71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Karelias »

lefis έγραψε:Τόσο απαξίωση ρε παιδί μου ούτε μετα το ματς με τον ατρομητο που εφταιγε κιολας.
Αυτό το γκολ πληρώνει. Και θα το πληρώνει απ ότι φαίνεται για πάντα. Και είναι κρίμα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ivan_4 έγραψε:Τελικά πρέπει να έχει πολύ χιούμορ ο Santos...
Mπα χιουμορ δεν εχει ...απλα δεν εχει και τερματαδες...αν και πισευω και οι δυο του βαζελου ειναι καλυτεροι...για το αστει ο τζορβας δεν σχολιαζω

Καλο αυτο παντως που κληθηκ.ε ..Μεχρι τωρα εχει δειξει παντως οτι ειναι μετριος..
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Ρε τον Βελλίδη.
Τραβάει τα μαλλιά του μ' αυτά που βλέπει.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μου θυμιζεται την εποχη , που για τα γκολ στην Ευρωπη εφταιγε μονο ο Τσιριλο.... Σιγα μην φταιει ο Γλυκος μονο απο ολο αυτο συνοθυλλευμα που επαιζε εχθες...

Υ.Γ. Ξεχασαμε μερικοι τις ευρωπαικες εμφανισεις του Χαλκια ....
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σιγά τον τερματά τον Βελλίδη.Ίδια ηλικία,παρόμοιο ύψος και παρόμοια τάση να κάνουν γκέλες με το Γλύκο.Αν μου έλεγες Καρνέζη σε έτοιμο παίκτη ή Καπίνο που είναι ταλέντο θα το δεχόμουν αλλά το Βελλίδη γιατί;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Προσωπικα, ΑΥΤΗ τη στιγμη ειναι Καρνεζης>καπινο/Γλυκος>Σηφακης...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Τρόμος έγραψε:Σιγά τον τερματά τον Βελλίδη.Ίδια ηλικία,παρόμοιο ύψος και παρόμοια τάση να κάνουν γκέλες με το Γλύκο.Αν μου έλεγες Καρνέζη σε έτοιμο παίκτη ή Καπίνο που είναι ταλέντο θα το δεχόμουν αλλά το Βελλίδη γιατί;

Διαφωνώ κάθετα.
Δεν υφίσταται σύγκριση ταλέντου ανάμεσα σε Βελλίδη και Γλύκο.
Αδιάψευστος μάρτυρας τα στατιστικά,η εμπειρία του ενός έναντι του άλλου και οι συμμετοχές.
Και δεν το γράφω ορμώμενος από τα χθεσινά.Για τον Γλύκο η άποψη μου εξαρχής είναι ότι πρέπει να είναι 3ος τερματοφύλακας στον Π.Α.Ο.Κ. ,ακόμα και πίσω απ' τον Γιακουμή.
Ο Σάντος ,τον οποίο θεωρώ αξιέπαινο προπονητή ,με εξέπληξε δυσάρεστα με την ,ΚΑΚΙΣΤΗ κατ' εμέ, επιλογή του.
Επικίνδυνος ποδοσφαιριστής.

υγ. Το έχουμε ξανασυζητήσει για το ύψος των keepers, και πάλι οι δυό μας, διαφωνώντας και εκεί.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Αντικειμενικά η εμπειρία του Βελλίδη είναι μια χρονιά πλήρη ή περσυνή.Του Γλύκου είναι το 1/3 των παιχνιδιών(στο περίπου έτσι;)+ ευρωπαικές εμπειρίες.Τεσπα θα δούμε φέτος στο γρασίδι και τον Βελλίδη και τον Γλύκο(εγώ τους θεωρώ και τους δυο μετριότητες)!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μην ξεχνας οτι ο γλυκος εχει παιξει και β' εθνικη με ολ.βολου. αλλα δεν καταλαβα γιατι τοσο κραξιμο για χθες.πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο....μαλλον βρηκαμε πουλεν ηττας.φταιει ο γλυκος.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημά σας με τον Βελλίδη. Είναι στο ίδιο επίπεδο. Μετριότητα ο Βελλίδης, μετριότητα και ο Γλύκος.
Να μου έλεγες τον Καπίνο, που είναι ταλεντάρα, τον Σηφάκη που παρόλο που έρχεται από τραυματισμό, έχει ένα επίπεδο, άντε και τον Καρνέζη, που επίσης δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, να πω ναι. Αλλά όχι και τον Βελλίδη...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καπινο καρνεζης οπως και σηφακας ειναι καλυτεροι....τωρα βελλιδης αν ηταν σε μας πιστευω πανω κατω τα ιδια ειναι...Γαια μενα ο ΓΛυκος δεν ειναι κακος απλα μετριος....Ο σαντος ψαχνεται δε σημαινει τπτ μια κληση...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

lefis έγραψε:μην ξεχνας οτι ο γλυκος εχει παιξει και β' εθνικη με ολ.βολου. αλλα δεν καταλαβα γιατι τοσο κραξιμο για χθες.πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο....μαλλον βρηκαμε πουλεν ηττας.φταιει ο γλυκος.
Το ότι η μπάλα στο δεύτερο γκολ πάει στο κέντρο της εστίας δεν παίζει κανέναν ρόλο? Καμία ευθύνη ο Γλύκος? Άντε οι αμυντικοί έχασαν τον παίκτη, η κεφαλιά όμως πιανόταν άνετα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από karlat85 »

lefis έγραψε:μην ξεχνας οτι ο γλυκος εχει παιξει και β' εθνικη με ολ.βολου. αλλα δεν καταλαβα γιατι τοσο κραξιμο για χθες.πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο....μαλλον βρηκαμε πουλεν ηττας.φταιει ο γλυκος.

Θα το ξανα πω.Θεσης τα γκολ.Δες ολες τις εξοδους που κανει και πεσ μου πια ειναι επαγγελματία τερματοφύλακα,εκτοςαπο μια που εκανε καλη.
Οσο για το πουλεν ηττας δεν θα γινει,γιατι οσο ειναι ο ισπανος υγειης αυτοψίες θα παιζει
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Έκλεψαν το αμάξι του Γλύκου
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 19:48

Εικόνα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Παναγιώτη Γλύκο, αφού όταν επέστρεψε από την Εθνική ομάδα, είδε πως του είχαν κλέψει το αμάξι. Διαβάστε το story...

Η χαρά του Παναγιώτη Γλύκου για την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ελλάδας, μετατράπηκε σε δυσαρέσκεια με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μόλις έφτασε στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, διαπίστωσε πως λείπε το αυτοκίνητό του και δυστυχώς τα μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, ληστές πήραν το Audi S3 που ανήκε στον διεθνή πορτιέρο και πλέον ο ίδιος έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τις Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες του ΠΑΟΚ πέφτει θύμα ληστείας, αφού πριν περίπου 2 χρόνια το ίδιο είχε συμβεί και με τον Φωτάκη όταν επέστρεφε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/33670-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BE%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BB%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CF%85
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Θα του πάρει ο Ιβάν Λάντα Νίβα.. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”