Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"

Δημοσίευση από city_boy »

Δοξα τον Θεο πλεον εκφραζουν και επροσωπουν ενα παρα πολυ μικρο κομματι του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Καλά ρε city_boy,

Γιατί ψάχνεσε για καυγά. Γράψε την άποψή σου και μέσα σε αυτήν τις διαπιστώσεις σου.

Αυτή η πρόταση μπορεί εύκολα, η θλίψη οδηγεί σε θυμό, να αποτελέσει λόγο για ακόμη έναν ανούσιο διαδυκτιακό καυγά.

Θεωρώ ότι με προσβάλεις όταν με χαρακτηρίζεις για τις απόψεις μου, *δεν ανήκω σε κανέναν σύνδεσμα*, πάρα πολύ μικρό κομμάτι του οπαδικού κινήματος. Είμαι μία μονάδα όπως και τόσοι άλλοι που δεν ανοίκουμε σε σύνδεσμο. Όλοι έχουμε διαφορετική άποψη και γνώμη. Τώρα εάν μία ανακοίνωση μας βρίσκει σύμφωνους, δεν σου δίνει το δικαίωμα να μας χαρακτηρίζεις και να μας διαχωρίζεις από το υπόλοιπο σύνολο του οπαδικού Π.Α.Ο.Κ.

Εάν θεωρείς ότι έπρεπε να συνεχίσουν και αυτοί τον μηδενισμό που επήλθε, όχι μόνο από εμάς, των λαό του Π.Α.Ο.Κ., αλλά και από τους αρδ, σε μία προσπάθεια να ρήξουν όσο γίνετε τον Π.Α.Ο.Κ., έχεις το δικαίωμα.
Έκφρασέ το και δικαιολόγησέ το. Εκεί θα μπούμε σε ουσιαστική, ελπίζω, συζήτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Σάβ 01 Σεπ 2012, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Cityboy και emprostisghs χαιρομαι πολυ με αυτα π γραφετε.γιατι επιτελους γινεται διακριτη η χαωδης διαφορα αντιληψης που εχουμε περι ΠΑΟΚ. Προφανως ο καθενας εχει πολλα δικαιωματα και αποψεις. Οποτε μπορειτε να πιστευετε οτι θελετε. Μερικες ερωτησεις μονο.

Υπαρχει περιπτωση τα περιφημα ατομα που εκβιαζαν το ζαγορακη και περνανε πεντακοσαρικα να προερχονται απο τη θλιβερη κατ εσας θ4 ; Απαντω οχι.

Ειναι ποτε δυνατον να επικαλειται κανεις τους παλαιοτερους ηγετες της 4 ως ατομα δικαιουμενα να κρινουν το οτιδηποτε; (Προφανως δεν αναφερομαστε στο Μαναβη).

Θα σαλταρουμε τελειως με αυτα που διαβαζουμε.

Αν υπαρχει ενας συνδεσμος που βρισκει ερεισμα στον απλο κοσμο του ΠΑΟΚ αυτος ειναι η 4 με τις αποψεις και τις πραξεις της απο το 06 και μετα. Οι υπολοιποι απλως δημιουργουν εριδες. Ευτυχως ομως η 4 δεν εκφραζει πολλους. Αλλα ντ αλλα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Ρε φιλε σορρυ,αποτυπωση της πραγματικοτητας κανω τι καβγα και τετοια μου λες?

το δευτερο σκελος δεν το καταλαβαινω,αυτο το σε προσβαλλω επειδη δεν εισαι οργανωμενος,αν θελεις ξαναριξτο.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.

rainmaker έγραψε:Αν υπαρχει ενας συνδεσμος που βρισκει ερεισμα στον απλο κοσμο του ΠΑΟΚ αυτος ειναι η 4 με τις αποψεις και τις πραξεις της απο το 06 και μετα. Οι υπολοιποι απλως δημιουργουν εριδες. Ευτυχως ομως η 4 δεν εκφραζει πολλους. Αλλα ντ αλλα.
Λογικο,αφου οι ανακοινωσεις τους θυμιζουν το παοκ24(πχ).
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

city_boy έγραψε:Ρε φιλε σορρυ,αποτυπωση της πραγματικοτητας κανω τι καβγα και τετοια μου λες?

το δευτερο σκελος δεν το καταλαβαινω,αυτο το σε προσβαλλω επειδη δεν εισαι οργανωμενος,αν θελεις ξαναριξτο.
Είναι αποτύπωση της δικής σου πραγματικότητας χωρίς να επιχειρηματολογήσεις. Ο μόνος τρόπος για να κατανοήσω την δική σου διατύπωση είναι από τα επιχειρήματά σου. Εάν δεν μου τα αναλύσεις το μόνο που κάνεις είναι να προσβάλεις το πρόσωπό μου, μόνο και μόνο επειδή έχω φτάσει σε διαφορετικό συμπέρασμα από εσένα. Μέσα πάντα από τα επιχειρήματα που έγραψα.

