30.Bongani Sandile Khumalo
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
τις επομενες μερες θα παω να αναψω ενα κερακι και να ευχαριστισω τον θεο που δεν υπαρχει οψιον αγορας για εσενα η μηπως....(ωχ παναγια μου)
ακομα και οι αρδ σε βριζουν δεν εχει ξαναγινει τετοια πραγμα λεμε
αλλα εισαι και γκαντεμης τα ριχνουμε ολα σε εσενα τωρα λες και φταις μονο εσυ
κοιτα μην παιξεις καλα στο κοπα αφρικα αν πας γιατι δεν αντεχω να σε βλεπω για χρονια εδω
υγ παρε και κανα 2-3-4 ακομα μαζι σου ευρωπαιοι ειναι αλλα δεν θα ενοχληθει κανεις...
ακομα και οι αρδ σε βριζουν δεν εχει ξαναγινει τετοια πραγμα λεμε
αλλα εισαι και γκαντεμης τα ριχνουμε ολα σε εσενα τωρα λες και φταις μονο εσυ
κοιτα μην παιξεις καλα στο κοπα αφρικα αν πας γιατι δεν αντεχω να σε βλεπω για χρονια εδω
υγ παρε και κανα 2-3-4 ακομα μαζι σου ευρωπαιοι ειναι αλλα δεν θα ενοχληθει κανεις...
- kataramenos5
Αλήθεια είναι αυτό.Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια(?)marley 4 έγραψε: αλλα εισαι και γκαντεμης τα ριχνουμε ολα σε εσενα τωρα λες και φταις μονο εσυ
ΥΓ Χαλαρώστε λίγο ρε με το σκίσιμο.ΟΚ φταίνε αλλα κι εμείς εδώ το παρα..μπιπ
Τρέμω στη ιδέα τι θα γίνει αν στραβώσει και το επόμενο ματσάκι μες την Τούμπα.Μετά θα φταίει η 4,οι ρετσινοπνίχτες κλπ και όχι εμείς φυσικά που δημιουργούμε - συντηρούμε αυτό το κλίμα.
το μονο πραγμα που μπορει να συνδιαστει με κουμαλο και κοψιμο ειναι η φασολαδα και η τουαλετα... :ugeek:
βλεπω του τα χωνει πολυ ο κολλκας και λες και μονο αυτος φταιει παντως ....βρηκαμε τα αιτια του κακου,,,στον ΠΑΟΚ για φετος...οτι οτι δεν μπορουμε να αλλαξουμε 2 πασες μπροστα..παλι ο κουμαλο φταιει...
ΥΓ δε θελω να πιστεψω οτι οι φετινες μεταγγραφες ειναι απο το μανατζερ του δωνη μονο....
ΥΓ δε θελω να πιστεψω οτι οι φετινες μεταγγραφες ειναι απο το μανατζερ του δωνη μονο....
Μετά απο δυο προσπάθειες για κάθετη πάσα και αφού δυο φορές κινδυνεύσαμενα φάμε φκολ απο τα ισάριθμα λάθη του, έδινε μόνο παράλληλες και σίγουρες στα πέντε μέτρα το πολύ.

- kataramenos5
Εμείς ήμασταν η πηγη έμπνευσης για τη διαφήμιση του Πιου?Sladjan Spasić έγραψε:«Είναι τιμή για μένα…»
Τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη σεζόν που θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Μπογκάνι Κουμάλο, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τύπου.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μπογκάνι Κουμάλο:
Οι απαιτήσεις της τεχνικής ηγεσίας για το νέο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας δεν του είναι άγνωστες καθώς έχει αγωνιστεί σε 4-4-2 κάτι που φαίνεται κι από την παρουσία του στις προπονήσεις. Ωστόσο αυτό που του έχει κάνει τεράστια εντύπωση είναι η διαδικτυακή υποδοχή από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
«Ημουν στην πατρίδα μου κι έκανα προπονήσεις με την πρώην ομάδα μου όταν μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και μου είπε ν' ανοίξω το διαδίκτυο σε γνωστό ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα με περιέργεια κι έμεινα έκπληκτος, δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ξανά. Ανυπομονώ ν' αγωνιστώ στην Τούμπα, ένα μέρος πολύ ιδιαίτερο απ' ότι πρόλαβα να δω μέσω βίντεο στο διαδίκτυο».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/31338-%C2%AB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1%E2%80%A6%C2%BB

Ρε φιλε τι ειναι αυτα που γραφεις? Εδω μεσα αγωνιστικα κραζουμε τους παικτες, δεν ειπε κανεις οτι θα τα γ@μησουμε ολα στην Τουμπα αν χασουμε. Μονος σου το πας σε χαρακτηρισμους προς τους οπαδους και αναφερεις συντηρηση κλιματος χωρις να τιθεται καν κατι τετοιο.kataramenos5 έγραψε:Αλήθεια είναι αυτό.Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια(?)marley 4 έγραψε: αλλα εισαι και γκαντεμης τα ριχνουμε ολα σε εσενα τωρα λες και φταις μονο εσυ
ΥΓ Χαλαρώστε λίγο ρε με το σκίσιμο.ΟΚ φταίνε αλλα κι εμείς εδώ το παρα..μπιπ
Τρέμω στη ιδέα τι θα γίνει αν στραβώσει και το επόμενο ματσάκι μες την Τούμπα.Μετά θα φταίει η 4,οι ρετσινοπνίχτες κλπ και όχι εμείς φυσικά που δημιουργούμε - συντηρούμε αυτό το κλίμα.
