Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Α και που σε ΝΤΟΝ.......Ο Πλατανιάς έριξε 2 στο Πανθρακικό.Μηπως να βλεπες το βίντεο του αγώνα?

:lol: :lol: :lol: :lol:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

4-4-2 με ετο και Λινο στην αμυνα καθως και Γεωργιαδη ρομπερ στις πτερυγες ρε Δωνη δεν γινεται.....δεν το καταλαβαινεις? θα φαμε και αλλες σφαλιαρες
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Πτυχίο Έχεις;
Αν δεν Έχεις μη μιλάς!

:)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπορει εκει στην κρητη να μην εχει υγρασια και να αποδιδουν καλυτερα τα παιδια...φουστη καιρε ΠΑΟΚ δεν ησουνα ποτε...ποτε θα κανει ξαστερια κλπ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Argonaut4 έγραψε:Ειμαι να σκάσω απο την Πέμπτη .....ασε με ρε Τάσο.

Αλλα είμαι ΠΑΟΚ δε μασάω.....!!
Όλοι σκασμένοι είμαστε. :(
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Δεν ξέρω ποιον έχεις στο ιατρικό τιμ σου και τι σε συμβουλεψε να κανεις αλλα μετα απο αυτο που έγινε με τον Γκαρσια είστε επιεικώς για ΧΧΧΧΧ...

Είμαστε που είμαστε στα χαφ τωρα να σε εδώ πως θα την βγάλεις...

Είναι για να πηγαίνουν back to the basics αλλα χαλάρωσε.
Argonaut4
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Aστονα......κρίνετε και θα κριθει.

Προς τα παρόν οι επιλογές του είναι επιπέδου Λαρισας.....για να μη προσβάλλω τον Ατρόμητο.

Θέλω να δω την επόμενη συνέντευξη τύπου.

Παρακαλάω το θεό να νικήσουμε τη Δευτέρα γιατι δε θα το αντέξω.....πάλι.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Argonaut4 έγραψε:Πτυχίο Έχεις;
Αν δεν Έχεις μη μιλάς!

:)

Eιναι φοβερό πάντως, το πώς οταν θέλουμε να περάσουμε αυτό που θελουμε ή μας εκφράζει απομονώνουμε ενα σημείο απο ολόκληρο κείμενο και μετά κάνουμε την "πλάκα"μας.

Θαρρείς και εχω εγω κανάνα κέρδος απο την αντιπαράθεση αυτή, αλλα δείχνει πώς έχουμε μάθει να λειτουργούμε μέσα στην ζωή γενικά.

Ολοι μέσα στο φόρουμ ,νομίζω οτι μπαίνουμε με ενα κοινό γνώμονα, το καλό της ομάδος, αν ειναι να γράφουμε σύμφωνα με αυτό που θέλουμε και θεωρούμε σωστό χωρίς να έχουμε τις γνώσεις αλλα και χωρίς να ξέρουμε την πραγματικότητα ....τότε εγω δεν ξαναμιλώ ξανα, (φυσικά και δεν είναι απειλή άλλωστε ποιος είμαι εγώ) αλλα δεν μπορείς να κάνεις ενα εποικοδομητικό διάλογο και να βγάλεις κάποια συμπεράσματα με αυτόν τον τρόπο της ισοπέδωσης και το φαινόμενο αυτό το εχω δεί πάρα πολλές φορές εδω μέσα και μετα απο λίγο να λέει κάποιος, "συγνώμη για την κολοτούμπα"..............και για να το αποδείξω αυτό ας ανατρέξουμε στο τοπικ του Κλαους στις πρώτες σελίδες και θα δειτε τι ελεγαν κάποιοι "ειδικοί" τότε και τι λένε σήμερα.......και οχι μονο στου Κλαους αλλα και σε πολλά άλλα. ;)
Συγνώμη γα την αναστάτωση και εύχομαι στην ομάδα φέτος το καλύτερο. :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για δες Στάθη με σαντος τι γινόταν ......τι άκουγε στο φόρουμ απο ΟΛΟΥΣ εμάς τους ειδήμονες, ο δωνης θα ξεφύγει που έκανε την στραβη τώρα ; υπομονη και υπομονη βαρεθηκαμε ήρθε ο επενδυτής και αυτός λέει εξυγίανση κανέναν αεκτζη η ρουλη είδατε μιλήσατε μαζύ τους ; Και αυτοι βαρέθηκαν να κάνουν υπομονη

