Ατρόμητος - ΠΑΟΚ,03/9,20:30,NS1/NS1HD
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ,03/9,20:30,NS1/NS1HD
ΜΑκαρι να ναι ετσι και να τα κτλαβε...Στην παραπανω 11αδα θα αλλαζα μονο πελκα στη θεση γεωργιαδη
Re: Απ: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ,03/9,20:30,NS1/NS1HD
Βλεπω ως μονοδρομο πλεον τον ρομβο,στην ευθειας δεν μπορεις,εχεις ελςιψη στα χαφ,απτην αλλη 4-5-1 στα χαφ εξτρεμ εισαι για κλαματα.
Οπως ειπε.και ο μανιακος πελκας μεσα αλλα σρην μυτη του ρομβου και φωτακης σταφω απο πισω.ο σταφ θα βοηθηση παρα πολυ λογω της πλαγιας αμυνας του να καλυπτει τον μονιμα ξεχααμενο λινο
Οπως ειπε.και ο μανιακος πελκας μεσα αλλα σρην μυτη του ρομβου και φωτακης σταφω απο πισω.ο σταφ θα βοηθηση παρα πολυ λογω της πλαγιας αμυνας του να καλυπτει τον μονιμα ξεχααμενο λινο
- sourmenetes
- Moderator
Και γω νομιζω οτι ο γεωργιαδης διπλα στον κλαους ειναι η μονη λυση και απο πισω φωτακης.
Αυτα ας τα βρει ο προπονητης.Αυτουνου δουλεια ειναι.
Αυτο που θελω ειναι να δω την ομαδα να αγωνιζεται και να τρεχει.Καλος ο ατρομητος αλλα και συ εισαι ΠΑΟΚ...
Κατεβειτε και παιχτε με τσαμπουκα για να παρουμε ανασα.Μετα εχει διακοπη μου φαινεται και θα επιστρεψουν οι τραυματιες.Ειναι πολυ καλη ευκαιρια να δειξεις οτι ακομα και με τοσες ελλειψεις εχω τα κακαλα να σε χτυπησω.
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ....
Αυτα ας τα βρει ο προπονητης.Αυτουνου δουλεια ειναι.
Αυτο που θελω ειναι να δω την ομαδα να αγωνιζεται και να τρεχει.Καλος ο ατρομητος αλλα και συ εισαι ΠΑΟΚ...
Κατεβειτε και παιχτε με τσαμπουκα για να παρουμε ανασα.Μετα εχει διακοπη μου φαινεται και θα επιστρεψουν οι τραυματιες.Ειναι πολυ καλη ευκαιρια να δειξεις οτι ακομα και με τοσες ελλειψεις εχω τα κακαλα να σε χτυπησω.
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ....
- Dinos_Liverpool
-----------------------------------Χιακόμπο---------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
---Αποστολόπουλος-----Κουμαλό-----Κατσικάς----------------Λίνο---
-----------------------------------Κάτσε----------------------------------
-----------------Φωτάκης--------------------------Λόρενς-----------------
---------------------------------Πέλκας--------------------------------
--------------------Γεωργιάδης--------Αθανασιάδης------------------
ΥΓ1. Τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ονόματι Γλύκος για να υπάρξει πρέπει πρώτα να βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Σχεδόν ότι πάει μέσα γράφει. Τρέμουμε και μεις όταν η μπάλα μπαίνει στην περιοχή, αλλά το ανησυχητικό είναι ότι τρέμει και ο ίδιος... Επομένως, πάγκο!
ΥΓ2. Οι φετινές εμφανίσεις του Σταφυλλίδη με προβληματίζουν πολύ. Πολύ κακός και για το λόγο αυτό μάλλον εμπιστεύομαι περισσότερο τον μετριο-κακό αμυντικά, αλλά καλό μπροστά, και προ πάντων φιλότιμο Λίνο.
ΥΓ3. Ο Βίβιαν δεν με έπεισε ότι είναι έτοιμος ακόμα.
ΥΓ4. Φωτάκης-Λόρενς και Γεωργιάδης-Αθανασιάδης με συνεχείς εναλλαγές δεξιά / αριστερά
---Αποστολόπουλος-----Κουμαλό-----Κατσικάς----------------Λίνο---
-----------------------------------Κάτσε----------------------------------
-----------------Φωτάκης--------------------------Λόρενς-----------------
---------------------------------Πέλκας--------------------------------
--------------------Γεωργιάδης--------Αθανασιάδης------------------
ΥΓ1. Τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ονόματι Γλύκος για να υπάρξει πρέπει πρώτα να βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Σχεδόν ότι πάει μέσα γράφει. Τρέμουμε και μεις όταν η μπάλα μπαίνει στην περιοχή, αλλά το ανησυχητικό είναι ότι τρέμει και ο ίδιος... Επομένως, πάγκο!