το ότι δεν ανήκω σε κάποιον σύνδεσμο το έγραψα για να μην προβείς στο λάθος συμπέρασμα ότι υπερασπίζομαι τον συγκεκριμένο.

Ο λόγος που με προσβάλεις με το να εντάξεις κάπου τις προσωπικές μου απόψεις, σε ένα σύνολο, που ακολούθως το χαρακτηρίζεις και "πάρα πολύ μικρό". Δηλαδή χαρακτηρίζεις.
Και όλα αυτά χωρίς να επιχειρηματολογίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Σάβ 01 Σεπ 2012, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Φιλε απλα πραματα θα σου πω.

Στο οπαδικο κομματι,που δεν ανηκεις οπως ο ιδιος λες,στο συνολο των οργανωμενων,στο ατυπο μετρημα της δυναμικης του καθενα,η 4 πλεον ειναι ενα πολυ μικρο κομματι.

τωρα τι επιχειρηματα θες να ακουσεις,απο την στιγμη που εγραψα κατι συγκεκριμενο δεν καταλαβαινω.
εκτος αν θελεις αναλυση στο γιατι ειπα "δοξα τον θεο" κατι που νομιζω ειναι ξεκαθαρο.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Στην αρχική σου πρόταση αναφέρει την λέξη εκφράζει. Ακολούθως και την λέξη εκπροσωπεί.

Το ότι δεν με εκπροσωπεί το ξεκαθαρίσαμε.

Το ότι με εκφράζει η συγκεκριμένη ανακοίνωση, νομίζω ότι το κατέστησα σαφές με τον αντίλογο στον εμπρός, με κόσμιο τρόπο. (θέλω να πιστεύω) εδώ είναι όμως και το σημείο που γίνεσε εριστικός και αναφέρεσε προς το πρόσωπό μου, ίσως και χωρίς να το θέλεις.

Το "δόξα το θεό" είναι κάτι που χρειάζετε αιτιολόγηση. Γιατί εκφέρεις προσωπικό σου συμπέρασμα, εάν και εφόσον θέλεις να γίνεις κατανοητός.

Η "άτυπη-τυπική" μέτρηση από τους συνδέσμους για την δυναμική τους, είναι κάτι που με απωθεί από το να ενταχθώ σε έναν. Τέτοιου είδους ενέργεις τις θεωρώ σκουλικές, καθώς το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι να διχάζουν και να μας αφερούν την δυναμική ως λαού του Π.Α.Ο.Κ.
Πάρε ως παράδειγμα την δυναμική μας την περίοδο της συντονιστική και τώρα. Και όσο για τις σκουλικές δες τα σκουλίκια....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από eorptol »

city_boy έγραψε:
rainmaker έγραψε:Αν υπαρχει ενας συνδεσμος που βρισκει ερεισμα στον απλο κοσμο του ΠΑΟΚ αυτος ειναι η 4 με τις αποψεις και τις πραξεις της απο το 06 και μετα. Οι υπολοιποι απλως δημιουργουν εριδες. Ευτυχως ομως η 4 δεν εκφραζει πολλους. Αλλα ντ αλλα.
Λογικο,αφου οι ανακοινωσεις τους θυμιζουν το παοκ24(πχ).
η μια ειναι η φωνη της λογικης και της εξυπνης υποστηριξης της ομαδας και η αλλη ειναι η λογικη του "ντου" χωρις εξυπναδα απλα να δειξουμε οπαδικη μαγκια ανεξαρτητα αν καταστρεφουμε την ομαδα με αυτα που γινονται εντος γηπεδου ....π.χ καψιμο σαχα κυνηγι παικτων της αεκ μεσα στο γηπεδο κλπ. η οπαδικη μαγκια μπορει να δειχτει με χιλιους δυο αλλους τροπους και οχι με την καταστροφη της ομαδας .......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

city_boy έγραψε:Δοξα τον Θεο πλεον εκφραζουν και επροσωπουν ενα παρα πολυ μικρο κομματι του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ.
εκανες γκαλοπ ? δημοψηφισμα ? ισως και να εχεις δικαιο γιαυτο αυξηθηκαν τα ντου παρα πολυ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Ale3 έγραψε:Στην αρχική σου πρόταση αναφέρει την λέξη εκφράζει. Ακολούθως και την λέξη εκπροσωπεί.

Το ότι δεν με εκπροσωπεί το ξεκαθαρίσαμε.