Κραζουμε καποιους παικτες που απλως εκαναν του Ατρομητου να φαινονται διεθνεις Βραζιλιανοι!
kataramenos5 έγραψε:Εμείς ήμασταν η πηγη έμπνευσης για τη διαφήμιση του Πιου?Sladjan Spasić έγραψε:«Είναι τιμή για μένα…»
Τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη σεζόν που θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Μπογκάνι Κουμάλο, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τύπου.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μπογκάνι Κουμάλο:
Οι απαιτήσεις της τεχνικής ηγεσίας για το νέο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας δεν του είναι άγνωστες καθώς έχει αγωνιστεί σε 4-4-2 κάτι που φαίνεται κι από την παρουσία του στις προπονήσεις. Ωστόσο αυτό που του έχει κάνει τεράστια εντύπωση είναι η διαδικτυακή υποδοχή από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
«Ημουν στην πατρίδα μου κι έκανα προπονήσεις με την πρώην ομάδα μου όταν μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και μου είπε ν' ανοίξω το διαδίκτυο σε γνωστό ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα με περιέργεια κι έμεινα έκπληκτος, δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ξανά. Ανυπομονώ ν' αγωνιστώ στην Τούμπα, ένα μέρος πολύ ιδιαίτερο απ' ότι πρόλαβα να δω μέσω βίντεο στο διαδίκτυο».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/31338-%C2%AB%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1%E2%80%A6%C2%BB
Γιατί έκατσε κανείς να του πει τι εστί ΠΑΟΚ?
O Αμπονσα μπροστα του ειναι Πουγιολ μανslidar έγραψε:Χειροτερος και απο περιπτωσαρες περασμενων χρονων.. τυπου ντολμπεργκ αμπονσα κνολ κ.τ.λ
Ο τυπος ειναι επικινδυνος.. πρωτα για την ομαδα και μετα για την υγεια μας.. :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο μέρος επικίνδυνος, όπως λέει και ο danifle. Στο δεύτερο βελτιώθηκε πολύ. Πέραν του ότι καθάρισε αρκετές κεφαλιές, θυμάμαι ότι με πρόωρο τάκλιν έκοψε σουτ που μπρεί να έγραφε, στο 0-0. Αξιοσημείωτο για κάποιον που έχει ειδικότητα μόνο στον αέρα.
Περιμένω τις μελλοντικές του εμφανίσεις για να τον κρίνω γιατί έχει ακόμη μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή του
Περιμένω τις μελλοντικές του εμφανίσεις για να τον κρίνω γιατί έχει ακόμη μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή του
Οτι το παλικαρι εχει τουλαχιστον προβληματισει ειναι γεγονος αλλα γιατι εχω και την ιδεα οτι εχει στοχοποιηθει ειδικα απο τα γνωστα αυλικα μιντια για να προστατευθει το παραμυθι των μεγαλων ταλεντων και καποιων εμπειρων ''παικταραδων''; Εγω για παραδειγμα στο χθεσινο παιχνιδι μπορω ανετα να θυμηθω 3-4 χειροτερους σε αποδοση.
- PAPA TSIBIKOS
Συμφωνώ.joshua έγραψε:Οτι το παλικαρι εχει τουλαχιστον προβληματισει ειναι γεγονος αλλα γιατι εχω και την ιδεα οτι εχει στοχοποιηθει ειδικα απο τα γνωστα αυλικα μιντια για να προστατευθει το παραμυθι των μεγαλων ταλεντων και καποιων εμπειρων ''παικταραδων''; Εγω για παραδειγμα στο χθεσινο παιχνιδι μπορω ανετα να θυμηθω 3-4 χειροτερους σε αποδοση.
Αν θυμάμαι καλά τα ίδια και χειρότερα έλεγαν στην αρχή για τον Μάρκος Αντώνιο.
Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα στην αμυντική γραμμή το δημιουργεί η αόρατη μεσαία γραμμή μας η οποία δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της ούτε για 1 λεπτό.
Άσε που δεν υπάρχει μέσος που να μπορεί να ντουμπλάρει σωστά (πλην του Σάλπι).
Επί Σάντος η μπάλα έμπαινε σπάνια στην περιοχή μας , ενώ τώρα το κάθε ταγάρι (όπως χθες)
σεντράρι και πασάρι με την άνεση του.