30.Bongani Sandile Khumalo
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Είσαι επικίνδυνος.Η σχέση σου με την μπάλα και τα λεφτά που δίνουμε για σένα είναι για να παίζεις στην Δόξα Κρανούλας.

Δε φταίει ο μαυρούκος......Ο Δώνης με το τεχνικο επιτελείο και τη διοίκηση που τον φέρανε.....!
και βεβαια ειναι επικινδυνος... να τον πετυχεις σε καμια φασαρια ... 2-2 θα τους κατεβαζει ....Photis έγραψε:Είσαι επικίνδυνος.Η σχέση σου με την μπάλα και τα λεφτά που δίνουμε για σένα είναι για να παίζεις στην Δόξα Κρανούλας.

περα απο την πλακα ... νομιζω πως ΕΠΡΕΠΕ οχι αλλα 50 χιλιαρικα αλλα και 100 ακομα να δωσεις και να αγορασεις τον μαρκαντωνη ασυζητητι... και οχι να παρεις εναν δανεικο τετοιου τυπου ... ας ελπισουμε μην εχουν καμια περιεργη συμφωνια με την τοτεναμ και αναγκαστουμε να τον βλεπουμε συνεχεια... οχι τπτ αλλο αλλα θα θαφτει και ο κατσικας
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μετά από 2-3 παιχνίδια, θα αναπολούσα τον Μπρούνο..
Τελικά ποτέ μην λες ποτέ..
Τελικά ποτέ μην λες ποτέ..
moican4 έγραψε:300 χιλ ζητούσε ο Μάρκος Αντόνιο για τον κάνεις δικό σου.!
Εμείς όμως προτιμήσαμε να δώσουμε στον δανεικό από την Τότεναμ Κουμαλό, 250 χιλ επειδή τον ήθελε-ήξερε ο Δώνης...
Κάνω πουθενα λάθος?
ΥΓ.Αρχή είναι ακόμα θα βελτιωθεί..
Θέλει πολλή προσπάθεια για να κάνεις αυτό που έκανε η διοίκηση..Κατάφερε να βρει χειρότερο στόπερ απ τον Τσιρίλο...(Ο οποίος αυτή την στιγμή φαντάζει ως Νέστα..)
παιδια εγω μαλλον αλλο παιχνιδι ειδα..
μπορω ΑΝΕΤΑ να βρω 8 χειροτερους του σημερα. ΕΙδικα στο β ημιχρονο θα τον ελεγα καλο...
Γνωμη μου...θα ανέβει και θα δεσει με Βιβιαν καλα. η αμυνα θα παει καλυτερα...με μονο προβλημα οτι παιχνιδι απο πισω φετος δεν εχει...Αυτα που ξεραμε με Κοντρερας να τα ξεχασουμε!
μπορω ΑΝΕΤΑ να βρω 8 χειροτερους του σημερα. ΕΙδικα στο β ημιχρονο θα τον ελεγα καλο...
Γνωμη μου...θα ανέβει και θα δεσει με Βιβιαν καλα. η αμυνα θα παει καλυτερα...με μονο προβλημα οτι παιχνιδι απο πισω φετος δεν εχει...Αυτα που ξεραμε με Κοντρερας να τα ξεχασουμε!
gpaok έγραψε:παιδια εγω μαλλον αλλο παιχνιδι ειδα..
ελα πες την αληθεια , πλακα μας κανεις ...
Οχι δεν σου κανω πλακα....απλα τα βλεπω αλλιως απο οτι οι περισσοτεροι απο εσας!amanaoua4 έγραψε:gpaok έγραψε:παιδια εγω μαλλον αλλο παιχνιδι ειδα..
ελα πες την αληθεια , πλακα μας κανεις ...
μαλλον γιατι απο εναν κεντρικο αμυντικο δεν περιμενεις να κανει 10 ατομικα λαθη και 5 τσαφ μεσα στην "καυτη" εδρα του ατρομητου ... φαντασου τι θα γινει μεσα στο τηγανι πχ
οχι οτι οι αλλοι ηταν αμαν καλυτεροι .. αλλα αυτος ντεμεκ ειναι εμπειρος και και και ...
οχι οτι οι αλλοι ηταν αμαν καλυτεροι .. αλλα αυτος ντεμεκ ειναι εμπειρος και και και ...
Ελα ρε μαυρο διαμαντι που επεμενε ο Δωνης για σενα! Τον δικαιωνεις απόλυτα! Σε καποια φαση οντως εκανες μια σωστη πασα
χαχαχα αυτο σκεφτηκα!!!Odi έγραψε:Θέλει πολλή προσπάθεια για να κάνεις αυτό που έκανε η διοίκηση..Κατάφερε να βρει χειρότερο στόπερ απ τον Τσιρίλο...(Ο οποίος αυτή την στιγμή φαντάζει ως Νέστα..)
αδικο να τ ακαουει μονο αυτος παντως πλην σταφ βιβιαν πελκα ολοι οι αλλοι στην ιδια κατηγορια...μικροι μεγαλοι