Ατρόμητος - ΠΑΟΚ,03/9,20:30,NS1/NS1HD
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ,03/9,20:30,NS1/NS1HD
Ευτυχως...
Την τσιριδα στην φαση που χτυπησε ο Γλυκος την ακουσε κανενας;

Την τσιριδα στην φαση που χτυπησε ο Γλυκος την ακουσε κανενας;

Ρε Ιάσωνα θα με σαλτάρεις δηλαδή.
Έχεις πάρει χαμπάρι οτι ΟΛΟΣ ο κόσμος του ΠΑΟΚ μιλάει για σίγουρη ήττα; Και μόνο κάτι ευχολόγια περί θάρρους ακούγονται;
Τί θες να κάνουν οι μικροί στο τρίτο τους ματς; Να ναι χαλαροί και λυμένοι;
Επιτέλους ηρεμείστε λίγο. Ο ΠΑΟΚ έχει κατοχή και δεν έχει βρεί διόδους. ΟΛΕΣ οι φάσεις των αντιπάλων έχουν παραχθεί ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΚ των παικτών μας που κάνουν αγχώδη λάθη. Και λόγω Κουμάλο.
Έχεις πάρει χαμπάρι οτι ΟΛΟΣ ο κόσμος του ΠΑΟΚ μιλάει για σίγουρη ήττα; Και μόνο κάτι ευχολόγια περί θάρρους ακούγονται;
Τί θες να κάνουν οι μικροί στο τρίτο τους ματς; Να ναι χαλαροί και λυμένοι;
Επιτέλους ηρεμείστε λίγο. Ο ΠΑΟΚ έχει κατοχή και δεν έχει βρεί διόδους. ΟΛΕΣ οι φάσεις των αντιπάλων έχουν παραχθεί ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΚ των παικτών μας που κάνουν αγχώδη λάθη. Και λόγω Κουμάλο.
Ρε Ρέιν......φταίω εγω για την μογγολίαση της ομάδας με την αρνητική μου άυρα?

- PaOkArAsIrAkLiO
Μπορεί κανείς να μου πει τι σύστημα παίζουμε;; ακομα δεν κατάλαβα
Οχι δε φταις εσύ αλλά άμα έχεις Αποστολόπουλο που προσπαθεί να αποφύγει το οριστικό "κάψιμο" και παίζει πιο συντηρητικά κι απ το ΚΚΕ, ενώ δίπλα του ο Κουμάλο πουλάει μπάλες και δεν έχουμε οργανωτή ΕΜΠΕΙΡΟ, πως να νιώσει σίγουρη η ομάδα;
Τώρα συγγνώμη δηλαδή, άντες πες ο ατρόμητος ανέβηκε και πιέζει. ΜΠΑΛΑ είναι αυτό που παίζει; Οτι λάχει...
Τώρα συγγνώμη δηλαδή, άντες πες ο ατρόμητος ανέβηκε και πιέζει. ΜΠΑΛΑ είναι αυτό που παίζει; Οτι λάχει...
Τώρα, ουτε κατοχή έχει.rainmaker έγραψε: Επιτέλους ηρεμείστε λίγο. Ο ΠΑΟΚ έχει κατοχή και δεν έχει βρεί διόδους. ΟΛΕΣ οι φάσεις των αντιπάλων έχουν παραχθεί ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΚ των παικτών μας που κάνουν αγχώδη λάθη. Και λόγω Κουμάλο.
rainmaker έγραψε:Οχι δε φταις εσύ αλλά άμα έχεις Αποστολόπουλο που προσπαθεί να αποφύγει το οριστικό "κάψιμο" και παίζει πιο συντηρητικά κι απ το ΚΚΕ, ενώ δίπλα του ο Κουμάλο πουλάει μπάλες και δεν έχουμε οργανωτή ΕΜΠΕΙΡΟ, πως να νιώσει σίγουρη η ομάδα;
Έχεις δίκιο.....

Fazer έγραψε:Μπορεί κανείς να μου πει τι σύστημα παίζουμε;; ακομα δεν κατάλαβα
Αμπαλαεα

Fazer έγραψε:Μπορεί κανείς να μου πει τι σύστημα παίζουμε;; ακομα δεν κατάλαβα
Σύστημα υψηλής προπονητικής...
Εμπρός....Πίσω...Εμπρός....Πίσω....