Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από pgetsos »

dimbar έγραψε:(*όσοι έχετε τουίτερ παρακολουθείστε τους διαλόγους των μικρών.)

μονιμα για καφεδακι κεντρο τους βλεπω :P
Άβαταρ μέλους
geonov29

Δημοσίευση από geonov29 »

της κωλοτουμπας το καγκελο.βλεπω καποιοι να λενε για Σαντος και ξεχνανε οτι εδω μεσα μετα το ματς με τις καρδουλες ολοι τον εσκισαν, καρπουζας κ.τ.λ..βλεπω ολους που μεχρι περυσι χτυπιοταν γιατι δεν παιζουμε 4-4-2 τωρα να το λενε αναχρονιστικο.καποιοι αλλοι λενε για τα πιτσιρικια.....
πιστευετε οτι Σαντος η Μπολονι με αυτους τους παικτες θα ειχαν καλυτερο αποτελεσμα;οσοι λενε για τον Γιαννου πειτε μου ποιον αλλο εχουμε-συμφωνω ηταν απαραδεκτος-.
φταιει ο Δωνης που δεν καναμε μεταγραφες;η λαγουδοραπιντ ειναι η κωλοφαρδη ομαδα που εχω δει.ενα σκασμο τελικες καναμε και παρολα αυτα χασαμε.εαν εμπαιναν ολα αλλα θα λεγατε οι περισσοτεροι.
ξεχναμε οτι τις προηγουμενες δυο χρονιες τις προκρισεις τις πηραμε με βιερινια,κονδορα,Γκαρσια στα καλα του,ιβιτς κ.τ.λ.
ο ατρομητακος με δωνη τον μπολονι τον εκανε γιο γιο μεσα εξω για πλακα.
προσωπικα τον πιστευω πολυ οπως πιστευα τον Σαντος.
τοσα χρονια ενα πραγμα βλεπω στον κοσμο μας:οταν χανουμε ολοι ειναι αχρηστοι,αμπαλοι,παλτα και οταν κερδιζουμε ηρωες,παικταραδες.....
ηρθε ο καιρος να μηνεχουμε τυχη εμεις ρε παιδια.τις προηγουμενες δυο χρονιες ξεχναμε ποση τυχη ειχαμε σε πολλα ματς με ομαδες καλυτερες απο εμας.
μην τα ισοπεδωνουμε ολα.δεν νομιζω να βγηκε ο Δωνης οτι ''ειμαι αλαθητος'' ''ολα ηταν αψογα'' κ.τ.λ.
ξεκινησε μια χρονια που λογω και του επενδυτη δειχνει οτι το μελλον ισως να ειναι καλυτερο.καναμε υπομονη σε αλλα πραγματα ας κανουμε κι εδω.ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα πρωταθληματα και τις νικες.30 χρονια εχω φαει προσωπικα αμετρητες πικρες και ξεφτυλες αλλα με οσα εχουν συμβει τελευταια λογω Σαββιδη κυριως αρχισα δειλα να χαμογελω.και οι αποτυχιες στο προγραμμα ειναι.
ασχημα αρχισαμε και με καρδουλες και μετα πηγαμε τρενο.ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ θελει η ομαδα τωρα στα δυσκολα.στα ευκολα τι να το κανω.

Θα ημουν χαρουμενος και θα θεωρουσα πετυχημενη την χρονια εαν του χρονου 6-7 απο τους 11 ειναι Ποακτσακια μας.

φυσικα να διευκρινησω οτι το ιδιο φαρμακι με ολους εφαγα κι ακομα δεν το χωνεψα αλλα μονο ΜΠΡΟΣΤΑ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τί να πω ρε dimbar, θεωρώ ότι ο λόρενς είναι καλός.
για το βιβιάν ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα
ο κουμαλό δεν είναι και τόσο κακός. δε νομίζω να του είχαν καλύτερο και να είπε όχι.

όσο για τους μικρούς, νομίζω ότι τους έδωσε αυτοπεποίθα με τα λόγια του.