Το ότι με εκφράζει η συγκεκριμένη ανακοίνωση, νομίζω ότι το κατέστησα σαφές με τον αντίλογο στον εμπρός, με κόσμιο τρόπο. (θέλω να πιστεύω) εδώ είναι όμως και το σημείο που γίνεσε εριστικός και αναφέρεσε προς το πρόσωπό μου, ίσως και χωρίς να το θέλεις.
και παλι δεν μιλω για σενα καιι μιλω για το οργανωμενο κομματι
Ale3 έγραψε:Το "δόξα το θεό" είναι κάτι που χρειάζετε αιτιολόγηση. Γιατί εκφέρεις προσωπικό σου συμπέρασμα, εάν και εφόσον θέλεις να γίνεις κατανοητός.
τα λεω ολα με 2 λεξεις,φτανει...
Ale3 έγραψε:Η "άτυπη-τυπική" μέτρηση από τους συνδέσμους για την δυναμική τους, είναι κάτι που με απωθεί από το να ενταχθώ σε έναν. Τέτοιου είδους ενέργεις τις θεωρώ σκουλικές, καθώς το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι να διχάζουν και να μας αφερούν την δυναμική ως λαού του Π.Α.Ο.Κ.
Πάρε ως παράδειγμα την δυναμική μας την περίοδο της συντονιστική και τώρα. Και όσο για τις σκουλικές δες τα σκουλίκια....
λαθος.
απλα οταν υπαρχουν πολλοι συνδεσμοι (καμμια σχεση με τα σκου) καποιοι ειναι δυνατοι-ενεργοι κλπ κλπ και αλλοι οχι.δεν ειναι κακο να το λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος city_boy την Σάβ 01 Σεπ 2012, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

eorptol έγραψε:
city_boy έγραψε:Δοξα τον Θεο πλεον εκφραζουν και επροσωπουν ενα παρα πολυ μικρο κομματι του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ.
εκανες γκαλοπ ? δημοψηφισμα ? ισως και να εχεις δικαιο γιαυτο αυξηθηκαν τα ντου παρα πολυ :lol: :lol:
γελασαμε παναθεμα σε :lol: :lol: :lol:

οχι απλα βλεπω-κρινω-ξερω
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Εάν θες να καταλάβεις....

Σου εξήγησα με ποιον τρόπο η φράση σου που λες ότι δεν με πέρνει παραμάζωμα, είναι λανθασμένα διατυπωμένη. Με αυτόν τον τρόπο συμπεριλαμβάνεις και εμένα. Εάν θες το καταλαβαίνεις....

Δεν λες κανένα επιχείρημα με 2 λέξεις. Μόνο την δική σου πεποίθηση, πόσο μάλλον με τις συγκεκριμένες λέξεις.
Εάν θες το καταλαβαίνεις....

Δεν υπάρχει λόγος να μετράς την "δύναμη" "ενεργητικότητα" ενός συνδέσμου. Το να πράξεις κάτι τέτοιο είναι διχαστικό και ο τρόπος που το κάνεις σκουλικίστικος. Εάν θες το καταλαβαίνεις....

Μάθε επιτέλους ότι ακούμε τα μισά, βλέπουμε τα μισά από αυτά που ακούμε, δεν ξέρουμε τίποτα. Ίσως τότε ακούσουμε και κάτι άλλο, δούμε λίγο πιο μακρυά, μάθουμε κάτι που δεν ξέραμε. (Δεν είχες κανέναν παιδαγωγό στο σχολείο?) Τέτοιες πεποιθήσεις σε κάνουν περίγελο. Εάν θες το καταλαβαίνεις....

Στα είπα όπως θα τα έλεγα στον μικρό μου αδελφό. Πιθανώς να την κάνουμε μία τέτοια κουβέντα όταν μεγαλώσει λιγο. Στα είπα όπως τα είπα στον καλύτερό μου φίλο. Εάν θες το καταλαβαίνεις....
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δεν ηξερα να σου γραψω κανα λογοτεχνικο κειμενο για να καταλαβεις φιλε σορρυ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σίτυ,

1) Ακόμα δεν έχεις αλλάξει την υπογραφή σου... Περιμένω αυτό με τη φούντα και την κρίση... ξέρεις εσύ,
2) Μου θυμίζεις τον μπαγάσα το γιο μου που θέλει να λέει ΠΑΝΤΑ την τελευταία λέξη. Έτσι, για να πει από μέσα του ότι νίκησε. Όχι εγώ, ναι αυτός, πάνω εγώ... κάτω αυτός, μαύρο εγώ... άσπρο αυτός! Αυτά έχει η εφηβεία... αντίδραση σε όλα. Έτσι κάνεις και συ. Να απαντήσεις σε όλα και να πεις την τελευταία λέξη.
3) Δλδ, είναι δυνατόν να μην σου άρεσε η ανακοίνωση της Θ4 ? Μετρημένη, χωρίς ακρότητες, με διάθεση να μην σταθεί καθόλου η Θ4 στην αποτυχία αλλά να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό το συντομότερο δυνατό και πάνω απ' όλα ενωτική. Αφοσίωση και στήριξη. Ούτε κράξιμο, ούτε τίποτα.
4) Όσο και να χοροπηδάς και να την κατακρίνεις, η ανακοίνωση ήταν πάρα πολύ καλή.

ΥΓ. Ή είσαι ακόμα ή έχεις "καταπιεί" κάποιον έφηβο και δεν κάνεις τίποτα για να τον αποβάλεις. Πειραχτήρι και διαολάκι (συνυπολογίζω και τα προχθεσινά σου post από το θέμα της κεντρικής σελίδας). Και συ αλλά και ο Empros δεν πάει πίσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”