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
stathis73

eorptol έγραψε:Για δες Στάθη με σαντος τι γινόταν ......τι άκουγε στο φόρουμ απο ΟΛΟΥΣ εμάς τους ειδήμονες, ο δωνης θα ξεφύγει που έκανε την στραβη τώρα ; υπομονη και υπομονη βαρεθηκαμε ήρθε ο επενδυτής και αυτός λέει εξυγίανση κανέναν αεκτζη η ρουλη είδατε μιλήσατε μαζύ τους ; Και αυτοι βαρέθηκαν να κάνουν υπομονη

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

Αδελφέ μου δεν λέω οτι αυτο το πράγμα γίνετε μονο στο Δωνη, αλλα οτι κάποια στιγμη επιτέλους πρεπει να ασχολούμαστε με πράγματα που ειναι πιο κοντά σε εμάς και θα έλεγα κοντά στις "προδιαγραφές" μας και αυτά ειπα και πιο πάνω ειναι πιο σημαντικά απο το να κράζω συνέχεια με το καλημέρα τον εκαστοτε προπονητή.

Θα σου πώ μια πραγματική ιστορία που την ακουσα εγω στο πανόραμα στο ξενοδοχειο που ήμασταν αποστολή και έτυχε να ειναι και ο γαβρος και η καλαμαριά.

Λέει ενας του θρήνου στον Ζηση τον Τσεκο (10αρι της καλαμαριάς) "ρε συ ο Θόδωρος ειναι πάντα βασικός πώς γίνεται;" και του λέει ο αλλος." αφου ρε συ του λέει ο κοουτσς θα κάνεις 3 βήματα δεξιά, 4 αριστερά και δεν θα περάσεις το κεντρο ούτε υπο την απειλή όπλου, και αυτός κάνει 3 δεξια 4 αριστερά και φυσικά δεν περνά το κέντρο.

Αν τώρα εσυ, εγω, ή όποιος αλλος ειναι στην κερκίδα σε και σε κάποια φάση εχει ανοιχτό ολο το γήπεδο και αυτός δεν ζητά την μπάλα στο χώρο, θα σηκωθείς απο την θέση σου και το λιγότερο που θα πεις ειναι " κοίτα τον λαλακα ολόκληρο γηπεδο και δεν παίρνε τον χώρο, δεν ζητά την μπάλα............ξύπνα ρεεεεεεε και τα υπόλοιπα γνωστά, ..........χωρίς ομως να ξέρεις οτι για κάποιο λόγο αυτός ειχε εντολή να μην βγαινει.

Για αυτό πολλές φορές μέσα στο γήπεδο λέμε όλοι μας........." καλα ρε λαλακας είναι δεν βλέπει οτι ο ταδε σέρνετε;;....τί πάει και βγάζει τον δείνα;;" ........και μάλιστα αυτή ειναι η "οπτική" αλήθεια........αλλα χωρίς να ξέρουμε ποτέ εμείς τα σχέδια και τις εντολές του εκάστοτε κόουτς.

Τέλος πάντων ειναι πολύ μεγάλο θέμα και δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, ας το αφήσουμε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Στάθη όπως κατάλαβες κάνω πλάκα.....γιατί αμα συνεχίσουμε το βαρύ κλίμα ....την βάψαμε..!ΠΑΟΚ είσαι.
Τώρα αν δε σηκώνεις πλάκα.....δε πειράζει υγεία.....εδω καταφέραμε το City Boy να σταματήσει το τρολαρισμα.

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εντάξει ρε .... δείξε και λίγη κατανόηση. Γέρος άνθρωπος είναι.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

αποδειξε οτι αξιζεις να εισαι μελος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας...εσυ πρεπει να εμπνευσεις τους παικτες και να τους δωσεις να καταλαβουν οτι πρεπει να ματωνουν για την νικη σε καθε παιχνιδι...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Argonaut4 έγραψε:Στάθη όπως κατάλαβες κάνω πλάκα.....γιατί αμα συνεχίσουμε το βαρύ κλίμα ....την βάψαμε..!ΠΑΟΚ είσαι.
Τώρα αν δε σηκώνεις πλάκα.....δε πειράζει υγεία.....εδω καταφέραμε το City Boy να σταματήσει το τρολαρισμα.

DC έγραψε:Εντάξει ρε .... δείξε και λίγη κατανόηση. Γέρος άνθρωπος είναι.

Ρε σεις οχι και γέρος ανθρωπος..............ετων 39 χαχαχαχαχαχχα :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ενταξει ολα δεκτά παλικάρια, αλλωστε ΠΑΟΚ εισαι ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”