κλείνοντας. δε θα χρεώσω στο δώνη το ισχνό ρόστερ. τα τραγικά οικονομικά μας το αποδυνάμωσαν

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Το θεμα ειναι γιατι ειναι για γερα στομαχια

αυτο το γιατι θα μας βασανιζει χρονια?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΤΟν κραξαμε αρκετα....ξαλαφρωσα.... :mrgreen: αλλα εννοειται στηριξη και να μεινει να δουοεψει...αλλα με το συσυημα ππου θελεουμε εμεις :mrgreen: ...Τεσπα...του χρεωνω την χτεσινη αποτυχια..σε μεγαλο βαθμο
ΑΠο κει και περα οπως εχουμε ξαναπει στο τελος της χρονιαας ειναι κπς αποτυχημενςο ή πετυχημενος.
]

Εννοειται για το ροστερ δεν φταιει και με συγκεκριμενη συμφωνια ηρθε,.το ροστερ μας εινια 5 παικτες κποι νεαροι και κποι που ναι για το πανοιρ..για το μονο που φταιει ειναι οι παικτες που εφερε που θα κριθουν στο τελος και αυτοι..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

city_boy έγραψε:Το θεμα ειναι γιατι ειναι για γερα στομαχια

αυτο το γιατι θα μας βασανιζει χρονια?

αδερφέ το ξέρουμε το γιατί και το λέγαμε από πρόπερσι
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

dimbar έγραψε:Είμαι πολύ ψύχραιμος κι αυτό που λέω το εννοώ. Καταρχήν για όλα αυτά που έγιναν σήμερα, φέρω ευθύνη εγώ. Αυτό που αισθάνομαι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι ότι κατάφερα να απογοητεύσω σήμερα πάρα πολλούς. Αρχικά απογοήτευσα τους ανθρώπους που δούλεψαν τόσο καιρό μαζί τους, τη διοίκηση, και φυσικά όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό που λέω δεν είναι μόνο σχήμα λόγου. Απογοήτευσα τους παίκτες μου γιατί δεν μπόρεσα να τους βοηθήσω στον αγωνιστικό χώρο. Φέρω ευθύνη για τις αποδόσεις τόσο των παλιών όσο και των νέων παικτών

Ιβάν Γιοβάνοβιτς(εχθές)

Σε γενικές γραμμές πρέπει να πούμε ότι στο ποδόσφαιρο όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα, πρέπει να το διαχειριστουμε σωστά, να λειτουργήσουμε ως μεγάλη ομάδα και να σηκωθούμε.Χάσαμε έναν στόχο που τον θέλαμε πολύ αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή.

Γιώργος Δώνης (εχθές)

H διαφορα προπονητη απο προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Θεωρώ απαράδεκτο το κείμενο του αρκουδοπόντιου.
1) Πρώτα απ`όλα όλη η εισαγωγή που κάνει δεν έχει κανένα νόημα, γιατί αυτό που λέει και καλά ότι θέλει να αποφύγει το κάνει εν τέλη
2) Έχω σιχαθεί πραγματικά να κρίνονται συνέχεια οι επιλογές σε πρόσωπα ενός προπονητή. Έκτος από αυτά που λες μέσα στην εβδομάδα ο Δώνης έλεγε ότι ο Φωτάκης δε μπορεί να βγάλει 90άλεπτο, επίσης ο τραυματισμός του Σαλπιγγίδη ήταν απρόβλεπτος.
3) Εχεί απόλυτο δίκιο να λέει ότι δε χάθηκε ο κόσμος, γιατί είναι μπάλα. Γιατί δε το νοιάζει να κριθεί για ένα αποτέλεσμα.
4) Ο Ατρόμητος έφαγε πολλές κουτσουκέλες την πρώτη χρονιά του Δώνη. Την τελευταία τον έβγαλε Ουέφα. Άρα παλι αυτό που λες δν έχει βάση.
5) Ας αφήσουμε έναν άνθρωπο να δουλέψει. Ο Σάντος ήταν καρπουζάς, μηχανικός της πλάκας, go home τελικά την τελευταία χρονιά ξεκωλιάσαμε το γάβρο και βγήκαμε champions league.
6) Διαρκείας αγοράζουμε για να βλέπουμε την ομάδα που αγαπάμε όχι για να αισθανθούμε μέτοχοι και πρόεδροι. Μάλλον εσύ έτσι νιώθεις μεσα από το κείμενο που έγραψες.
7) Ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ αποκλείστηκε από εμάς. Τί συγκρίνουμε τώρα.