ΥΓ2. Οι φετινές εμφανίσεις του Σταφυλλίδη με προβληματίζουν πολύ. Πολύ κακός και για το λόγο αυτό μάλλον εμπιστεύομαι περισσότερο τον μετριο-κακό αμυντικά, αλλά καλό μπροστά, και προ πάντων φιλότιμο Λίνο.
ΥΓ3. Ο Βίβιαν δεν με έπεισε ότι είναι έτοιμος ακόμα.
ΥΓ4. Φωτάκης-Λόρενς και Γεωργιάδης-Αθανασιάδης με συνεχείς εναλλαγές δεξιά / αριστερά
Δυσκολευομαι να καταλαβω το κόλλημα με τον Γλυκο ειδικα μετα την τελευταια του εμφανιση,δηλαδη ο λορενς και ο βιβιαν ηταν πιο έτοιμοι απο ενα τερματοφύλακα?
οταν λεμε στηριξη στα πιτσιρικια το εννοουμε;θα ερθουν αρκετες στραβες φετος...πρεπει ομως η ομαδα να τα δινει ολα,να βελτιωνεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι και ο Δωνης να αποδειξει οτι ξερει να κυβερνα και υπερωκεανεια και οχι μονο μαουνες...ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ...
- Dinos_Liverpool
Για να πούμε την αλήθεια, Karlat85, αυτό που λένε πάρα πολλοί ότι δεν φοβάται να παίξει με τα πόδια στα γυρίσματα πίσω (ξέρει μπάλα, δλδ) ισχύει. Αλλά τι να το κάνω αυτό όταν δεν έχει έχει κάποια άλλα βασικά ? Αυτοπεποίθηση χάλια, σταθερότητα μέτρια, ρεφλέξ μέτριο, έξοδο κακή, δύναμη-εκτόπισμα ελάχιστα, καθοδήγηση άμυνας μηδενική, έμπνευση εμπιστοσύνης σε συμπαίκτες μάλλον ελάχιστη. Τέλος πάντων... δεν είναι ο μόνος που μου φταίει!
Σε όσα παιχνίδια έχω δει τον Χακόμπο, μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είχαμε τέτοιο τερματοφύλακα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Είναι καιρός η εμμονή στο Γλύκο να πάρει τέλος, έστω προσωρινά.
Δύσκολο παιχνίδι με τόσες απουσίες που έχουμε και βάση της εμφάνισης που κάναμε στην Βιέννη, νομίζω οτι πρέπει με υπομονή να χτυπήσουμε στην κόντρα και με λίγη τύχη να πάρουμε το ματσάκι, εχω την αίσθηση οτι το ματς θα είναι 1-3 με πολλά γκολ απο τον μιστερ Κλάους.
Αν εξαιρέσουμε τον Κάτσε, ποιά πιτσιρίκια ακριβώς εννοείς;vasilis.A έγραψε:οταν λεμε στηριξη στα πιτσιρικια το εννοουμε;θα ερθουν αρκετες στραβες φετος...πρεπει ομως η ομαδα να τα δινει ολα,να βελτιωνεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι και ο Δωνης να αποδειξει οτι ξερει να κυβερνα και υπερωκεανεια και οχι μονο μαουνες...ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ...
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην ομάδα!
Ο Πέλκας.Και ο Κωνσταντινίδης και ο Ιντζίδης παίρνουν ρόλο και χρόνο.Ο Σταφυλίδης είναι σμπαράλια από τις συνεχείς διοργανώσεις και ο Παναγιωτούδης έδωσε Πανελλήνιες και είναι πίσω.
- Sick Bastard
Παίχται του ΠΑΟΚ.
Σήμερα παίζετε με μια ομάδα που πέρυσι σας πέρασε και στο κύπελο και στο πρωτάθλημα.
Με μια ομάδα που ο τωρινός προπονητής μας, την ξέρει απ έξω κι απο μέσα, δικιά του ομάδα είναι.
Το μίνιμουμ είναι το χι.
ΝΙΚΗ Ή ΤΕΦΡΑ.
Σήμερα παίζετε με μια ομάδα που πέρυσι σας πέρασε και στο κύπελο και στο πρωτάθλημα.
Με μια ομάδα που ο τωρινός προπονητής μας, την ξέρει απ έξω κι απο μέσα, δικιά του ομάδα είναι.
Το μίνιμουμ είναι το χι.
ΝΙΚΗ Ή ΤΕΦΡΑ.
4-2-3-1
χακομπο
αποστολοπουλος σταφυλιδης
ιντζιδης κατσικας
φωτακης κατσε
πελκας
λορενς ρομπερ
κλαους
χακομπο
αποστολοπουλος σταφυλιδης
ιντζιδης κατσικας
φωτακης κατσε
πελκας
λορενς ρομπερ
κλαους
Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει εκδοτήριο για μας?
Έχει ακουστεί κάτι?
Έχει ακουστεί κάτι?