Ενώ ο Ζησης στο να στείνει ομάδες είναι λίγο χειρότερος του Φεργκιουσον...gpaok έγραψε:Ε ΒΕΒΑΙΑ,,,ο Ιβαν ειναι....μανουλα στο να στηνει ποδισφαιρικες ομαδες και ροστερ...Το απεδειξε αλλωστε στη Ροστοφ!!PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εγώ θα πω κάτι άλλο.ΙΒΑΝ πάρε την σκούπα και το φαράσι και στείλτους όλους.Argonaut4 έγραψε:Εγώ λέω κάτι άλλο.
ZHΣΗ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..............!
Καλύτερα έτσι πιστεύω.
μπας και δούμε χαίρι και προκοπή.
Παιδια κουλαρετε , προσηγειωθειτε και ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ στηριξτε...
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Παει και ο Ζησης λοιπον...τον ξεφτλισαμε...Δηλαδη τι θες να μου πεις οτι του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ κοβει το ματι του ποδοσφαιρικα περισσοτερο απο του Βρύζα;;
Αν τον διώξει, θα παρει καποιον άλλο στη θέση του που θα το υποδειξει το πιο κοντινο...γλειφτρόνι του. Είσαι τοσο σιγουρος οτι θα είναι καλύτερος;;;
Αν τον διώξει, θα παρει καποιον άλλο στη θέση του που θα το υποδειξει το πιο κοντινο...γλειφτρόνι του. Είσαι τοσο σιγουρος οτι θα είναι καλύτερος;;;
Κύριοι επειδή ξεχνάω, ποιος είπαμε ότι έφερε τον Σχπατζίδη και τον άλλο τον Φλωρίδη για επίδοξους επενδυτές στον ΠΑΟΚ???Ποιος εγγυείτω για αυτούς?Δε θυμάμαι καλά μπορεί να μου τον θυμίσει κάποιος????Ποιος έκανε ρδελομπού την ομάδα πέρσι με την ιστορία αυτών των 2???

-
Dimg4
Olorin έγραψε:ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΘΕΣ. Τελος τα αστεία...
ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΘΕΣ ΦΙΛΕ, δεν ειναι μαγος ο αγγελος
Καταρχήν αν δεν μπορει να βρει ούτε υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος καλύτερο του Βρυζα τότε τι διάολο ήρθε νε κανει στον ΠΑΟΚ;gpaok έγραψε:Παει και ο Ζησης λοιπον...τον ξεφτλισαμε...Δηλαδη τι θες να μου πεις οτι του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ κοβει το ματι του ποδοσφαιρικα περισσοτερο απο του Βρύζα;;
Επίσης. Με αυτα που έχω δει απο τον Βρυζα είναι πολυ πιθανόν ο σαββιδης να νιώθει πιο πολυ απο μπάλα...
Ο Βρύζας ρε εχει σιγουρο μισθο μηνας μπαίνει μήνας βγαίνει θα τα παίρνει......και στο χορτάρι......μια εμετική ομάδα.
Ασ τον βρει πρωτα και μετα θα σου πω...μεχρι τότε δεν μπορω να πω κακια κουβεντα για τον Βρύζα. Εχει κάνει λάθη αλλα και ΠΟΛΛΑ σωστα.lamosas έγραψε:Καταρχήν αν δεν μπορει να βρει ούτε υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος καλύτερο του Βρυζα τότε τι διάολο ήρθε νε κανει στον ΠΑΟΚ;gpaok έγραψε:Παει και ο Ζησης λοιπον...τον ξεφτλισαμε...Δηλαδη τι θες να μου πεις οτι του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ κοβει το ματι του ποδοσφαιρικα περισσοτερο απο του Βρύζα;;
Επίσης. Με αυτα που έχω δει απο τον Βρυζα είναι πολυ πιθανόν ο σαββιδης να νιώθει πιο πολυ απο μπάλα...
Ή κάνουμε εξυγείανση ή δεν κάνουμε.Dimg4 έγραψε:Olorin έγραψε:ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΘΕΣ. Τελος τα αστεία...
ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΘΕΣ ΦΙΛΕ, δεν ειναι μαγος ο αγγελος
Αν δεν κάνουμε, τότε να φέρουμε παίκτες.
Αν κάνουμε, τότε μόνο ο Άγγελος μπορεί την υπέρβαση (2η-3η θέση) μ' αυτό το υλικό.
Aπο που προκύπτει το συμπέρασμα οτι μόνο ο Άγγελος μπορεί?
Πείτε μου και εμένα για να καταλάβω...
Θα έχει την βοήθεια του θεού?
Πείτε μου και εμένα για να καταλάβω...
Θα έχει την βοήθεια του θεού?
Προκύπτει πολύ απλά από το ότι το έχει ξανακάνει το 2003, με χειρότερο υλικό και χειρότερη διοίκηση.
Ζήση φύγε μη σε φύγουμε με χχχχχ και πάρε και αυτό το χχχχχχ ανδρείκελο μαζί σου. Οσο για τον ρώσο χχχχχ που τού στρωνες το χχχχχχχχ από τα χριστούγεννα θα βρούμε εμείς την λύση να ξεμπλέξουμε...
ΠΑΟΚ δεν είστε εσείς .... είμαστε εμείς... οι χιλιάδες οπαδοί .....
Αδελφέ ήρεμα.Μην λες τέτοια πράγματα εδώ μέσα.
Φώτης.
ΠΑΟΚ δεν είστε εσείς .... είμαστε εμείς... οι χιλιάδες οπαδοί .....
Αδελφέ ήρεμα.Μην λες τέτοια πράγματα εδώ μέσα.
Φώτης.
- kataramenos5
Ισως τώρα εκείνος ο "θλασάκιας" ,"ιδιόρυθμος" προπονητής που δε μπορούσε να διακρίνει το ταλέντο των Γιάννου και Ρομπέρ να μη φαντάζει τόσο κακή περίπτωση.Ε Ζήση τι λές?