Δε συμφωνώ καθόλου με το άρθρο και δε μ`αρέσει που βρίσκεται στα κεντρικά του ΠΑΟΚμάνια, εκτός αν έγινε σύνδεσμος το ΠΑΟΚμάνια και στέλνει και μηνύματα στους προπονητές και τους παίκτες.

8) Οι ίδιοι παίκτες δύο χρόνια μας βγάλαν ασπροπρόσωπους. Δε φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες, εμείς φταίμε που έχουμε προσδοκίες από μια ομάδα που παικτικά ήταν πολύ κατώτερη της Ραπίντ. Το να φας τέσσερα γκόλ σύνολο και να μη σκοράρεις εκτός, δείχνει τουλάχιστον ότι η Ραπίντ είναι τη δεδομένη στιγμή πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.
Δεν έχουμε την ομάδα που έπαιξε με τον Άγιαξ, έχουμε λίγο καλύτρη ομάδα από την πρώτη χρονιά του Σάντος, απλώς αυτό φαίνεται στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα, που είναι το χειρότερο πρωτάθλημα της τελευταίας 15ετίας.

Τέλος, πάντα γάβρος και βάζελος θα τα παίρνουν όσο εμείς δεν κάνουμε μια οργανωμένη προσπάθεια που θα γίνει όχι πλάνο μιας 5ετίες, αλλά ρόλος και διαχρονική ρουτίνα του ΠΑΟΚ. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Πολύ σωστή άποψη ο Ιακωβίδης.

