Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Δώνης
Μπήκε ο Maximus μέσα του..rainmaker έγραψε:Αργοναύτη χαλάρωσε ρε σύ...
Διαφωνώ με την επι προσωπικού κριτική που γίνεται στο Δώνη. Είναι σαν τα κραξίματα για τον καρπουζά.

Παρότι όπως πολύ σωστά έγραψε ο sera4 απ τον Μπόλονι είχαμε δεί τα:Argonaut4 έγραψε:Πλεον δικαιολογίες τέλος.....ως πότε θα μοντάρετε η ομάδα?Μέχρι τον Οκτώβρη θα μοντάρει ομάδα?Ε αμα είναι να μας το πει να το ξέρουμε.
παρόλα αυτά είχαμε κάνει και στραβές όπως με τον ΟΦΗ αρχές Οκτώβρη και μετά Κέρκυρα.Χρειάζεται χρόνος αλλα και να μη ξεχνάμε ,στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος.sera4 έγραψε:πηρε μια ομαδα αμυντικη και την εκανε να παιζει στρωτα δουλεψε πολυ τις πτερυγες εβλεπες τα τριγωνακια κλπ τελος παντων εβλεπες ενα πλανο απο την αρχη...κοντα στα μισα μαλιστα η ομαδα ειχε αρχισει να αφομειωνει κιολας ολη τη φιλοσοφια παιζοντας καποια εξαιρετικα ματς...ασχοληθηκε με τις ακαδημιες εδωσε πολλες κατευθηντηριες γραμμες καθιερωσε κατι σαν β ομαδα που εδινε συνεχως φιλικα και πολλα ακομα...καπου εκει τον δεκεμβρη ουσιαστικα καθαρισαν την ομαδα καθαρισαν και τον προπονητη και τελειωσε η ιστορια...
Argonaut4 έγραψε:Θελει πτυχιο να δεις οτι ο Ρομπερ ειναι για να πουλαει μπαλόνια Τζαμπο?

Κι εγω απ τις 25/5Argonaut4 έγραψε:Ειμαι να σκάσω απο την Πέμπτη ....

ΥΓ Φευγεις ΣΚ και οταν γυρνάς, μονο το τοπικ του ΓΔ εχει 10 σελίδες .Ελεος

-
μπάλα δε βλέπει αυτός ο άνθρωπος???????
το κατσίκι τον γιάννου,τι τον βάζει??
τον ΚΑΤΣΕ , που δε μπορεί να μαρκάρει ούτε μυρμήγκι????
μεγάλη μπάλα φέτος
το κατσίκι τον γιάννου,τι τον βάζει??
τον ΚΑΤΣΕ , που δε μπορεί να μαρκάρει ούτε μυρμήγκι????
μεγάλη μπάλα φέτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Δευ 03 Σεπ 2012, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Κομμένα τα επικίνδυνα και προκλητικά σχόλια
Λόγος: Κομμένα τα επικίνδυνα και προκλητικά σχόλια
Έτσι είναι αφήνει ο βλάκας έξω τον μπενζεμα και τον τσαβι και βάζει γιαννου και κάτσε... Δρομοοοο
Sent from my mind using boobs power
Η εχεις τα @@ οταν αναλαμβανεις να πεις οτι θελω 3-4 παικτες για να παιξω το συστημα που θελω, ή δεν ερχεσαι καθολου.Να προσπαθεις να παιξεις 4-4-2 στην ευθεια, σε ρομβο, σε τριγωνο, σε παραλληλογραμμο, σε σκαλινο και οπου στον @@#$@ θελεις, με αλχημειες στυλ φωτακη αμυντικο χαφ,κατσε αριστερα και εγω δεν ξερω τι αλλο, ειναι ή υπερμετρος εγωισμος ή υπερμετρη ΜΑΛΑΚΙΑ.Δεν θα δεις παρελαση και παλυ θα χρεωθει το ταμειο ενα σκασμο λεφτα σε αποζημειωσεις...
Οντως, τον αδικούμε τον γιωργαρο. Έχασε με κατεβασμένα τα παντελόνια απο τον ντανι άλβες σκονδρα, τον πικε λαζαριδη, τον μέγα σεντερ φορ κουτσιι και το σούπερ εξτρεμ μπελιτς. Κοροϊδευόμαστε τωρα;Thanix έγραψε:Έτσι είναι αφήνει ο βλάκας έξω τον μπενζεμα και τον τσαβι και βάζει γιαννου και κάτσε... Δρομοοοο
ο,τι και να εχει στη διαθεση απο υλικο του συστημα που να σκουντουφλαει ο ενας πανω στον αλλο να με συγχωρατε αλλα ουτε με φριγκερ δεν εχω αντικρυσει...
Δεν κοροϊδευόμαστε... Πρέπει να του γίνει κριτική για θέματα τα οποία φταιει(τα οποία είναι αρκετα) αλλα όχι γιατι παίζει ο κάτσε βασικός... ΌΤΑΝ ΔΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟ ΧΑΦ ΣΤΟ ΠΆΓΚΟ! γιαυτο φταίει η διοίκηση και ο ΤΔ που άφησαν την ομάδα γυμνή... Να υπάρχει κριτική αλλα εκει που πρέπει!
Έχω άδικο;;;
Έχω άδικο;;;
συμφωνω πως δεν εχει τα καταλληλα οπλα.. αλλα νομιζω οτι και η μαγια δεν δενει ετσι... με συστημα που κανεις δεν ξερει τι κανει νομιζω δεν πας πουθενα ... πιο υποφερτο το 4-4-2 σε ευθεια που ξεκινησε τη σεζον με διακριτους ρολους ... οπως και να εχει στηριζω απλα περιμενω να δω πραγματα..