώς κείμενα του ζαγοράκη επί της θητείας του,... αξέχαστες καταστάσεις...

Τώρα να δεις τι θα γίνει..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Οι αντιεπαναστάτες στέλνουν το Ζαγορ σε δίκη παρωδία!
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σχόλια που προκαταβάλουν την ενοχή και καταδίκη του οποιουδήποτε, θα σβήνονται.
Όπως ακριβώς σβήνονταν παρόμοια σχόλια μετά τις συλλήψεις των οπαδών μας.
Σας θυμίζω ότι χώροι να γράψετε τέτοια σχόλια, υπάρχουν αρκετοί. Όχι εδώ όμως.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
danirifle έγραψε:μιλάμε το τί σβήσιμο σχολίων είχε πέσει και τί απειλές με μπανάκια, όταν κάποιοι λέγανε τα κακώς κείμενα του ζαγοράκη επί της θητείας του,... αξέχαστες καταστάσεις...

Τώρα να δεις τι θα γίνει..
danifire, αν θυμάμε καλά όποια "συζήτηση" πήγαινε να γίνει ξεκινούσε πολύ εριστικά σε όποιον διαφωνούσε, με την όποια άποψη.

Πες τι θες να πεις και το τι πιστεύεις, χωρίς να υποβαθμίζεις τον "απέναντί" σου. Τότε δεν θα υπάρχει λόγος να διαγραφεί το ό,τι.

Προχθές με διεγράφει ποστ, πολύ σωστά, γιατί είχα ξεφύγει. Τα είχα πάρει και έβρισα με το γάντι τον διαφωνούντα. Ε δεν θα το κρατάω μανιάτικο γιατί σταμάτησαν έγκαιρα έναν καυγά, άσχετα εάν πιστεύω ότι έχω δίκαιο και ότι ο άλλος το ξεκίνησε 8-) .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”