Ο Δώνης είναι προπονητής με Π κεφαλαίο. Πίστη θέλη και στήριξη. Αρκετά με τους μισθοφώρους. Και ο Μπόλονι Π ήταν αλλά τον φάγαμε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Αγαπητέ Γιώργο Δώνη
Σου ξεκαθαρίζω εξ' αρχής ότι δεν είμαι οπαδός της, εκ του αποτελέσματος, ασφαλούς κριτικής, ούτε επαγγελματίας αμφισβητίας επιτυχημένων επαγγελματιών. Ωστόσο ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ, εκτιμώ, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, μετά από το άτυχο αποτέλεσμα στην Βιέννη να σου μεταφέρω ορισμένους προβληματισμούς μου , θεωρώντας ότι διαλέγομαι με τον προπονητή της ομάδος μου και όχι επειδή αμφισβητώ εκ των υστέρων τις όποιες επιλογές του.
Δεν σου κρύβω ότι διαβάζοντας τις δηλώσεις σου ΠΡΙΝ το παιχνίδι, πίστεψα ακόμη περισσότερο στην ΑΝΕΤΗ πρόκριση επί της Ραπίντ, αφού είπες ότι θα παρουσιαστούμε «δυνατοί , οργανωμένοι και πειθαρχημένοι» στο παιχνίδι αυτό.
Κανείς δεν μπορεί να πει εκ των υστέρων γιατί έβαλες τον ΒΙΒΙΑΝ η τον ΓΚΑΡΣΙΑ ή γιατί ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ τον ΦΩΤΑΚΗ και τον ΛΟΡΕΝΣ. Εσύ είσαι ο προπονητής , εσύ αποφασίζεις, εσύ «έχεις τα γένια και τα χτένια». Όμως το ΣΚΕΠΤΙΚΟ σου να ξεκινήσει ο ΓΚΑΡΣΙΑ και ο ΒΙΒΙΑΝ, προσωπικά ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ στο γήπεδο. Πριν κάν σχολιάσω τι εικόνα παρουσίαζε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, θα σου πω το εξής : προφανώς ξεκίνησες τον ΓΚΑΡΣΙΑ, για να έχεις έναν ηγέτη στο κέντρο που θα κόβει και θα πασσάρει εξαιρετικά σίγουρα και ήρεμα.
Ξέρεις πότε πήρε την πρώτη μεταβίβαση και πότε έκανε την πρώτη σίγουρη πάσα ο ΓΚΑΡΣΙΑ; Στο 22:32 του παιχνιδιού. Δεν υπερβάλλω καθόλου δες το παιχνίδι και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Δεν πιστεύω να μου πεις ότι αυτό το στατιστικό στοιχείο δεν λέει κάτι. Σ' εμένα πάντως λέει ότι ΕΠΕΙΔΗ ο ΠΑΟΚ μπήκε ΠΟΛΥ ΠΑΘΗΤΙΚΑ στο παιχνίδι, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ να ρισκάρεις με τον ΓΚΑΡΣΙΑ. Οποιονδήποτε άλλο να έβαζες , εφ' όσον η επιλογή ήταν το παθητικό παιχνίδι, το ίδιο ανύπαρκτος θα ήταν όσο ο ΓΚΑΡΣΙΑ μέχρι το τριακοστό λεπτό.
Το ότι ο ΠΑΟΚ κατέβηκε παθητικά πιστεύω το είδες και εσύ. Δύο πράγματα συμβαίνουν: ή αυτό τους το είπες εσύ ή αυτό το έκαναν από μόνοι τους οι παίκτες . Αν συνέβη το δεύτερο, που δεν το πιστεύω, τότε υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Αν συνέβη το πρώτο, που είναι και το πιο πιθανό, η ποδοσφαιρική λογική λέει, ότι η φιλοσοφία που είχες για το παιχνίδι ήταν η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του αποτελέσματος της ΤΟΥΜΠΑΣ, αλλά όχι η ΝΙΚΗ. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στην Βιέννη για να επικρατήσει αλλά να παίξει ... κλεφτοπόλεμο. Άντε να το δεχτώ κι αυτό. Με τι εργαλεία θα έκανε αντεπιθέσεις όταν ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και ΓΙΑΝΝΟΥ, παίζουν άμυνα κάτω από την σέντρα, ακόμη και δώρο να τους κάνουν την μπάλλα οι Αυστριακοί, πώς θα φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή; Σε ποιον θα δώσουν να κάνει μια γρήγορη αντεπίθεση;
Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο. Έχεις υπόψιν σου ότι το παιχνίδι μυρίζει παράταση; Κάνεις μαζεμένες 2 αλλαγές.ΦΩΤΑΚΗΣ και ΛΟΡΕΝΣ. Η ποδοσφαιρική προοπτική λέει ότι πάνε να παίξουν 75 λεπτά παιχνιδιού. Γιατί να τα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο και επιβαρυνόμενοι τον ανέτοιμο ΓΚΑΡΣΙΑ και όχι στην αρχή του παιχνιδιού, που ενδεχομένως η συνεισφορά τους θα ήταν τέτοια , ώστε να μην χρειαστεί να παιχτεί παράταση; Ποια ποδοσφαιρική λογική λέει ότι μένει έξω από την αρχική ενδεκάδα ο ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ, όταν μάλιστα επιλέγεις να παίξεις παθητικά/αμυντικά και ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΡΕΝΣ, όταν επιλέγεις να παίξεις ... κλεφτοπόλεμο;
