Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν με τα λόγια τα δικά μας, κερδίζαμε ματς, τότε ο ΠΑΟΚ θα ήταν αιώνιος πρωταθλητής... Ντάξει, να υπάρχουν απαιτήσεις από τους παίκτες μας, γιατί του ΠΑΟΚ την φανέλα φοράνε και όχι καμιάς ομαδούλας, αλλά μερικοί αφου δεν τα πιστεύετε αυτά που λέτε, γιατί το κάνετε...; Πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι είναι "ξερό διπλό"; Υπο προϋποθέσεις, μπορεί να έρθει το διπλό, που είναι το μόνο επιθυμητό αποτέλεσμα... Αλλά αν δεν νικήσουμε, εγώ προσωπικά, δεν θα πέσω και... από τα σύννεφα!
ΥΓ: Απαιτώ από την ομάδα να παίξει με αυταπάρνηση, για να ξεχάσουμε το ματς της Πέμπτης... Στο μυαλό τους οι παίκτες να έχουν μόνο την νίκη και να ξέρουν ότι αν γυρίσουν με αυτήν στην Θεσσαλονίκη, τότε την επόμενη αγωνιστική θα δουν στις εξέδρες πολύ περισσότερο κόσμο σε σύγκριση με το ματς κόντρα στον Πανθρακικό... Όχι βέβαια ότι συμφωνώ με αυτήν την νοοτροπία (να γεμίζουμε το γήπεδο μόνο όταν πάμε καλά), απλά το αναφέρω σαν γεγονός...
εγω το ελπιζω το διπλο αλλα αν δεν παιξουν λαζαρ κλαους με Γκαρσια σαλπι ηδη εξω ειναι εκπληξη....Η τσελσι παιζοντας φοβικα σηκωσε περσι τοο τσ λου...Το να παιζεις κρυβοντα ςτις αδυναμιες σου και σφιχτα δεν ειναι φοβικο αλλα αναγκη....
Πρεπει να μπει τριτο χαφ να προστατευτουν και τα μετρια σεντ μπακ μας...
Karelias έγραψε:Ναι εγώ πιστεύω ότι είναι ξερό διπλό, το πρόβλημα ποιο είναι, τα πιστεύω μου;
Προβλημα δεν έχω κανένα φίλε Συγνώμη αν σου φάνηκε έτσι αυτό που είπα... Απλά θεωρώ ότι το "ξερό διπλό" με την κοινή λογική, φαντάζει πολύ δύσκολο και απορώ αν κάποιοι που το λένε το πιστεύουν.. Εσύ οκ, το πιστεύεις, γι' αυτό και το λες και ίσως να δικαιωθείς κι όλας... Εγώ με τίποτα δεν περιμένω ένα ξερό διπλό... Ίσως με αρκετή τύχη έρθει... Από αυτά που μας έχουν δείξει έως τώρα (που είναι βέβαια ακόμη αρχή) οι 2 ομάδες και με τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ!
Μην το περιμένεις αλλα βλέπω κρατάς και μια πισινη για κολοφαρδια το σενάριο να παίξουμε καλα και να κερδίσουμε δεν παίζει ; όχι ε .....αν είχα το σκεπτικό σου δεν θα έβλεπα με τίποτε το ματς γιατι όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ, έχω θετικη ενέργεια και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες αλλιώς θα θεωρούσα τον εαυτό μου μαζοχα να ξέρω τι θα γίνει αλλα να κάθομαι και να το βλέπω
Ξερό διπλό είναι για πολλούς λόγους.Εδώ με Τόργκελε και παίρναμε τα ντέρμπυ κάποτε.Δεν είναι μαθηματικά το ποδόσφαιρο.Σιγά μην φοβηθώ τον Ατρόμητο του Μπάγεβιτς και του Φυντανίδη.
οσοι ειμαστε απο αθηνα θα παμε στο γηπεδο???εισητηρια δεν νομιζω να παρουμε αλλα μεμονομενα θα παει κανεις???οποιος ξερει κατι ας μου στειλει ενα πμ και σε ποια θυρα θα ειμαστε.??