Αλλά ρε Γιώργο ειλικρινά έχω μια απορία: τι οδηγίες έδωσες στον ΛΟΡΕΝΣ; Πού του είπες να παίζει; Γιατί εγώ είδα τον παίχτη στα πιο απίθανα μέρη του γηπέδου. Λοιπόν ή δεν είχε οδηγίες ή είχε και δεν τις τήρησε...
Αγαπητέ Γιώργο Δώνη
Δεν θα έκανα τον κόπο να σε απασχολήσω με ποδοσφαιρικά/προπονητικά θέματα, αν δεν έκανες την δήλωση «ότι δεν ήλθε και η καταστροφή». Δεν θα σου πώ ότι τέτοιες δηλώσεις δεν ταιριάζουν σε προπονητή μεγάλης ομάδος, αφ' ενός γιατί το έχουν γράψει και άλλοι συνοπαδοί και αφ' ετέρου γιατί είναι μια καραμελίτσα των οπαδών του πρασινοκόκκινου συρφετού ανωρίμων και αφελών ραγιάδων, την οποία αρνούμαι εκ πεποιθήσεως να «πιπιλήσω».
Θα σε ρωτήσω ευθέως Γιώργο: Αν πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν ο ΣΠΑΝΟΣ, θα του έλεγες ποτέ αυτό το πράγμα; Αν πέρυσι δεν έβγαινες με τον Ατρόμητος στα πλέι-ωχ, θα πήγαινες στον Σπανό και θα του έλεγες «εν τάξει ρε Γιώργο δεν ήλθε και η καταστροφή»; Αν αποκλειόσουν από τον Αστέρα και δεν έπαιζες τελικό θα του έλεγες «δεν πειράζει αυτά έχει το ποδόσφαιρο»; Να μου επιτρέψεις ν' αμφιβάλλω.
Είσαι ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και μάλιστα ίσως το πιο σημαντικό γρανάζι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ως επαγγελματίας ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάνεις τα πάντα για να έχει κέρδη η ΠΑΕ , οικονομικά και άλλα. Δεν έχεις καμμία αρμοδιότητα να κρίνεις τι επιφέρουν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δεν έχεις καμμία αρμοδιότητα να προσπαθείς να μειώσεις το μέγεθος μιας αποτυχίας. Πληρώνεσαι για να έχεις επιτυχίες. Πληρώνεσαι για να έχεις ένα ΑΞΙΟΜΑΧΟ σύνολο. Πληρώνεσαι για να έχει ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ το....μαγαζί που εργάζεσαι.
Για δείξε μου εσύ ένα ΣΤΕΛΕΧΟΣ μιας εταιρείας που έχει σχέση με ανεπιτυχή δραστηριότητα της εταιρείας του και έχει ΕΥΘΥΝΗ γι'αυτό το αποτέλεσμα και να λέει στον εργοδότη του «δεν πειράζει , δεν ήλθε και η καταστροφή». Όσο και να ψάξεις δεν θα βρείς
Αν το είπες για ν'αποφορτίσεις την κατήφεια των οπαδών, θα μου επιτρέψεις , ως οπαδός, να έχω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ για το αν «ήλθε η όχι η καταστροφή».
Και η λογική λέει ότι ο οπαδός θα έπρεπε ν'αποφορτίσει με την στάση του εσένα που ΌΦΕΙΛΕΣ να είσαι καταβεβλημένος από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.
Εσένα ένα πράγμα έπρεπε να σε βασανίζει : Να αναλάβεις ή όχι την ΕΥΘΥΝΗ για το αποτέλεσμα. Κι αυτό δεν το έπραξες...
Υ.Γ ΖΗΣΗ θα σου πω τα γεγονότα που έχουν συμβεί μέσα σε μια εβδομάδα:
Ο κόκκινος ακατανόμαστος ΜΟΝΟΦΑΓΑΣ του τσ.λου
Ο πράσινος ακατανόμαστος ΜΟΝΟΦΑΓΑΣ του γιου.λου
Ο ΠΑΟΚ με μια τιμωρία/μαμούθ στο κεφάλι
Ο ΠΑΟΚ εκτός ευρώπης από ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ μικρότερη ομάδα
Η Βέροια να λέει : «Ε, τι να κάνουμε τον βοηθάνε τον...»
Ο Αλαφούζος θα γκρεμίσει το κατεστημένο που τον... κυνηγά
Η ΤΟΥΜΠΑ «γεμάτη» από συγγενείς και φίλους
Ο ΠΑΟΚ «φουλάρει» για την ... τρίτη θέση, γιατί από την διεκδίκηση των άλλων έχει παραιτηθεί αγωνιστικά και κυρίως ψυχικά
Άλλη μια γενειά νεαρών θα βρεί «ευχαρίστηση» στο πρασινοκόκκινο παιδομάζωμα
Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τα παιδιά τους δείχνοντας την κερκίδα της ΤΟΥΜΠΑΣ
Αλλά ΖΗΣΗ δεν ανησυχώ, δεν ήλθε και η καταστροφή.
Το θετικό είναι που ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της ΠΑΕ την αποτυχία της Βιέννης, δεν θα την εγγράψει ως ... ζημία. Εξ άλλου το περιμέναμε...
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 20:41

Γράφτηκε από τον arkadopontios

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/33183-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%BB%CE%B8%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%E2%80%A6

Συμφωνώ μέχρι τελείας.

Π κεφαλαίο ο Δώνης σα προπονητης?Ε είπαμε του μουρλου να χεσει και αυτος ξεκολιαστηκε.

Ειπαμε κραξιμο με μετρο αλλα οχι και Π κεφαλαιο....θα έλεγα τι εχει κεφαλαίο...αλλά άσε.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

baneprelevic361 έγραψε:Πολύ σωστή άποψη ο Ιακωβίδης.

Ο Δώνης είναι προπονητής με Π κεφαλαίο. Πίστη θέλη και στήριξη. Αρκετά με τους μισθοφώρους. Και ο Μπόλονι Π ήταν αλλά τον φάγαμε.

Τα ίδια λέγατε κάποιοι και για τους ΧαβοΔερμητζάκιδες (στήριξη-χρόνο να δουλέψουν-δικά μας παιδιά κλπ μπλα-μπλα) και είδαμε τα αποτελέσματα από τα σκορποχώρια που παρουσίασαν
μέσα στο γήπεδο (ομάδες χωρίς αρχή και τέλος ).
Μάλλον αρχίσαμε να βλέπουμε το ίδιο έργο :evil:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ο Χάβος ήταν λύση ανάγκης και πολύ φιλότιμος όπως και μπεσαλής σαν άνθρωπος.Στη Βέροια παρουσίασε πολύ καλό σύνολο στο ματς με το γαυρο.

Ο Δερμιτζάκης ήταν ο ορισμός του ότι ναναι.

Κανένας απο τους 2 παραπάνω δε κάνει ούτε για βοηθός στο ΠΑΟΚ.....έτσι για να μη μπερδευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

απλα δε μπορει να υπαρξει καλος ελληνας προπονητης για ευρωπαικο επιπεδο....πειτε μου εναν ελληνα ο οποιος να παιζει σε ξενο πρωταθλημα ρε παιδια....δεν ειμαστε ξενολαγνοι εδω περα,αλλα εχουν ενα δικιο που προτιμουν ξενους εναντι τους δικους μας....τοσο οι γνωσεις τους ποδοσφαιρο,οσο και η νοοτροπια στην οργανωση(οι ελληνες ολο στο ελα μωρε ειμαστε) ειναι χιλιομετρα μπροστα...

δε διαφωνω οτι ο δωνης μπορει να ναι απτους καλυτερους ελληνες προπονητες αυτη τη στιγμη,αλλα ομαδα που να εχει στοχο champions league και europa league δε μπορει να χει ελληνα προπονητη

Με Λες Σανον και Λοραντ ειχαμε τις υπερομαδες το 70' και το 80' που πηραμε τα πρωταθληματα και τα κυπελλα και τους σταματουσαν μονο τα κορακια,ενω το το ξεκολιασμα το 01' στο γαυρο το καναμε με Mπαγεβιτς...μονη εξαιρεση ο Aναστασιαδης το 03' που πηρε το κυπελλο εναντι της συνοικειας στο χαριλαου,αλλα θυμαστε τα κλαρινα με αλκμααρ αλλα και την ανοργανωσια με την ποινη του Λουκα καποια χρονια αργοτερα :|
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

danirifle έγραψε:
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

πολυ μεγαλη αληθεια...
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Iakovidis έγραψε:Θεωρώ απαράδεκτο το κείμενο του αρκουδοπόντιου.
...
8) Οι ίδιοι παίκτες δύο χρόνια μας βγάλαν ασπροπρόσωπους. Δε φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες, εμείς φταίμε που έχουμε προσδοκίες από μια ομάδα που παικτικά ήταν πολύ κατώτερη της Ραπίντ. Το να φας τέσσερα γκόλ σύνολο και να μη σκοράρεις εκτός, δείχνει τουλάχιστον ότι η Ραπίντ είναι τη δεδομένη στιγμή πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.
.... Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα.

Ναι, αλλά πχ εγώ συμφωνώ με το εν λόγω κείμενο και θεωρώ απαράδεκτο το δικό σου κείμενο, ιδίως δε από τη στιγμή που περιπαίζεις και τον συγγραφέα.

Θα έμπαινα στον πειρασμό να σου απαντήσω, αλλά το νούμερο 8) της λίστας σου με έπεισε οριστικά πως κάθε προσπάθεια λογικής αντιπαράθεσης και διαλόγου είναι καταδικασμένη εκ των προτέρων σε αποτυχία. Ράβδος εν γωνία άρα βρέχει.

Όσο για τη Ρώμη έχεις μεν δίκιο (για να μη με πεις και προκατειλημμένο), αλλά άρκεσε μια νύχτα για να καταστραφεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”